Plocka äpplen...

Nu är nollningen över och imorgon börjar allvaret. Har haft 10 skitroliga  dagar. Vill inte att det ska vara över redan..

Nolla

Jag är nolla, jag har inte tid att blogga, tänka eller känna efter hur det känns. Om jag skulle haft tid att tänka skulle jag nog ha hemlängtan. Tur att det är så mkt att göra så att jag i stort sätt bara hinner sova "hemma". Jag gillar inte detta "hem" något vidare. Jag vill ha ett riktigt kök och egen dusch. Hoppas jag hittar lägenhet snart. Kommer bli sjuk om jag blir kvar här, är ganska säkert på att det är fuktskadat i duschrummet och kanske till och med mögel. Känner inte ens för att packa upp mina grejer kan lika gärna vänta med det tills jag hittat ett riktigt boende. Lite jobbigt att det bara är massa nytt folk här skulle vara så skönt om det var någon man kände som också skulle plugga här. Känns inte ens som att jag har flyttat, känns som att jag bara är här tillfälligt och att jag ska åka hem snart. Har inte fattat vad jag har gett mej in på. Vi får se om det är något jag kommer klara av eller ej.

Starta eget?

Jag kom på en jättebra affärsidé när jag, Candra och Jocke var på Donken. Den är så bra att jag inte kan avslöja den för då kanske någon snor min idé och blir rik på den och om det är nån som ska bli rik på min affärsidé så är det jag. Funderar på att skita i att plugga och starta eget istället.

Tidsoptimist ja visst!

Idag har min dag gått ut på att träffa massa underbara människor som jag kommer sakna massor. Först fikade jag med Pernilla på stan och gick runt och kollade lite i affärer sen satte vi oss vid Hörsalsparken (av alla ställen) och kollade på folk i nån timma. När jag kom hem var Ullis, Cassandra och Xander här så att jag skulle få träffa dom innan jag flyttar och nu nyss var jag, Candra och Jocke på Donken och käkade glass och snackade massa skit. När vi skulle åka därifrån träffade vi Ali och Nico på parkeringen så vi blev kvar där ett tag till och snackade massa skit med dom. Nu är jag hemma och inser att jag faktiskt har ganska mycket mer kvar att packa. Men jag optimist i den här frågan och väntar med att göra det till imorgon bitti av tre anledningar, den första är att jag hatar att packa så jag väntar helst med det in i det sista, för det andra så står flyttkartongerna i mamma och pappas rum och dom har gått och lagt sej och jag vet inte hur man viker ihop dom och för det tredje har jag nog inte ens fattat att jag verkligen ska flytta imorgon så det är ju ingen brådska med att packa....

Om en kille är...

Om en kille är gadda, piercad, snygg, bra i sängen och vettig i huvudet kan man bli annat än kär i han då?
Hähä..

What happens in Vegas

Jag, Hanna & Fia käkade pizza och glodde på film ikväll. Vi kollade på What happens in Vegas. Den är helt klart sevärd (fast det tycker jag iof nästan om alla filmer jag lyckas se klart...) Den var i alla fall rolig så om ni inte har nåt bättre för er och vill skratta lite så kan ni ju ta och kolla på den.
Hanna utsåg mej till årets .......... och Fia till årets vice ............ efter att vi gjort ett lite test av våra minnen och själv låtsades hon som att det regnade. Jag håller inte riktigt med henne i hennes bedömning men men..

Flyga drake

När jag slutade Marieborg fick jag en bok, Flyga drake. På baksidan stod det något om någon Amir och Hassan i Afganistan och min första tanke var fy fan vilken dålig bok den här kommer jag aldrig läsa. Hallå Afganistan måste ju va astrist att läsa om. Efter ett tag låg boken på topplistornas första plats och då kände jag mej nästan tvungen att ge boken en chans vilket jag också gjorde. Vet ni vad jag tyckte om boken? Jo jag tyckte den var bra, jag tyckte till och med att den var så bra att jag har skickat efter filmen. Än en gång har Marieborg försökt lära mej att inte ha så mycket fördomar mot saker och ting. Jag tror det var deras tanke när de valde den boken till mej, tror faktiskt att de var lite osäkra på om jag verkligen skulle läsa den också, lät i alla fall så när jag frågade varför de hade valt just den boken till mej för.

Packat och (nästan) klart

Idag när jag vaknade bestämde jag mej för att börja packa eftersom alla säger att det tar SÅ lång tid att göra det. Fattar inte vad det är som tar sån tid för folk. Vi höll inte alls på länge kanske en halvtimme och jag är nästan klar, har typ bara kläderna kvar. Jag langade grejer till pappa som fick lägga ner allt i kartonger. Saker ligger lite huller om buller men vem fan bryr sej? Allt ska ju packas upp ändå och jag ska försöka få upp allt på en gång på onsdag. Orka bo bland massa kartonger liksom. Jag hittade ett par asfina stövletter när vi packade som jag hade glömt bort att jag hade, måste klacka om dom och sen är de som nya. =)
Snart dags att åka och jobba, sista dagen på jobbet idag, på ett tag i alla fall får jobba extra och så om jag vill när jag kommer hem men vet inte om jag vill det får se hur det blir. Känns som jag kommer ha roligare saker att göra när jag kommer hem än attt jobba.

Kontakt


Brorsan påpekade nåt om att vi typ aldrig ses när jag skjussade han och det är fan sant och ömsesidigt. Det fick min tankeverksamhet att sätta i gång. Hur fan kommer det att bli nu när jag flyttar? Jag vet ju att jag är jättedålig på att höra av mej till folk så kommer jag tappa kontakten med typ alla nu eller? För det lär ju inte bli bättre av att jag flyttar? Jag har fått det påpekat flera gånger att jag är dålig på att höra av mej och jag har faktiskt försökt att bättra mej fast kanske bara mot de som har påpekat det och jag har inte blivit bra på det än fast lite kanske lite bättre i alla fall? Fattar inte varför jag inte hör av mej till folk för och varför jag har så svårt att ta första steget, det är till exempel oftast andra som får börja prata med mej på msn, jag har tänkt ringa Pernilla sen i torsdags för det är en sak jag vill prata med henne om men jag har inte ringt än, jag har tänkt typ hela sommarn att jag vill träffa Tobbe, Ullis, Cassandra & Xander men inte hört av mej. Hallå vadå kokobäng? Hur gör man för att hålla kontakten? Det känns liksom som att folk har bättre saker för sej än att göra det.

Packa eller bli packad.

Funderar på att börja packa men det är så jävla tråkigt. Skulle hellre se till att jag blev packad men ska skjussa brorsan sen så det är nog inte en så bra idé att bli det. Tror dom ska på krogen, funderar fan på att följa med dom ut nykter. Hähä. Eller bara dricka lite ute och hämta bilen imorgon..
Skulle vilja träffa J igen tror jag men det känns så onödigt att göra det eftersom jag ska flytta  jättesnart.
 

Sår på hornhinnan..

Var hos optikern idag och fick reda på att jag har jättesmå sår på hornhinnan hur äckligt låter inte det liksom? Om man har mer sår än vad jag har så måste man ha linsvila ett tag men jag behöver inte ha det som tur är. Borde kanske skaffa brillor att byta av med.

Käften det är skönt!

Igår käkade jag på stan med Tina och på kvällen blev det alkohol med lite folk hemma hos Fia och sen utgång. Riktig nice dag, kväll och natt.

-Aj!
-Käften det är skönt!


Akta dej för henne hon är farlig hon slåss.

Hähäh

Jocke är Fias brevbärare och igår sa han att han skulle lägga fel post i hennes brevlåda vilket han också gjorde. Hahah så jävla klockrent.

Jag vann!!


Jag vann hela 25 spänn :P (assuddig bild men det är lite svårt att ta kort med min mobil eftersom displayen är helt fucked)
Var inne på h&m och hittade bh i min storlek. Tror fan det är första gången sen högstadiet jag gör det. Fan va kul det är att ha turdag. Nu ska jag till jobbet och käka smörgåstårta.

Jag har tur idag =)

Jag har tur idag! Jag har fixat boende i Halmstad och sen fick jag ett utbetalningskort med posten vilket jag inte hade en aning om att jag skulle få. Undra hur dagen kommer fortsätta? Ska köpa en lott sen så får vi se hähäh..

Jag hade solblrekt hår och tanställning

Kollade på kort från 2002 nyss, jag hade blont solblekt hår och tandställning. Tandställningen saknar jag inte men solblekt blont hår det vill jag ha igen!

Håll käften eller gå hem!

Idag blev det en sväng till Vimmerby och lite gluttande i affärer men jag köpte inget förutom en mjukglass. Vi tog en sväng till Frödinge och skulle käka ostkaka men det var stängt. Hallå det är fortfarande turistsäsong och då ska man fan ha öppet sju dagar i veckan. Det fick bli  pizza i Vimmerby istället och det funkade väl det med. Sen åkte pappa och Jocke hem och jag och mamma gick och möte Sofia och Annette och gick sedan och kollade på Mamma Mia. Jag kan säga att jag föredrar att gå på bio hemma i stan, skönare stolar där. Det är en sak jag inte fattar och det är varför folk ska sitta och snacka när man är på bio för? Det var inte så mycket babbel idag men det förekom ändå. Om man vill kolla på film och snacka samtidigt kollar man på film hemma så det så!!!! Så håll käften nästa gång du är på bio eller gå hem!
Det går typ inte kolla på tv här nu för det är atmosfäriska störningar som gör att sändningen är dålig och allt hackar så funderar på att kolla på nån film om det finns någon bra sådan på Jockes dator.

Mamma Mia

Ikväll har vi vart uppe hos Sofia och dom och ätit räkmackor och så *mumsigt* Jag gav Ville en sandlådeleksaksfisk och sa att om man vill vara lite busig så kan man kasta den på backen och han gjorde som jag sa haha..Så jävla söt unge alltså. Nästan så att jag också vill ha en liten bebis men bara nästan..
Det blev bestämt att jag, Sofia, mamma och Annette ska gå på Mamma Mia i Vimmerby imorgon så det blir en heldag hemifrån imorgon alltså. Kanske är dags att gå och lägga sej nu så att man orkar med morgondagen. Natti natti.

Vad gör ni på onsdag?

Vad gör folk på onsdag? Tänkte om vi skulle ha avskedsutgång för mej då?
Det blev en sväng till Västervik idag men hade ingen vidare shoppinglycka. Hittade lite smycken som jag ville ha men jag kände att jag inte riktigt hade råd med det och så hittade jag lite koftor och så men det känns för tidigt att köpa det nu. Men köpte i alla fall en t-shirt fast det var mest bara för att jag skulle ha köpt nåt men den är fin i alla fall. Hittade massa väskor också men dom var lite väl dyra tycker jag.
Imorgon blir det Vimmerby, får hålla tummarna för att jag har bättre tur där. Hittade ju massor fynd sist jag var där. Sen blir det nog en sväng till Frödinge och käka ostkaka också.

Vattenläcka och halft strömlösa yippi!!

Vi har ingen el på övervåningen upptäckte vi igår kväll så jag vägrade att sova där och gick och la mej på madrassen i stora rummet istället. Jocke påstår att jag snarkade så att han fick gå upp på övervåningen och sova där. Hähä. Ett annat litet problem vi har här är att vi förmodligen har en vattenläcka i ett rör som ligger nergrävt i gräsmattan så  pappa, Jocke och (alllra mest) Ingvar håller på och gräver upp gräsmattan FÖR HAND!!!! Fatta vad jobbigt.
Jag och mamma ska nog åka någonstans idag men vet inte riktigt vart än. Blir väl troligtvis Vimmerby eller Västervik men jag vill åka till något "nytt" ställe men det kanske blir för långt. Aja får se vart det bär av.
Det är så irriterande, det funkar inte att gå in på studentlya.nu från den här datorn helt plötsligt så kan inte kolla efter lägenheter :S


Slöseri med tid

Jag fattar inte varför jag ödslar tid på sådan här sidor egentligen men just nu har jag faktiskt inget bättre för mej och om jag har tur kan jag ju få ett presentkort om 500 år när jag samlat ihop tillräkligt mycket poäng. Så om ni har några minuter över kan ni ju göra mej glad och ge mej ett par poäng genom att använda följande länkar:

gratismakeup
gratisbio
gratisgodis
gratissms

Jag borde nog använda min tid till vettigare saker men ärligt talat så finns det inte så mycket att göra den här tiden på dygnet och speciellt inte när man är på landet.


Strömavbrott

Sitter i köket på landet och det är mörkt som fan för strömen gick precis och det  mulllrar ute. Känns lite läskigt att sitta här för jag vet att blixten slagit ner här förut och kommit ut ur en kontakt som är precis brevid mej. Och nu blixtrar det också. HJÄÄÄÄLP!!!
Och nu så kom strömen tillbaka så nu känns det tryggt igen. =)

Fy fan för äckelkänslan

Jävla äckelkänsla att tränga sig på då. Jag hatar den. Kan inte somna nu tack vare den. Tror äckelkänslan kommer när jag inte har kontroll över saker och ting.  Jag ska flytta om två veckor och har ingenstans att bo. Jag vet att det kommer att lösa sig (alla säger att det kommer göra det i alla fall) men frågan är om det kommer bli en bra lösning? Och det kommer kanske bara vara en tillfällig lösning vilket inte är någon vidare bra lösning. Jag skulle må så jävla mycket bättre nu om jag hade allt ordnat med boende i Halmstad. Idag har jag till och med funderat på att skita i att plugga i Halmstad bara för att jag inte har någonstans att bo, kollade till och med vad det fanns för något att plugga på LIU som man kunde anmäla sig till nu. Jag orkar fan inte flytta till Halmstad och hålla på och flytta runt massor där nere. Jag vill ha ett bra place att bo på från början och som jag kan bo på länge.
TID! Jag behöver för i helvete TID!
Har inte träffat my friends på asläng känns nästan som att jag inte har några. All my friendes are dead!! Har inte ens pratat med dom på ett bra jävla tag. Hur mår ni? Vad har hänt sen sist? Vad har ni för planer för hösten? Ska ni flytta? Ska ni bo kvar här? Har ni hittat lägenhet? Har ni kommit in på den utbildningen ní vill? Vad ska ni plugga? Vad har ni gjort i sommar? När ska vi ses? Kommer vi hålla kontakten?

Räddad av jobbet...

Imorgon jobbar jag ett jävla skitpass, 11-20, hela dagen förstöd fast jobbet har räddat mej två dagar i rad nu från att deppa sönder så kanske är bra att jag jobbar hela dagen. Det är lite segt på jobbet nu, det vände över en natt så nu är det aslugnt jämfört med vad det har vart tidigare i sommar och lugnet lär nog hålla i sej också..
Har inte lyckats bestämma mej om jag ska åka till landet eller inte än. Jag får sova på saken och sova bör jag väl försöka göra nu så att jag orkar upp i tid imorgon.

Hemma eller landet?

Nu vet jag inte om jag vill åka till landet imorgon eller om jag ska stanna hemma. Fast va fan ska jag göra hemma? Alla jobbar ju och ska säkert festa sen i helgen och jag känner nog inte för att festa får ju bara ångest efteråt så känns inte så kul. Finns ingen mat hemma heller och det finns ju roligare saker att lägga pengar på än på mat. Det blir nog landet ändå..eller?

Idag är jag...

...trött, orkeslös, lite illamåeende, lite deppig och kanske att jag har lite ångest..

Babbel

Ibland känner jag mej bara så jävla äcklad över hur jag beter mej ibland.

Linköping igår var okej, mina förväntningar om Platens sprack. Hade 1000 gånger roligare när jag var där förra gången kanske helt enkelt hade för stora förväntningar...

Tre dagar kvar att jobba sen åker jag nog till landet igen. Ska bli så skönt.

Linköping here we come!!

Det blir Linköping ikväll om Hanna behagar dyka upp någon gång.

Så här såg jag ut förra året när Jonas hade födelsedagsfest

och så här såg Hanna ut. Hahahhahaha

Agata Askebo

Vem fan är Agata Askebo? Jag och Mailn har försökt komma på det hela dagen utan att lyckas och jag fick inga sökresultat på google heller =/

Grönt är skönt

Sä här fina blev mina fötter när jag klippte gräset på landet.

Mina fynd!

Detta fyndade jag på rean i Vimmerby i måndags allt som allt gick det på ungefär 500 spänn.


Plånboken införskaffade jag mej i i Västervik i tisdags

och väskan också

Vad ska man göra ikväll då?

Vad ska man göra ikväll då? Jag har tre alternativ hitills:
  • fest hos Jonas i Linköping
  • fest hos Anders
  • hemmakväll
Får fundera lite och se hur det blir.

Plågsamt

Fy fan vad plågsamt det är att vara i stan när det är så här fint väder och ännu mer plågsamt att jobba men det är "bara" 6 dagar kvar att jobba innan jag är ledig igen *LÄÄÄÄNGTAR*