Allt Är En Fråga Om Tid

Jag var lite duktig förut och bakade brownies som jag ska ha med mej till fikat imorgon.

Mina kläder kom idag så tog en promenix bort till OKQ8 och hämtade ut dom.
Pappa: Varför tog det så lång tid?
Jag: Jag gick.
Pappa: På så kort tid?

Usch jag har så mkt plugg känns det som. När fan ska jag hinna få klart det där jävla fördjupningsarbetet?

Bugar & Bockar, Tackar & Niger.

Firade min och pappas födelsedagar idag. Jag fick presentkort på smink och en sminklektion på MakeUp Store av Tessa, Rikard, Tobbe, Ullis och Cassandra, av mamma, pappa och Jocke fick jag en hylla och utav resten fick jag pengar och lite småkrafs som blommor, smycken, parfymer, krämer, smink och en tidning. Bugar och bockar, tackar och niger för det! =)
Klippte mej idag oxå och jag vet inte riktigt om jag blev 100 % nöjd men det växer ju snart ut igen.

Oops I Did It Again

Jag beställde lite kläder nyss =)


Sexistisk reklam

Jag var just inne och läste på aftonbladet.se och började störa mej på allt tjat om sexistisk reklam. Jag förstår mig inte på problemet. Vad finns det för anledning att förbjuda den? Just det ingen, eller? Och det som stör mej ännu mer är bilderna de har till artiklarna, det är enbart på tjejer. Men det kanske är mer sexistist med en tjej i bikini än en kille i bar överkropp?
image292
I en artikel jag läste stod det att det enligt  Cecilia Fahlberg vice ordförande HTF är oerhört upprörande och väldigt sexistiskt med bilderna som är ovan. Det jag tycker är oerhört upprörande är att hon tycker så.
Vad tycker du om den så kallade sexistiska reklamen?

Det Blir Inga Brownies =/

Usch kom precis hem och är hur trött som helst. Hade ju tänkt att baka brownies men vi hade inte tillräkligt mycket av ingridienserna hemma plus att jag precis kom på att jag ska ha skrivit klart ett referat tills imorgon och skrivit ner ett par rader om filmen vi såg på engelskan så skulle nog inte orkat ändå. Ska försöka få skiten gjort nu så att jag kan sova sen.

Väntetid

Har ni tänkt på hur mycket tid man använder till att vänta? Tänk om man skulle kunna lägga ihop all väntetid och göra något vettigt av den tiden istället. Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli dags för att dra till Komvux och infoträffen jag ska på där om företagsekonomin. Sen ska jag beroende på hur lång tid infoträffen tar antingen träffa Fia eller vänta på att corepasset börjar. Jag hoppas jag hinner träffa Fia innan coren så att jag kan åka hem direkt efter den. Om jag inte kommer hem för sent ska jag nämligen ta mej ork att baka en kaka att ha med till skolan imorn.

Ta mej tillbaka!

Jag tiddade runt lite på datorn och hittade detta videoklipp som är från The East Antidote Tour 06. Disco Ensemble var så jävla bra live! Jag vill se dom igen. Jag skulle vilja resa tillbaka i tiden till den kvällen.


Hmm, nån som vet om man kan ladda upp videoklipp direkt till bloggen?

Uuuuusch För Dammråttor

Var och tränade fys på Hälsostudion idag. Jag vet inte om jag är för "kräsen" men jag tycker det är lite smått skabbigt där.  Jag tycker fan det är äckligt när det är stora dammråttor i omklädningsrumet och blodfläckar och annat skit på golvet i salen där man tränar. När vi tränade ramlade en boxningsäck ner från taket också, känns ju säkert är säkert jätteskönt att få en sån i huvudet. Damm är nått som jag kan störa mej väldig mycket på, i alla fall om det ligger stora dammråttor på gymet eller i affärer, man förväntar sig faktiskt att det ska vara städat där.

Barnvakt

image291
Cassandra sötnöten var här idag. :)

Företagsekonomi A På Distans

Oh fy fan vad glad jag är över att jag ska läsa företagsekonomin på distans. Fick precis ett samtal från läraren jag ska ha och hon verkar ju vara lite smått virrig. Hon ringde nämligen för att meddela att hon glömt bort att hon skulle ha informationsträff om kursen idag  vilket jag inte ens hade fått reda på tidigare så det gjorde ju inte mig nåt. Och saken är den att jag pratade med henne tidigare idag för att få mina inloggningsuppgifter och då sa hon att informationsträffen är på onsdag kl 16:00 och nu sa hon att det är på onsdag kl 16:15 ja hon verkar ha sån koll alltså! Tror inte ens hon kommer ihåg att hon pratat med mig tidigare. Hon ringde till Jockes telefon också och det var ju inte direkt hans nummer jag har lämnat. Vart fick hon hans nummer ifrån?
Vi ska använda läroboken Mega Företagsekonomi A från Bonniers förlag, någon som möjligen har den boken att låna ut till mig? ;)

Cosmo & Paris Hilton EdP 30 ml dyker snart ner i min brevlåda =)

 Nu kanske jag gjorde nåt dumt igen men whatever. Jag beställde en premunation på Cosmopolitan för på köpet fick man Paris Hilton, EdP 30ml
image290

Lördag

Förfest hos Pernilla, fest hos Bobbi som fyllde 25 och sen Wasa där vi dansade typ non stop i två timmar, kul som fan =)
image286

image288

image287

image289



Fredag

Var ute och gick med Hanna och Ragge i över en timma och sen åkte vi och köpte chips (som vi inte behövde betala ett öre för själva eftersom vi gjorde några snorungar en "tjänst") När vi kom hem såg vi på Death Proof och sen så spelade vi lite Guitar Hero. 


Idiot!

När klockan ringde imorse så var jag hur trött som helst och jag hade en känsla av obehag tack vare en dröm jag hade och känslan av obehag höll i sej typ hela dan. Har vart helt borta i huve, trött, frånvarande, trög och isolerad oxå men sen kom Cassandra och då blev det lite bättre i alla fall.

KomsiKomsi!!

Nu har jag bestämt mej jag ska ha fest när jag fyller år. Så nu är det som så att du pallar dej hem till mej den 2 februari!!! Den som inte kommer är TöNT!!

Dagens kap

Var hos optikern idag och självklart kunde jag inte låta bli att kolla lite i affärer när jag ändå var på stan. Så förutom linser och linsvätska fick jag med mej hem ett linne, en tunika, en polotröja och ett par trosor, rengörningsservetter och en svamptuss, allt detta gick på 470 kr så det var bra fyndat av mej tycker jag. Sen var jag förbi Johan och hämtade parfymen och sminkborrtagningsmedlet han köpte till mej på kryssningen.

image285

Filmkväll

Filmkväll med Pernilla hos Pernilla igår med massa chips, popcorn & cola. Möjspöjs :)

Etta
Tvåaimage283Trea
image282    image281


De Senaste Dagarna

I tisdags fick jag mitt efterlängtade Guitar Hero och det visade sig att jag inte var så överdrivet bra men framåt kvällen hade jag till slut klarat en hel låt i alla fall. =) Var och tränade fys med Pernilla på Hälsostudion ockå och fy fan vad otränad jag är, jag har fortfarande träningsverk liksom. Min lilla älskling Cassandra var här också. =)
I onsdags var jag på stan med Tina och på kvällen hade jag ångest och var helt, helt, helt jävla borta.
Igår hände typ inte ett skit. Kul att ha börjat skolan igen. Vår klass är så sjuk rolig vi diskuterar så sjuka grejer =)
Idag fyller min moster år så har vart där och käkat. Vi fick olivrulle & sallad (som jag gjorde) och saffranrisgrynsgrötskaka. Asgott!!!!

Måndag nr 1 år 2008

Idag har jag:
  • Vart i skolan i typ 30 min och sen slutade vi, stor mening att gå dit liksom!!
  • Anmält mej till Komvux. Ska läsa Företagsekonomi A på distans i vår.
  • Sett till så att jag sparar typ 120 spänn genom att låta Johan köpa sminkborttagningsmedel åt mej (taxfree is the shit)
  • Vart hos optikern. Jag har fått sämre syn =/
  • Köpt en svart/grå randig hoodtröja & en grå tröja med tryck.

Fredag

Träffade Alex, Candra, Cattiz & Fia igår :) Var på världens bland massa esteter och annat lustigt folk men det var kul att träffa dom iaf händer ju inte allt för ofta liksom.
Jag försöker komma på vad jag ska läsa för nåt i höst men har ingen aning om vad jag vill bli så det är lite svårt. Är trött på att gå på Marieborg, man lär sig typ inget där så känns lite meningslöst att gå där men jag måste ju för att kunna läsa vidare.

Onsdag

Inventerade på Maxi igår och jag kanske är konstig men jag tycker faktiskt det är kul. Tobbe & Henka ringde och tjatade om mat flera gånger så på vägen hem åkte vi förbi Leons och köpte käk och sen åkte vi hem till Tobbe & Ullis och käkade. Cassandra min lilla sötnöt var fortfarande vaken så fick träffa henne också :) Jag saknar att jobba, det är så jävla mycket roligare än att gå i skolan. Nån som har ett jobb till mig eller? Bara att höra av sig ;) Snart kommer Alextötisen hit så att jag slipper att vara ensam. :)

2007

Januari: Januari 2007 = Nyktert! Nästan i alla fall, drack ju nyårsaton och höll på fram till morgonen på nyårsdagen men det räknas inte. Var på väg hem vid kanske tre på morgonen på nyår och på vägen träffar jag lite schysst folk så hängde med dom på efterfest istället för att dra hem. Resten av månaden blev ju nyktert eftersom jag hade ett vad om att jag skulle vara nykter i två månader, jag klarade första månaden utan problem. :)

Februari: Sorgens månad. Jag bröt vadet på min födelsedag, kändes som att det inte fanns någon mening med det längre. Jag åkte till England i mitten av denna månad och var borta en vecka, det var så jävla skönt att komma bort ett tag. På vägen hem var flygen försenade både från Manchester och Köpenhamn. När jag väl satt på planet från Mancheser var jag övertygad om att jag inte skulle komma av det planet med livet i behåll så började tjuta som fan men lyckades sluta när planet väl lyft. När det blev mer krångel i Köpenhamn så släppte allt och jag satt och tjöt i timmar över allt och inget, det var så jävla skönt att få gråta av sej all skit.
Jag fick inte tag på någon biljett till Metallica vilket ledde till att jag började tjuta och sen kuggade jag uppkörningen och då tjöt jag ännu mer. Mådde så dåligt över andra grejer den här tidpunkten så började tjuta för minsta lilla ibland. Tror aldrig jag tjutit så mycket förr som jag gjorde denna månad.

Mars: Hoppade av skolan och började ha praktik på Maxi istället. Jag fick körkort. Var på Risted Fist med Jonas & Lisa

April: Hade påskolv och det blev jäkligt mycket festande det lovet och kul hade vi :)

Maj: Jag åkte till Manchester en vecka. Jag älskar den staden det är så jävla kul att shoppa där! Jag saknar det stället så mycket. Det är en plats som får mig att må så bra. *Saknar*

Juni: Kryssning och Stockholm med Hanna, Jenni & Erika. Sen var det studentveckan där champangefrukosten var det absolut roligaste. Jag införskaffade mig min första bil kvällen innan vi for till Hultsfred. Hultan var som vanligt skitkul och där träffade vi några underbara människor från Halmstad som vi hängde ganska mycket med. Midsommar och bad i blomkrukor på stan. Årets roligaste fest inträffade denna månad då vi bl.a. åkte runt i en van. Candy och Hanna bodde hemma hos mej.

Juli: Jag och Candy jobbade med att renovera lekplatser. Jag hade min kamera i en väska där det fanns en ölburk som gick sönder så att kameran fick bada i öl vilket den inte tålde så den dog men jag fick en ny mycket bättre kamera så det gjorde inget. Det var visfestival i Västervik som jag och Sofia var på. Jag och Hanna for till Halmstad och hälsade på våra kära små vänner från Hultan.

Augusti: Jag fick för mig att jag inte skulle vara anträffbar på ett tag så jag stängde av mobilen och satt inget vid datorn, tror jag klarade i knappt en vecka. Frank, Carro & Mange var här och hälsade på. Började folkhögskola.

September: Fredde & Gretha gifte sig, de var jättefina och på festen efteråt var det jättekul och jättegod mat . Jag vill gå på bröllop igen!! Jag gjorde ett jävla arbete om eskimåer som jag gnällde jättemycket över.

Oktoner: Jag körde nästan ihjäl Pernilla & Andreas efter att vi vart på studiebesök i en kyrka. Höstlov var lite deppig ett tag där men det gick över mot slutet av veckan.

November: Höstlov forsatte och jag följde med till landet och deltog i den årliga traditionen punch och ärtsoppa. Var i Vimmerby en sväng och fick en gratissminkning och sen blev det julmarknad i Västervik. Jag fick punktering och fick därmed läara mig att byta däck. Jag fick soppatort. Bakade pepparkakor.

December: Var på Das Boot med massor folk. Juldagsfest hos Jonas och nyårsfest hos Fia.

friday i´m in love