Karusell

Bowlade och käkade med Skanska igår kväll och så blev det en sväng till VK efter en liten omväg förbi Harrys där det var heldött och Bishops som stängde när vi kom. Det var trevligt. Jag var lika dålig i bowling som vanligt, började med två spärr och sen tog jag en öl och då började det gå åt helvete, tror jag bara lyckades få ihop 65 poäng. Har mått skitkass hela dan idag, ont i skallen och kallsvetts. Aldrig mer alkohol! Synd att man blir så bakis gillar ju fyllan. Snodde en cola av Jocke framåt kvällen och då blev det bättre. Har vart uppe i Folkets Park en sväng ikväll med Ullis, barnen, Aina och Kinna och åkt karuseller och så.




Fullrulle

Det har vart full rulle hela veckan. Praktik 06:30-16 och efter den har det vart något att gjort varje dag. I måndags var det springträning, i tisdags basket och igår köpte jag en cykel i Viken. Idag blir det lugnt, kanske ska bort till Ullis sen och kolla på Desperate Housewives eftersom jag missa det i tisdags.

Hahaha

Otur

Jessi tog sitt förnuft till fånga och följde med på tipspromenaden i Vrinnevi i förmiddags. Riktigt skönt att ta en skogspromenad, blåste liksom inte så mycket där. Får se om vi lyckades få några rätt sen också.

Jag har sån otur hittade en cykel på blocket imorse som jag ville ha så ringde på den men inget svar så ringde igen efter promenaden och då var den såld. Så jävla typiskt! Jag vill ha en cykel ju!!!

Movienight

Handla, tårta & kaffe, handla igen, film, tacos och film, ja så spenderades gårdagskvällen med bästaste Candra och Jocke. Vi såg på The Uninvited och På rymmen med Pippi Långstrump (i den ordningen), grymt bra filmer!


Har du inte sett The Uninvited MÅSTE du göra det! ;)


Man blir aldrig för gammal för att tycka om Pippi-filmerna. :)

Vill gå tipspromenaden i Vrinnevi nu på förmiddagen men får inte tag i nån som kan tänkas vara villig att följa med. =/

Skönt att det finns folk man kan umgås med en helg utan att Herr Alkohol måste vara inbjuden. Det är fan inte kul att dricka varje helg, blir för ofta när man börjar bli gammal. :P

Dino

Jag träffade Jenny en sväng idag för första gången på flera år. Vi gick till Våffelmakeriet och käkade våfflor. Jag tog den här. Hur god som helst fast dinosaurieäggen var hårda så ett litet minus för det. Hon följde med mej hem en stund också och dödade ett par timmar framför xboxet. Sjuk jobbig dialekt hade hon skaffat sej men det får man väl leva med.



Nattgrillning

God morgon! Det är ju lördag så då är det morgon liiite längre.
Hade nattgrillning igår kväll. Riktigt mysigt att sitta och grilla i mörkret och dricka coca cola och käka grillchips. Var nästan lite festivalmyskänsla över det. Den försvann dock när vi gick in och käkade. Hade tänkt kolla på the uninvited oxå men det okades inte med efter maten så blev att gå och lägga sej istället. Får kolla på den vid ett annat tillfälle istället. Toppenkväll iaf. Tack för det! :)

Fredaaag


Nu ligger Ärtan ute på veteranbörsen, är du intresserad kolla
här. ;)

Mamma fyller år idag så hon hade lämnat pengar och en lapp på bordet att jag skulle fixa nåt att äta. Det var ett jävla krångel att ta sej till affären. Min bil var inte hemma så ringde och försökte få skjuss av både pappa och Tobbe så jag skulle kunna hämta min bil men ingen av dom kunde smita från jobbet. Jocke jobba natt både igår och idag så ville inte väcka han och be om skjuss så snodde hans bil som jag inte velat köra innan men det gick strålande bra. Väl i affären kunde jag inte bestämma mej för om vi skulle ha räkmackor eller tårta så fick bli både och. Jag var ju liksom ekonomisk igår när jag slog in mammas present i tidningspapper, det räcker väl? Det blev dessutom grymt snyggt. Om jag behöver en förvaringsbox nån gång ska jag ta en gammal kartong och slå in i tidningspapper. Både ekonomiskt, miljövänligt och som sagt grymt snyggt.

Gjorde lite teori förut men så loggade jag in på msn och facebook, då gick det mindre bra. Sen kom jag på att det var fredag vilket betyder att min fina orkidé ska får sej ett bad och innan jag kunde göra det var jag tvungen att plocka ur och in i diskmaskin eftersom det var fullt med skit på diskbänken och i diskhon så det fanns noll plats till blombad. Ja det kom massa i vägen för teorin än en gång men va fan lite är bättre än inget.



Ikväll är det tänkt att det ska bli nattgrillning hos Candra och Jocke. Får se hur det går med grillningen den här gången. Måste leta fram varma kläder så att jag inte fryser ihjäl. Men först duschen.

Sen

Hade tänkt att göra lite teori efter skolan igår men det hanns inte med. Sprang på stan och letade födelsedagspresenter och sen blev det basket nästan precis efter det och sen var det ju desperate housewives och sen var det sängdags! Gick hem tidigare från skolan idag för att jag skulle göra teorin men det hanns inte med. Blev lunch på stan med Magnus och sen åkte vi ut och hälsade på Ärtan och satt på hans sommardäck så nu är han i stort sett redo för försäljning och sen va jag barnvakt och nu är det snart sängdag igen. Så typiskt att det jämt dyker upp massa saker som förhindrar att teorin blir gjord, tur att jag får bestämma själv när jag ska ha prov. Imorgon har jag hemstudier så då är det ju också tänkt att jag ska plugga teori. Det enda hindret i nuläge är att jag ska till optikern, får se hur mycket det drar ut på tiden.

Inför Vårruset

Jag, Candra och Jocke försökte grilla igår kväll, det gick väl sisådär. Kolen vägrade nämligen bli het fast att vi gjorde som man ska. Efter nån timma gav vi upp och körde det halvgrillade köttet i stekpannan istället. Det funkade bättre. :)

Jag har vart riktigt hurtig idag. Cyklade till Vrinnevi där de har inför vårruset träningar åtta måndagar framöver kl 18-19. Vi "springer" 5,3 km-spåret tillsammans, mycket roligare än att springa själv ju. Följ med du också nästa måndag ;) Varken jag eller Jessi har någon vidare kondition men vi tog oss runt ändå.

Nu ska jag kolla Svenska Hollywoodfruar.

Sooool =)

Jag gjorde rätt val med dagen. Det blev en bra dag. Tog spårisen till Candra och Jocke och letade upp en bänk i solen på deras innergård. Satt där och snacka skit och hällde i oss massvis med kaffe. Efter det träffade jag Jessie och tog en cykeltur på stadens gator. Imorgon kväll ska jag och Jessie träna inför vårruset i Vrinnevi. Får se om vi är så duktiga att vi verkligen springer det också eller om vi hinner tröttna innan det går av stapeln och hittar på bortförlaringar till att inte göra det.

Söndag

Jag är så dum som lyckats vända på dygnet igen. Blir typ depp av det. Värsta fina vädret ute nu ju borde gå ut men det är dragkamp i huve finns hundra bortförklaringar som snurrar runt till varför jag inte ska gå ut. Men jag ska fan trotsa dom små jävlarna och gå ut i det fin-fina vädret och dricka kaffe i solen. Så nu är det bara pallra sej upp ur soffan och försöka hitta nåt att ta på sej innan solen försvinner. Önska mej lycka till! Får se om jag lyckas komma så långt som utanför dörren.

Tragisk

Oj länge sen jag skrev nåt här. Det skulle kunna vara så att mitt liv har vaknat till liv och börjat leva livet och att jag inte har tid att skriva men så är det inte. Det rullar väl på som vanligt, går på autopilot ingen turbulens. Jag är så trött på att aldrig riktigt trivas till 100 procent. Känns fel att bo hemma när man är så gammal som jag är, känns som man har vuxit ifrån kompisar och att folk inte kan ses så ofta längre för de har skaffat sej ett liv. Jag borde också göra det, lättare sagt än gjort. Jag tror jag är lite rädd för att flytta hemifrån, rädd för att bli helt ensam. Känner mej osäker på skolan också fast man kan väl aldrig vara helt säker på vad man vill.