Tuttar

Var nere en sväng på stan förut och köpte en bh, 569 spänn kosta den. Hatar att ha stora tuttar. Om man har små tuttar kan man i alla fall hitta en bh för 200 spänn, i min storlek kostar de jämt 500-600 (minst!).

Gjorde av med presentkorten på akademibokhandeln oxå, köpte de två första böckerna i Twilight-serien så får hoppas att de är så bra som det sägs att de ska vara nu. Höll på att gå till fel bokhandel först, tur att jag kom på mej själv skulle vart lagom pinsamt annars.

En biobiljett..


Kolla vad som kom från
gratis bio idag =) Det bästa är att jag inte behövde hålla på att samla massa poäng, det enda jag gjorde för att få den var att bli medlem på unibet. Man får ett pokerset och 150 kr att spela för oxå när man blir medlem där genom gratis bio.

Skridskor

Idag åkte jag, Hanna och Fredric skridskor i Stallet det gick väl hyffsat, det var ingen av oss som lyckades ramla i alla fall. Sen blev det SingStar, Fredric var mycket bättre än mej och Hanna så han får inte köra det med oss nån mer gång. Hähä..

Robotar


Kollade på Robotar med Cassandra förut, den var fan oxå bra.

Hurra!!

Idag ringde sockärringen till mej efter att jag vart nere och påmint dom om att de skulle ha ringt mej igår. Ska börja på nån ungdomsresurs på måndag så att jag har nåt att göra om dagarna, tror det kan vara bra för min sömn.

Idag firade vi mej och pappa, han fyller 53 idag och jag 22 på måndag. Tänk när jag fyller 53 värst evigheten till dess men usch och fy undra hur jag lever då och vad jag sysslar med om dagarna och hur jag ser ut? Vet inte ens om jag vill veta.

Jag fick lite presnter:


Lite godis


Ett halsband som Cassandra gjort


Presentkort på Akademibokhandeln

Och pengar.

Söndagskväll!

Blev film med Fia i söndags, vi såg dessa två:

Hitills har vi bara lyckats se sevärda filmer när vi har kollat film. =)

Helgen

Blev ingen nykter helg och ingen skridskoåkning. Mina skridskor står tydligen längst in i boden bakom mina möbler så det är ingen som vill gräva fram dom därifrån. I fredags blev det öl med Hanna & Fredric på Gripen och sen Wasa och pizza. Sen var pappa snäll och kom och hämtade oss så att vi slapp att gå hem i regnet.
Igår blev det fest hos Jeppe, jag var skitseg men piggnade till lite ju mer klockan blev var dock aldrig i toppform. Blev en sväng till Saga Lejon, en båt som står nere i hamnen som de har nattklubb på. Kostade 80 spänn att gå in men jag slapp inträdet =) Var faktiskt riktigt kul där, kul att gå nån annanstans än Wasa för en gångs skull liksom. Jocke kom och hämtade mej när de stängde och så åkte vi förbi Leons så att jag fick lite mat i magen. Så jävla skönt att slippa gå hem.

Twenty Two


Alkohol eller ej...

Jag hade tänkt att vara nykter i helgen men man har ju mycket roligare med alkohol i kroppen så nu vet i fan. Är så trött på att bara sitta hemma och dega. Får se vad som händer, det måste fan hända nåt!!! Sen om det är alkohol inblandat eller ej skiter jag i...

RASTLÖS!!!!!!!

Va gör folk som inte jobbar/pluggar hela dagarna? Jag blir fan cp av att inte ha nåt att göra. När jag bodde i Halmstad var jag typ aldrig rastlös fast att jag inte gjorde så mycket men skillnaden är att jag hade saker att göra där om jag ville. Kanske ska skaffa vovve eller satsa på att bli på smällen. Har hört att hundar och bebisar tar en hel del tid.
Ska nog skippa det där med fasta tider på morgonarna, blir så jävla rastlös av att vara uppe så här mycket om dagarna. Nu är jag så rastlös så om nån skulle föreslå att vi skulle göra nåt så skulle inget duga för att allt är så tråkigt.


Jag ger upp!!

Jag ger upp sömndagboken! Man ska hålla koll på hur lång tid det tar för en att somna och veta hur länge man vart vaken under natten, jag har ingen aning om hur länge jag låg vaken i natt innan jag somna men det första jag tänkte när klockan ringde imorse var men va fan jag hann ju inte ens somna. Fast jag vet att jag har sovit för jag har lite luddiga minne utav en dröm och man drömmer ju inte när man är vaken. Ska testa med att gå och lägga mej när jag känner för det men ha en fast tid på morgonen då jag ska gå upp, får hoppas att det funkar bättre.

Skridskor


Nån som vill åka skridskor med mej imorgon/helgen?

Nemi <3

Jag har alla Nemitidningar förutom de tre först och så hitta jag dom på tradera så la bud på dom. Hoppas jag får dom så att min samling blir komplett.

Vad sjunger japanen?

Jag bloggnördar för att få tiden att gå, inte läggdags än på ett tag om jag ska följa sömndagboken och eftersom jag fuskade natten som var får jag börja om från noll i natt.
På tv3:s hemsida kan man spela
vad sjunger japanen, lite småkul. Jag fick 6 p första gången och 14 p andra gången (av 15 möjliga) sen tröttnade jag för det var samma låtar.

Jag vet vad du gjorde förra lördagen

TV3:s nya lördagsunderhållning Jag vet vad du gjorde förra lördagen verkar sjukt roligt. Man blir hypnotiserad och får massa utmaningar och sen efteråt ska man gissa vad man gjort. Nån som är intresserad? Hör isf av dej till den på den här mailen [email protected]  ;)

Stjärnskott

Jag och Hanna körde singstar förut och vi fick stjärnskott flera gånger!! De ni, det kunde man inte tro om oss. Idol nästa? :P Hähä..

Mumsigt

Jag sitter och svullar glass och för att vara lite nyttig fick det bli banan och massa hallon oxå =)

Videoblogg igen...


Norska snorungar

Haha kolla den här länken


JAG VILL GÖR NÅT!!!!!

Kom och rädda mej från tristessen!


Jag fuska

Jag fuska med sömnen i natt. Orkade verkligen inte gå upp när klockan ringde kl 8 imorse. Låg och funderade ett tag om jag skulle gå upp eller inte men det fick bli att ligga kvar och jag har nästa lite dåligt samvete över det. Det kändes asskumt när jag vaknade, mådde typ illa av tröttheten och så kändes det som att jag hade minnesluckor så jag sov vidare och kom inte upp ur sängen förens vid kl 12 och då var det motvilligt att kroppen lämnade sängen.

Ah jag är så jävla rastlös. Det är så jävla segt att inte ha nåt att göra om dagarna.

*Gäsp*

Ah jag är så jäkla trött. Började ju med sömndagboken igår och skulle ju bara få vara i sängen i 5 timmar då så gick inte och la mej förens kl 04:00 imorse. Det var tänkt att jag skulle gå upp vid 9:00 men starx innan det vaknade jag av att jag hade näsblod så då försvann ju en halvtimmes sömn av den anledningen så då tyckte jag att jag kunde vara kvar i sängen en timma extra. Räknade ut min sömneffiktivitet (sovtid/sängtid) och den låg på 0,58 och den bör ligga på 0,80-0,85 så i natt ska jag minska min sängtid med 20 minuter.

Var nere en sväng på arbetsförmedlingen i förmiddags och visade lite papper och sen blev det en sväng på stan men det blev inget shoppande. Var lite duktig och gick hela vägen hem från stan fast att jag hade månadskort på spårisen.

Fick brev från hfab och jag ska tydligen betala 1000 spänn för att jag gjort hål i väggarna i lägenheten. Lagom kul, jag som har så gott om pengar liksom. Det sjuka är att det var hål i väggarna när jag flyttade in och dom har räknat med dom hålen nu. Sen påpekade de massa fel som var där när jag flyttade in som det står att jag ska åtgärda. Vadå stört?

Konstkurs med workshop

Funderar på att anmäla mej till en konstkurs med worshop som kommer hållas på konstmuseet en gång i veckan under ett antal veckor nu under våren. Känner mej dock lite osäker för den kostar 1400 kr och jag vill ju helst bara måla och pröva olika tekniker, jag bryr mej liksom inte så mycket om konsthistoria, fast det kanske inte är så mycket sånt? Anmälan ska i alla fall göras senast den 25 januari så har ju ett par dagar till på mej att bestämma mej.

Sömndagboken

Idag eller i natt ska jag börja med sömndagboken för att förhoppningsvis få ordning på min sömn. Första natten ska man bara spendera 5 timmar i sängen så jag ska inte gå och lägga mej förens om 2½ timme för vill ju inte gå upp allt för tidigt imorgon bitti.

Försökte gå upp tidigt imorse men det gick inte så bra, gick upp vid tio och skulle duscha men frös så mycket så badade istället och fick verkligen anstränga mej för att inte somna i badkaret. När jag badat klart och gick upp frös jag igen så då skulle jag bara värma mej under täcket en liten stund men somnade och kom inte upp ur sängen förens vid 2-3 nån gång.

Imorgon ska jag fan i mej palla mej upp kl 9 och inte gå och lägga mej förens på kvällen hur trött jag än är. Ska nog åka till arbetsförmdelningen också och visa upp lite papper, man måste göra det mellan 9-12 så blir skitbra att göra det imorgon.

Dagens köp

Var en sväng på Maxi med Jocke förut, vi skulle egentligen bara åka till Mediamarkt och köpa toma skivor men jag övertalade han att stanna till vid Maxi också. Köpte den här tröjan på Stadium och en annan på MQ (orkar inte fota den nu och hittar ingen bild på den på nätet heller så den får ni inte veta hur den ser ut). Det är första gången på nästan en månad jag shoppar, det är nog rekord. De hade assnygga jeans för 125 kr på Stadium men de satt inget bra på mej för det var fel storlek så de fick stanna kvar i affären. Vill verkligen ha ett par nya jeans men det får bli en annan gång.
WARP W TOWA HOOD

Till Fredric


Kvällen

Kvällen började och avslutades med en promenad med Hanna och Ragge så idag visade stegräknaren att jag gått över 12000 steg (gick ju hem från stan i natt oxå). Där i mellan kollade jag, Hanna och Fia på dessa två filmer, båda två är helt klart sevärda och såna filmer som man kan se mer än en gång.


Lördag - konsert, ölkanna, tequila & brandlarm

Igår flängde vi runt på lite olika ställen. Vi började på Kulturkammaren där det var rockkarusellen, kollade dock bara när Supersonic Speedfreaks spelade så vi blev inte så långvariga där. Efter det blev det en sväng till Världens där det dracks ölkannor och sen hem till Fredric för att dricka tequila, hann dock bara med en tequila för jag tyckte Fredric skulle poppa popcorn så han skulle göra det, det var bara det att Fredric hällde i olja i en kastrull satt på plattan och gick därifrån, typ 5 minuter senare gick brandlarmet och det rök ganska skapligt från kastrullen. Fredric bor på Gripen, ett sudentboende, så brandlarmet gick inte stänga av och det var masa folk som va tvungna och gå ut utanför och så kom brandkåren. Hähä. Fredric tyckte det var lite pinsamt så vi gick till Wasa men det var bara jag och Hanna som gick in där för de andra orkade inte stå i kön. Sist blev det Donken och sen hemgång, i alla fall för mej..

Insomni

Jag blir knäpp på min sömn! De senaste månaderna har jag haft svårt att somna och de senaste veckorna har det blivit värre. För ett par månader sen kanske det tog en timme för mej att somna men nu tar det oftast minst två - tre timmar innan jag lyckas somna och nu känns det inte ens som att jag sover när jag sover, det känns som att jag är vaken fast att jag sover.

Gjorde ett
test på apotekets hemsida och resultatet visade att jag tycks lida av insomni. "Insomni innebär svårigheter med att somna, tidigt uppvaknande (utan att kunna somna om) och många uppvaknanden under natten. Sömnbristen ger också trötthet och sänkt prestationsförmåga i vardagen. Insomni beror ofta på en utlösande faktor som stress eller en påfrestande livshändelse. Ett samspel mellan flera faktorer gör sedan att sömnsvårigheterna utvecklas till långvariga och bestående problem."

Det finns ett program att köpa som sägs ska hjälpa så kanske ska ta och testa det men det kostar 395 spänn. Det står också att om sömnproblemen är orsakade av eller ingår som en del av långvarig stress, utbrändhet och utmattningsdepression ska man i första hand söka hjälp hos läkare. Jag vet inte om det passar in på mej, tror jag har lite svårt att erkänna det för mej själv i så fall.


Verktabletter & öl i mataffären

Jag har vart duktig idag och städat nästa hela övervåningen. Det händer inte allt för ofta att det är nån som städar här hemma så det var ganska välbehövligt.

Kom att tänka på en sak förut, varför kan man inte köpa verktabletter och alkohol i mataffären i Sverige för? Man kan ju det i andra länder, i alla fall alkohol, så varför ska man inte kunna det i Sverige för? Jag tycker att det är jättebra att systemet och apoteket finns där det finns ett ganska stort sortiment och kunnig personal men skulle det ta så stor skada om det skulle finnas ett litet utbud av öl, vin och verktabletter i mataffären? Om man nån gång får skitont i skallen så är det ju så klart när verktabletterna är slut hemma och apoteket är stängt...

Nu får det fan vara nog!!!

Alltså hur jävla länge ska rean fortgå egentligen? Jag hatar när det är rea, det är fan mer ordning i en tvättkorg än vad det är i affärerna när det är rea. Jag vill shoppa men inte i en tvättkorg! och inte 10 år gamla kläder. Ut med rean och in med det nya NU tack!


Önskelista

Jag fyller snart år så har gjort en liten önskelista:

  • Presentkort på Lucky 7
  • Thomas Sabo berlocker
  • Matlagningskurs
  •  Spaweekend (eller ett dygn i alla fall)
  • Om jag kunde drömma (bok) skriven av Stephenie Meyer
  • SOS från mänskligheten och Pojken som botade sömnen (böcker) båda skrivna av Johanna Nilsson


Vidrigt!!

Läste ett inlägg på Katrin Zytomierskas blogg förut och fick kväljningar. Hon jämförde  kvinnor som ammar sina 12 åriga barn med fletching. Jag hade ingen aning om vad fleching var innan men det är tydligen att man har analsex och killen kommer i tjejen, suger ut sin egen sperma från tjejens röv och sprutar den i munnen på henne. Vad då vidrigt!?! Frågan är nu vilket som egentligen är vidrigast? Katrin tyckte i alla fall att amma 12 åringar var snäppet värre.


Såld?

Kanske har fått en av mina böcker såld som ligger ute på kurslitteratur.se. Fick sänka priset 100 spänn men får ändå 350 kr för den om köparen inte bangar vill säga. Ett lite krux är att boken väger nästan 2,6 kg och det står inte på postens hemsida vad portot kostar då, det står bara vad det kostar upp till 2 kg. DÅLIGT!!!! Tycker jag. Aja pappa skulle åka och fråga på posten imorgon så får se men kan tänka mej att portot ligger på runt 100 spänn. Det är sjukt hur jävla dyrt det är att skicka iväg grejer så fort de väger lite.


Jag vann =)

Var med i en tävling i sista minuten och vann ett par färgade linser kul kul. Så nu är det bara att vänta på att de ska dyka ner i brevlådan. =)
Blev den här färgen:

Ska bli spännande och se hur jag kommer se ut i den ögonfärgen.


Intresselös..

Ah jag känner mej så tråkig! Jag vill ha nåt intresse, nåt jag verkligen skulle brinna för. Kanske skulle skaffa mej nåt intresse men vet i fan vad det skulle kunna vara? *-)  Jag har verkligen inga intressen, det är ju nästan lite sorgligt..

Jag är fan smart

Jag och Hanna pratade om iq och eq förut när vi var ute och gick och hon trodde inte att jag hade så högt eq. Jag visste inte riktigt vad som menades med eq så jag kollade google och hittade den här eq-trappan och jag tror nog fan Hanna hade ganska rätt (för en gångs skull..)

Bilden syns inte så bra men om nån har lika mycket till liv som jag och vill kolla upp det så finns bilden
här.

Fick för mej att göra ett iq-test oxå och jag är fan smart jämfört med många andra. Fick bättre resultat än 94% av populationen. Jag har tydligen ett iq på snitt 124 (=högt) och normalt ligger på 90

Bygga på tatueringen

Har fått lite idéer om hur jag vill bygga på min tatuering. Ett litet problem är att jag inte kan rita. Kanske ska fråga om Karro har tid och lust att göra en skiss, hon gjorde ju skissen till den tatueringen jag har nu. Jag vill ha nån blomranka och trollsländor och kanske några fladdermöss och några små söta drakar. Har några bilder med drakar och trollsländor som jag gillar men det funkar tyvärr inte att ladda upp dom här..

Min tatuering när den var alldeles färsk.

Thomas Sabo

Var inne på Klockmaster och utnytjade mitt tillgodokvitto idag. Det fick bli den här Thomas Sabo berlocken. Tänkte köpa fler men bestämde mej för att jag inte har ekonomi till det så får önska mej fler i födelsedagspresent, det är ju inte så länge kvar tills jag fyller år nu. Finns hur mycket fint som helst på Thomas Sabos hemsida, skulle inte ha ett dugg emot att få shoppa för en obegränad summa där.

Lars Winnerbäck


De visar ett program om vår älskade lilla Lasse på svt1 nu. Fan va sugen jag blev på att gå och se han live nu. Känns som att det var en evighet sen jag gjorde det och det är det nog också för jag kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist.

Tävla om färgade linser!!



Tänkte vara med och tävla om färgade linser, skulle va lite kul att testa att ha det. Jag vill antingen ha Dimension Sea Green eller Radiance Moonlight. Om du oxå vill vara med och tävla kan du göra det
här.

Kurslitteratur

Önskar att jag visste om att kurslitteratuer.se fanns när jag skulle köpa alla jävla böcker till skolan. Blir mycket billigare att köpa därifrån än från adlibris, bokus eller liknande. La ut lite böcker där här om dan så får se om nån hittar dit och vill köpa dom. *Håller tummarna*


Ris till Tre

Jag har fått en del gjort idag även fast jag typ inte sovit ett skit i natt. Jag har ringt hfab om att de kan lämna ut nyklarna tidigare till hon som ska bo i lägenheten efter mej, vart på försäkringskassan och sagt upp bostadsbidraget, vart på soc där de gav mej en telefontid så får se hur det blir med försörjninsstöd, vart hos optikern och fixat till glasögonen så nu sitter de förhoppningsvis lite bättre, vart inne på tre och frågat om bredbandet men man måste tydligen ringa kundtjänst om det men när jag ändå var där så lämnade jag in telefon så att den ska bli fixad. Känner mej lite lurad av tre, jag har ju drulleförsäkring på telefon men det är tydligen 500 spänni självrisk på den vilket de inte sa till mej när jag tecknade den lite dålig stil av dom tycker jag allt så de blir ris till dom!!

Gratis bio blablabla


Film är bäst när den är gratis och på bio eller vad säger ni? Jag som är ledig på heltid/ arbetslös/ arbetssökande/ mellan två jobb eller vad man nu ska kalla det är pank så jag får utnytja gratisbio eller se till att bli bjuden om jag ska få komma iväg på ett biobesök. Så nu tycker jag att alla som läser detta ska ta och bli medlemar här!! *blinkblink*

Min & Hannas nya partylåt


Vit vecka... =)


Lipstick jungle

Ikväll kl 21 börjar det en ny serie på 3an som jag inte ska missa, Lipstick jungle. Har för mej att jag hört nånstans att den ska va jäkligt bra, nästan i klass med Sex And The City. =)

Cancer i halsen

Jag har såna jävla sömnproblem, har tagit flera timmar för mej att somna de senaste veckorna spelar ingen roll vilken tid jag går och lägger mej tar ändå minst två timmar innan jag somnar och oftast mer än så, vissa nätter har jag inte sovit över huve taget för att jag inte kunnat somna..
Halsen blev cp här om dan igen och det gör ju inte det hela bättre direkt. Fattar inte varför just min hals jämt ska va cp för. Kanske har cancer i halsen, om jag har det borde jag få ut försäkringspengar och bli sjukskriven, nästan så att jag önskar att det är så så att jag slipper söka jobb. Var i alla fall och skrev in mej på arbetsförmedlingen idag i fall så inte är fallet, Fy fan va segt det går där, fick sitta i kö i typ 50 min innan de kunde skriva in mej. Kommer inte få några pengar heller eller kan söka försörjningsstöd på soc men tror inte jag kommer att beviljas det så får nog söka upp en läkare och se om jag kan få pengar för cancern..


Hannas videblogg del 1..


Det var ett tag sen sist...

Jag tror jag har tröttnat på att blogga, jag har viktigare saker för mej typ att sova och glida runt och göra ingenting men jag skriver väl lite ändå bara för att...

Var på arbetsförmedlingen och skulle skriva in mej igår men jag blev aldrig inskriven. Gubben i informationen gav mej en kö-lapp och påpekade att det inte var så lång kö, det var ju bara tio pers innan mej. En halvtimme senare hade det inte hänt ett skit så jag gick därifrån. Jag har fan inte lust att sitta där och ruttna hela dan. Tror inte de är så duktiga på att hjälpa folk till att få jobb där heller. Om jag inte får några pengar för att vara inskriven tänker jag inte skriva in mej! Jag har ingen lust att söka jobb, jag vill bara glida runt och göra vad jag känner för ett tag och vänta på att världens perfekta jobb hoppar på mej. Fast jag antar att det aldrig kommer att hända och att söka aldrig kommer att bli kul..

Torsdags var en störd dag, kan inte skriva varför här för att det är nog vissa personer som kanske läser det här som mår bäst av att inte veta (eller jag mår bäst av att vissa personer inte vet) men jag hade kul i alla fall..

Var på bio med Erika idag, vi såg Yes Man! Fy fan va bra den var! Asrolig var den man skrattade sej typ igenom hela filmen. Se den för i helvete!!!
Ska bli kul sen när Erika flyttar in till stan så att vi kan ses lite oftare. =)

Första nyårsafton...

Första nyårsafton på hur många år som helst som jag var nykter igår och det var riktigt skönt! Kollade på film och svullade massa med Hannis. Vi kollade på Juno, så jävla bra! Se den!

Juldagen var också riktig kul, jag var dock inte lika nykter som jag var igår då. Vi var massa folk hemma hos Jeppe och vi hamnade inte på krogen, riktigt gött att vara på hemmafest hela kvällen/natten utan att gå ut. Jag startade tydligen vattenkrig, Hähä..Jag är ganska säker på att jag vann det oxå =)

Annars har det inte hänt så mkt den senaste tiden, har fikat ett par gånger och käkat pizza med lite schysst folk. Jo just det, jag köpte sing star så jag och Hanna har kört det lite, fy fan vad bra vi är på det! Nästan så att vi borde satsa på en sångkariär på riktigt.