Sorglig

Fan vad skönt det kan vara att få en kram ibland, en riktig kram jag behövde verkligen det. Tack! Träffade en person igår som var så jävla go. Han fick mej att inse saker om mej själv som jag borde insett själv för länge sen. Han kom åt en sida inom mej som jag glömt bort att jag har eller som jag inte tänkt på som ett problem innan men som är så jävla uppenbart nu att det är. Finns hur många gånger som helst som jag har sett till att jag blivit sårad på grund av att jag är så rädd för att låta någon komma för nära, det känns som att jag inte ens kan släppa in mej själv i mej, jag känner inte mej själv. Vad är det som finns där inne som är så farligt att släppa ut? Varför vet jag inte vad jag känner? Varför är jag så rädd för att bli sårad? Borde inte känslan av att inte kunna visa kännslor vara värre än att bli sårad? Varför är jag så kall ibland? Jag får ju inte ut ett skit av det. Jag är fan en sorglig figur.


1 eller X eller 2?

Jag är ledig fram till söndag klockan 16 men det känns ändå inte som att jag är ledig. Har lite beslutångest, vet inte om jag ska gå på informationsmötet/intejuvn om ky-utbildningen på lördag. Det känns som att hela min ledighet blir förstörd på grund av den och jag vet inte ens om jag vill gå där, kanske därför jag borde gå dit för att förhoppningsvis få reda på det men då blir ju hela fredagskvällen förstörd. Vet inte om jag ska gå till folkparken med klassen eller på Ullas 20 års fest eller stanna hemma imorgon kväll. Folkparken med klassen känns inte allt för lockande faktiskt, har fått för mej att folk kommer dricka sig äckligt odrägligt fulla och att det kommer bli slagsmål. Det är i och för sig bara rykten att folk ska supa skallen i miljontals bitar och att folk ska slå på varandra men man vet ju aldrig med folket i klassen liksom, skulle ju kunna vara sant. Ullas 20 års fest kan bli kul men vet inte om folk där håller på med lite grejer som jag ogillar, om så är fallet vill jag inte gå dit. Hemma känns ju inte heller allt för kul att vara. Så frågan är alltså:

Vad ska jag göra imorgon kväll?

1)   Folkparken med klassen.
X)   Ullas 20 års fest.
2)  
Vara hemma.

Lugn dag idag fast har haft ont i huvudet, antar att det är solen som är orsaken till det. I skolan plockade vi bara i ordning lite i klassrummet och sen åkte vi till Färgaregården och fikade sen åkte jag hem och tog ett par timmars power nap. Var på stan med Tina och köpte avslutningspresent till lärarna och sen blev det Världens med Fia och Fredric. Följde med Fredric hem en stund, vi skulle glo på film men vi kom inte på någon film vi ville se och jag ville inte vara kvar allt för länge eftersom jag ville hinna med sista spårisen hem så vi kollade på  ett par avsnitt av Bumbibjörnarna fan va bra dom är!!

Ajajajaj!!! Little Miss Sunshine.

Det var Marieborgsdag igår så vi var ute i solen hela dagen. Det var tipspromenad, musik/film-quiz, kubb, uppträdande, loppis, fuldans, teatersport och så men mest satt nog bara folk i gräset i små grupper och snackade skit. Jag vann musik/film-quizet (med lite hjälp av Mary & Isabelle) och fick ett presentkort på Vaxkupan. =) Jag lyckades bränna sönder mina underben (det vänstra mer än det högra) & ansiktet så det svider lagom fint nu. Har lite ont i skallen antar att det är solen som ligger bakom det också.

Jobbet går så där. Känner mej så virrig ibland. Här om dagen glömde jag till exempel bort en gubbes beställning fast att det typ inte var något annat att göra, lagom pinsamt. Kom på det själv efter typ 20-30 min men kom ju inte ihåg vad det var han hade beställt så jag fick gå ut och säga som det var pinsamt, pinsamt. Jag skyller på värmen det gör alla andra.

VILL INTE!!

JAG VILL INTE JOBBA IDAG!!!!!!!!!!!!!!!
Tur att jag inte jobbar så länge i alla fall.
1/4 dygn bara. Det går nog fort, hoppas jag...

Utanför..

Fy fan va allt känns pissigt nu. Alla andra drar ut, jag drar hem själv för att jag ska jobba imorgon. Så jävla surt. Jag vill också vara ledig en hel helg nån gång. Känner mej fan utanför, är det värt det för ett jävla skitjobb? Skulle i alla fall vilja ha nån och sov med...skulle inte kännas lika illa då.

Borta

Jag är helt borta i huve. Var och fikade med Fia & Hanna förut. Hanna frågade vart jag var. BORTA, FRÅNVARANDE, INNE I EN BUBBLA va fan vet jag? Känns som jag vart frånvarande hela veckan. Mitt huve fungerar inte. Ska försöka lägga mej tidigt idag så kanske jag är normal imorgon. Sjukt vad lite för lite sömn kan göra med mej.
Haha både Hanna och jag har brutit vadet men Hanna bröt det innan mej så jag får straffa henne =D

image364

Tro, ork och lust är lätt att tappa
Lätt när stora drömmar trängs med saknaden
Och vinden blåser hårt emot din kappa
Men i sinom tid så vänder allt tillbaks igen

Håll ut! Håll ut!
Förr eller senare spricker en bubbla
Håll ut några dagar till

Trött

Jag har vart så jävla seg, tråkig och trött de senaste dagarna. Jag är så trött så att jag typ blivit osocial och lite stum, jag orkar inte prata massa (hur ansträngande är det liksom) men ändå vill jag träffa folk nu när jag är ledig från jobbet ett par dagar. Kanske borde ta en power nap nu så kanske det blir bättre.

Miss

Jag saknar att bara kunna vara tyst i någons sällskap utan att det känns jobbigt för någon.

Kossa

Blidde korridorsfest och Trappan i lördags. Riktigt sköjsigt =)

Var hemma hos Annelie med skolan idag och kollade på kossor och så. Värsta söta.image363

DIE MOTHERFUCKER DIE MOTHERFUCKER DIE!!!

Tid är en bristvara för mej för tillfället. Hinner inte sova så mycket som jag behöver, vet att det kommer gå skit med allt om det fortsätter så här, jag blir knäpp när jag inte får den sömn jag behöver blir deppig och får ångest. Känner för att vara hemma från skolan imorgon men tror att det kan dra ner mitt omdöme om jag börjar vara borta nu så får väl palla mej dit. Måste måste måste orka upp till skolan.
Hanna har blivit konstig. Hon orkar aldrig göra nåt och hon har fått samma åsikter som jag om en viss person som "misslyckas" med sina små försök gång på gång, trodde aldrig det skulle hända. DIE MOTHERFUCKER DIE MOTHERFUCKER DIE!!! It´s down the road not across the street.

Gränsen

Har vart och fikat med Fia & Fredric och sen gick vi och kollade på 21 på bio. Den var ganska bra. Skulle ha pluggat massa företagsekonomi idag men det blev inte så mycket av det. Fan det här är inte hållbart jag pallar fan inte att både gå i skolan och jobba fast det är ju bara två veckor kvar i skolan så kanske kan stå ut. Sökte en ky-utbildning igår, trädgårdsanläggare på Himmelstalund. Vet inte riktigt vad jag vill göra i höst men nu har jag förhoppningsvis tre alternativ om jag kommer in på det jag sökt. Högskola, ky-utbildning eller jobba. Kanske är dumt att skjuta upp problemet till senare men det är en gammal vana jag har. Det kommer lösa sig på nåt sätt i alla fall.

Jag hoppas du kunde visa mig hur livet går till
Vi irrar mellan födsel och död
Vad är det vi vill
Bereda oss för en evighet, vi inte förstår
Förblekna i en verklighet som inte består

Jag önskar jag hittar hem, jag måste få ro
Och allt som ska hända mig sen, får vila i min tro
Jag önskar att jag hittar hem, till livet igen

Hjälp! Jag håller på att bli tjock :S

Gaaah jag håller på att bli en tjock jävla kossa. Har fan gått upp 2 jävla kilo sens jag började jobba. Kanske borde börja cykla till jobbet ändå, undra hur lång tid det tar att cykla 2 mil? *-) Ska sluta käka glass och sluta dricka cola till att börja med i alla fall. Är ledig idag så måste se till att gå ut och gå lite så kanske jag blir av med äckelfettet som har angripit mej.

Jobbjobbjobb

Har jobbat idag och ska jobba imorgon, onsdag, fredag, lördag och söndag den här veckan. Lite jobbigt att både jobba och gå i skolan. Hinner ju inte med allt jag borde men det är väl bara att försöka att stå ut. Ska nog sova nu så att jag orkar upp till skolan imorgon. Nattinatti.

Ännu Glöder Solen

Blidde folkparken en sväng idag också solade och käkade glass. Vi var ganska sega efter gårdagen så vi var inte allt för sociala. Men det var gött att komma ut lite i alla fall. Har inte gjort klart mitt  arbete än så får väl ta och göra det. nu. Har nada lust men måste väl göra det antar jag. Give me some inspiration please.

The Folkpark

Har haft både skola och jobb hela veckan så har inte haft så mycket fritid. Men fick vara ledig i helgen i alla fall =) Låg och solade med Fia i folkparken typ hela dan igår, Anders kom för bi en sväng också. Vi bestämde oss för att grilla och dricka öl där på kvällen så vi drog ihop massa folk. Var en riktig toppendag. Redigt niiice =)
Har inte gjort så vidare mycket på mitt arbete som ska vara klart imorgon så får väl sysselsätta mej med det idag fast solen lockar ju lite mer så kanske går ut och solar lite först...

Har Inget Att Säga Dej

Kan inte sova, har nog druckit för mycket kaffe idag. Det dyker upp så många lustiga tankar när jag försöker somna utan att lyckas. Vill ha någon att prata med men känns som att det inte finns någon för tillfället som jag har något att säga. Ingen som jag känner duger. Känner för att radera hela min msn lista för jag har ändå inget att säga till dom som finns där. Fast skulle nog ångra mej om jag gjorde det så kanske lika bäst att låta bli.

NOLL.ÅTTA

Fick resultatet på högskoleprovet igår. Fick 61 rätt vilket betyder att jag hade rätt på exakt 50 % av frågorna och fel på exakt 50 % procent av frågorna. Jag är lite halvbra alltså. Normerad poäng blev 0.8. Får hålla tummarna för att det räcker för att komma in någonstans.
Det blev en lugn valborg för min del. Var på landet med mamma, pappa och Jocke. På vägen dit stannade vi hos min moster och hjälpte till att göra om en köksbänk så kom fram till landet när det var läggdags typ. Känner inte alls för att festa så blir en lugn helg. Träffade Sofia en sväng i torsdags, vi spelade geni, kollade på film och så. Tobbe, Ullis, Cassandra och Xander kom ner till landet i torsdags och sen åkte jag med dom hem igår. Fårskallarna hann typ rymma hundra gånger på den tiden jag var där. Det var lite kul att se mamma och pappa jaga dom hähä mamma blev lite sur när hennes blommor blev uppätna.



Jag håller nog på att bli gammal, har märkt flera tecken på det bara de senaste dagarna. Jag går frivilligt upp klockan åtta på morgonen när jag är ledig utan att behöva väckarklocka, jag är livrädd när idioterna åker cross, moppe och liknande utan hjälm och jag sitter hellre hemma och kollar på tv än går ut på valborgsmässoafton/fredag&lördagkväll.
Var på Ikea och Ikano med Fia idag jag köpte en tröja, hårfärg och chips så nu har jag inte råd med spegeln jag skulle köpa men ska ju jobba i veckan så får ju pengar då så att jag kan köpa den. Ska färga håret guldbrunt, kommer nog inte bli så stor skillnad från vad det är nu förutom att jag förhoppningsvis får ungefär samma färg i hela håret.