Snälla ge mig mera hårdrock!!!

Oj jag hade glömt hur kul det är att gå på konsert! Skogsröjet var askul! Jag lyckades tappa min hemmanyckel på Lillasyster men det var det fan värt sånt jäkla röj det var. Tappade mitt Tomas Sabo A också. =( Tråkigt som fan att bli av med grejerna men det går ju skaffa nytt. Ylva tappade också sina nycklar men hennes hade de hittat idag så de fick åka dit idag och hämta dom, mina är dock fortfarande spårlöst försvunna. Det var lite tråkigt att det stod att Lillasyster skulle börja 00:30 men de började inte förens Saxon hade spelat klart vid typ 01:10 så missade massa av Saxon i onödan. =/
Det var över ett år sen jag var på konsert innan igår, så länge får det absolut inte dröja till nästa gång. Det är ju så jävla kul!!!!
Nästa helg vill jag ha en lugn helg! Hoppas inget kommer ivägen för det. Är så trött på att gå ut och på alkohol.

Jag hatar att jag lät dig ge mig den här känslan!!

Jag drömmer konstiga, äckliga alltså äckliga som i vidriga, snuskiga, drömmar och det känns som att det ligger en liten glimt av verklighet i drömmarna. Mitt undermedvetna kanske vill berätta något för mig, få mig att inse vissa saker, få mig att se klart och förstå att jag borde försöka avsluta vissa kapitel och gå vidare och lämna saker och ting bakom mig. Men jag vet inte om jag vill. Jag vill att det ska vara bra så som det är nu eller att det ska bli bra utan att jag ska behöva säga upp kontakten med vissa personer.
Jag är glad att jag har jobbet iallafall, där kan jag släppa de tankarna som spökar i mitt huvud annars.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv


Blev sugen på att spela fia med knuff tidigare ikväll så frågade Jocke om vi kunde spela det och han sa ja utan att jag ens behövde tjata på han men då upptäckte vi att vi inte hade något fia med knuff hemma så då åkte vi och köpte ett.

Vi har haft lite otur med våra bilar idag, först gick min gasvajer av när jag var på väg hem från jobbet och sen när Jocke och jag varit och köpte ett fia med knuff så ville inte Jockes bil start men den gick igång efter typ tio försök.


Hörde en ny låt med Winnerbäck på radion idag och tänkte att jag skulle lyssna på den nu och då upptäckte jag att han hade två nya låtar, hade ingen aning om att han släppt något nytt. Men både youtube och spotify krånglar här så går inget bra med lysnandet. Jonas försöker skicka låtarna på msn men det funkar inte heller. Jävla pissinternet att krångla!!!

Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Usch

Usch känner mej tjock och onyttig. Borde ta mej ut och springa eller ut och gå iallafall. Är över 1½ vecka sedan jag sprang, fattar inte att det ska vara så svårt att komma iväg.

Biljett fixad till...


Lite shopping

Det blev en vända till stan och ett par kronor fattigare blev jag. Såg en tjej på stan som hade ett assnyggt bälte så nu vill jag ha ett sådant. Får bli eftermiddagens uppdrag att försöka hitta ett sådant bälte på nätet.

Det kostar 10 kr/tim att parkera på stan, asså vill de inte att folk ska hinna göra av med några pengar på shopping eller förväntar de sej att man ska ha tömt spargrisen innan man åker så att man kan parkera? En annan sak som är sjuk är att bensinen kostar ca 10 kr mer per liter i Sverige än i andra länder. Tids nog kanske det till och med blir kriminelt att åka bil i Sverige...

Köpte dessa skor på Monki och så blev det två linnen från h&m.

Tråkigaste dagen på länge inlägg femtioelva

Får väl ta och åka på stan och bränna lite pengar då. Hmm bil eller spåris? *-)

Snyft

Ah så sjukt jävla tråkigt att vara ledig då!!!! Har nada att göra ångrar nästan att jag inte började plugga. Hatar att bara gå hemma. Hade nog vart annorlunda om jag bott själv, då hade det nog vart ganska skönt att få en ledig dag mitt i veckan. Saknar min lägenhet, börjar kanske bli dags att flytta hemifrån igen. Jag hatar pengar eller kanske bristen på dom.
Jag har fått för mej att jag vill ha en tax, träffade nämligen en förra veckan och den var så jävla söt, lugn och gosig, en riktig knähund.
Korthårig tax (normalstor)

Lite fantasi tack!!!

Blev inget jobb idag. Håller ju på att lägga tak nu och det tillåter inte vädret idag. =/ Vet inte vad jag ska hitta på istället, känns tråkigt att bara sitta hemma hela dagen och inte ha något att göra. Kanske ska börja med att äta frukost och se om fantasin blir bättre efter det.


U t e & I n n e - l i s t a

Jag är så trött på A L K O H O L, U T E K V Ä L L A R, F Y L L A, B A K F Y L L A OCH S E N A N Ä T T E R. Så här följer min

utelista:
1. A L K O H O L
2. U T E K V Ä L L A R
3. F Y L L A
4. B A K F Y L L A
5. S E N A N Ä T T E R

OCH

innelista
1. A L K O H O L F R I T T
2. H E M M A K V Ä L L A R
3. N Y K T E R T
4. P I G G E L I N
5. T I D I G A K V Ä L L A R


Parapapapapapapapapa

Fredag & lördag kan väl ungefär sammanfattas med marknad, öltält och Harrys. Har haft supertrevligt. Köpte inte så mycket på marknaden men det blev ett armband och lite strumpor iallafall, hade velat köpa en t-shirt och ett nytt nitbälte men de jag ville ha fanns inte i min storlek =/

Jag älskar den här låten!!!!! (Cedinho & Doco - Rap Das Armas)
 

Ledig

Är ledig idag. Vet inte vad jag ska hitta på att göra...

A nice night in August

Var på Black Lion Inn med familjen igår kväll. Käkade mat, drack lite öl  och ett par drinkar och blev lite salongsberusade kanske. Hade riktigt kul. Erik kom förbi en sväng och tog en öl han också. Kollade på fyrverkerierna. Gick och träffade Fredric och Jeppe och gick till Skandiateatern och drack öl och kollade på band. Drog vidare till Cromwell vilket var astrist så tog en taxi hem.


En liten orm



Igår på jobbet när jag rensa ogräs runt en stolpe kröp det upp en orm precis vid mina händer inte alls kul men jag reagerade ganska lugnt jämfört med hur jag reagerat tidigare, jag varken tjöt eller hypeventilera jag ställde mej bara upp, tog ett par steg tillbaka, kollade åt vilket håll den slingrade iväg, lät lite iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaah och tänkte att jag skulle åka därifrån men stannade kvar och fortsatte jobba så jag har gjort stora framsteg i min ormfobi!!


The weekendend and today

I lördags kväll blidde det massa öldrickande med Johan på Trappan, ölen kostade bara 20 spänn så det gick ner ett par stycken och efter det drog vi till Wasa och drack ett par öl till. Nicenice =)

Igår var jag lite småseg så låg typ bara och sega i soffan och kollade på dålig tv hemma hos Jani hela dan. Det är lite konstigt att jag kan sova så mycket, det är typ mitt största intresse. Jag älskar att sova, typ det bästa som finns.

Jag har gått med en ganska tung jävla dunk på ryggen en massa timmar idag, har gått med en spraypump och förgiftat jorden så att ogräset förmodligen håller sej borta framöver. Känns lite vid mina cp-kotor som bucklar ut, typ som att det blivit blåmärken vid dom men det har det inte. Beklagade mej lite för pappa förut som skrämde upp mej och fick mej illamåeende när han sa att jag borde gå till en kiropraktor och trycka dom till rätta. Aj liksom. 'Vill tillbaka och lägga sten, det var mycket roligare än att rensa ogräs och imorgon ska jag måla det är inte heller så kul eftersom jag jobbar helt ensam då. Så tråkigt at joba själv men det är ju bättre än att gå hemma iallafall. Fick Torkel i knipa i brevlådan idag så har hunnit med att kolla på den också, den är så kul!! Nae ska nog ta och sova snart, nattinatti.

Min lägenhet ska ha balkong!

Har suttit på balkongen och läst massor idag, hur skönt som helst att sitta där men börja tröttna på det nu när solen gått och gömt sej. När jag någon gång flyttar hemifrån måste min lägenhet ha balkong!!! Den ska vara i superfint skick och ligga ganska centralt och ha både dusch och (bubbel)badkar. Det ska vara högt i tak och stora fönster med breda fönsterbräden som man kan sitta på. Trägolv och öppen planlösning.

Bla bla bla

Var sista dagen på nya Lindöskolan (som egentligen heter Bråviksskolan) för mej igår. Tråktråk trivdes så bra där men det har jag ju gjort med alla jobb jag haft den här sommaren så får säkert något nytt roligt jobb till på måndag.

Lite lösgodis + pringles + cola + en film + gå och lägga sej "tidigt" = perfekt fredagskväll för mej. Såg på vi hade iallafall tur med vädret igen, jag tyckte den var bra men jag är ju inte så kräsen heller så om man inte gillar svensk film tycker jag man ska låta bli att kolla på det.


Duktiga jag och Erik sprang ett varv runt strömen i förmiddags och sen gick vi en sväng och hamnade på loppmarknaden vid Himpa. Fy fan vad mycket skit det finns där! Det är nog inte många som får så mycket sålt där men folk har ju något att fördriva tiden med iallafall.

Var på uppropet till skolan i torsdags men fick lite ångest när jag fick reda på att skolan började på en gång så gick därifrån vid bensträckaren och åkte och jobbade istället. Efter att ha jobbat en kvart hade jag bestämt mej för att skita i plugget. Tror inte jag är redo för att plugga nu, det får vänta. Jag är liksom bara 22 jag kan vänta med att plugga.


Ångest

Ångest över livet, vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag vill göra. Jag är bara 22 jag har hela livet framför mej jag behöver inte veta nu blablabla. Jag vill veta nu. Jag vill göra nåt! Leva livet, hur fan gör man det? Tycker inte om blandningen av vardag och helg, antingen vill jag ha helg och fest konstant eller vardag och jobb konstant. Känner mej ensam och vilsen. Vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill veta vem jag är. Vem fan är jag? Ett tomt skal. Det är något som saknas. Känns som att jag går runt bakom en mask och låtsas som att jag inte bryr mej ett skit om saker och ting fast att jag innerst inne kanske gör det. Känns som att jag har en mur inom mej som inte går att komma förbi, vet inte vad den döljer eller hur jag ska komma förbi den.
The_Phantom_of_the_Opera_by_vampyni.jpg phantom of the opera image by zira1991

Allt flyter

Undra vad livet vill med mej och vad jag vill med livet?! Känns som det är storm i huvudet, är så osäker på vad jag vill.

Hyrde film och käkade kebab med Fia igår kväll, båda jag och Fia var lite sega och trötta  så vi kände för att se en enkel lite smårolig film så det blev Allt flyter. Den var havlbra så den får alltså 2,5 av 5!! Det jobbiga med att hyra film är att lämna tillbaka den. Känner inte alls för att lämna soffan men får väl tvinga upp mitt feta ärsle ur soffan så småningom och ta mej ork att gå och lämna tillbaka den.