Samvetet

Fan nu fick jag dåligt samvete. Var nog lite elak. =/
image349

Pistvakt

Igår kolla jag, Fia och Erik på film. Vi kunde inte komma överens om nån film först så vi tog den enda filmen Erik hade som ingen av oss hade sett, Pistvakt. Den funkade att se på och jag skrattade ett par gånger också.
image348

I Feel Good

Idag mår jag bra =)




Idag lyckades Tina äntligen beställa våra flygbiljetter till Frankfurt. Det ska bli skitkul! Var tveksam till att följa med först men nu ser jag verkligen fram emot att komma iväg. Aaaaah läääääängtar massor!

Jag horade lite när jag var 14 och nu 30 år senare har jag ont om cash vad ska jag göra?

Jag blir så irriterad! Jag horade lite när jag va 14 och nu 30 år senare har jag lite ont om cash vad ska jag göra? Ja jag försöker få ut skadestånd. Tööönt! Varför ska man ens göra en utredning nu på nåt som hände för så länge sen? Slöseri med pengar!

Placebo is the shit!

Jag har aldrig trot att antidepresiva piller funkar och det skrev jag även i inlägget "Knapra era äckelpiller om ni tror det hjälper då!" för nån vecka sen. Kolla in den här artikeln eller den här. Hade jag rätt eller? Placebo is the shit! Fatta vad pengar staten skulle kunna spara på att ge alla smådeppiga idioter sockerpiller istället. Pengar som skulle kunna läggas på nåt viktigare. Varför ge nån ett dyrt piller när ett billigt piller funkar lika bra?

Ditt jävla äckel jag hatar dej!

Jag har haft ångest typ hela dan, det är bättre nu än vad det var imorse. Jag vill spy ut den här äckelkänslan. Ibland får jag en bild i huvet att jag gapar stort och ut ur munnen flyger massa getingar som bär på äckelkänslan och ska ta med sej ångesten ut men innan alla getingar hunnit flyga ut blir det en klump i halsen som stoppar deras väg så ångesten blir kvar och jag får svårt att andas.
Känns som att jag är på väg tillbaka in i en gammal ond spiral. Har haft svårt att somna de senaste kvällarna och svårt att ta mej upp på morgon. Va hände? Varför har det blivit så här igen? Hatar det!

Bandlistan är sen i år.

Det slog mej just att jag inte har skrivit någon lista på vilka band jag ska (eller vill kanske är ett bättre ord) se på Hultan i år. Jag har brytit en traditon. Av någon konstig anledning har jag alltid missat nåt, några eller typ alla band jag velat se men den traditonen kanske också ändras i år eftersom jag inte har skrivit någon lista men det är nog inte så troligt att så är fallet. Va fan det kanske blir en lista tids nog ändå, men förr om åren har jag alltid påbörjat listan vid första bandsläppet. Jo det kommer nog bli en lista i alla fall, den kommer i ett senare inlägg så om du är intresserad kan du ju ta och jämföra om du har lika bra musiksmak som jag har då.
Bandlistan kanske håller på att dö ut, jag kanske har vart på Hultan för många gånger för att göra en. Det är som önskelistor till jul, när man var liten skickade man iväg dom flera månader innan jul, nu skriver man inte ens nån och om man skulle skriva nån så gör man det bara någon dag innan självaste julafton. Man har lärt sej att man ändå inte får allt det man önskar sej. Med bandlistan har man lärt sej att det spelar ingen roll att den finns man missar garanterat hälften av alla band man vill se ändå.

Fuck web-tv

Fan vad irriterande! Sitter och kollar på ett program på web tv och det hackar typ hela jävla tiden. Kollar två sekunder sen är det stopp i tio sen funkar det fem sekunder igen och sen är det stopp. Så jävla fucking irriterande!!!!

Snälla Gud gör mej 10 år äldre!!

Gaaah jag blir knäpp. Jag måste hitta sommarjobb, jag måste hitta nåt att plugga i höst, jag måste hitta nånstans att bo för får inte bo kvar här. Fast jag är nog bekväm och låter sommarjobbet, utbildningen och lägenheten hitta mej. Undra vad som händer om de inte hittar mej?
Fan jag vill vara typ 10 år äldre för då borde livet ha tagit tag i mej och gjort nåt vettigt av mej. Jag vill ha ett liv! Jag vill ha en utbildning, jag vill ha ett jobb, jag vill ha en lön jag kan leva på, jag vill ha nåt meningsfullt att leva för. Fast vem fan vet jag kanske är ensamstående alkoliserad morsa till två snorungar om 10 år, har för mej att Candra sa för nåt år sen att mitt liv skulle bli så, hon berättade vem pappan till ungarna skulle vara också. Hähä..Fan får panik över livet. Jag vill inte! Jag orkar inte! Jag blir illamående av tanken på framtiden jag vill bara gå och kräkas!

Kram

Jag vill få en kram, en riktig kram som betyder nåt som ger trygghet och får äkelpäkelångesten, illamåendet, gråten i halsen och klumpen i bröstet att försvinna.

Försvinn för i helvete!

Fy fan vad dåligt jag mår typ jag-ska-aldrig-mer-dricka-DÅLIGT! Vill kräkas eller krypa ur min egna kropp. Kan inte bara det här äkelpäkelillamåendet ta och försvinna nu.

Är det normalt att bitas när man hånglar?

Igår hade Camilla sin 35 års fest vilket är anledningen till att jag mår som jag gör idag. Det var ganska kul stundvis. Jag började grina för att en kille var ärlig mot mej och sa vad han tyckte, jag skäms! Men va fan jag fick kräkkänsla för alla var så gamla och jag var värsta snorungen, fick ångest över livet. Fan det var nån tönt som snodde min tröja så jävla surt! Är det normalt att bitas när man hånglar? Jag har fan bitmärken i tungan och i läppen och kan knappt prata eller nae det har jag inte men jag skulle kunna haft. Ah fan jag vill inte ha skola imorn jag orkar inte jag måste ha en dag till att återhämta mej på. Jag hatar att ha lov, det gick typ bra fram till i onsdags sen fuckade sej dygnsrytmen.

Jag tycker din tröja är ful!

Jag förstår inte, folk säger att de inte bryr sig om vad andra tycker men om jag säger till någon att jag tycker den har ful tröja, frisyr eller liknande så ska de (de flesta iaf) försvara sig eller försöka hitta något fel på mig. Alltså tar folk åt sig eller varför gör de så?  Sluta och säg att ni inte bryr er om ni gör det. Sluta säg att folk ska vara ärliga om ni inte tål att höra någon annans åsikt. Spelar det någon roll om jag tycker din tröja är ful eller? Huvudsaken är väl att du gillar den?

Varför? Snälla svara!!!

Varför är muspilen jämt riktad snett uppåt åt vänster?

Ränsa skallen på tankar

Har hämtat bilen nu. Fan vad skönt det var att gå och lyssna på musik, ränsade skallen på tankar. Det var nästan så att jag önskade att bilen skulle stå ännu längre bort än vad den gjorde när jag var frame. Hähä.

Utmaningar som suger

Jag ska strax gå ut i blåsten och ta en promenix bort till en parkeringsplats som ligger åt helvete långt bort och hämta min bil. Men först måste jag hitta nåt att ha på mej, det kan bli en utmaning för idag är en sån dag då garderoben känns tråkigare än vanligt. Men innan jag gör det måste jag få ärslet ur soffan, det kan också bli en utmaning känner jag. Har ingen lust att lämna min trygga plats här..Hähä..

Gårdagen

Gårdagen
Fika med Fia, Erik, Hanna och Fredrik på Fräcka.
Öl hos Erik med han, Gunnar och Hanna.
Käkade och tog en öl på Världens med Hanna, Fia, Erik, Gunnar, Fredrik, Henrik och Saneran.
Fest hos Isabel.
Wasa.
Efterfest hos Erik, de flesta däcka typ...trååååkisar! :P



"Jag vill bli frisk" Jaha det verkar inte som det när du håller på så där. Fan vad besviken jag är på dej! Va fan håller du på sådär för? Va är det för fel på dej? Får det dej att må bättre eller? Så jävla störd!

Framtiden

Min framtid jah. Vad ska jag göra? Vad bli vill jag bli när jag blir stor?
Kollade runt lite efter utbildningar nyss och jag har väl hittat ett par stycken jag kan tänka mej att gå men det känns fortfarande assvårt. Det som känns svårast är att bestämma om jag ska gå en ky-utbildning eller om jag ska gå på universitet. *suck* Kanske ska söka både och, är nog inte så stor chans att jag kommer in ändå så kanske inte har så stor valmöjlighet...

Jag ska gifta mej..

..om fyra år och en månad.
Undra med vem? Någon som ställer upp frivilligt eller? ;)

Fiiika

Gaaah mitt liv suger!!! Det är så jävla tråkigt händer fan aldrig nåt. Ska i alla fall åka hem från landet snart så har jag nåt att göra en liten stund i alla fall. Ska fika först bara.

Telefonterror

Det var en tönt som ringde till mej nyss och la på och numret står inte med på eniro eller hitta så jag vet inte vem det är. Irriterande! Nån som vet vem som har detta nummer: 0736498413? Ring och terra om ni inte har nåt vettigare för er ;)
image322

Vem är jag?

Okej vem är jag? Svaret är jag vet inte. Vem är du föresten?
Jag har hört att folk tycker jag är mystisk för att man inte vet vem jag är och att jag har en mur inom mej som man inte kan se igenom. Men vad är det folk vill veta för att veta vem jag är då?

image321

Hata laglydiga idioter

Idag tog jag och min lilla bil en åktur till landet. Oh fan vad vi hatar folk som inte vet vart gasen sitter och måste köra så jävla lagligt hela tiden. Vi hatar hastighetsgränser. Jag har nog kommit på vad jag vill bli när jag blir stor, jag vill bli rallyförare. =) Hähä..
Dom har målat om lilla rummet här i en asful färg, glömde kameran hemma annars skulle jag lagt upp en bild här och visat hur fult det är.
Alltså jag vet inte om jag orkar vara kvar här enda till imorgon har vart här i knappt två timmar och har redan bajstråkigt, får inte ens särskild god mat. =/

Jag har en teori om att jag har en skyddsängel..

Jag har en teori men jag vet inte om jag vågar skriva om den här för jag kommer bli så idiotförklarad eller whatever vem bryr sej? Jag tror jag har en skyddsängel som ser till att jag inte träffar en viss person eftersom den personen har hiv och det finns en risk att den här personen delar med sej av det till mej om vi skulle ses. Hähä... Tacktacktack min kära lilla skyddsängel du är bäst!!
image320

Hatar att vara en underklassnorunge!!!

Det är så jävla nära att jag håller på att skicka efter den här jackan men jag har fan inte råd =/ Men den är så fin så kanske borde ta mej råd. Fast måste fan ha nya skor också. När jag får studiebidraget och har betalt all skit så har jag typ max 1000 spänn kvar bara om ens det :S Hatar att vara fattig, jag vill också ha ett kreditkort som pappa betalar. Hatar att vara en underklassnorunge!!!!
image319

Bikten

Jag är uttråkad =/
Jag vill ha sommar och Hultsfred nu!!!!
Läste lite ur boken Bikten förut och fy faan vad vidrigt folk det finns, det står väldigt mycket om att folk gillar att pissa på olika ställen jag fattar inte vad man ser för nöje med att till exemel pissa brevid toaletten, på handtag, på vattenkranen, pågolvet, i badbassänger, i granens brevinkast, på folks tandborstar o.s.v Fast kanske bara är jag som är onormal. Det konstigaste stället jag pissat på är typ utomhus. Gud vad oudda jag är då eller?

Vem eller vad?

Det känns fan som att jag saknar någon eller något fast vet inte vem eller vad.

Spegel & lampor är vad som saknas i mitt rum för tillfället

Jag har kommit fram till att jag vill ha en spegel över min byrå som är typ lika bred som byrån och som går nästan enda upp till taket och så vill jag att den typ ska ha en sån ram som gamla tavlor brukar ha. Satt och kollade runt efter en passande spegel förut men hittade ingen =/ Kanske vill byta ut byrån också. Och så vill jag ha en ny taklampa för den jag har nu är så jävla ful! Skulle behöva en ny lampa till fönstret också för den som sitter där nu ser ut som en snöboll och det tycker inte jag passar nu när det börja bli vår. Lamporna jag satt upp under hylllan vid soffan skulle jag också behöva byta ut för de ger så jävla dåligt ljus. Min bil skulle också behöva nya lysen, kan inte köra med den när det är mörkt för att lysena är så dåliga så man ser typ max 5 meter framför bilen när man kör där det inte finns gatubelysning.
Började städa mitt rum imorse men tog en paus för ett antal timmar sedan så är nog dags att slutföra städningen med att dammsuga och torka golvet nu. Jippi vilken kul lördagskvällssysselsättning.

Blev Palace för femtioniontusensjuttioåttonde gången typ..

Igår,fredag, satt jag, Hanna, Candra & Isabel hemma hos Isabel och glodde innan vi drog till Palace. Var inte så överdrivet roligt. Det var en tönt som var ute efter mej och höll på och terra mej massor, han påminde mej om att han terrat mej förut och på nåt jävla vis har han fått tag i mitt nummer. Hans kompis var snygg skulle vart roligare om det var han som var efter mej. Hähä..En annan irriterande sak som hände var den att min fin-fina väska gick sönder! *surt som faan*
Min kamera på mobilen suger panterpenis hårt!!!!

image318
Isabels julgran/påskris

image313
Hanna & Candra jämför sina cp-fötter

image314
Candra & Hanna

image315
Candra & Jag

image316
Isabel

image317
Hanna

Knapra era äckelpiller om ni tror det hjälper då!

Jag hatar när man bestämmer saker med folk och sen skiter dom bara i det. Bajs på er! Stör mej på att alla ska ha så jävla mkt problem oxå. Typ alla jag känner käkar piller för att de mår såå dåligt. Mår verkligen alla så jävla dåligt att  de måste knapra sina små äckelpiller eller är det bara en innegrej? Alla andra mår dåligt och käkar piller, jag mår nog oxå lite dåligt, måste fan gå till farbror doktorn och skaffa lite piller jag oxå så blir livet säkert mer meningsfullt och värt att leva...Men alla som vill kan ju knapra sina äckelpiller istället för att ta tag i problemen om ni tror att det funkar. Placeboeffekt var ett ord som döck upp i huvet nu undra varför?

Trött på att jag aldrig vet..

Har typ velat festa hela dan och försökt att jaga rätt på andra som också vill det  och nu när det är bestämt att vi ska ut så vet jag inte om jag vill. Kanske ska träffa en gammal kompis sen också. Fast kanske bara vill stanna hemma och skita i det istället. Jag är så trött på att jag aldrig vet vad jag vill.

Ikea


5 saker jag ogillar

5 saker jag ogillar:
  • Sjuklingar, dom är äkliga och ofräscha.
  • Tjockisar, dom är äckliga och ofräscha.
  • Alkisar, dom är äckliga, ofräscha och luktar illa.
  • Pengabrist, man blir så sjukt rastlös eftersom man inte kan göra nåt.
  • Folk med innekatt, vidrigt när det ligger kattsand i hela huset ju och det luktar illa. Eller smådjur över huvudet taget är ganska äckliga.

Pucko

Jag är störd men det känns inget kul att det är lov nästa vecka. Kommer inte ha ett skit att göra. Funderar på att följa med till landet men där kommer jag säkert vara mer uttråkad än om jag stannar hemma. Skulle vara skönt att åka dit ett par dagar bara men mamma, pappa och Jocke ska ju stanna där i en vecka och så länge vill jag absolut inte vara där.
Det är så sjukt att man måste ha pengar för att kunna göra nåt. Hatar det!! Eller finns det saker att göra som är helt grattis och inte är skitboring?
Ska käka kvällsmat nu, mamma har bakat bröd =) *smaskigt*

Him <3

Nu kom jag på att Him spelar i Sthlm ikväll. Den konserten vill jag ju också gå på. Fan! Skulle vara ett perfekt sätt att fira alla hjärtans dag på. Inte för att  det är en dag man borde fira men ändå..
Bajs att jag inte har någon biljett.
 
image312

Kent

Jag önskar att jag hade en biljett till Kent på lördag!!!! Skulle vara så kul att gå på konsert, var så länge sen jag var på en, speciellt på en med Kent. Jag vill, vill, VILL ha en biljett! Ingen som känner för att ge mej en i alla-hjärtans-dag present?
Jag skulle vilja spola tillbaka tiden så jag valde bygg på gymnasiet så skulle det i alla fall vart lite större chans att jag hade haft ett jobb nu och där med pengar. Det är ganska mycket som jag ångrar att jag inte gjorde på ett annat sätt. Jag borde kanske börja leva lite mer i nuet? Fast det funkar inte för jag måste komma på vad jag ska göra i höst. Jag ska nog plugga om jag kommer in på nåt. Antingen vill jag läsa ekonomi, juridik, friskvård eller nåt med bygg tror jag.

image311

Wednesday 13

Idag är det wednesday 13, det borde firas! I min blogg får det firas med en musikvideo och ett GRATTIS!

Saknad

image310
Imorgon för ett år sen åkte jag till England, saknar stunderna jag har haft där. Det känns som att jag flydde från verkligheten när jag var där, som att det inte fanns några problem för dom var kvar hemma i Sverige. Snart flyttar Tessa till Uppsala för att bo där i ett par månader. Jag tycker hon ska flytta till Manchester igen istället så att jag har en anledning att åka dit. Kommer att hälsa på henne i Uppsala också och det är säkert skitkul där men det är ändå inte samma sak att åka till en annan stad som att åka till ett annat land...
Jag önskar att jag hade ett liv som var värt att leva, det känns så meningslöst nu. Gör ju för i helvete aldrig något meningsfullt allt känns så värdelöst. Måste fan skaffa mej ett liv! Hur man nu gör det?

.

Du stryker fingrarna
lätt mot min kind
Och i ett ögonblick
då allt står still
så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
så får jag en chans att ge dig
allt det du aldrig haft
Men var för feg

Istapp

Jag fryser. Fick lust att åka till landet så man kan elda och få riktig värme i huset. Nu är det Gossip girl. =)

Vinn en date!!

Givande svenskalektion vi hade idag vi skulle läsa men jag interjuvade folk istället först interjuvade jag Amanda som nyligen skaffat sig en blogg.

Hur känns det? Det känns bra jag hoppas att jag lyckas hålla den här bloggen vid liv har nämligen lyckats ta död på ett par stycken tidigare.
Vems bloggar läser du? Mest mina vänners men endel andra roliga också.
Vilken är den bästa bloggen du brukar läsa? Ankans
Sämsta? Luddes
Vem är du kär i? Min nya ko (som hon fick av sitt ex...)
Favorittandkräm? Jag vet inte (borstar du inte tänderna eller?)
Vad vill du läsaom i blogga? Vad folk har för sig och folk får gärna bjuda på sig själva.
Vad kommer vi aldrig få läsa om i din blogg? Sanningen
Vad sker i din värsta mardröm? Ludde kommer...paus..och sen säger han scccccch!
Och i den bästa? Eh jag får...eh en fluffig....eh...hundvalp
Vad kommer vi aldrig att få reda på om dig? Jag har ett lik i garderoben
Vad brukar du göra med det? Pass
Vad är det roligaste du har läst i en blogg? Oj någon hade skrivit om folk som gjort bort dig
När gjorde du bort dig senast? Kommer inte ihåg
Vad gjorde du då? Jag halkade på väg till bussen
Vilka droger har du använt? Jag testade alkohol en gång
Vilka droger vill du testa? Jag funderar på att testa alkohol igen
Hur mycket pengar gjorde du av med på sexpartyt? 447
Vad köpte du? Ett manssubstitut
Vad ska du göra på alla hjärtans dag? Jag och min ko ska dricka mjölk
Vad skulle du skriva i en kontaktanons? Ung blondin söker döv, stum kille, gärna blind
Vem är snyggast i klassen? Tina eller Mary
Hur känns det att vara dreadslös? Det känns rent

Sen ville Tina och Ludde också vara med och det fick dom för jag är så snäll.


Tina Ludde Amanda

Har du en blogg?
Tina: Nej fast vill ha en
Ludde: Jo jag skaffade en igår men den är hemlig tills vidare
Amanda: Ja http://sapire.blogg.se/

Avslöja en hemlis
Tina: Jag har haft sex med en tjej
Ludde: Jag tycker om smink
Amanda: Jag misstänker att jag var orsaken till mina hamstrars död

Favoritleksak?
Tina: Fotboll
Ludde: Lego
Amanda: Min nya sparko som låter när man stoppar in grejer i den

Favoritkroppsdel?
Tina: Hos killar: Armar och hos tjejer bröst
Ludde: Hos killar pungen och hos tjejer ansiktet
Amanda: Håret hos båda (Vilket hår?)

Vad är viktigast hos en partner?
Tina: Storleken
Ludde: Personligheten
Amanda: Mysfaktorn

Har du varit kär?
Tina: Ja
Ludde: Ja nyss..kär i kärleken
Amanda: Ja en gång eller två gåner

Hur måna har du hånglat med som mest på en kväll?
Tina: Mellan 3 & 6 st
Ludde: 4-5 st
Amanda: 2 kanske

Vad händer i din värsta mardröm?
Tina: Killen kommer innan jag kommer
Ludde: Ja brukar drömma att jag mördar folk
Amanda: Har redan svarat

Är du kär nu?
Tina: Ja vet inte bögen kan dra åt helvete
Ludde: Kanske
Amanda: Nej

Här försvinner Ludde utan att säga till och Tina och Amanda vill svara på normala frågor

Hur gammal är du?
Tina: 20+
Amanda: 20.0

Vad vill du bli när du blir stor?
Tina: Nya Britney Spears
Amanda: Nya Johnny Deep

Favoritfilm?
Tina: Donnie Brasko
Amanda: Torkel i knipa

Vilket djur liknar du?
Tina: Haj
Amanda: Pippifågel

Beskriv dig själv med 3 ord
Tina: Snäll, glad, högljud
Amanda: Späd liten varelse

Vad ska du göra idag?
Tina: Ut och gå med Sudden och hans hundar
Amanda: Kolla på möbler

Vad tar du för piller?
Tina: Lyckopiller =)
Amanda: Silca

Den som skriver roligaste komentaren vinner en date med valfri person av de som blev interjuvade. OBS! deltagarna i interjuvn kan ej vinna tävlingen!

Besviken till max!

Jag hittade en tia i min byxficka förut så då tänkte jag yes mina brallor har fått samma förmåga som pojken med guldbyxornas byxor men icke sa nicke inga mer fynd i fickorna efter det =/ Faan besviken till max!
image306

Suck

Usch jag har en äckelpäckel känsla i kroppen och har haft det typ hela dan, tycker den kan ta och försvinna nu på en gång. Ska ta och anmäla mej till högskoleprovet nu och sen måste jag se till att få skitbra resultat på det så att jag kommer in på nåt i höst. Måste börja leta utbildningar jag kan tänka mej läsa också *suck*

Irriterande!

Ah så irriterande har tänkt jobba med företagsekonomin hela dan men det funkar inte att komma in på komvuxs hemsida :S

Woops

Skulle färga håret ljust i fredags men det gick inte så bra, var bara utväxten som ändrade färg så fick färga om det idag så nu är det svart igen :)
Förfest hos Erik, fest hos Gunnar och Trappan blev det igår kväll. Det var ganska sköjsigt.

Dagens vilja ha

image305
Gjorde högskoleprovtest idag på skolan och fy fan vad dåligt det gick! Måste skaffa mej en fungerande hjärna tills jag ska göra det på riktigt!

Dagens vilja ha

image304
Den här lägenheten vill jag mest ha på grund av det perfekta läget vid strömen och för att det är nära till allt. Att den är nybyggd är ju också ett plus. Fast jag kan ju fortsätta drömma. Inte en chans att jag 1.5 mille i madrassen och råd med en månadshyra på över 5000.

Dagens vilja ha

image302image303
Dessa jeans finns på Nelly.com för 699 kr. Ge mej!! ;)


Yrkestest

Gjorde ett yrkestest och så här blev resultatet:

Du är en flexibel person. Du trivs med att ha många bollar i luften och att det händer mycket. Du trivs med med männsikor, men vill inte ta hand om dem. Du skulle säkert trivas lika bra med servitris som i jobbet som revisor. Vad du väljer ha att göra med hur lång tid du är beredd att studera.

Andra yrken där du troligen skulle trivas och komma till din rätt:
Journalist
Jurist
Meteorolog
Receptionist
Ekonom
Översättare
Försäljare
Sekreterare
Trafikledare
Steward/Flygvärdinna
Busschaufför
Spårvagnsförare
Kassör/Kassörska
Polis
Väktare
Optiker
Guide
Datatekniker
Lärare
Brandman
P-vakt
Apotekare
Mäklare
Reseledare
Skidlärare
Bibliotekarie
Informatör
Tidningsbud

Okej skulle kanske kunna tänka mig en tredjedel av dessa yrken med viss tveksamhet. Hatar att jag inte vet vad jag vill bli. Jag vill plugga i höst men frågan är vad och vart? Jag vill bli något någon gång och helst inom ett par år, jag vill ha ett rikitgt jobb som jag kan stanna på i flera år utan att tröttna på det. HJÄLP! Vart ska jag ta vägen? Måste ta reda på det snart. Har ingen aning om vad jag ska söka för utbildningar.

Dagens vilja ha

image301
Denna fina väska finns att köpa till mej på Wedins för 399 kr.

Fettisdag

Ah jag måste verkligen skriva på mitt arbete nu eftersom det ska vara inlämnat och klart på fredag och jag har inte kommit särskillt långt på det. Det är tisdag idag också vilket innebär att kvällen är uppbokad framför tvn. Gossip girl och I huvudet på Gyning. Imorgon står det kryddparty i kalendern så då finns det inte heller någon tid till övers för pluggande på kvällen. Bara att försöka få massor gjort nu så att jag blir klar innan fredag. Jag tänker för övrigt vägra semlor idag även fast det är fettisdag.

image300Så här pigg och glad var jag imorse på väg till skolan.

Fan

Fan bara det inte blir som förra året. Vill inte. Orkar inte.

Blont eller svart?

 
Blont eller svart, vad tycker ni?