Gymet avklarat

Woho jag tog mej till gymet och körde en timme på crosstrainern och löpbandet. Bokade in en tid med en personlig tränare imorgon också så att jag vågar mej på lite andra maskiner också.

Nu är det bara resten av dagen man ska komma på något vettigt att göra. Skulle kanske behöva plugga lite eftersom jag haft hemstudier den senaste veckan men jobbat massor istället så att jag inte hunnit plugga ett skit.

Tråksöndag

Tråksöndag! Har haft fullt upp med skola och jobb senaste tiden och nu vart jag ledig igår och idag(?). Sjukt tråkigt, igår var jag för trött för att hänga med ut och idag är det söndag fast min kropp skriker att den är laddad för lördag. Folk är tråkiga på söndagar. Jag och Ullis skulle börja gå på box på söndagar, vi gick en gång sen jobbade jag gången efter det och sen gick Ullis och bröt foten :( Kanske skulle pallra mej till gymet och köra lite på crosstrainern fast känns lite jobbigt att gå dit själv första gången kanske inte fattar hur just deras crosstrainer funkar liksom.

Eftersom den här helgen blev så tråkig tänkte jag att jag måste göra något kul nästa helg så tänkte åka till Malmö. Sen kom jag på att tågen i Sverige inte går den här tiden på året, flyg härifrån till Köpenhamn går ju men är säkert svindyrt och så måste man ju åka tåg Köpenhamn-Malmö isf, buss tar sjukt lång tid och bil = nyktert. Får nog vänta med Malmö till i vår.

Letar lägenhet men hittar ingen som jag får. Är lite splittrad kanske bättre att vänta ett år och köpa en än att flytta till en hyres till sommaren. Men börjar bli trångt att bo hemma och jag är egentligen alldeles för gammal för det. Jag vill va 17-19 igen. Tänk om jag visste det jag vet nu då vad mycket bättre det skulle blivit. Jag vill inte bli vuxen.

Det är verkligen sant

Nobody likes you when you're 23!