Måndag 29 juni 2009

Det är nåt med måndagar för idag har jag vart duktig och vart ute och motionerat lite igen. Var ute och gick 1½ timme och sen åkte jag till Alex och låg i hennes trädgård och solade. Vi var ute och gick en sväng med hennes hund också så har nog promenixat åtminstone två timmar idag.

Håller på och letar efter en bil men hittar ingen. Ringde på en tidigare ikväll men den hade blivit såld en timme innan jag ringde. Så jävla typiskt! Får fortsätta leta imorgon.

Fan går och oroar mej över att jag inte kommer komma in på universitetet i höst. Kollade på lite statistik på vhs och förra året behövde man 0,4 på högskoleprovet för att komma in på det jag vill gå och jag har 0,8 och så mycket ändras det väl inte på ett år? Iof kanske det är många fler som söker nu eftersom det är lågkonjunktur men tror och hoppas att det inte är så stor skillnad. Fan skulle ha skrivit högskoleprovet i våras så att jag kunde höjt mej lite.

Helgen vecka 26

Hade lite men i fredags efter att ha solat i flera dagar i rad, var trött som fan, ögonen sved och solfrossan kom och gick men det blev bättre fram mot kvällen så tog mej till parken och träffade Alex & Cattiz och litet annat folk som jag inte direkt orkade bry mej om, Hanna kom förbi en stund också. När kvällen började övergå till natt rörde vi oss mot Hugos där det var beachparty. Alex puckot såg till att bli iknuffad i poolen av okänd person så hon fick gå runt i blöta kläder..







Var på Ikea med Hanna och hennes farmor+man igår och jag kom hem tomhänt men är ju kul att bara gå och kolla där också.
På kvällen blev det en öl hos Erik och sen hade vi tänkte gå till Trädgårn och äta men det var fullt så gick till Bomull istället men där var det också fullt så då gick vi till Harrys som också var fullt men vi tiggde till oss ett bord så vi fick lite käk till slut. Sen gick vi tillbaka till Erik tog en öl och spelade lite wii. Blev Palace för mej och Fia, var astråkigt där, inget folk jag kände och Fia sprang efter nån tönt från sitt jobb hela tiden. Behov av bekräftelse eller?  Jocke var snäll och kom och hämtade mej i alla fall.

Funderar på att köpa en skrotbil. Ringde på en igår men var ingen som svarade och idag var annonsen borttagen så antar att den är såld. Får kolla vidare i veckan och se om jag hittar någon.


Har ni sett Juno? Om inte tycker jag ni ska ta och göra det. Just nu medföljer den Amelia, jag köpte tidningen enbart för att få filmen. Fick en annan film också, in good company, har inte sett den än men det står att det är en skojig komedi och har fått 4 av 5 av SVT, METRO, SvD och TARA så antar att den är sevärd. Två filmer och en tidning för 45 kr är absolut prisvärt. Har aldrig läst den tidningen innan heller men jag gilla den.


Trött, ensam & uttråkad!!!

Trött, ensam & uttråkad. Tror inte det är någon person jag trivs helt med nu. Vill åka till en sjö och ligga på en filt i gräset i solen och bara slappa.

Har vart ute och solat varje dag den här veckan förutom idag för tar mej ingenstans. Vill ha bil!!!! Det underlättar så jävla mycket, så jävla dumt att vi gjorde oss av med min skrot!

Kom inte in på ky-utbildningen så nu är jag orolig för att jag inte kommer komma in på universitetet heller. Fick inte ens en reservplats, skulle maila och fråga hur urvalet gjordes och varför man inte fick någon reservplats för men fick ett mail tillbaka att mitt mail hade sorteras bort som spam. Vet i fan vad jag ska göra om jag inte kommer in bada med lite elprylar kanske. Pallar inte och gå hemma längre, så jävla segt.

Tror jag har bränt mej runt ögonen, det kliar/svider som fan.

Mitt liv är som...

Mitt liv är som ett kärringstopp, det tar ett litet skutt och sen står man stilla och får panik och det händer ingenting.

22 juni 2009

Så fint väder och det ska bli ännu bättre imorgon =)
Var en sväng på stan och köpte nya solbrillor och bikini i förmiddags sen åkte jag hem och smörjde in mej för jag vill ju inte bränna mej. Sen blev det en cykeltur till badhuset för att träffa Pernilla och Stephi. Låg och glassade i solen som dock gömde sej lite väl mycket bakom molnen, simmade självklart ett par längder oxå. Duktiga jag! Tänkte springa runt strömen ikväll oxå men man ska väl inte överdriva så struntar nog i det.

Skulle vilja...

Skulle vilja lära mej att åka vattenskidor eller surfa eller klättra eller segla eller göra nåt annat som jag inte gjort innan, testa nåt nytt liksom.
Åka utomlands skulle heller inte vara helt fel. Var fan en evighet sen jag var utanför Sveriges gränser (Norrköpings också för den delen). Skulle vilja vara en bortskämd snorunge med riiiiiika föräldrar så jag skulle kunna göra nåt kul.

Midsommar

Har vart och köpt jordgubbar, B&J-glass och chips så blir att grisa i soffan framför tvn idag om det inte dyker upp något som förstör mina planer förstås. Skulle posta ett paket när jag ändå var iväg till affären men hade glömt att sätta på adresslapp på paketet så det fick följa med hem igen.

Midsommarafton igår. Det var helt okej men inget speciellt nästan som vilken fredag som helst liksom en rakade huvet, nåra bråkade, nåra tjöt, nåra tjaffsade, jag störde mej på nån osv osv jag skulle vilja fira en riktig midsommar någon gång så som man tänker sej att midsommar ska vara; på landet (helst vid vattnet) med sill och potatis, jordgubbstårta, midsommarstång, konstiga lekar, grillning, snapsar och snapsvisor. Fick iof det mesta av det igår men det var ju inte på landet och inte så där perfekt som det är i film fast hur ofta är det det egentligen?

Torsdag

Har jobbat idag, la gräsmatta på en villatomt i Linköping. Det var tungt och lerigt men jag trivdes ändå. Hela jag var drängt i lera eller kläderna, lite av armarna, händerna och lite av ansiktet i alla fall. Det var så skönt att få jobba hoppas det blir mera. Det var lite frustrerande mot slutet för de gräsrullarna som var kvar då var blöta vid leverans och sen regna det så att det kom ännu mer vatten på dom vilket gjorde att det var så jävla tunga att jag knappt orkade flytta dom en centimeter och än mindre bära dom. Dom vägde säkert minst lika mycket som jag, inte långt ifrån i alla fall.

Midsommarafton imorgon. Tror inte jag gillar midsommar, känns som alla har någon slags tradition då men det har inte jag så jag är utanför, mobbad och bortglömd. Får väl bli en slappdag framför datorn och tvn som typ alla andra dagar.

Tack för att ni har förstört min dag!!

Hmm funderar på en utlandsresa istället för festival. Fast vem skulle ha tid och råd att åka utomlands? Inte så kul att åka själv liksom.

Jag hatar igen. Jag hatar hantverkare! I alla fall de i lägenheten bredvid. De envisas med att borra i väggarna, slipa med maskin och väsnas på annat sätt och de gör det bara på mornarna innan klockan 8:30  (de börjar redan vid 7:00-7:30) då jag och förmodligen de flesta andra sover eller i alla fall vill ha en lugn morgonstund. Varför kan de inte vänta med att väsnas till på eftermiddagen eller i alla fall till efter klockan 10? Jag hatar att bli väckt på det sättet det förstör liksom hela dagen att ha en dålig morgon.

Jag hatar blogg.se också, skrev ett liknande inlägg nyss men det försvann när jag tryckte på spara & publicera.

Solbrillor


Var en sväng på stan med mamma tidigare idag och så såg vi dessa solbrillor som hon köpte till mej för hon tyckte att jag skulle ha dom på Hultan... Vet inte om jag håller med henne, så jävla fuuuula!

Dåligt minne

Jag har fått dåligt minne. Igår innan jag somna kom jag på att jag hade ett möte på Adecco i fredags vilket jag självklart missade eftersom jag trodde att det var först nästa vecka det var. Det var andra gången på kort tid jag missar ett möte på Adecco av den anledningen. Inte så bra kanske. Jag blir fan konstig i huvudet av att bara gå hemma. 

Blev en lugn kväll igår, ganska skönt faktiskt. Var hos Erika och kollade på Twilight och käkade B&J och jordgubbar =) När jag gick till och hem från Erika såg jag en körskolebil som stod parkerad som hade glömt att stänga av lyset mohahaha det tyckte jag var lite roligt. Får man inte lära sej det på körskolan nu för tiden eller?

Jocke tog studenten i torsdags och jag ville också va student då och åka runt på ett lastbilsflak och skrika och vara glad. Det kommer ju liksom aldrig hända igen, det händer ju bara en gång och det är när man tar studenten. Men jag var på ganska bra humör ändå, jag var nog gladare än de flesta studenter. De fick inte dricka innan utspringet för att de har vart sån fylla de senaste åren på studenten så alla anställda på skolan fick (var tvungna?) att ta drickan ifrån studenterna om de såg nån som drack. Det åkte runt massa snutar och spanade också. Tycker nästan lite synd om studenterna, jag skulle vart skitsur om jag inte hade fått haft champangefrukost på min student, champangefrukosten innan utspringet var ju typ det roligaste på hela studenten tillsammans med lastbilsflaket.

Lite shopping

Tänkte visa lite av mina senaste shoppingfynd.

Var en sväng på stan tidigare idag för att köpa något att ha på mej på Jockes student, köpte lite olika så att jag skulle ha lite att välja på.

Den svarta tröjan är från h&m´s fashion against aids där 25% av priset går till att öka medvetenheten om hiv och aids. Den rosa tröjan är från h&m och kjolen Carlings.
Köpte en vit hood och ett grå/svart randigt lite längre tublinne på Carlings också och ett vitt baslinne på h&m. Sen ringde mamma och störde och ville ha bilen så att vi kunde åka till Maxi där jag köpte ett par vita leggins med rosor på som passade jättebra till kjolen.


Igår åkte vi ner på stan för att Jocke skulle ta kort till sitt körkort och då sprang jag in i skoaffären och köpte dessa skor. Såg ett fint armband där som jag vill ha också så kanske hinner ner en snabbis på stan imorgon och köper det också.


Den här fin-fina jacka köpte jag på tradera och sparade lite över tusen spänn på att köpa den där istället för i affären.


Dom här jeansen köpte jag också på tradera men de va lite stora för mej så kanske säljer dom. Nån som vill köpa dom?? Det är storlek 27.


Har köpte nemi nr 1 från 2003 på tradera så nu har jag alla nemitidningar förutom de från 2002 vilket bara är 2 st.

Ointressant

Jag gör snabba framsteg, sprang runt strömen med Erik i onsdags också och då gick jag endast 100 små puttiga meter på hela varvet så nästa gång måste jag väl klara att springa hela.

Fick för mej att jag skulle ändra lite i mitt rum och att det skulle gå i turkos ton för att se lite somrigt ut men jag tror inte jag gillar det, i alla fall inte ljusen som står vid tvn de är bara för uggggggggggggh hittar inte ens något ord som kan beskriva dom. Fast kanske blir bättre när jag blir klar om jag nu ska fortsätta på det turkosa/blåa temat. Kanske ska blanda in lite grönt också. Hmm får fundera lite på hur jag ska göra.

Jag blev glatt överraskad idag, fick 1000 spänn som jag inte räknat med att få den här månaden woho!!!

Har köpt ett par assnygga miss sixty brallor på tradera, hoppas det är rätt storlek bara. Så jävla segt att hon är så seg med att skicka dom bara. Hon sa att hon bodde på Gotland så att jag nog inte fick dom förens tidigast på måndag. Jag hatar att vänta! Elvinejacka jag köpte där var rätt storlek och skitsnabb leverans så den är jag nöjd med, sparade över 1000 spänn på att köpa den på tradera istället för i affären oxå.

En runda runt strömen

Erik övertalade mej att följa med och springa runt strömen, tänkte banga först men så kom jag att tänka på mitt förra inlägg så var ju bara att ta på sej löparskorna och bege sej ut i värmen. Jag är riktigt förvånad över att jag klarade av att springa och prata samtidigt. Efter att ha sprungit halvvägs blev det dock lite för jobbigt att både springa och prata så då fick det bli att promenixa sista biten. Nästa gång ska jag klara av och springa lite, lite, lite längre. Det var faktiskt inte lika jobbigt att springa med någon annan som att springa själv. Jag pressade mej inte lika mycket nu som jag gjort när jag sprungit själv, nu slutatde springa när jag kände illamåeendet kom smygand och gick istället så känslan av illamåeende försvann lika snabbt som den kom.

All my friends are dead....typ

Har inget att skriva om händer liksom nada i mitt liv eller ibland är det någon som vill hitta på nåt (vilket betyder att ta en öl vilket egentligen betyder minst två öl). Annars är folk upptagna med ja vad vet jag annat. Har inte fått några pengar på över en månad så det är tomt på kontot  så även om nån skulle vilja hitta på nåt så är det kört för min del. Så jävla meningslöst, om man skulle kunna dö av tristess skulle jag vart död för länge sen.