Present nr 24 i presentkalendern

En liten sovande tomtenisse

God Jul


Klappat och klart

Har sprungit på stan med Hanna halva dan idag och köpt lite julklappar, jag som inte skulle köpa några men fick bli till mamma, pappa, Jocke, Cassandra, Xander och till mej själv. Var ganska lugnt på stan eftersom vi åkte dit precis när de öppna.

Ikväll var jag, Hanna & Fredric på Världens och myste och drack varm choklad med vispgrädde. =) 

Kom på att jag inte använt min kamera på evigheter men det ska det nog bli ändring på, ska börja ta med mej den överallt så att jag kan ta massa roliga fulbilder och lägga upp här. Hähä

Present nr 23 i presentkalendern


Ditt namn: ...

Snodde från Angelica

1. Ditt namn: Annika
2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle): Annizzle
3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska): Black Dog
4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor): Gunilla Frans Bloms
5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mamms förstanamn): Larangun
6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka): Purple milk
7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn): Maj
8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina husdjur): Black Max (har ju inga husdjur men en gång för lääänge sen hade jag en kanin som hette Max)

Försvunna.. =/

Tömde min cd-spelare på skivor här om dan eftersom den slutat fungera och det är flera stycken skivor som försvunnit :S Riktigt jävla surt!! Hittar inte Guitat Hero heller, har kollat i flyttkartongerna flera gånger men hittar det inte =/ Konstigt att saker bara kan försvinna av sej själv.

Undra hur en perfekt jul ser ut? Jag känner nog att jag vill ha allt eller inget men det blir jämt nåt mellanting. Skulle vilja uppleva en julafton där man äter riktigt julbord med typ 100 olika sorters mat, det snöar massor ute, en riktig gran, tomte och alla får allt det de har önskat sej och är supernöjda eller så vill jag ha filmkväll och käka pizza och låtsas som att det är vilken vanlig helg som helst.

Present nr 22 i presentkalendern


Babbel

Var på Highlander och åt med Erika igår. Vi åt peppastek, asgott var det. Det är så mysigt att gå ut och äta man borde göra det oftare!  Sen blev det lite festande och utgång. Var ganska tråkigt ute, tror jag har tröttnat på att festa. Var kul att träffa Erika iaf, vi hade ju inte setts på över ett år innan igår liksom.
Jocke har köpt xbox 360 så skulle testa och spela det förut men det var inget kul för kontrollen var överkänslig. Den fattade inte vad jag tröck på för knapp så det gick inget bra..

Present nr 16,17,18,19,20 & 21 i presentkalendern

Godis, tandborste & tandkräm


Trosor & strumpor


Pocketbok

Snart är Halmstad historia...

Jag cyklade till HFAB förut och fy fan vad jobbigt det var att cykla. Skulle till skolan och sen till Elly och Limpan efteråt men åkte hem och lämnade cykeln i mellan för att det var så jävla jobbigt att cykla. Reception i skolan hade stängt så måste gå dit imorgon istället :S
Kollade på film och käkade lövbit och pommes hos Elly och Limpan, riktigt mysigt. Hade jäkligt bra timing för precis när filmen var slut ringde pappa och sa att de snart var här. Vi har nästan packat klar allt nu och det gick på mindre än 1½ timme. =) Hoppas det går fort att få ut allt ur lägenheten och att städa imorgon så att vi inte kommer hem allt för sent.

Ah just det, var fest hos Maria igår och så blev det Kåren. Var inte så mycket folk som jag trodde att det skulle va men det var kul ändå. Och det bästa av allt jag var inte bakis idag =) Hähä var lite rädd att jag skulle bli det eftersom jag vart så sjukt jävla bakis de två senaste gångerna innan det.

Jag kommer och hälsar på!!!

Jag kommer faktiskt sakna folket här oxå men som alla säger jag MÅSTE komma och hälsa på!!! Fam at det här inte var rätt för mej.

Imorgon

Var nere på HFAB nyss personen som ska flytta in efter mej kunde ta lägenheten 1 feb så jag slipper betala hyra för en av uppsägningsmånaderna i alla fall, alltid nåt. Måste gå dit imorn igen och skriva på ett nytt uppsägningsavtal eftersom det blev ändrat datum.

Imorgon kommer pappa och Jocke så då kan jag börja packa. Hoppas Jocke hunnit fått sitt körkort till dess så att han kan få köra lite. Var inte så populärt när jag sa att jag kunde köra eftersom jag aldrig kört med släp förut. Hähä..

Tröttheten gör comeback

Känner mej så där trött igen. Är väl för att det är så mycket som ska göras tills imorgon. Vet inte om jag orkar gå på Kåren ikväll men det är ju liksom sista chansen att få träffa alla innan jag flyttar hem..
Ska nog palla mej ner till HFAB i eftermiddag nån gång och höra hur det går med sökandet efter en ny hyresgäst till min lägenhet.

Saker jag kommer sakna i Halmstad:
* Min lägenhet
* Tretton, d n a, Jepson (typ dom ända bra affärenrna som finns här men inte hemma)
* Hemkörning av käk

Saker jag INTE kommer sakna i Halmstad:
* Skolan
* Tröttheten
* Vädret


Vill ha!!!!

Skulle inte ha ett dugg emot om tomten gav mej det här halsbandet i julklapp. ;)

En bättre värld

Fick höra idag att om fler människor skulle vara som jag skulle vi leva i en bättre värld.

Att-göra-listan

Lyckades fixa med adressändringen igår så ytterliare en sak att stryka från att-göra-listan. Har skickat iväg den trasig guitaren idag så nu är det nog bara städa, diska, packa, tömma lägenheten, prata med HFAB och kanske prata med skolan kvar. Hoppas verkligen den som får lägenheten efter mej vill flytta in till årsskiftet så att jag inte behöver betala nån mer hyra. Dom har höjt hyran nu oxå =/

Ny jacka :)

Köpte ny jacka idag den jag har gått och tjatat om ända sens jag såg den på trettons blogg för nån månad sen. Dom har så jävla mycket snygga kläder där! Skulle lätt kunna göra av med flera, flera tusen där vid ett tillfälle om jag hade haft pengar.

Lämnade ju min presentkalender hemma men fick ett paket idag ändå. Fick nämligen en julklapp när jag köpte jackan.

Och i paketet fanns...


Blev inga bra bilder på jackan när jag försökte fota den men om nån är nyfiken på hur den ser ut klicka här ;)
Blev ganska fattig nu eftersom jag köpte jackan men det är det värt.

Ett par saker mindre att bekymra sig om

Har fått lite gjort ikväll i alla fall. Har handlat, gått igenom posten och betalat lite räkningar. Hittade svaret på mysteriet med porkoden, blev lite förvirad förut när inte portkoden funkade och trodde jag glömt bort den men hittade en lapp i högen där det stod att den inte kommer att fungera under en period på grund av säkerhetsskäl, antar att det är för att många åker hem och så nu över jul. Känner mej lite lurad, hade nämligen fått en räkning från Landstinget i Halland för att jag hade vart hos läkaren i skolan, trodde fan det var gratis när man gick genom skolan men det var det ju inte så nu känner jag nästan för att gå och ta det där jävla blodprovet så att jag får så mycket valuta för pengarna som möjligt. Inte för att jag tror det kommer visa nåt men man vet ju aldrig..
Det fanns ett par roliga saker i posthögen också =)

Postfacket var lagom fullt..


Mitt postfack var lagom fullproppat när jag kom tillbaka till Halmstad så har lite post att gå igenom nu. Plus att det känns som att jag har en miljon andra saker att göra innan jag flyttar hem. Var nog bra att jag åkte hit ett par dagar innan flytten. Måste försöka få adressändringen att funka, står att jag har fel lösenord så det går inte att göra adressändringen :S

Present nr 15 i presentkalendern


Svartsjuka och hemlängtan

Ibland kanske jag säger vissa saker till personer jag inte borde säga vissa saker till. Jag vet inte om det bara var att strö salt i såren genom att säga vad jag visste. Fattar inte att man kan vara så svartsjuk, fast det kanske inte är nåt man rår för? Det är nog inget man är för att det är kul, är nog jobbigt att inte kunna lita på personer som man har så nära relation till..

Ska åka till Halmstad nån gång mellan 2-3 i eftermiddag, känns inte alls bra. Vill inte alls åka dit, inte själv i alla fall. Nån som vill komma och våldgästa mej ikväll eller bli våldgästad av mej? ;) Känns inte alls bra att jag ska vara i den där lägenheten själv..Hoppas tiden går fort så att det snart är fredag och jag är hemma igen och aldrig mer behöver åka tillbaka. Har fan hemlängtan innan jag åkt hemifrån..

På väg hem från krogen..



Vi hade skitkul i fredags!! Jag skrev tre stycken lite smått lustiga brev som finns på hemliga destinationer nu (tack och lov). Jag fick för mej att det var en jättebra idé att gå runt med blinkande cykellysen på krogen så att Hanna skulle kunna hålla reda på mej så jag gick runt med blinkande lampor sattfasta i byxorna hähä..

På rymmen

Svårt att fatta att det händer på riktigt och att nån man "känner" blivit tvungen att fly från sin familj och byta identitet för att överleva. Jag kan inte förstå att det finns folk som tycker det är rätt att misshandla sina barn och gifta bort dom och om dom inte tar skiten så blir de mördade av sin egna familj eller tvingade till att leva ett liv i flykt för att få en chans att nosa på friheten. Sjukt att man tillåter sådant i Sverige.

Present nr 12, 13 & 14 i presentkalendern


Lättaste sättet att ta reda på när spårvagnen går..




...är nog inte med kikare i alla fall.

Vi var hos Saneran ikväll och fika och spanade bland annat in grannarna med kikare (och vi/jag lyckades bli påkomna också skickligt hahaha..)

It makes you smile


Present nr 11 i presentkalendern

Nivea lip care

Frågor utan svar..

Fick mail från studera igår, jag har kommit in så att jag kan plugga bastermin i vår. Frågan är om jag vill och orkar det? Vet inte varför jag ska gå den egentligen men vad ska jag annars göra? Blir ju inte piggare av att gå hemma och inte göra nånting men det är ju iof ingen idé att plugga om jag inte kommer klara av det, jag vet ju att jag kan klara av det om jag bara gör det jag ska men frågan är om jag orkar plugga så mycket som krävs. Funderar lite på Komvux också för på ett sätt känner jag mej inte redo för att plugga på högskola.

I´m in love

Finns det nån bättre?

Present nr 10 i presentkalendern

Haha tandtråd..

Present nr 9 i presentkalendern

Diagnos: Duktig. Handbok för överambitiösa tjejer och alla andra som borde bry sig.

Vet inte om det är bra eller dåligt med sådan här böcker. Jag har aldrig läst ut någon för jag tycker inte de passar in på mej. Men de får mej att börja tänka en hel del i alla fall, fast det kanske inte är så bra. Tror jag har svårt att sova och sover dåligt för att jag tänker för mycket och för att jag inte har nåt att göra om dagarna. Aja det är skitkul att ha en presentkalender i alla fall.


Uttråkad

Är så jävla uttråkad. Känner mej tom, ihålig, innehållslös.. tror att folk som skär sej skär sej när de känner sej så för att känna att det finns nåt som känns. Jag känner för att träna istället, riktigt jävla mycket så att det verker i varenda liten jävla muskel!! Mina träningskläder är i Halmstad så kan inte träna förens jag hämtat hem mina grejer. Funderar på att ta en långpromenad istället, kanske hjälper det också. Jag måste skaffa mej nåt intresse, måste ha nåt att göra om dagarna. En del har häst, hund, gymkort, fotbollsträning, jobb, skola, barn...jag har inget av det...ingenting som tar upp min tid.


Måndag

Sov dåligt i natt. Hatar när jag inte sover ordentligt.
Var på stan med pappa förut och letade vinterjacka men alla tänkvärda är så jävla dyra, typ 1500 och uppåt, jag har inte råd med det nu. =/ Hoppas nån tar över min lägenhet vid årsskiftet så att jag inte behöver betala nån mer hyra för då har jag råd att köpa en vinterjacka nästa gång jag får pengar =) Vi fikade på Fråcka uppe på Linden, jag åt en macka och mådde lite smått illa av den i flera timmar efteråt :S
Vi gick förbi där nere vid Knäppingen eller vad det heter oxå, det är jättemysigt där, måste se till och gå och fika där nån gång!!
Imorn om jag orkar upp på förmiddan tänkte jag åka ut till Maxihuset och kolla om jag kan hitta nån jacka där. *Hoopas*
Har börjat kolla på Dexter säsong 2 nu, hittade nämligen det med text på Jockes externa hårddisk. Jag vet jag är lite efter men jag föredrar att slippa vänta på nästa avsnitt när jag väl börjar kolla på det för det är så jäkla spännande ibland så att man verkligen vill se nästa avsnitt på en gång.

Present nr 8 i presentkalendern


Helgen

I fredags ville jag och Hanna dricka öl men alla dissade oss så vi blev lite opepp på att göra det och då ångrade sej helt plötsligt Anders och Kalle så blev att åka dit och öla ändå. Sen blev det Wasa eftersom det är enda stället vi kommer in på helt gratis eftersom vi kan lämna jackorna hos Fredric då.
Hanna jämförde sej själv med en kamel, undra om hon visste att en kamel kan dricka 100 liter vatten vid ett tilfälle  och sen klara sej på det i ett halvår då?
Var halft död igår sov typ hela dan och sen låg jag och degade i soffan nån timme på kvällen och sen blev det sängen igen. Fattar inte att jag kan sova så mycket.
Var en sväng på stan med Fia idag, hon köpte en assnygg jacka. Jag vill och behöver oxå köpa ny jacka men har inte riktigt råd med det =/ Måste skaffa mej ett jobb eller nåt! Vi fikade på Skafferiet oxå det är riktig mysigt där, man borde gå dit oftare tycker jag.

Present nr 7 i presentkalendern

Ett par strumpor

Present nr 6 i presentkalendern

En tablettask

Present nr 5 i presentkalendern


Panik

Aaah jag har panik över att jag inte vet vad jag ska göra. kan ju liksom inte bara gå hemma och ruttna. Har panik över Halmstad och allt där oxå...
Funderar på att gå en yrkesförarutbildning men den börjar inte förens nästa höst, va fan ska jag göra fram till dess då? Varför finns det inga utbildningar som börjar nu efter jul för?

Present nr 4 i presentkalendern

Ett par trosor fanns i dagens paket.

Pepparkaka, lussebulle och julmust.

Ska ta och dricka mitt första glas julmust, äta min andra pepparkaka och lussebulle för i år nu!!! *Mumsfilibaba*

P.S I Love You

Blev filmkväll hos Fia igår kväll. Vi satt i varsin ände av soffan med varsin skål chips, varsin skål dip och ett varsit glas cola och svullade och kollade på P.S I love you. Helt okej film trodde dock den skulle va bättre men det var nog för att jag hade hört av folk innan att den skulle va så BRA!

Jag ringde!! =)

Jag ringde nyss till Toysrus och frågade om jobb men det behövde inget folk. Vet inte vart jag ska ringa mer men ska filura lite på det och sen ringa till flera ställen. Kanske ska försöka hitta en kontakt nånstans så kanske det blir lättare.

Hur gör man?

Jag vill ha ett jobb men jag hatar att söka jobb, det är fan bland det jobbigaste som finns att göra. Mitt CV är på en skiva i Halmstad också så har ju inte direkt medvind. Jag vet inte hur man gör heller, är det bäst att gå dit och säga att man vill ha ett jobb eller ska man ringa eller skicka iväg en ansökan? Känns som om man skickar en ansökan kommer det hamna i papperskorgen med en gång eller så kommer den vikas till ett flygplan eller en loppa eller liknande. Jag inbillar mej att enda chansen att få ett jobb är genom kontakter och jag tror inte att jag har några sådana. De jobb jag har haft tidigare har jag i alla fall fått genom kontakter, inte för att jag har haft så många jobb men ändå.

Present nr 3 i presentkalendern

Ett paket tuggummi hittades i dagens paket.

Imorgon..

..ska jag vara pigg, glad och gå och tigga jobb.

Tisdag

Känns som jag försökte somna hela natten i natt utan att lyckats, sista gången jag kolla på klockan var den halvåtta. Har vart ganska trött idag oxå men tvingade mej iväg och fika med Fia på Fräcka och sen en sväng förbi Erik och hämta Dexter-skivan så snart blir det Dextermaraton. Tror att jag blev lite piggare av att komma ut lite även fast jag kände mej lite halvseg. Ska försöka göra nånting varje dag nu, blir ju inte direkt piggare av att bara ligga i sängen/soffan hela dagarna.


Present nr 2 i presentkalendern

I paket nr 2 gömde sej lite body butter.

Present nr 1 i presentkalendern

I första paket i min presentkalender fanns detta lilla ljus. =) Är det nån mer som har presentkalender? Vad fick ni?


Blablabla

Jag är trött (för ovanlighetens skull).
Känner inte alls för att åka tillbaka till Halmstad så jag blir nog kvar här ett tag till. Känner inte för att göra så mycket över huvudet taget faktiskt. Vill nog mest bara vara i fred, (fast det finns ju undantagsfall..)
Helgen var helt okej, vet inte vart jag har vissa personer bara och det stör mej. Känns som livet är satt på repris fast att vissa personer och situationer är utbytta men att slutresultatet kommer bli det samma som innan, skit/misslyckat. Jag tycker jag har förändrats till det bättre i vissa situationer i alla fall men just nu känns det som att det inte spelar någon roll, jag har inte vunnit ett skit på det. 
Kan det aldrig hända nåt nytt på riktigt!! Skulle vara så skönt om allt inte skulle vara så komplicerat. Har ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv, ibland önskar jag att jag var muslim så att jag inte skulle behöva veta det, jag skulle bli bortgift och inte ha någon egen vilja eller nåt att säga till om. Okej jag önskar inte det på riktigt men ni fattar..