Tönt

Ah jag hatar folk som ringer från dolt nummer. Det var nån tönt som ringe mej i natt från dolt nummer men jag ville inte svara för att jag inte visste vem det var och sen när det slutat ringa så ångrade jag mej att jag inte svara för då ville jag veta vad det var för tönt som hade ringt. Bojkotta dolt nummer!!!

Lovefilm

Man fick låna filmer från lovefilm gratis och jag lyckades välja ut tre bra filmer eller annars kanske det är jag som inte är så kräsen? Man skulle få en biobiljett också men den har jag inte sett till än.

The Perfume handlar i alla fall om en kille som tillverkar den ultimata parfymen på ett något brutalt sett kanske. Han dödar unga tjejer och smörjer in dom i djurfett som fångar upp deras doft och sen skrapar han av fettet från deras kroppar och värmer upp det så att det blir ånga och ångan kyler han ner så att det blir vätska. När han har gjort detta ett antal gånger så blandar han ihop de olika vätskorna och wiips så har han skapat den ultimata parfymen.

Dead silence handlar om en kille som får en docka av okänd avsändare och samma kväll som han får dockan mördas hans fru. Han återvänder till sin gamla hemstad för att försöka se om mordet har något samband med legenden om Mary Shaw.

Eragon: En ond kung, ett drakägg, en vanlig bondpojk, en förre detta drakryttare, en snygg brud som är tillfångatagen och så mixar man ihop det och så får man en bra film typ.

image275image274image276

Piff & Puff


Bee Movie

image273
Idag blev det bio istället för krogen. Hähä!! Filmen var braig så du borde ta dig tid att se den! ;)

Kom och ge mej!!!


image270

Fitta

Allt är emot mej. Fuck this life!!

Ge mej portkoden till helvetet
Så att jag tar mej härifrån
Allt är ekon och skuggor
Det enda jag har är blödande sår

Vart tar man vägen när man inte orkar mer
Hur hittar man ut ur skiten när man ingenting ser

Livet har inget samvete...
Förbereder mej på början
På det som kan bli mitt slut
Koden till helvetets port
Kan ingen ta ifrån mej nu

Onsdag

Så jävla surt hade bestämt mej för att köpa Guitar Hero och så är det slut. Var runt halva stan och letade men utan framgång. Messade till Jocke så de ska försöka ta sej tid till att åka och kolla om det finns i Vimmerby eller Västervik eller i Linköping. Hoppas det finns där annars blir jag ledsen i ögat.
Jag är sugen på nåt men vet inte vad och det finns som vanligt inget hemma.
Var på fest hos Jonas i Linköping igår. Det var helt okej men skulle vart mycket roligare om jag inte hade vart så himla seg.

Måndag

Jag vill ha tillbaka min RÖST!!!

Helg

Mamma gav mej utegångsförbud förut, jag får tydligen inte festa förens nyår för henne bara för attj ag råkar vara lite hes.

Fest hos Erik i fredags och sen Palace och sen efterfest hos Erik. Jag skulle banka på Eriks fönsterruta för att dom skulle skynda sej lite och öppna porten men jag banka på fel ruta. Erik bor på andra våningen och jag når inte så långt så jag stod och bankade på fönstret som va rpå första våningen hähä.. Sen lyckades Erik välta sitt glasbord det gick inte sönder men jag skratta ändå.

Igår var det fest hos Jimmy och sen Cromwell och sen efterfest hos Erik men stanna inte där så länge för skulle gå och hämta groggvirke hos Jimmy och sen orkade vi inte gå tillbaka så efterfestade hos Jimmy istället. Tror vi festade till typ halvåtta eller så.

Stördt

Hahahahhaha jag hitta en så sjuk sida med helt störda bilder nyss så om ni inte har nåt bättre för er och inte är så känsliga kan ni ju ta och kika in på den. http://www.exet.nu/html/bildarkiv/

Tankar

Jag är delvis tillbaka i en gamla ond spiral.
Har samma känsla av illamående som så många gånger förr.
Jag kräks på det.
Varför kan jag aldrig hitta rätt för?
Varför väljer jag jämt fel väg vid vägskälet?
Är så trött på det.
Känns som det vilar en förbannelse över mej.
Som kan blekna ibland men som återhämtar sej fort, snabbt och plötsligt.
Förlorad, ensam och vilse i en värld där jag inte hör hemma.

Svammel

Jag saknar att ha meningslösa konversationer i timmar utan att man tröttnar på det och tycker att det spårar ur totalt. Blev lite påmind om det igår men konversationen dog ut efter ett tag men det var ändå skönt att bara snacka massa skit ett tag om obetydliga saker som inte har så mycket med verkligheten att göra.
Det är så sjukt varje år längtar jag tillbaka till året som var innan. Kanske är för att jag bara kommer ihåg de bra sakerna och har förträngt de dåliga. Känns som att jag aldrig är nöjd med nuet.
Försökte sova men det gick inget bra, kanske är tillbaka i min gamla onda spiral igen. Jag vill inte det!

It´s Make Me Sad

image264
Det är jävligt jobbigt att se, det gör mig ledsen.
Men det är nog tusen gånger värre för dig.
Hoppas detta är en vändpunkt.
Att det är början på slutet.

We Don´t Celebrate Sunday´s


A long time ago..



A long long time ago
I can still remember how that music used to
make me smile
And I knew that if I had my chance
I could make those people dance
And maybe they'd be happy for a while


Men vadå det är ju inte nyår än

Maria: Det går inte att skicka mess
Roger: Nätet kanske är överbelastat
Maria: Men vadå det är ju inte nyår än

Negerbolls

image258
Jag & Hanna bakade negerbollar förut.  Hade i en skvätt baileys i dom och sen doppade vi dom i smält mörk choklad och strödde strössel över dem så de blev extra mumsiga. :)

Tomten jag önskar mej en vovve i julklapp!!!

image257
Pappa, Jocke och jag pratade om att skaffa hund förut och kom fram till att vi vill ha en smålandsstövare. Gäller bara att övertala mamma och hitta en bra uppfödare. Jag är inte allt för övertygad om att mamma kommer att gå med på våra planer, tyvärr.

Sleepy

image256
Dagens humör: Trötter, skulle nästan kunna tro att jag är släkt med en viss dvärg.

Lillasyster - Nu Har Jag Fått Nog Av Dig


Aaaah jag älskar Martins röst

Önskelista


image248
iPod nano & denna dekor som finns på 
http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a02672&method=varu&varu=skins&time=1 

image249
Nintendo Wii

image250
Gudfadernboxen

image251
Pengar

image252 
Guitar Hero 3

image253
Shootglasiskupa finns på  http://www.coolstuff.se/p578/CoolShooters.html

image254
Gaddning

image255
Davidoff Cool water Wave


Lördag

Festade för tredje dagen i rad igår så är lite seg idag.  Var fest hos Kim igår, tror aldrig jag vart på en fest med så mycket tjejer och så få grabbs förut men det var skööööj ändå =) Blev utgång till Otten oxå, blev nästan förvånad, det var faktiskt endel folk där. Har det aldrig vart förut när jag vart där på lördagar...

http://naknaankan.bilddagboken.se/

Das Boot

Faan va kul det var!!
Lillasyster va lätt bästa konserten.
Som vanligt när det gäller kryssningar så finns det inte allt för många detaljer att berätta om. Yrade mest runt och träffade massa kul folk.
Skaffade bilddagboken förut så laddade upp massor av bilder där, tog lagom lång tid..
http://naknaankan.bilddagboken.se/

Onsdag

Jag lyckades fixa office alldeles själv så nu är det en sak mindre jag behöver hjälp med. :) Jag har en ny idé till mitt kollage om Sofokles, hoppas jag är tillräkligt duktig för att klara av den bara.
Das Boot imorgon då, känns inte jättelockande att åka på det för tillfället av två anledningar, dels så har jag ont i skallen men det går väl förhoppningsvis över innan imorgon och sen är det jobbigt att packa, vet inte vad jag ska ha med mej..


En Riktig Jul

Me like årets julkalender.
image247


Tisdag

Ah jag måste ha hjälp med datorn. Någon som ställer upp frivilligt eller? *-)

Det jag måste ha fixat är:
* trådlösa internet
* skrivaren
* microsoft office (vart fan har det försvunnit?)
* virusprogram
* ta bort ikonjävlarna från skrivbordet
* nedladdningsprogram

Fan hoppas att jag aldrig mer behöver formatera om datorn. Så jävla pissigt när man tänkt göra nåt och sen upptäcker att det inte går för att man inte har det programmet som krävs...

Var ledig från skolan idag. Var rastlös som fan. Försökte göra ett kollaget om Sofokles men jag är inte tillräkligt duktig för att få det att bli så som jag vill ha det så måste komma på en annan lösning.

Har bakat brownies och julgranskakor idag *mumsfilibaba*
image245

image246


Måndag

Fia har kommit fram från sitt gömställe nu, var och fikade med henne på Fräcka förut, nice nice =)

Ah fan bröt ett löfte igen. Jag hade lovat mej själv att jag inte skulle messa till han men ändå gjorde jag det. Fy, fy fy skäms på mej!! Eller nått.

Supersuckers - Pretty Fucked Up


Stereo Junks - China White


Fiiiiia vart håller du hus????

Min lilla Fia är tydligen försvunnen =/ Det är ingen som hört eller sett något av henne efter Trappan igår :S Polisen letar tydligen efter henne nu oxå..
image244 

Lördag kväll

Igår var det lite party på Dalkarlen. Jag var dock nykter, spar mej till kryssningen..
image241
Hanna & jag agerar skylthållare
image242
Det spelades ölspelet
image243

Gåvor jag fått i helgen

Igår var mamma och pappa i Sthlm och med sej hem hade de en tröja till mej =)
image238
Idag fick jag en ljusboll
image239
Och en kvist
image240

Fredag

image237
Gudfadern 3, pizza och skitsnack hemma hos Fia & Co blidde det ikväll. Imorgan kan det bli korridorsfest på Dalkarln och Gripen om jag känner för det.  
Ah just det, nu känns det nästan som att det ska bli lite kul att åka på kryssningen. Ser kanske till och med fram emot det lite...