Spunk

Jag har åkt inlines idag och jag slog inte ihjäl mej fast att jag åkte i en läskig backe =) Det var faktiskt jäkligt kul fast vaaarmt :P

Var och kollade in Karin & Classes hus oxå det var riktigt fint och stort!! Jag vill oxå flytta, ska nog göra det till hösten hoppas jag.

Min studentmössa har fått flyttat från EK hem till mej idag oxå hoppas den kommer trivas här :P Hihi..

Öh

Superduper bra helg det här :)
Fredag: Palace med Candy & Alex =) Minns inte så mkt mer än att det var redigt niice! :P
Lördag: Cuebar med Erika, Jocke och Petra. Vi (Erika & jag) sjöng lite karoke vilket lät förjävligt men kul som faan var det :D Hähä undra hur många som fick tinitus efter att vi sjungit? *-)
Söndag: Cassandra fyllde år så det var kalas. Hon är ju bara lite för söt alltså!!

Blablabla

Jag skulle komma på saker jag var bra på förut och jag kom typ inte på nått bra alls =/ Jag är bara bra på dåliga saker känns det som..

Jennie sa här om dan att hon har biljetterna till Him och Metallica hemma =) Så nu ska vi få se dom ändå :D Och det bästa av allt är att vi får biljetten för 500 spänn styck vilket är typ ordinarie pris =) Alla som sålt eller köpt biljetter för massa mer kan ju ta och bränna sej själv på bål eller nått..Mohahah

Ah jag hatar att vara pank kan inte nån sätta in lite pengar på mitt konto? Snälla rara ;)

Faaan nu kom jag på att Wednesday 13 spelar i Linköping idag och jag missar det bara för att jag råkar ha drabbats av fattigdom. =( Jävla piss skit helvete!!!
image54image56image57


10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

10 Favoriter:
Färg: Svart
Mat: Pasta
Band: HIM
Film: Vet inte :S
Bok: Drömboken
Sport: Ölbrännboll kanske
Årstid: Sommar
Veckodag: Fredag
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Kväll

9 För tillfället:
Humör: Vill-Tillbaka-Till blablablabla
Smak: Vatten
Kläder: Linne och mjukisbyxor
Bakgrund: Ingen
Nagellack: Inget
Tid: 16:45
Omgivning: Mitt rum
Irritationsobjekt : Killar

8 första:
Bästa vän: Malin
Screenname: ?
Husdjur: Guldfisk kanske d va, minns faktiskt inte..
Piercing: Hål i öronen
Förälskelse: Nån
Musik: Ace of Base
Kyss: Dan tror jag han hette
Tattoo: Min älva, april 2005

7 senaste:
Cigarett: Minns ej
Mat: Kykling och pasta igår på lunchen
Dryck: Vatten
Biltur: Till stan
Kyss: En vecka sen kanske
Spelad låt: See if I care - Disco Ensemble
Tv- program: Fråga Olle

6 Har du nånsin:
Dejtat nån av dina bästa vänner: Nepp
Brutit mot lagen: Japp
Blivit arresterad: Nepp
Badat naken: Japp
Varit med på tv: Nepp
Kysst någon du inte känner: Japp

5 nej tack:
Kläder: Fiskehatt
Mat: Påskmat
Musik: Hip Hop
Dryck: Sur mjölk
Personlighetsdrag: Ego

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Va hos Sara
Du kan höra just nu: Disco Ensemble som spelas flitigt på min dator just nu :)
Du inte kan leva utan: Ingenting
Du gör när du har tråkigt: Tänker

3 personer:
Du kan berätta allt för: Kan berätta d mesta för mina kompisar
Du tycker om: Ett par stycken
Du inte gillar: Nåra fler

2 val:
Kaffe eller te: Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan:
Att få en önskan till

Varför måste man ha en rubrik för? Jag kommer ju inte på nån :S

Jag hämtade Komvuxkataligen idag så ska blädra lite i den sen och försöka bestämma mej om jag ska gå där i höst eller inte, känns som om det inte finns så många andra alternativ =/ Ah jag hatar att jag inte vet vad jag vill med mitt liv, känns så svårt att välja va man ska plugga för nått då ju...bajsbajsbajs!!
Ah jag saknar massa männsikor varför tappar man kontakten för? Eller är det jag som är jobbig så att man inte vill ha kontakt med mej? *-)

Påsklovet 07

Sammanfattning av påsklovet:
Måndag - Nyktert! Var hemma hos Erika och Jocke för första gången sens de flyttade till Simonstorp vilket de gjorde i somras :P Haha..
Tisdag - Palace med Mia Bitch jäkligt nice inte så mkt folk och mest gamlingar men vi hade kul som faan ändå :)
Onsdag - Nyktert. Hanna var här och vi glodde på film och så :)
Torsdag - Roligaste dagen den här veckan! Palace med Mia Bitch och Hanna. Träffade en viss person som jag trodde att jag inte ville träffa igen men när jag väl träffade han var det jäkligt niice :D Haha
Fredag - Palace igen, den här gången med Sara, Mia Bitch och Hanna det var ganska seg =/
Lördag - Hugos med Hanna och Isabel. Jäkligt kul.
Söndag - Så jävla tråkigt!! Var på Otten med Hanna, Sara och två till. Jävla bajstrancegrejs spela dom där. Fattar inte hur man kan gilla sån skit"musik" Måste ju typ vara hög eller nått för att kunna gilla det och kunna dansa till det, jag är ju ganska mkt emot droger så jag trivdes inte så bra där. Var där typ en timma sen stod jag inte ut längre så ringde pappa så fick han komma och hämta mej. 170 spänn åt helvete. Hade inte råd att gå dit egentigen men blev övertalad att låna pengar så nu ska jag betala av 10 kr i månaden...
Har festat fem dagar den här veckan, kanske lite illa men måste ju värma upp lite inför sommarens festivaler :P Hähä

.....

Skrev ett jättelångt inlägg här nyss men jag sudda ut det. Tror inte att jag vill blotta mej så mkt här vem som helst kan ju läsa liksom och vet inte om jag vill det. Men kan säga att torsdag var en bra dag spec natten mot fredagen :D Glad över att jag träffa en viss person då! Jag insåg vad jag vill eller inte vill med en viss annan liten person tack vare han jag träffade. Fast han fick mej att vilja träffa en annan person som jag har lagt bakom mej..Ajaj shit the same ska skita i dom nu, om jag träffar nån av dom igen så gör jag det och så får vi se vad som händer då kan ju hopppas på det bästa liksom mohahaha...

Jag och Sara var och käkade pizza igår och jag säger bara jävla gubbjävel ta tag i ditt liv och skaffa dej lite självkänsla och sluta trycka ner andra!!! Ångrar att jag inte gick fram och sa det till han eller i alla fall bett han hålla käften för han störde liksom oss när han satt där och gorma. Det var en gubbjävel som satt och tröck ner hans fru (?) det enda han tjata om va hur värdelös hon var och att hon aldrig gjorde nått och hur tjock hon va och blablabla asjobbigt att sitta och höra på ju.

Hahahahhahahahahahaha

Hahaha hahahah hahaha kan inte sluta skratta mohahahaha hahaha hahaha kul inlägg va? Hahahaha

Grå-svart värld


Alltid denna ständiga längtan efter att vara någon annan, att göra något annat eller att vara någon annanstans. Varför kan jag aldrig vara nöjd för? Tycka det är bra som det är precis exakt just nu? Varför denna ständiga grå-svarta värld där allt det goda har något ont med sej?

image53

Alltid denna ständiga ångest över vad jag har gjort och inte gjort, vad jag kommer att göra och inte kommer att göra. Att jag aldrig gör rätt utan kommer på först i efterhand att jag borde ha gjort si istället för så.


Fundering

Vad är det för skillnad på coca cola light och coca cola zero?

Give Me A Fucking Ticket Please!!

Ahhh faaaan va sur jag blir!!! Jag som nästan hade kommit över att jag inte hade nån biljett till Metallica och så händer det här, det är så jävla typiskt. Så fort man har kommit över nått/någon så dyker det upp någonting som gör att man helt plötsligt inte alls har kommit över det. Him ska vara förband till Metallica så nu måste jag fan ha tag på en biljett. Kan ju inte missa min älskling liksom.

image50