Fanfanfan

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Glamour

Mår nog lite bättre idag tror jag. Låg och tänkte massor igår på vad jag skulle göra för att må bättre. Har inte gjort nått av det jag tänkte på, kanske räcker att tänka, måste lämna det som vart bakom mej och gå vidare.
image223
Ska läsa Glamour nu, världens bästa tidning tillsammans med Nemi. Ah tror jag har en Nemitidning som jag inte har hunnit läsa än också woho =)

Helvetets portkod


Ge mej portkoden till helvetet
Så att jag tar mej härifrån
Allt är ekon och skuggor
Det enda jag har är blödande sår

Vart tar man vägen när man inte orkar mer
Hur hittar man ut ur skiten när man ingenting ser

Livet har inget samvete?
Förbereder mej på början
På det som kan bli mitt slut
Koden till helvetets port
Kan ingen ta ifrån mej nu

image222
Idag har också vart en jävla skitdag. Hanna jag har inget svar på din fråga, jag vet i fan vad jag håller på med. Om jag vetat det hade jag lagt av med det för länge sen. Men nu vet jag inte har bara tappat lusten till allt..

Himmel

image221
Utsikt från mitt fönster

Ond spiral

Det känns som att det här lovet kan vara en ond vändpunkt för mig, jag har en känsla av att jag kommer att återvända till en ond spiral som jag varit inne i många gånger förr. Känns som att jag inte klarar av att bara vara ledig i en vecka utan att ha något inplanerat varje dag utan att det ska bli skit av det senare. Har fått för mig att skolan kommer skita sig efter lovet, att min frånvaro kommer att öka lavinartat, att jag kommer skita i att göra klart uppgifter och få dom inlämnade. Men det är bara något jag har fått för mig vet ju inte säkert att det kommer att bli så. Men är redan sen med inlämningen av skapelseberätelsen som vi skulle göra på svenskan, den skulle vart inlämnad veckan innan lovet och jag har knappt börjat på den. :S
image220

Drömmer

image219
Går och drömmer om dig ibland, ja jag går och drömmer att du var här.
Du som alltid håller min hand o du som kan förklara allt det här.
Du som har ett eget liv, men som delar mitt liv när jag vill.
Fast jag har ett eget liv, så drömmer jag om dig lite till.

Vad Ska Man Hitta På Då?

Ligger och funderar på vad jag ska göra. Kommer bara på saker som jag skulle vilja göra men som inte är genomförbara för tillfället. Eller saker som jag absolut inte har någon lust att göra. Undra vad alla andra har för sig?

Jag behöver inga lyckopiller, jag behöver ett jobb!!

Idag har varit en riktigt jävla skitdag. Har vart så jävla nere. Jävla fittpengars fel, är fan övertygad om att det hade blivit en bra dag om jag skulle haft pengar och skulle kunnat shoppat. Man (eller jag) blir glad av att komma hem med massor av nya saker. Känner att det var allt för länge sen jag shoppade, jag är verkligen i behov av att göra det. Fy fan för att vara fattig.
image218
Kankse borde ta studielånet för att få råd att shoppa men skulle nog inte kännas bra det heller. Skulle behöva ett jobb men hur fan fixar man det liksom? Är ju typ omöjligt om man inte känner någon som kan fixa in en. Någon som läser detta som vill ge mej ett jobb eller kan fixa in mej någonstans? ;) Det var så skönt i somras när jag jobbade, fick en bra dygnsrytm och hade aldrig svårt för att sova, kände mej typ aldrig rastlös heller. Jag behöver liksom inga jävla lyckopiller, jag behöver ett jobb!

Hairspray

Var på bio och såg på Hairspray ikväll, helt okej film. Tyvärr går man ju inte tillräkligt ofta på bio för att komma ihåg att man inte ska gå på de tidiga visningarna om man inte vill vara omgiven av massa småglin som sitter och babblar vill säga. Jag bad dom att hålla käften men de brydde sej inte förens två minuter senare när en i personalen kom och sa till dom.
image217


Om pengar och (o)lycka.

Jag mår illa. Var på Ikea och Ikano med mamma nyss men det var pisstråkigt, ångesten kryper fram när jag känner att jag inte har råd att köpa grejer som jag behöver och det händer mej fan ofta. Jag skulle må mycket bättre om jag hade pengar, det är ren jävla lögn att man inte blir lyckligare av att ha pengar. Det blir man ta mej fan visst det!! Jag hatar att vara fattig, hatar att andra ska behöva betala mitt kaffe i skolan, betala mitt inträde och garderob på krogen o.s.v hatar att snylta på folk, det ger mej ångest, speciellt när jag aldrig har råd att ge nått tillbaka. Känns som att jag lika gärna kan gå och dö, vad finns det för mening med att yra runt och må dåligt och aldrig kunna göra nått p.g.a. pengabrist. Bättre att försvinna än att vara kvar och må piss. Vad får dej att må bra? Kan nästan slå vad om att det är pengar inblandat i det som får dej att må bra.

Att känna sig duktig.

Konstigt att så vardagliga saker som måste göras så som att tvätta, städa, laga mat, åka och handla kan få en (eller i alla fall mig) att känna sig duktig. Är det bara för att jag bor hemma och för det mesta låter någon annan göra dessa saker åt mig eller känns det så för andra också? Jag har i alla fall tvättat, städat, lagat mat (riktig mat kolla har till och med bildbevis) och vart och handlat (två gånger) idag. Jag är DUKTIG!!

image216
Pasta med kykling, broccoli, svamp, paprika, lök och fetaoströra

50%

Det blev aldrig av att vi åkte och våldgästa massa folk i fredags, åkte till Luddes (fiiina) kompis och festade lite ist och sen drog vi till Palace. På Palace träffade jag en jävligt full Alex och en ännu fullare Candra. Hähä. Jag fixade håret på Hanna på festen men hon blev tydligen inte nöjd för hon förstörde mitt mästerverk på en gång :S
image215
Igår hade jag tänkt att jag skulle vart hemma o kolla på Gudfadern men jag hamnade på Three Queens med Pernilla och Robin istället och sen senare kom Ludde och Amanda och ännu senare Patrik och Robert. Det var halva priset i baren woho =) Jag Pernilla och Robin drog till Otten en stund men det var helt jävla dött där så jag gick tillbaka till de andra på Three Queens och då hade Isabelle kommit dit också. När de stängde där drog vi vidare till Sveaskeppet,det förkortas nog SS för att det är ett SkitStälle..Hähä

Rattmuff

Köpte en rattmuff till min bil idag, den blev jätteglad =) Är den inte snygg eller?
image214
Idag har vart en väldigt ansträngande dag. I skolan spelade vi TP och sen åkte vi på shoppingrunda och käkade pizza. *mumsfilibaba* Sen åkte vi tillbaka till skolan och jag ritade lite.
Var på stan en stund efter skolan och hämtade biljetterna till Das Boot och så tvingade Hanna mej att käka på Mackadonkan så  nu är jag värsta sumot :S
Planerna för kvällen är att åka och våldgästa folk Hähä..


Woho gratis presentkort på kläder =)

Woho nu har jag samlat ihop tillräkligt mkt med poäng för att få gratis biobiljetter =) Var inte alls så svårt som jag trodde, var ett ganska bra tidsfördriv. Nu kan man få presentkort på kläder, musik och sånt oxå. Klicka på länken för i helvete och börja samla poäng ni oxå!! ;)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=17508

Meningslöst

Jag blir så trött på mitt liv. Känns som allt är så meningslöst och att jag inte får ut någonting av det jag gör.

Hooooot!!

 image213
Snart börjar Prison Break :) Aah Wentworth Miller är så fiiiin!!

A Bullet In Your Head Is How I Want It

Usch har lite dåligt samvete tror jag. Vet inte varför egentligen. Men men det går väl över så smånigom. Min elaka tivillingsysters fel, DÖD ÅT HENNE!!

Fjorton igen eller vadå?

Aaah jag har en jävla farm med finnar på kinden =/ Lagom kul, känner mej nästan som fjorton igen eller nått :P

Hmm vad fan ska man käka idag då? *-) Om jag kommer på nått jag vill ha så finns det säkert inte grejer till det hemma..

Jävla bajsellos då!!!!!

Fan jävla kuk fitta!! Har försökt beställa kläder från Ellos i typ fyra dagar nu men de håller tydligen på att uppdatera deras jävla pisssida så det funkar inte!! :@ Hur jävla lång tid ska det ta egentligen?

Nice, sköj, trevlans, roligt!

I torsdags var vi och bokade biljetter till Das Boot, ska bli askul att åka fast dyrt för min plånbok :S Men men jag är van vid att vara pank så..
Igår var jag på basket med Tina, Dolphinstöntarna förlorade men det var skööj ändå. Efter matchen satt vi hemma hos mej och drack lite och sen blev det Palace och Otten. Nice, sköj, trevlans, roligt asså.

Poff

Idag var jag med när Candra gaddade sej, hon är lite rolig hon, hon hade ingen aning om vad hon skulle göra när hon kom till Lucky fast att hon haft tiden sen i somras men det blev iaf hennes stjärntecken. Aaah jag vill oxå gadda mej fan att jag ska ha så ont om pengar!!

Sen var jag och fikade på Fräcka med Tina och Maria från klassen, redigt nice. Snackade massa skit och drack kaffe. =)

En Bebiiiis <3

Är tydligen en bebis på väg i släkten =) Känns inte så ovänat, visste ju att Ullis ville ha tre år mellan sina barn :P Ska bli kul med en bebis igen, men Gud vad tiden har gått fort var ju inte alls länge sen Cassandra var nyfödd ju..
image212
Cassandra april 2005

Gratis Biiiio!!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=17508

Gå in på den här sidan och bli medlem så kan vi gå på bio GRATIS sen ;) Woho!!

Varför?

Varför säger jag nej när jag bör säga ja och varför säger jag ja när jag bör säga nej?

To Dead To Die?

Idag var jag nära på att köra ihjäl mej själv och mina små kära klasskamrater Pernilla och Andreas men jag misslyckades :D Fan va kul det var. Haha..
-Kör fort i guppet!!
-Okeej.
Vägen svände efter guppet så höll på att hamna i diket men ist svängde bilen på två hjul och följde vägen. Pernilla satt och gapskratta, jag satt och skratta och skrek och Andreas vet i fan va han gjorde för läten men rädd lätt han iaf :P Hahahah.

Gnäll

Jag har:
  • ont i benen
  • en mage som vill ha mat
  • ingen lust att gå till affären

Bombompbom

Ikväll får det bli att ta det lugnt, har lite ont i magen kanske är för att jag inte ätit ordentligt de senaste dagarna *-) Tacos skulle vara jäkligt gött och sen massa godis till efterätt!! Nån som joinar tacokväll eller? ;)
Var ute me älsklingspälsklingarna i torsdags, var på Wasa som var helt jävla öde så vi skulle gå till Hugos ist men de hade hunnit stänga så det fick bli Otten. Jag inte gilla Otten. Igår var det fest med dom gamla vanliga från klassen och nåra till hemma hos Andreas, sen hamnade vi på Deli och efter det gick jag tydligen till Palace medan de andra försvann någon annanstans, nice kväll iaf fast att jag var ganska seg, i alla fall i början eftersom jag va ute i torsdags oxå. :P

Var på skolbio och såg Last King Of Scotland igår, sevärd film så se den!! ;)

Himhimhimhihm <3

Iiiiiiihh Him till Sthlm 14/2
image211


Freitag

I fredags var vi ett par stycken hemma hos Ludde och festade lite. Man kan väl sammanfatta kvällen med julsånger, påskkärringar, jag har aldrig..., krossade glas, popcorn, is och salt.

image197
Hanna och jag som påskkärringar :P

image205
Amanda och Hanna.

image206
Pernilla.

image199
Ludde fick ta fram sopkvasten eftersom ett glas öde denna kväll var att bli mördad.

image201
Ellinor och Patrik.


Patrik fick den utmärkta idén att göra is och salt i sin hand, hmm undra hur den mår nu?

Efter ett par timmar hemma hos Ludde rullade jag och Hanna vidare till Palace. På vägen dit träffade vi ett par snygga killar från Tyskland, vi var tvungna att fråga om de verkligen sa Tyskland, jag trodde inte det fanns snygga killar där :P Hähä..Var roligare på Palace den här gången än vad det var förra.


:--

Va fan va gör jag här?
Varför e jag inte där ist?
Jävla mupp!!
Bläää på dej

Pengabrist =/

Aah jag är så jävla irriterad och orsaken är pengar. Känns fan som om man måste ha pengar för att vara lycklig. Det är ju inte pengarna i sig som gör en lycklig utan det man kan göra tack vare att man har pengar. Man kan ju typ inte göra ett skit utan pengar.
Saker jag vill göra men som jag inte kan göra på grund av pengabrist:
* Shoppa
* Klippa mej
* Fixa naglarna
* Flytta hemmifrån
* Resa
* Köpa ny bil
* Gå på bio
* Gå på konserter
* Gadda mej
* ...........o.s.v............

Förlåt!

Försöker sova men går inte så bra. Huvudet är fullproppat med dåliga gamla minnen som det valt att inte glömma bort. Det gör mej nästan illamåeende. Fattar inte att jag har vart en så elak människa, tror att jag vart elak mot alla jag känner på ett eller annat sätt. Har nog till och med förlorat kontakten med en hel del personer utav den anledningen. Förlåt till alla, jag menar det verkligen, extra mycket förlåt till de jag förlorat kontakten med. Ska bättra mej och tänka lite mer på konsekvenserna innan jag gör dumma saker. Jag vet ju att det i slutändan är jag själv som mår sämst av det. Tror egentligen inte folk går och tänker på att jag har gjort elaka saker mot dem men vissa saker tycker jag själv nu i efterhand vart så fel och elakt gjort så jag mår dåligt över vad jag har gjort fast att det kanske var jättelänge sen. Önskar att jag gjort saker och ting annorlunda eller kanske att jag inte gjort dom över huvudet taget.

Fult & Falskt

Jag passar inte in nånstans, allting är så fult och falskt.
Jag kunde varit stor och stark, nu är jag bara, inget alls.
Vadfan ska man med kärlek till? Det blir ju aldrig som man vill.
Vadfan ska man med känslor till? Dom gör ju ändå som dom vill.

Finsk Fiskpinne

Hanna har tappat sitt minne är hon finsk eller finne? Hähähä

Usch var på stan idag så nu är jag i stort sätt pank =/ Fast jag är iof ett par brallor och en kofta rikare =) Beställde alla Psychofilmerna igår så ska ha Psycho-maraton när de behagar att anlända.

Helgen då, hmm minns inte så mycket tydligen, Jennie var iaf i stan och på Palace med mej och Hannish i fredags  jag övergav dom dock ganska tidigt, var trött och mådde inte bra så jag drog. I lördags var det fest hos Fia det var roligare än fredan, fast satt lite i min egen värld ett tag, nästan som i en glasbubbla men jag trivdes satt där o drack mitt vin och tänkte djupa tankar. :P Min kusins flickvän dök upp där också, det visade sej att vi hade gemensamma bekannta.

Aaah det är några jävla töntar som sitter i en jävla bil utanför och lyssnar på jävla skitmusik ashögt. DÖD ÅT DOM!!! Hatar folk som måste visa upp sina bilar och tror att dom är så jävla coola bara för att deras jävla rishög till bil råkar innehålla en baslåda.

Yalla Hej Doh Hej Doh!!