Åt helvete med helgens planer

Det var tänkt att jag skulle gå ut med Alex och Cattis i fredags, sett Alice i underlandet 3D med Jessi igår och tränat med Ulrika idag men inget av det blev av. Spydde och fick feber precis innan jag skulle iväg i fredags så har legat i sängen med feber och ont i kroppen hela helgen. Som tur är blev det inte långvarigt så nu när alla helgplanerna är åt helvete mår jag bra igen. Min t-shirt är åt helvete också, råkade ha ner den i spyhinken så den vill inte jag använda igen får skänka den till myrorna eller nåt.

Tvivel

Jag skolkar från självstudierna och sitter och slösurfar lite istället. Börjar kännas tråkigt att vara seriös med skolan och jobba på det och framförallt att ha för lite fritid. Kanske är för mycket att både jobba och plugga? Det jobbigaste är att jag inte har något schema att gå efter så vet aldrig riktigt säkert när jag ska jobba. Vet inte om jag ska jobba i helgen ens så svårt att bestämma nåt med nån. Tror jag är lite rädd för att det är så här livet kommer se ut nu och för all framtid; jobb och noll tid till annat. Jag vill resa men är fast i skola och jobb och när skolan är slut kommer jag fastna i jobbet känns det som. Det är sjukt hur en liten jävla skitlåt kan starta en sådan inre konflikt. Råkade stänga av klockan imorse och somna om, sov bara 20 minuter längre än tänkt men på den tiden hann jag drömma en obehaglig dröm så kände mej illa till mods när jag vakna och den har nog spett på mitt inre tvivel ännu mer.

Ledsen i ögat

Hörde den här låten på bussen imorse och blev lite ledsen i ögat. Jag vill inte bli vuxen. Jag vill ha mer tid, just nu har jag typ bara tid med skola och jobb. Har aldrig tid att träffa nån eller hitta på nåt, har fan knappt tid att ta en dusch. Känns som jag tappat kontakten med typ alla de senaste månaderna. Saknar dej, dej och dej. Är lite sugen på att resa men när ska det finnas tid till det? Kanske ska kräva ett par veckors semester i slutet av sommaren så jag kan ta en resa då, nån som är på? Jag har iaf begärt ledigt så ska åka till Malmö 18-22 mars, köpte flygbiljetter nyss så det kommer verkligen bli av och den 27 mars har brorsan 30-årsfest så den helgen jobbvägrar jag också.