Det vilar en förbannelse över mej

Ärligt talat, jag tror fan att det vilar en förbannelse över mej. Jag har sån jävla maximal otur med allt. Skulle köpa nya träningskläder idag men det fanns fan inget i min storlek. Det fanns bara i fettostorlekar och ett och annat plagg i S men det var fan förstort det också. Det fanns inget XS så fick bli att jag köpte ett par träningsbrallor som är lite stora och som jag typ visar halva röven i när jag gör knäböj och liknande :S

Ah fattar inte varför spårisarna slutar gå så jävla tidigt för, de hindrar mej från att träffa mina vänner =/

KAN JAG FÅ SOM JAG VILL FÖR EN JÄVLA GÅNGS SKULL ELLER?

JAG VILL DÖ NU SÅ VARFÖR INTE LÅTA MEJ FÅ SOM JAG VILL FÖR EN JÄVLA GÅNGS SKULL?

Jag tror seröst världen har någonting emot mej!

Jag har ingen biljett till Metallica
Jag kommer kugga
Jag kan knappt somna om nätterna speciellt inte när jag ska sova hemma
Jag fryser snart ihjäl
Allt går skit
Har en klump i halsen som jag bara vill spy upp men som vägrar ge sej av
Minns inte ens om det någonsin gått bra för mej
Meningen med människors liv är att få mej att må dåligt
Fuck this life

En yxa i ryggen är vad ni förtjänar era jävla idiothelvten!!! :@

Jävla helvetes fitta kuk fan! :@
Hatar alla jävla idioter som köper massa biljetter till konserter de inte ens tänker gå på och sen säljer de vidare för minst dubbla priset. Har fan lust att sätta en yxa i ryggen på dem, slita ut deras ögon, stå och stampa på deras huven och hoppas på att de dör plågsamt!!! Nån som vill joina mej eller?

Mer presenter :)

Fick födelsedagspresenter av Sofia idag =)

Bjuder du på taxi så delar jag med mej av en servett ;)
174833-45

Nån som vill hångla eller?
174833-44

Jag ska vara pysslig och göra en egen tröja eller nått.
174833-46

Fick en flaska martini och 100 spänn  av Hannis i fredags också =)

Hate

Igår växte mitt hat för:
* Alla jävla idioter som finns i den här stan
* Att det inte finns några roliga uteställen här
* Att spårisarna slutar gå typ precis efter att bolibompa har slutat
* Snö
* Kyla


Metallica


174833-43

Woho Metallica kommer till Sverige!! :D
Måste hitta nån att gå med fast jag kanske inte kommer ha råd =/ Eller jo jag måste ha råd! Om man har tur kommer de till Hultan också men det är väl inte allt för troligt att de gör.

Please dont take a picture its been a bad day

(OBS denna text kan innehålla konstiga och obegripliga meningar men den kommer med all sannolikhet redigeras senare ;) )


Fy fan det senaste dygnet har varit en ren jävla mardröm tror aldrig jag har tjutit så mkt som idag. Planet från Manchester till Köpenhamn var försenat mer än 1½ timme (vi gick upp vid halvsju i onödan!!) vilket egentligen inte gjore så mkt eftersom Tessa höll mej sällskap, dålig timeing att planet kom in till gaten precis när vi köpt käk bara så jag inte hann käka upp (fast skulle egentligen hunnit märkte jag efteråt men då var det ju försent) När planet lyfte från Manchester fick jag panik för jag trodde det skulle crasha eller nått så då tjöt jag en stund men när planet väl var uppe i luften var det nemos problemos. Väl frame i  Köpenhamn säger de att jag ska gå till transfergrejset eftersom jag missade planet till Stockholm, det visade sej att jag inte var den ända som var tvungen att boka om utan jag fick glatt sätt mej ner och vänta på att 312 andra resenärer skulle få hjälp innan mej. När det väl är min tur får jag en biljett till ett plan som skulle gå om 2 min men kärringen på flygplatsen skulle ringa och säga att de skulle vänta på mej. När jag mer eller mindre död kommer fram till gaten är det inget plan där så jag går tillbaka till transfergrejset, skiter dock i kölappen denna gång. Sitter en annan kärring i den luckan då och hon säger att det planet är försenat och inte har lämnat Stockholm än. Härifrån är det rätt suddigt vad som hänt. Vet att jag fick nya biljetter minst tre gånger innan jag kom med ett plan som för övrigt var över fyra timmar försenat så kom till Stockholm kl 01:55 ist för kl 15:30. Vet att det var en turk som hjälpte mej att skaffa ny biljett en gång eftersom kön hade vuxit så pass mkt att det var över 1000 pers före en när man tog kölappen och turken bara hade ett par nummer ifrån att få hjälp så protesterade jag inte. Turken gav mej en hundring och tvingade mej att gå och köpa nått att äta. Viftade sedan av mej turken och satt mej på golvet i ett hörn och tjöt, fick dock inte vara i fred där, kom fram massor gulliga människor och undra vad det var och pratade med mej så jag slutade tjuta men sen när de gått dröjde det inte länge innan jag satt där och grinade igen. Det var bl.a en grekisk tjej som kom fram flera gånger och en gång kom hon och gav mej en pizzaslize, det var en tjej från nått baltisk land som var värsta ängeln mot mej (I will remember her) och det fanns tom två stycken personal på SAS som var snälla, speciellt en av dom. :)
När planet till Stockholm lyfte ver det inte ett dugg scary, så fattar inte varför jag tyckte det var så läskigt i Manchester. När jag kom till Stockholm gick jag direkt och pratade med dom på SAS och frågat om de kunde fixa en taxi till mej (de i  Köpenhamn sa att de skulle fixa det här) eller åtminstone en ny tågbiljett så att jag skulle kunna ta mej hem (eftersom jag missat tåget jag egentligen skulle tagit) sa de att de inte kunde göra nått åt saken. Nån minut senare får jag reda på att mitt (och alla andras) bagage är kvar i Köpenhamn, askul, NOOOT (fast slipper ju släpa på det nu iaf lite skönt faktiskt)
Så nu har jag fått köpa en ny tågbiljett, hade tydligen inte så mkt pengar på kortet så kunde inte köpa en biljett till det första tåget som går om cirka en timme utan måste vänta tills lite efdter halvåtta :S

Sammanfattning: Detta har varit en skitdag som jag har ägnat åt att yrat runt på olika flygplatser (mest på flygplatsen i Köpenhamn), tjutit (tårarna tog dock slut i Köpenhamn) och tom fått åkt lite flygplan.

England dag 7

Idag har jag läst (läser Bakom stängda dörrar nu den är asbra iaf om man jämför den med Magdalena Graafs jävla skitbok, Det ska bli ett sant nöje att döda dej, som är en Gömda wannabe typ) sett lite på Dexter (asbra serie, ska starx se ett avsnitt till :D) och shoppat (köpte en asfin väska, ett halsband och ett armband för mina sista pengar.)

Korn kommer till Hultan :D :D :D

England dag 6

Lugn dag idag :) Sitter här i min ensamhet på Tessas rum, ganska skönt att få vara själv ett tag faktiskt. Blir nog att glo på nån serie och svulla godis ikväll :)

174833-43
Imorgon eftermiddag blir det förhoppningsvis en sista shoppingtur i  Manchester för den här gången och kanske att vi tar oss en av världens godaste smoothie också :)

England dag 5

China town
174833-44
Var i China town och firade kinesiskt nyår idag, hände inte så mkt där mer än att man gick och trängdes med massa folk.
I like the shopping better. Får hoppas på att det blir lite mer av det innan jag åker hem, har ju pengar kavr liksom.
Iiiih om tre dygn får jag sova i min egen säng, det ska bli så jäkla skööönt!! Hihi..Fast det är kul att vara här också.

England dag 4

Idag blev det shopping i Manchester igen =)  I like that town a lot!! Köpte två tröjor, en foundation, och ett par skor till :D Ska dit nån mer dag och shoppa för jag har pengar kvar =) Ska dit imorrn och fira kinesiskt nyår så det kanske inte blir så mkt shopping då så blir nog att vi åker dit en stund på måndag eller tisdag också. Alla andra här tycker vi är knäppa som kan gå och shoppa i över 6 timmar på en dag och ändå tycka att det inte är tillräkligt lång tid.
Vi hann knappt hem efter shoppingen förens det var dags att dra till nåra av Tessas kompisar och festa och sedan gå till en pub, när vi kom till puben var det bråk men folket som bråkad fick dra där där ifrån :P Mohahahaha..På förfesten lärde vi Tessas vänner ett fyllespel som de döpte till stupid swedish game..hihi :D I made the rules :D
See you later aligitaor!!

England dag 3

Har inte gjort så mkt idag, Tessa hade skola så jag var här hemma själv. Satt lite på msn och kollade på ett par avsnitt av Gilmore Girls och läste lite i den småtråkiga boken Det ska bli ett sant nöje att döda dej, den handlar om typ samma sak som Gömda fast Gömda är typ 1000 gånger bättre!!
När Tessa kom hem fixade hon käk till mej för hon hade redan käkat i skolan, sen satte hon sej vid datorn och jag tänkte läsa lite till men jag somnade ist. Efter ett par timmars sömn var det dags att gå till affären och köpa dricka och grejer så vi (eller Tessa) kunde göra pannkakor. När vi käkat och gjort oss i ordning lite styrdes kosan till nåra av Tessas kompisar hem där vi satt och drack lite och så, redigt nice alltså :)
Sovdags nu, nattinatti!!!

Lite bilder från igår

174833-35
Jag nyvaken, lagom trötter och så där... :P

174833-33
Muggarna vi brukar dricka ur, jag har grisen eftersom jag är ett jävla svin och Tessa har fåret för att hon är en jävla fårskalle :)

174833-34
Haha Tessas hemmagjorda tvättlinor, gjorda av sjalar som satt uppspända mellan garderobsdörrarna

174833-36
En snorunge som sitter fastspänd i gummilinor som åker upp och ner. Jag ville egentligen också göra det men inte inne i varuhuset där det går förbi typ en miljon människor, den var nog bara till för barn också, plus att det kostade 5 £ och det kan man få en tröja för så då väljer jag tröjan :P

174833-37
Dagens käk, asgott. Faan jag visste inte att Tessa kunde laga mat.

174833-38
Jag i mina nyinköpta ballerinaskor, tröja och kepa.

174833-39
Jag tränar eller nått :P

174833-42
Min nyinköpta kepa

174833-41
Mina nyinköpta pumps

174833-40
Mina nyinköpta ballerinaskor

No Life!!

Tessa har dragit slutsatsen att jag inte har nått liv, tjuvlyssnade när hon pratade med Rikard i telefon nämligen;  "Hon har inget liv ju hon sitter på msn hela tiden och det sjuka är att det jämt är folk som pratar med henne och det är ju inte bara en person hon snackar med heller" Haha.. :P

England dag 2.

Ajajajaj mina fötter gör ont, var inne i Manchester och shoppade lite idag, tror vi var där i 5-6 timmar. Jag köpte ett par ballerinaskor,ett par pumps,en tröja, en keps och en födelsedagspresent till Hanna. Jag köpte te och muffins till lunch också. Ett hett tips om du vill bränna dej på tungan och ha äcklig smak i munnen är att köpa te här. ;) Ska åka in till Manchester nån mer dag och då ska det bli mer shopping :)

Var lite kul på vägen till och från tåget, till tåget snubblade jag typ tre gånger på typ en minut och på vägen hem från tåget gjorde jag den stora upptäckten att jag har ägghuvud :S

Faan msn har fuckat sej totalt :@ Får väl testa att starta om datorn och se om det hjälper..

Tessas rum.

Jag tycker inte Tessas rum var så äkligt emto vad jag hade förväntat mej.  Nästan lite mysigt ju :)


Min säng (den med rosa påslakarn) som Tessa fick blåsa upp eftersom pumpen inte funkade, tur att hon har staka lungor alltså och sen en bit av Tessa säng och garderob också.


Tessas säng, skrivbordet, en hylla och en bit av fönstret.


Mitt favvohörn  :P



Har tänkt att hålla mej sysselsatt med att läsa och glo på serier när Tessa är i skolan, fast kanske blir att jag hamnar på msn ist :P

Modet i England

Glömde att skriva om modet förut. Engelskmän verkar vara lite smått dumma i huvudet, dom går omkring i shorts, kjol eller liknande nu och det är inte ens varmt ute, jag hade vinterjacka och frös liksom. Ballerinaskor är också något var och varannan person man ser har. En annan het klädsel här är mjukisdräkt med matchande byxor och tröja.

England dag 1

Är i England nu, är trött som fan för sov typ inget i natt för när jag väl gick och la mej kom mamma och sa att vi skulle åka :S Det var som vanligt när mamma och pappan ska skjutsa mej till Arland, skitdåligt väder, men kom ju fram i tid ändå :) Planet till Köpenhamn skulle bli försenat så jag skulle missa planet till Manchester därifrån så jag fick åka direktflyg från Arlanda ist :D
Väl frame i Manchester fick jag sitta på flygplatsen ett par timmar och vänta på att Tessa skulle sluta skolan så jag kunde åka och möta henne sen, var ganska skönt att bara sitta där att slappa, tiden gick förvånadsvärt fort, läste en halvdålig bok mestadels av tiden där..
Håller redan på att reta gallfeber på Tessa, jag frågar tydligen för mycket.. :P Haha..
Har vart på ett jättestort köpcentra mestadels av dagen idag, köpte dock inget, kom precis hem därifrån och fötterna gör lagom ont kan jag ju säga. Imorgon blir det Manchester, där måste jag däremot köpa nått!!

*Mirakel*

Jag var och pratade med rektorn idag, ska hoppa av skolan om jag hittar en praktikplats =) Någon som vet vart jag kan få en?

Ett mirakel har skett. Jag har packat klart (tror jag iaf) min väska som jag ska ha med mej till England och den väger bara 12,5 kg alltså 7,5 kg mindre än vad den max får väga, det måste betyda att jag lärt mej att packa va? :D

Join Me In Death

Eftersom Fia och Cattiz har lagt upp en varsin bild på världens hetaste man i sina bloggar så tänker jag göra det i min också! :P

174833-26

Hultanbiljetten finns i min ägo nu.

Iiiih jag har köpt min Hultanbiljett nu :D
Min mamma är bäst <3  Fick låna pengar av henne till den. =)
Vill ha Hultan nu!!!!

Skulle göra om manikyren nyss och så råkade flaskan välta så massa nagellack åkte ur =/

Fransk manikyr, biologi & Hultan!

Gjorde precis fransk manikyr, det blev inte allt för bra så får nog göra om det :P

174833-25

Uss borde plugga, har biologiprov imorn =( 

Man kan köpa hultanbiljetter och få tält på köpet nu! Jag vill ha en sån biljett men har ju inte pengar nu =/ Ska fråga mamma om jag får låna av henne. Känns dumt att göra det eftersom jag fått så mycket grejer av henne på senaste men sparar ju ett par 100 på att slippa köpa tält sen.

Linköping

Baksmällan gick över när jag åt frulle så det var inte alls jobbigt att åka till Linköping =) Blev en riktigt niiice dag.
Mamma köpte två resväskor och ett franskt manikyr set till mej. :D Köpte en luftmadrass också men den är nog mer till Tessa :P Hähä..
Var förbi Rikard en sväng också och hämtade Tessas telefon, fikade och så fick han äran att fixa ljudet på min dator så nu funkar det igen :D ;D :D

Åt helvete med mitt vad!

Mitt vad gick i graven igår. Byebye med det liksom. Det var en nice kväll iaf så det kanske var värt att begrava det. Fast det hade nog varit bättre om jag stannat hemma, halsen har blivit värre sens igår :S Den är så jävla elak, verkar aldrig kunna bli bra =/ Kul om den kommer vara så här när jag åker till England då. NOT!

Var i Västerås igår, det var trevligare än jag trodde det skulle bli.

Jag fick reda på att min kusin visst hade blivit pappa i oktober, hade ingen aning om att han hade barn. Bra  koll jag har på släkten alltså :P Ungen heter Penny, jag tycker det är ett hästnamn men djurnamn kanske är något vi kusiner gillar att ge våra barn för farmor påstår ju att Cassandra är ett konamn. Kan ju undra vad nästa unge kommer heta, Rosa kanske? *-) Haha..

Farmor: -Man ska ha händerna på bilen och sära på benen....
Kerstin: -Är inte det där lite barnförbjudet? (För jag och Jocke är ju så små? *-))
Jag: -Hon berättar hur man ska göra om man blir tagen av polisen.. (Det här skulle iof också kunna misstolkas men det gjorde det inte :P )

Kerstin: I vår familj spar vi på allt och om det inte finns plats för mer grejer så bygger vi ut huset istället för att kasta all skit som ligger och skräpar överallt.

Ska åka till Linköping nu, har nada lust men det är väl bara att kravla sej ur sängen och åka och hoppas på att man är hemma snart igen. Är bakis ju =/

Jävla cp-dator :@

Aaah ljudet på min dator funkar inte =/ Så jävla pissigt! Bara för att jag fick massor ny  musik igår som jag vill lyssna på. Allt för att jävlas med mej. Vad har allt och alla emot mej egentligen? Om jag är en sån jävla plåga kan ni väl slakta mej ist?

Barnvakt

Min hals är CP, igen =/
Var barnvakt idag =) Cassandra låg och skådade sej själv i webcamen ett bra jävla tag så jag antar att det är en jäkligt kul syssla. :P Var ute och åkte pulka ett tag oxå, fy fan vad jobbigt det var att springa upp och ner för backen då..
174833-23

DÖD ÅT HISTORISKA PERSONER!!

JAG HATAR GUSTAV VASA OCH ALLA ANDRA JÄVLA OINTRESSANT HISTORISKA PERSONER. DE KAN FAAN GÅ OCH DÖ UR HISTORIABÖCKERNA OCKSÅ!

Dumt gjort?

Jag har kanske gjort något dumt idag, jag beställde tid för att gadda mej men jag vet inte om jag har råd :S Fast kan ju avbeställa tiden i värsta fall. Ska inte säga något om det till mamma förens jag kommer hem från England då jag vet om jag har råd eller ej. Hon kommer bli så sur, igår sa hon att om jag gaddar mej igen så kommer inte jag få ett öre till av henne men det var nog ord och inga visor. Det är min kropp liksom så jag gör väl vad jag vill?
Fast om jag gaddar mej kanske jag inte har råd med Hultan =/ Och till Hultan måste jag fan åka!! Hatar att vara fattig! Jag ska söka jobb, skulle kunna hoppa av skolan om jag får ett jobb. Jag får ändå inte ut något  av att gå i skolan nu mer än studiebidraget :P

Tattoos

Aaaah jag vill gadda mej!
Ska fan gadda mej om jag har pengar kvar när jag kommer hem från England. Annars får jag ju studiebidraget någon vecka efter hemkomsten, så kan ju ta de pengarna till att göra det annars, om de räcker vill säga.

Heartagram med ängel i


Så jävla fiiin! Ska ha den på höger underarm eller på utsidan av höger vad. Ska dock inte ha att det står HIM.

Vattumann

Den här har jag velat haft sens jag var 17, vill ha på den insidan av vänster vad.

Dödskallehjärta

Den här  har jag också velat haft sens jag var 17, vill ha den på höger överarm.

Sockertopp

Cassandra den lilla sockertoppen var här och busa idag =)

174833-19174833-18

Fotolista

Woho nu funkar det =)


1. Fotografera hela ditt rum



Halva rummet kom med i alla fall


2. Fotografera/visa dina 3 favoritprylar i rummet



Min soffa, mina tidningar och min dator


3. Berätta storyn bakom 3 saker i ditt rum



Jag fick för mej att jag skulle lära mej att åka inlines en sommar så jag hjälpte till att måla boden så att jag skulle få ett par. Det blev inte så mycket av lärandet, de har mest stått oanvända sens jag fick dem..



Mina hultanarmband =) Hultan är KÄRLEK åk dit ;)



Jag och Erika var på Otten och såg på Backyard Babies, det var några som knuffade mej så att jag ramlade och hamnade på golvet, jag blev sur så vi gick upp där uppe och där hittade jag ölglas som jag skulle kasta på de som stod framför scen men det var visst någon kille som hindrade mej..


4. Öppna din garderob och fota




5. Fota de 3 bästa klädesplaggen



Mitt randiga linne, mitt nitbälte & mina kära raggsockar :)


6. Fota din bokhylla




7. Fota ditt sminkbord/skrivbord



Yeah mycket till sminkbord


8. Visa din utsikt (om du har ett fönster)

Det är för mörkt för att fota ut genom fönstret nu


9. Presentera alla dina rumskamrater. Ex, ohyra eller gosedjur.



Ville Valo <3    Pippi Långstrump    Pinocchio


10. Fota dig själv i ditt rum.

Jag fastnar inte på kort idag :P

Påminnelse

Ska bara påminna alla om att Prison Break är en av världens bästa serier :P

Gaaaaaaaaah!!

Aaah jävla cp-blogg!! Jag hade tråkig så jag snodde Fias fotolista och så funkade det inte att ladda upp mer än tre bilder innan det började bråka :@ Lagom kul liksom. Har jag tagit alla kort i onödan ju.. =/

Otur

Jag har fan maximal jävla otur, första dagen jag går som betalande till tandläkaren är jag tvungen att gå dit :@ Som att mamma och pappa inte redan lagt ut tillräkligt mycket pengar på mej den här månaden?

I Don´t Hesitate To Say Who I Hate

My life´s in vain I heard him say
I hate the way I live today
So don´t look back and don´t look straight ahead
(That´s the feeling)

So bring me the light and lead me tonight
Cause I can´t play the hand I´m given
And I don´t hesitate to say who I hate
to the reflection in my mirror

Helgen: Presenter - Fest i Valen - Palace

Gick på stan med mamma och pappa i fredags och då sa de att jag skulle få pengar till England i fyllepresent men jag övertalade dem att ge mej en digitalkamera ist och sen fick jag en webkamera av dem också =)

Så detta fick jag i 20 års present:
* Pengar av mormor, Karin & Classe och Ulla
* Flygbiljetter tur&retur Stockholm - Manchester UK av mamma och pappa
* Digitalkamera med extra minneskort av mamma och pappa
* Webkamera av mamma och pappa
* 2 filmer - Rounders (hade vi redan men den är bra så ) & Dogma av Carina
* Halsband av Sara
* Blommor av Ulla och mormor
* Wednesday 13 - Fang Bang av Jonas (som var ute i god tid och gav mej den redan i höstas någon gång)

Fest i valen var helt okej fast lite dåligt planerad från arrangörernas sida, förseningar första dan så att insläppet blev över en timma sent vilket gjorde att en grej fick ställa in och om man frågade dem något kunde de inte svara. Blev sur över att jag skulle jobba två pass på lördagen men inte Hanna och Fia skulle göra det så jag sket i mitt sista pass för jag mådde dåligt.
Det fanns en del bra att se på där visade det sej så det var ju inte helt bortkastad tid att vara där. Dåligt att det var vegankäk bara, jag fattar inte varför någon skulle få för sej att vara vegan? Det fanns bara någon läskig veganröra med massa lustigheter i och sen fanns det toast som smakade konstigt så det fanns ju typ inget ätbart :S Så arrangörerna och maten får bottenbetyg och banden får toppbetyg ;)

Var på fest i fredags efter att vi jobbat. Det var jäkligt niice!! Var lite kul när Sara, Hanna, Mia och jag skulle dra vidare till Palace, vi väntade på bussen aslänge men den kom inte så Hanna och Mia bestämde sej för att de ska gå dit ist så de skulle hinna in innan tolv och slippa inträdet men Sara och jag fortsatte att vänta på bussen. Det kom aldrig någon buss så Sara och jag fick också gå, efter en bit ser jag en bil som var tvungen att stanna i en korsning och säger till Sara att hon ska be om skjuts vilket vi får vilket ledde till att jag och Sara hann in på Palace innan tolv vilket Mia och Hanna inte gjorde Mohahah :P

Ska se Prison Break nu

Mina sidor

Min kvinnliga sida:
[x] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ ] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 18 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x] Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 8 poäng.

2 Februari 2007

Så var man 20 då och det blev inte lättare att sova för det, fattar inte att jag ska ha så jävla svårt för att somna när det väl är meningen att jag ska sova? Insomningstabletterna hjälper ju inte heller.

Frågade Jocke förut om jag fick 100 spänn om jag köpte ut till han och han gick med på det sen sa jag det till pappa och undrade om jag fick 200 spänn av han om jag lät bli, fick inget svar på den frågan. :S

1 Februari 2007 - Biljetterna är fixade nu =)

Iiiih jag hittade flygbiljetter till England för 440 spänn så jag slog till på en gång. Så nu är det verkligen bestämt att jag ska åka dit, åker dit den 14 feb och kommer hem den 21 feb. Jag kommer vara skitnervös, som att det inte skulle vara nog med att jag ska åka alldeles själv så ska jag även byta plan i Köpenhamn vilket skrämmer mej något men det kommer gå bra =)
Får se om jag och Tessa klara av att dela på hennes lila studentrum på 10 kvadratmeter i en vecka utan att slå ihjäl varandra,  det kan bli intressant det här.

Firade mej och pappa idag så nu har jag ett par slantar till att göra av med på shopping i Manchester =) Ska på stan med mamma och pappa imorn efter skolan, ska få min födelsedagspresent av dom då. Gissar och hoppas på att det blir en digitalkamera.