22:59

Jag vill på festival! Eller i alla fall vara ledig två dagar i rad så att jag kan festa. Jag har fan inte festat sedans Hultan och det är typ en evighet sedan, jävla jobbhelvete att förstöra mitt liv...
Känner mej fan tråkig och gammal.
Mia Bitch den jäveln har flyttat till Stockholm. Undra vart jag ska flytta i höst? *-) Vill fan veta! Karlstad? Halmstad? Göteborg? Borås? Lund? Växjö? Linköping? Eller blir jag kvar här? Yalla yalla vhs eller vem det nu är som har hand om antagningen till högskolan. Hanna tycker jag ska flytta till Halmstad så att hon kan åka och hälsa på mej där eller var det någon annan hon ville träffa där kanske? :P
Har personalmöte imorgon 7:30 skitkul alltså speciellt när jag börjar jobba 16:00....

19:14

Mamma och pappa håller på att förstöra vardagsrummet. De fick en skitful soffa av Nisse i lördags och nu har de bytt ut den fina soffan de hade förut mot den gräsligt fula soffan Nisse gav till dom. Känns som man spolat tillbaka tiden 20 år när man går ner där nere. Jag skäms över vårt vardagsrum nu.
Ska klippa mej på fredag, frågan är bara hur *-)
Kollade på studera nyss och jag är behörig till alla utbildningar jag sökt =) Bara att hålla tummarna på att jag kommer in någonstans nu.

Lördag

Farmor fyllde 80 år idag (?) så vi var ute och käkade med släkten i Västerås.  Det blidde toast skagen till förrätt, oxfilé potatis och rödvinsås till huvudrätt och panacotta till efterätt och så tårta.  Farmor var så fin, hon såg ut som en riktig söt gammal tant.
Jag, Fia och Hanna var på bio nyss och kollade på sex & the city och den var så så så jävla bra!

15:02

Jag köpte en spegel idag. Den var inte så fin som jag trodde att den skulle vara men den får duga. Önskar att jag hade hunnit gå på stan idag och köpa något till imorgon, farmor fyller 80 år så ska åka till Västerås och gå ut och käka och så, så skulle vilja ha några nya kläder på mej då men får väl ta och nöja mej med något gammalt tråkigt plagg som finns i garderoben nu när tiden inte räcker till. Skulle vart så skönt om jag hade vart ledig idag också. Fan att jag inte är det.

02:23

Ah jag hatar att jag deppat bort hela min lediga dag. Jag hatar att jag inte kan kontrollera äckelkänslan. Jag hatar att den finns. Vill att den försvinner. Jag vill ha ett liv, ett riktigt liv som känns värt att leva. Ska försöka komma upp skapligt imorgon så kanske jag kan göra något vettigt innan jobbet. Hoppas att äckelkänslan inte tänker förstöra min dag imorgon också.

Jag spyr på äckelkänslan

Jag vill spy ut tomhetskänslan, tröttheten, klumpen i halsen och äckelkänslan. Vill att huvudet ska tömas på tankar, vet inte vad det tänker men jag antar att det är huvudets fel att det känns så här. Varför kan det aldrig försvinna? Förut var det skolan (gymnasiet) som var orsaken till äckelkänslan nu är det jobbet, det kanske inte är de riktiga orsakerna men jag intalar mej att det är så, kändes ju liksom bättre när jag hoppade av skolan och det kändes bättre innan jag började jobba, det är som att äckelkänslan låg lite i lä ett tag, visst den fanns där men inte alls lika mycket. Det enda jag gör nu är att jobba och sova eller försöka sova, ibland försöker jag att ta mej ork till att göra något annat men det känns meningslöst för tycker ändå inte att det är så kul eller att jag får ut något av det. Jag vill bara att sommaren ska vara över så att jag kan sluta jobbet och börja plugga. Vet inte om jag klarar av att plugga på riktigt men jag vill i alla fall testa. Varför ska sommarlovet vara så långt för? Om det bara hade vart ett par veckor hade man inte behövt sommarjobba. Eller jag vill ju sommarjobba men inte där jag jobbar nu, jag vill ha ett jobb med samma tider varje dag och ledig på helgerna. Ibland undrar jag varför just jag får sommarjobb utan att anstränga mej och andra som verkligen vill ha sommarjobb inte får något. Jag skulle verkligen behöva lite ledighet fast skulle säkert mått dåligt av att inte haft några pengar om jag inte hade jobbat. LIFE SUCKS! Jag vill åka på festival!

torsdag

BLÄ!
GAAH!
UGGGH!

Enter Sandman



Jag kan inte sova =( Så jävla typiskt bara för att jag måste gå upp vid halvsju, det är liksom bara 3½ timme kvar till dess. Tror jag stressar upp mej för att jag vet att jag ska upp tidigt och borde sovit för länge sen och då får jag ännu svårare för att somna. Hatar att ha stängning och sen öppning dan efter, tur att jag inte har det så ofta. Vill inte sova själv, har lättare för att sova om jag sover med nån, kanske borde skaffa en nallebjörn *-)

Söndag

Gick upp klockan fyra imorse, kändes inte alls lockande att lämna sängen så tidigt men hade lovat Erik att skjussa han och Ari till flygplatsen. Dom jävlarna är i Rom nu och sen ska dom till Barcelona. Jag vill oxå!!!!!
Mamma, pappa och Jocke kom hem idag och jag tycker dom kan åka igen. Blev så trångt när dom kom hem. Ska bli skönt att flytta i höst fast det är lite jobbigt att inte veta vart jag hamnar, kanske inte ens kommer in någonstans.
Jag vill ha min lön nu. Känner att jag skulle vilja shoppa lite. Vill klippa mej också och kanske färga håret men vet inte om jag vill ha ljust eller mörkt hår.
Ska ta mej ner till Vaxkupan imorgon och spendera mitt presentkort hade jag tänkt mej. Hoppas jag hittat något sköjsigt.

Klaaant!

Jag är så jävla smart. När jag skickade in mitt omdöme från Marieborg till antagningen till högskolan så skickade jag inte med mina betyg från gymnasiet så jag kommer inte vara behörig till de program jag har sökt eftersom man måste ha samhällskunskap A till alla program jag sökt och jag inte fick det på Marieborg. Så jävla klantigt! Får skicka in gymnasiebetygen imorgon och hoppas att det löser sej.  Om det inte gör det vet jag fan vad jag ska ta mej till i höst kan ju inte jobba kvar på Kockens det vill jag verkligen inte, jag vill plugga.

Midsommar

Gud vilen partymidsommarafton det blev för mej. NOT!
Jag gick upp tidigt och gjorde lite nytta. Packade upp min väska efter Hultan, tvättade och plockade i ordning lite här så nu ser det i alla fall skapligt ut. Åkte och hämtade mormor vid tolv och sen styrdes kosan mot Gusum till moster och morbror. Tog 45 minuter att ta sej till Sörping härifrån tack vare dom där jävla pisstrafikljusen de har där, skitkul att stå i bilkö alltså. Har käkat nästan hela dagen känns det som, först blev det sill (eller tonfisk för min del, det blir godare så liksom) och potatis och sen jorgubbar & grädde, rabarberpaj & vaniljsås och sen grillade vi, vi hann med kaffe och kakor också. Riktigt fint väder var det också, regn, sol, regn, sol och så regn igen men vad gör det när man sitter på en inglasad veranda? Strömlösa blev vi en stund också. Mysigt värre. Hann inte, eller tog mej inte tid, att binda någon krans eller plocka blommor och klättra över gärdesgårdar (för det finns ju så många sådan nu för tiden) så lär väl inte drömma om min blivande man i natt men jag tror jag överlever ändå.

15:07

Saknar förra sommaren när Hanna & Candra typ bodde här. Vi satte uppe halva/hela nätterna och lyssnade på musik, snackade skit och jävlades me varandra. Det var så jävla gött. Tycker det ska vara så den här sommaren också.


Nu ska jag åka och jobba yippi. =) Jag vill ha en överraskning när jag kommer hem. Fixa det till mej ;)

Hultsfred 08

Hultsfred 08 är över men fy faan vilken lyckad vecka det var. Så jävla kul. Fattar inte att tiden kunde gå så jävla fort, skulle lätt kunnat vart där en vecka till. Känns inte som att vi var där i en vecka känns som att vi var där nån dag bara.
Jag hann se/lyssna på ganska många konserter i år, i alla fall om man jämför med förra men självklart missade jag ett par spelningar som jag skulle velat se, missade minst fem band men det är sånt jag får leva med. Jag var i alla fall på Anti-Flag, Babyshambles, Simple plan, Serj Tankian, Danko Jones, Rage Against The Machine, The Hives, Him, Takida och Disco Ensemble.
Xander döptes i söndags, jag satt med solglasögon i kyrkan, det tyckte inte Tessa var så passande men va fan Gud älskar väl alla eller?
Sen var det dags att åka och jobba, det var inte alls kul, jag var så jävla trött och sliten. Började nästan tjuta på jobbet för att jag var så trött och illamåeende. Det var asskönt att vara ledig idag men saknar mamma och pappa eller i alla fall deras tjänster.

En bild säger mer än tusen ord, fatta vad mycket min bilddagbok har att berätta då.

Fredag

Köpte två par shorts, två linnen, en tröja och solbrillor på stan igår. Solbrillorna har jag dock lyckats slarva bort så får väl bli att köpa nya imorgon =/ Så jävla surt!!!
Var i parken med Alex, Hanna, Fia, Fredric & nåra igår kväll. Var nåt jävla technoskit så var massa lustigt folk där. Drog hem till Fia sen,  var väl okej men blev trötter och osocial efter ett tag.



http://naknaankan.bilddagboken.se/p/main.html

Tjaaaaat

Jag träffade Alex & Candra igår, kul kul =)
Jag ska sluta skriva om jobbet här börjar fan  bli tjatigt, men igår kändes det helt okej att jobba igen i alla fall så kommer väl vara så att varannan dag är det okej och varannan är det skit..
Ska på stan nu om Hanna kan komma nån gång och försöka hitta nåt kul till min TRÅKIGA garderob..

En öl.

Stressad, sur, otrevlig, deppig, ledsen, ont i magen. Tack! Hur fan ska jag stå ut hela sommaren?
Var på Tradgårn med Erik, Fredric, Fia,Gunnar, Jonni & Pernilla igår, dock inte alla samtidigt. Pernilla och jag hamnade på Wasa sen när Trädgårn stängde. Det var ju inte direkt skitkul men inte svintråkigt heller. Trädgårn vann över Wasa iaf. Jag måste nog lära mej att gå ut och bara ta EN öl eller iaf att jag inte behöver vara ute till typ tre bara för att, igår skulle jag lika gärna kunnat skitit i Wasa och gått hem efter Trädgårn liksom.
Vet inte om jag ska åka och fika med Alex och Candra nu, vill ju träffa dom men vet inte om jag orkar palla mej ner till stan. :S
Jävla Marieborgbajs då har inte fått mitt omdöme än =/ Vill veta vad jag får ju!!!

BRITTA!!

Fan nu hatar jag jobbet igen. Jag pallar fan inte när det är så stressigt jag kommer bryta ihop. Var gråtfärdig förut. Vågar fan inte säga upp mej. :S

Ska till Erik om en stund och dricka öl med lite gött folk. =)

Lalalalala =D

Kanske kan fixa så jag kan åka till Hultan på måndag =D *Hoppas*

Jag ska nog inte säga upp mej från jobbet. Igår kändes det bra att jobba, kanske beror på vem man jobbar med, inte för att jag tycker illa om någon där men går ju bättre att jobba med någon som jobbat där i år och dar när man är ny liksom.
Träffade Lucas på jobbet igår har fan inte sett eller hört nåt av han på skitläng så det var ju lite kul att nån man känner har vägarna förbi lilla skitsörping en tisdagkväll vid elva :P

Jag vill säga upp mej

Jag vill säga upp mej från jobbet men vet inte om jag vågar. Va fan ska jag säga? "Hej kan jag få ut min lön nu så är du snäll för jag kommer inte tillbaka hit nåt mer för jag gillar inte sättet ni jobbar på här, arbetstiderna, att man går omkring och stinker skit och att man inte ens kan få ledigt en vecka i början av sommaren"
Jag vill ha ett jobb som passar mej bättre, fasta arbetstider och hyffsat jämt arbetstempo.

Jag Hatar Mitt Jobb

JAG HATAR MITT JOBB!!!
Vad ska jag göra?

Jag säger upp mej! Eller?

Nu är det sommar nu är det sol och nu ska Annika jobba. Jippi!!
Var och solade med Tina på Himpa nyss. Fan va skönt väder det är alltså. Nu vill jag vara liten igen och ha tio veckors sommarlov framför mej men nu är det så att jag inte är liten så jag har ett antal veckor med jobb, slit och stress framför mej, får fan inte ens vara ledig en vecka så jävla snålt alltså. Kanske ska säga upp mej med omedelbar verkan? *-) Eller är jag för ekonomisk beroende för att kunna göra det?
Det är bara nio dagar kvar till vi åker till Hultan (Det skulle kunnat vart åtta om jag hade fått lite mer ledigt)

Gräset är väl inte grönare på andra sidan eller?

Det blev både folkparken med klassen och Ullas 20 års fest i fredags. Jag gick tydligen från parken i tid för det hade visst blivit tjaffs och någon hade slagit till någon och så. Det var en helt okej kväll fast känns som att jag har lite minnesluckor. Blev efterfest hos Isabel & Jossan. Tror kanske det blev lite för mycket för mej för började tjuta för att en person fick mej att inse vissa saker om mej själv som jag måste ändra på för att må bra, det är väl iof bra att jag insett det nu men lite trist att en person som jag inte ens känner får mej att inse det på en fest så att jag börjar tjuta. Jag är så bra på att försöka fly problem och ibland lyckas jag med det också men tids nog kommer dom alltid ifatt mej.
Igår sov jag bort typ hela dagen så jag gick alltså inte på informationsgrejen om ky-utbildningen och är därmed stryken från deras sökkvot. Så det blir nog att flytta ifrån den här stan till hösten, undra om jag verkiligen vill det eller om det bara är ett försök att fly. Gräset är väl inte grönare på andra sidan eller?
Det var ju skolavslutning i fredags också så vi fick jordgubbstårta i skolan asgott. Har tänkt och tror att jag har lyckats rätt ut ganska mycket det gångna året men jag har tydligen endel kvar att jobba med men jag har kommit en bra bit på väg. Har träffat och pratat med folk jag innan inte ens skulle vilja sitta bredvid på bussen. Jag antar att jag lärt mej att acceptera folk och inte döma dom på grund av deras utseende eller deras bakgrund men ärligt talat så tror jag att jag alltid kommer att ha fördomar men kanske inte lika många som innan. Kommer ihåg när vi började skolan i höstas och jag kollade mej runt i gympasalen och undrade hur fan hamnade jag bland det här folket? Jag har inget gemensamt med dom och nu på avslutningen nio månader senare satt jag där och kände mej inte alls lika missanpassad men jag kände också att jag kanske inte passade in där till 100%.