A Very Niiiice Day =)

Det har vart en jättebra dag idag. Den var dock lite segstartad, ängnade nästan 1½ timme åt att försöka betala lite räkningar utan att lyckas eftersom internet var helt fucked up. Jag gav upp räkningarna för jag ville inte ödsla mer tid framför datorn när det var så fint väder så jag gick och klippte gräset istället, jag har nämligen fått för mej att det är ett jättebra sätt att sola på eftersom man rör på sej så borde man få en jämn och fin bränna. Jocke satte sej och försökte betala mina räkningar lite senare och då funkade det, han har nog fan magiska fingrar.
På eftermiddagen blev det en sväng till Gamleby för vi skulle köpa några packningar till crossen och nåt annat skit till nån moppe. När vi ändå var halvvägs till Västervik tyckte mamma och jag att vi lika gärna kunde åka dit också, Jocke och pappa hade inte så mycket att säga till om så det blev en tripp dit också. I Västervik blev det lite shopping, jag köpte en väska och en plånbok. Det var ingen som orkade laga mat hemma så vi käkade på Harrys och då passade jag och pappa på att ta en öl också. Var riktigt nice att sitta på uteserveringen och käka, dricka öl och kolla på folk, det finns fina grabbs i Västervik kan jag lova. På vägen hem stannade vi till vid Hallången och badade, det stod på termometern att det var 25 grader i vattnet men jag känner mej lite tveksam till om det verkligen stämmer.
Ikväll har jag umgåtts med Sofia och Mark. Vi vattnade Sofias mors alla tusentalsblommor vilket tog minst en halvtimma och då hade vi ändå vattenslang. Sen drack vi vin, lyssnade på jukeboxen och snackade skit. Riktigt nice! Mark kommer från Canada och tågluffar för tillfället i Europa. Sofia hittade han på tåget igår på väg hem från Köpenhamn och tog med sej han hem. Hon är så jävla cool. Imorgon ska dom åka till Öland, jag blev erbjuden att följa med men jag ska ju jobba på torsdag så jag kan ju inte tyvärr..
Mina 500 som var borta från mitt konto igår har satts in på mitt sparkonto nu, undra vart de var igår borde de inte komma in på sparkontot direkt liksom?

Bestulen?

Var en sväng till Vimmerby idag och jag lyckades fynda massor. Köpte 5 linnen, ett par shorts, 1 par brallor och lite annat småkrafs för cirka 400 spänn. Billigt va? Vi fikade på ett asmysigt fik som vi inte vart på förut men som vi med all sannolikhet kommer besöka igen!
Åkte och badade idag också fast idag blev det Hallången får se vart det blir imorgon, förhoppningsvis något ställe där vi inte vart på än i år.
Fick min lön nyss woho! Fast efter att min lön blivit insatt har det försvunnit 500 spänn från mitt konto. Någon som vart innen och snott pengar av mej eller vart fan har de tagit vägen? Hatar att det inte står vart pengarna tagit vägen.
Nu ska jag sova så att jag pallar att gå upp tidigt imorgon och umgås med det fina vädret massor. Nattinatti.


Gungeligung

Mobilt bredband är fan en asbra uppfinning, just nu sitter jag i hamocken på landet och gungar samtidigt som jag kollar runt lite på nätet. Fatta va gött d e!! Var och badade i Näset för en stund sen och det är fan hundra gånger bättre där än vad det är i Lindö, inga alger eller sjögräs syntes till och det är ett stoooooort plus när det gäller badplatser!!!


Smarthead

Jag skulle nog inte passa som hemmafru, vattnade blommorna här hemma förut och det gick jättebra fram till att jag vattnade mina egna blommor för dom ville jag ju vara lite extra snäll mot och ge massor med vatten. Det var bara det att mina blommor ville inte ha så mycket vatten som jag gav dom så det rann ut massa vatten på golvet. Inte så jävla kul att behöva ta fram moppen och torka golvet bara för att blomjävlarna är så jävla otacksamma.
Jag målade lite på jobbet igår och självklart skvätte jag färg på mej själv och kläderna så idag tänkte jag tvätta innan färgen har hunnit fästa sej allt för mycket i tyget. Jag mitt jävla smarthead hällde tvättmedlet i sköljmedelfacket så fick stå och ösa över tvättmedlet i rätt fack med en tesked, vadå slöseri med tid?
Jag är verkligen sämst på att packa. Ska åka till landet imorgon efter jobbet och stanna där till tisdag eller onsdag eller torsdag och jag är tvungen att ta min stora resväska för att få plats med allt. Fattar inte att det ska vara så svårt att packa för. Kommer säkert inte vara nöjd med det jag packat ner sen när jag väl är på landet ändå.

Jobbdags

Färgade håret idag men tror inte det blev så stor färgskillnad men det ser fäschare ut nu i alla fall, alltid nåt.
Blev inte mycket solande idag blev för stressig att åka iväg någonstans så la mej på baksidan men då kom pappa hem och skulle klippa gräset så fick flytta på mej.
Har dykt upp ett problem med
lägenheten jag fått erbjudande om =/
Nu är det snart dags för mej att åka till jobbet och för typ alla andra dags att åka hem. Lagom avis är jag allt, skulle vara så skönt att åka och bada eller så nu. Jag gillar inte att göra sånt innan jag börjar jobba för när man är och badar så ska man inte ha någon tid att passa, man ska kunna va där tills man tröttnar. Får hoppas det är lika fint väder på söndag som det är idag och att det håller i sej till åtminstone onsdag för jag jobbar morgon söndag och är ledig fram till onsdag sen. =)

Vinbär & Glass


Varje gång jag går till och från bilen går jag förbi lekparken där det finns RÖDA vinbär och varje gång jag gått förbi där den senaste tiden har jag tänkt att jag måste plocka vinbär någon dag och idag hände det. Åt dom tillsammans med glass, blir nog favorit i repris imorgon. Det är fan asgott!

Årets första

Jag badade för första gången för år idag. Jag, Pernilla & Fia åkte till Lindö och solade och badade. Det var massa grönäkelgegga i vattnet så blev inte allt för mycket badande men vi tog ett snabb dopp i alla fall.

Räddad


Woho jag har en tandborste igen eller två rättare sagt. Mamma köpte även sollotion åt mej så nu kan jag förmodligen vistas utomhus när det är soligt utan att bränna sönder mej. Om det är fint väder imorgon så ska jag åka och sola någonstans själv eftersom att jag jobbar kväll och alla andra morgon så kommer jag vara ganska övergiven och så verkar det vara ganska ofta att vi kommer gå om varandra.

Jag vill(e) åka och bada!!

Bara för att jag är ledig idag jobbar alla andra och det är skitfint väder enbart av den anledningen. Vill åka till nån badplats men det är ju inte så lockande att åka själv plus att det inte finns några bra badställen i den här jävla fittstan. Bensin är svindyr också så känns pissigt att ta bilen, får nästan ångest när jag tänker på min bensinräkning. Kanske ska åka och bada nånstans med Fia sen men känns inte så kul att göra det nu för jag hatar att vänta så har blivit på dåligt humör. Har blivit massa moln på himlen nu också (jämfört mot vad det var förut i alla fall)

Jag är äcklig

Jag är äcklig jag har inte borstat tänderna sen i tisdags kväll. Råkade välta ut tandborstmuggen igår så att min tandborste hamnade på golvet bakom toan så jag kastade den. Måste fan komma iväg till affären idag och köpa en ny, det är inte allt för lätt att borsta tänderna med tandtråd kan jag lova. Undra vilket som är äckligast att borsta tänderna med en tandborste som legat bakom toan där det inte blivit städat på ett bra tag eller att inte borsta tänderna?

Vaccin mot solbränna...

Det är värsta fina vädret men jag vågar inte gå ut och sätta mig i solen eftersom vi inte har någon sollotion hemma och jag kommer bränna sönder mig om jag inte smörjer in mig. Jag tycker fan man borde kunna vaccinera sig mot solbränna. Varför är det ingen som tagit fram ett vaccin mot det för?

Fan min msn har försvunnit från datorn, undra om det kommer tillbaka om jag startar om skiten? Hatar att det jämt ska hålla på och krångla!!

utomhusbion - IFK 1-0

Blev bara jag, Candra & Jocke som gick på utomhusbion, de andra banga. Vi såg bara fram till pausen för sen tyckte Jocke och jag att det var för kallt och Candra gillade inte filmen tillräkligt mycket för att vilja se klart den. Jag ska nog se klart filmen nån annan gång för jag tyckte den var ganska bra

Jocke om utomhusbion:  "Jaa det är ju kul att det är mer folk här än vad det är på ifks hemmamatcher i alla fall"

Utomhusbio

Idag har jag vart på marknad i Rejmyre med pappa och Jocke. Det enda vi köpte var några Sidney Sheldon böcker till mamma,  jag hade velat köpa lite film för de hade 6 dvd för 200 spänn men jag är ju pank och vill inte låna pengar nu när jag har så jävla mycket räkningar och flytten kommer ju kosta massor också så jag måste försöka hålla i slantarna. Boriiiing!

Ikväll blir det utomhusbio för första gången för mig i år och filmen som visas är control. Hoppas bara den är braaaa och att man inte blir uppäten av myggor eller andra äkelinsekter.


Hultantältet mitt nya hem?

Så här ser linnen ut som jag köpte igår, kanske inte ser allt för roliga ut men de är snyggare på.


Det går inget vidare med lägenhetsletandet. Men det kommer säkert att lösa sej på något vis. Fick ju ett tält när jag var på Hultan så kanske får användning av det nu.

Tröstshoppade lite


Ah jag är på så jävla pissdåligt humör idag. Åkte till Maxi och tröstshoppade lite fast vet inte om det hjälpte så mycket. Köpte två linnen och ett halsband. Hade bara 200 spänn så hade ju inte allt för stora valmöjligheter men blev nog nöjd med det jag hittade ändå..
Vill fan inte jobba idag, jag vill vara hemma och ligga i soffan och kolla på satc eller shoppa massor men min vilja står ju i skogen och växer som vanligt så får väl palla mej iväg till jobbet.

En sväng till Halmstad


Har vart i
Halmstad idag och igår. Blev skapligt fuller för vi körde fuck the dealer och jag var dealer...
Eh fan orkar inte skriva massa här också.

Fanfanfan

Fan vad jag älskar den här låten!!! Har inte lyssnat på den på aslänge..

Hatar att packa!

Satt på Fräcka i över tre timmar. Först med Alex, Ahmo, Candra och Jocke och sen gick Alex och Ahmo och då kom Fia och Hanna förbi. Var riktigt nice att sitta där och snacka gamla minnen.
Jag borde packa, ska ju till Halmstad med mamma och Hanna imorgon och gå på sommaröppet på skolan och sen parta lite men vet inte vad jag ska ta med mej. Känner mej för trött för att packa plus att jag hatar att göra det, det är typ det tråkigaste man kan göra ju.

Mitt gamla partyjag är tillbaka :)

Var och fikade på Fräcka med Pernilla igår. Det var riktigt skönt att sitta på uteserveringen och dricka kaffe och snacka. På kvällen satt jag och Fia hemma hos Fia och drack vin och så blev det utgång. Först gick vi till Hugos där det var hela tio personer så vi drog med oss hälften av dom till Wasa där det var lite mer folk. Jag hade skitkul igår, var riktigt länge sen jag hade så kul. Jag har blivit mitt gamla partyjag igen. Fia skämdes över mej vissa stunder hähä.
Nu ska jag åka och fika med Alex, Ahmo och Candra, var skitlänge sen jag träffade dom så det ska bli kuligt.

Som barn på nytt.


Idag slank Glamour ner i brevlådan och med tidningen fick man det här fina linnet.


Med posten kom också sex & the city =)


Kommer ni ihåg automaterna med små ägg innehållande en liten grej som man jämt ville ha när man var liten och tjatade om att få varje gång man var och handlade? Jag fick två sådana ägg av mamma idag när vi var och handla utan att behöva tjata. =) Jag blev nästan gladare nu än när jag var liten över att få ett par ägg.



I det ena ägget låg den här asken och i asken låg det gröna lilla söta mobilsmycket.


I det andra ägget låg ett mobilsmycke med hello kitty.

Lägenhetsletandet
gåt framåt =) Jag borde snart ha hittat en lägenhet tycker jag.

Sovmorgon

Yees det är jävla härligt att man får reda på två minuter innan man ska åka till jobbet att man får en halvtimmes "sovmorgon" för att chefen ska åka med och han är lite sen. Hade ju vart att föredra att sova 30 minuter istället för att fördrivatiden här men så blir det när man får reda på det i sista stund, tycker han kunde planerat att det skulle bli så här och sagt det igår så att jag också hade fått sova ett par extra minuter.

Ny blogg

Igår gjorde jag något som jag har tänkt göra väldigt, väldigt länge, jag beställde nämligen sex & the city boxen :)

Just det jag har skaffat en
ny blogg där jag enbart ska skriva om flytten ifrån den här stan.

Tjejkväll i Västervik


Vi hade tjejkväll hemma hos Hanna i Västervik i fredags. Riktigt nice, det var klänningtvång så Hanna fick låna ut en klänning till mej eftersom jag var på landet innan och typ inte har ett enda klädesplagg där och man packar ju inte direkt ner klänningar när man packar för att vara på landet i ett par dagar. Hanna hade eller har värsta fina lägenheten och billig hyra så jag är så avundsjuk på henne. Får hoppas att jag hittar en minst lika fin och billig lägenhet nu när jag ska flytta. Vi drog ut en sväng på stan och hamnade i ett öltält. Var ganska mycket folk ute, det var till och med kö in till öltältet liksom, antar att visfestivalen var anledningen till att det var så mycket folk. Jag och Sofia lyckades hålla oss undan från segelbåtar i år. Det var en kul kväll men jag var jäkligt seg plus att jag skulle jobba dagen efter och då blir det aldrig riktigt en superdupertoppenkväll för man måste tänka på vilken mängd alkohol man får i sej och att man kommer i säng i tid..


Halmstad till hösten..

Är på landet nu. Skönt som fan! Jag, mamma och Sofia har vart i Vimmerby idag för att jag skulle köpa en klänning som jag skulle ha imorgon men det enda jag kom hem med var en tetra vin och ett par flaskor alkoläsk. Ska på tjejkväll i Västervik imorgon men tror att den kommer spåra ut och att det kommer att komma grabbs också =) Så det blir nog tjejmiddag och sen fest. Lite jobbigt att jag jobbar på lördag bara. Ska åka tidigt till Västervik imorgon så att vi hinner gå på stan innan. Får hålla tummarna för att jag har bättre shoppingtur där. Så typiskt att jag fick reda på igår att vi skulle dit och att man ska ha klänning på sej, hittade några jättefina klänningar på nätet här om dagen men det är ju liksom lite sent att beställa nu.
Det kan vara lite svårt att somna när man är här ibland för våra små husdjur/grannar/rumskompisar har en tendens till att inte vara så tysta om nätterna. Jag vet inte om det är möss, fåglar eller fladdermöss som springer runt och leker i väggarna eller i taket eller vart det nu är de håller hus men det känns som att det spelar mindre roll. Tycker att de borde bli vräkta eller flytta frivilligt.
Jag kom in på bygg- och fastighetsekonomprogrammet i Halmstad så jag antar att jag ska flytta dit inom en snar framtid. Borde börja leta lägenhet jättesnart. Men det är nog inte världens lättaste sak att hitta en vettig lägenhet i ett vettigt område i en stad man knappt vart i..

Trögo!!

Jag har haft beslutångest i någon timma nu över om jag ska beställa sex & the city boxen eller om jag ska åka till landet (landet inkluderar en tripp till Västervik eller Vimmerby eller båda ställena och där kan det behövas pengar). Jag har kommit fram till en lösning. Jag struntar i att beställa boxen och om jag inte hittar något annat att lägga pengarna på i Västervik eller Vimmerby så köper jag boxen i någon affär där och om jag inte åker till landet över huvudet taget får det bli en sväng förbi Media Mark. Att det ska ta sådan tid att komma på en sådan simpel lösning. Det är inte alltid lätt att vara trögtänkt alltså.

Ont i Huvudet =/

Jag har fan haft ont i huvudet i stort sätt varenda dag i minst en veckas tid. Vad fan är det för fel?

Promenix

Det blev csi, var fan aslänge sen jag såg på det eller på tv över huvudet taget ska nog börja glo på tv oftare.
Vart en liten promenix med Hanna & Ragge efter det. Haha Hanna är rolig det är bra att man har koll på vilka personer man skickar sina mess till. Hähä.

Jävla repriser!

Fan det var repris!!! Får försöka hitta något annat att kolla på.

Popcorn & tv

Jag fattar inte att dagarna går så fort när man är ledig. Känns som jag inte hunnit med alls mycket idag. Var på Maxi med mamma förut och kollade runt lite i affärerna där men jag hittade inget jag ville ha som jag hade råd med så vi åt en väldigt sen lunch på Lindahls istället bestående av varm ciabatta med ost,skinka och tomat med sallad och tsatsiki till. Hade ju tänkt att köpa ett par filmer på Ica Maxi för jag hade sett i reklambladet att det var 5 för 99 men det fanns inte några intressanta filmer så klart så det blev inget filmshoppande heller.
Var nere på stan en snabbis med Fia strax innan stängningsdags för att jag skulle klacka om mina finfina skor som jag köpte när jag var hos Alex i Trollhättan men idioterna hade stängt så vi tog en sväng in på New Yorker där jag tröstshoppade en tröja efter en misslyckad shoppingdag.

     

Tankade bilen idag igen och det var lika jobbigt som vanligt. Tycker pappa och Jocke kan gör någonting åt tanken så att man kan tanka normalt. Tycker någon kan göra någonting åt bensinpriset också det är fan svindyrt!

Nu ska jag poppa popcorn och kolla på människor som det gått lite snett för. Jag fattar inte vad det är för fel på folk alltså att man kan sätta sej själv och sin familj i en sådan situation. Men det är bra att det finns blåsta människor för det är bra tv-underhållning, det är lyxfälla jag ska se. Hähä..

Yrkeskadad efter 2 månader!

Var och käkade på Akropolis med mamma och min moster tidigare ikväll. Jag åt pasta och fläskfilé och som vanligt när man äter något sådant ute så har de inte kryddat det ett skit så det smakade i stor sätt ingenting förens jag hällde ett halft saltkar över det och då blev det mumsfilibaba. Jag börjar tröttna på att äta ute eller på mat över huvudet taget, det är en yrkeskada jag har fått efter att ha jobbat på Kockens i drygt två månader. Känns lite illa men det kanske går över?

Jag testade ju att spela lite wii fit hos Erik i fredags och jag har träningsverk i magen efter det. Fatta vad illa! Jag borde verkligen börja träna.

Byebye banankartong


Den största av dessa korgar har fått bytt plats med banankartongen jag hade på golvet förut. Tyckte det blev lite snyggare så.

Jag skulle vilja tapetsera min garderob i någon fin tapet men vet inte om jag vill lägga pengar på det om jag ska flytta i höst. Känns bättre att spara dom pengarna och lägga dom på inredningen till mitt nya hem vart det nu blir. Lite läskigt att flytta till en annan stad men det ska i alla fall bli kul att ha egen lägenhet som jag får inreda helt själv.

Couch Potato

Igår var jag ledig (för en gångs skull typ). Så var och klippte mej, träffade Tessa en snabbis och fick se hennes fiiina klänning som hon ska ha på bröllopet och så fick hon sin present av mej. Hämtade mamma i Linköping också så vi tog en sväng på Ikano och Ikea men det blev inte så mycket shopping, jag köpte bara en foundationborste, en förvaringskorg och påslakarn. Käkade wok också assmaskigt.
På kvällen var jag hos Erik och provade att spela lite wii fit och vi kunde konsatera ganska fort att jag är jävligt otränad fast det visste vi iof redan. Kanske borde göra något åt det? Kanske skulle behöva ha ett sånt hemma jag också. Efter en stund kom det lite mer folk och sen drog de flesta av oss till Hugos. Sköjsig kväll, var fan svinlänge sen jag var ute så det var på tiden att jag gick ut igår tycker jag. Lite jobbigt att jag jobbar idag bara känns så omotiverat att åka till jobbet och så kunde jag inte festa ordentligt igår heller bara för det men det får väl bli en annan gång. Borde egentligen inte gå ut om jag jobbar dagen efter så ska nog låta bli det i fortsättningen..
Måste nog äta något nu innan jag spyr av hungerkänslan. Hmm finns det någon restaurang som har hemkörning här i stan?

Thomas Sabo Webshop

Iiiih idag la jag märke till att Thomas Sabo har öppnat webshop =) Vilket jag hade tänkt fira genom att beställa ett par berlocker men man kan inte få faktura så jag får vänta med firandet till nästa lön för jag har ingen lust att gå helt pank i fyra veckor framöver. Ska hämta mamma i Linköping imorgon så det blir förhoppningsvis en runda på Ikea och Ikano och då kan det behövas lite pengar.

Thomas Sabo



Ah jag vill ha nya berlocker till mitt Thomas Sabo armband och halsbandet också för den delen. Det finns så många fina. Skulle nästan kunna lägga hela min lön på nya berlocker men det känns som att det kanske inte är en så bra idé.

Dammvippa

Jag var duktig och tog mej ork till att städa idag och av en ren slump råkade jag hitta en dammvippa vilket gjorde att det gick ungefär tre gånger så fort att städa som i vanliga fall. Så tack den som uppfann dammvippan och fy skäms på den som har låtit vår dammvippa ligga gömd.



Personalmötet vi hade imorse hade vi enligt mej lika gärna kunnat skita i, sas fan inget som man hade behövt kalla till möte för. Förstörde min skönhetssömn i onödan.


Mina kap?


Jag är nog ganska nöjd med spegeln jag köpte ändå. Det tog lite tid innan jag hann vänja mej vid den bara. Köpte den på Korg & Möbler, det är en sån där affär man inte tänker på att den finns men som har massor av saker som man vill ha till vettiga priser. Man borde gå dit oftare. (Jag hatar min taklampa som man ser i spegeln den är så FUL!!!)



Var ju på stan med Fia igår och skulle köpa en kalender.



Vilket jag gjorde men sen råkade jag...



köpa ett linne på Stadium och



lite trosor med fula mönster på Lindex. Jag hade ju inte tänkt köpa något mer än en kalender på stan så det är Fias fel att jag är ett par hundralappar fattigare nu. Det är så sjukt Lindex har blåst mej på 9 kr, det skulle kosta 208 kr men de har dragit 217 kr från mitt kort idioterna.

Köpte en present till Tessa idag, hade tänkt att köpa innehållet till mej själv först men sen när jag skulle betala ångrade jag mej så bad att få det inslaget.