Stranden

Har vart ute och gått i över 2½ timme idag. Var bland annat en sväng på stranden.














Idag

Idag har jag bara tagit det lugnt och pysslat lite med att sätta in lite foton i fotoalbum. Vill sätta in fler men albumet tog slut, funderade på att gå och köpa ett nytt men vet inte riktigt om jag har råd med det, har nämligen inte ens 500 spänn kvar att leva för den här månaden.. =/ Hade ju räknat med att få pengar för bilen men nu kanske det inte blir så så får väl ta och snåla.

Paket =)

Fick paket i postfacket idag oxå =) Skillnaden idag var att jag inte hade väntat mej att få det och att jag inte visste vad det innehöll. Mycket roligare och mer spännande då!! Blev jätteglad. Det är så kul att få post.


Paketet, vad kan det innehålla?!?



Jo detta!!
Är ju lite svårt att få en personlig coach i ett paket så fick två böcker om det istället och ett presentkort. =)

Tacktack

Hade tänkt att ta sovmorgon idag men blev inget med det, vaknade nämligen av mej själv vid halvsju. Kanske börjar få en jämn dygnsrytm?
Hade tänkt att åka till Tessa i Malmö i helgen men får inga pengar för bilen förens tidigast efter helgen så det blir inget med det denna helg..

Bästa fyndet denna veckan

Jag älskar mina nya tofflor!!! Dom är så sköna och fiiina.



Höstlov, ja tack!!!

Känner mej helt slut är så jävla trött och orkeslös.
Jag vill ha höstlov! Skulle vara skönt att bara vara hemma (i Norpan) eller på landet och bara ta det lugnt. Saknar Norpan. Synd att det är så långt dit annars hade det vart perfekt att åka dit nu när kurserna är slut och inga nya börjat.
Kanske ska ta sovmorgon imorgon. Vet i fan hur jag ska göra med tentan, är det dumt att skita i att göra den? Vet ju att jag inte kommer klara den nu ändå..


Trötter


Ah jag är astrött, orkar typ inte göra ett skit. Borde plugga marknadsföring men jag orkar verkligen inte. Kollade på gamla tentor nyss och det finns inte en chans i helvete att jag kommer klara tentan på fredag. Har inte pluggat ett skit på marknadsföringen ju. Känns meningslöst att ens gå dit och försöka.... Funderar ärligt på att skita i det.

Första tentan avklarad

Första tentan avklarad, tror och hoppas att jag klarade den. Ligger nog precis på gränsen men tror att jag klarade den i alla fall. Har tenta på fredag också, den tror jag däremot inte att jag kommer klara. Men men shit the same.
När jag kom hem och kollade mitt postfack var det proppfullt för jag hade fått paket både från Nelly & cdon =) Om det är någon mer som vill skicka paket till mej så är adressen Nyhemsgatan 36, 30249 Halmstad. Resten kan ni förhoppningsvis ;)
Måste palla mej bort till Hemköp för min nya (fungerande?) guitar till guitar hero har kommit och sen måste jag gå tillbaka för att skicka tillbaka den gamla som inte riktigt fungerade som den skulle. Skulle vart skönt att ha bilen nu för idag känner jag mej lat och har ingen lust att springa omkring massor.

V.44

Vecka 44 har jämt vart lika med höstlov men inte nu, nu är det tentavecka. Har inte alls pluggat så mycket som jag borde för jag har inte haft någon lust så jag har shoppat lite och tagit det lugnt istället. Det finns inga måste i mitt liv längre och om det finns det ska de försvinna. Var och pratade med en prälle på studenthälsan igår det var han som upplyste mej om detta. Han tyckte att jag både är som en 13 åring och en 35 åring (medelåldern av 13 & 35 är 22 vilket jag nästan är), att jag är skitmodig, att jag är smart, om jag skulle göra ett IQ-test nån gång skulle jag förmodligen bli förvånad av det höga resultatet..
Prällen gav mej läxa, jag ska komma på vad jag är bra på (assvårt ju, hjääälp mej!!! ;)), vad som funkar i mitt liv, hur det kom sej att jag inte dog när jag magplaskade (misslyckades) och så ska jag utrota måstena i mitt liv..
Ringde HFAB imorse om att min brandvarnare inte funkade och att jag behövde ett nytt filter till köksfläkten och en kvart senare ringer det på dörren och det nya filtret och nya brandvarnaren var här. Fick reda på att jag har ett vindsförråd också, synd att jag inte visste det tidigare...

Lördag

Den här dagen har bara försvunnit. Känns som att jag inte hunnit göra någonting alls typ. Skulle ju plugga imorse/förmiddags men hamnade i telefon med Tessa och sen kom mamma, pappa & Jocke och knackade på fönstret så då var det ju bara att lägga på telefon, skippa pluggandet och släppa in dem. Vi fikade, tog en lite sväng på stan men kändes bara stressigt att gå där så åkte och handlade mat istället och åkte hem och käkade. Fick mina hyllor uppsatta och sen var det typ dags för dem att åka hem igen. Känns som att de bara var här och vände men de var tydligen här i sju timmar. De tog med sej min bil hem så nu får jag gå/cykla om jag ska någonstans. Tror inte jag kommer vistas på så många mer ställen än Nyhem och högskoleområdet framöver.

God Morgon

Ska strax sätta igång och plugga lite. Sen kommer mamma, pappa & Jocke hit, jag och mamma ska på stan och pappa & Jocke får vara kvar i lägenheten och sätta upp hyllor och så.
Fattar inte att det redan är lördag vart har all tid försvunnit? Min vecka har spenderats på biblan i alla fall, så kul har jag haft det. Fattar inte att jag är så seg på morgonen, har redan vart vaken i två timmar och har inte ens hunnit käka frukost.. Får väl ta och göra det nu och sen sätta igång med pluggandet så att jag klarae tentan...


Tack för maten Anka ;)

Igår efter att jag suttit och pluggat massa på biblan så åkte jag en sväng tiil Angelica. Hon gjorde kladdkaka och lagade käk, kyklingspätt, ris och jordnötsås, Svingot var det. Jag ska oxå vara duktig och laga mat på riktigt nån gång.
Idag har jag bara suttit på biblan och pluggat. När vi börjar med nya kurser ska jag fan börja plugga från början!!!
Ska kanske sälja min bil till pappas kompis så kanske får besök hemifrån i helgen av mamma, pappa & Jocke så att de kan ta hem den.

Kurslitteratur

Det är snart dags för nya kurser och inköp av ny kurslitteratur så kollade runt lite och jämförde priser. Hittade bara böckerna till en av kurserna nämligen Organisation (ekonomiskt sett räcker det och blir över i flera år framöver), måste köpa böcker för minst 1200 spänn och det är bara till den kurs!!!! Börjar ju med Husbyggnad 2 också, får hoppas det inte blir lika dyrt där..


Homework for psychon

Har vart i kontakt med studenhälsan nu så ska gå och prata med någon på måndag. Fick en läxa, ska skriva ner vad som har blivit bättre efter att jag vart där, vad jag har slutat med, hur jag märker skillnad och om det finns någon annan som märker skillnad.


Anklagad

I fredags kväll när vi var mitt uppe i festandet fick jag ett mess från min förra chef där han anklagar mej för att ha ringt betalsamtal från Kockens telefon. Kul att bli anklagad för saker man inte gjort. Han påstod att det tvunget var jag som hade ringt för jag var den enda gemensamma nämnaren för de två dagarna telefonsamtalen gjorts. Kan lika gärna vara någon annan, vissa i personalen sprang ju där även när de inte jobba så kan ju lika gärna vara nån av dom eller han själv eller nån av allt annat folk som springer där som inte ens jobbar där...

Jättemysigt med fontän i köket

Jag fattar inte hur jag lyckas med saker och ting. Skulle tina bacon under kran så la påsen med bacon i diskhon satt på vattnet och tänkte gå till tvättstugan men när jag ska stänga dörren tycker jag det låter lite konstigt från köket så jag går dit och kollar. Då är det så kul att vattenstrålen typ studsar på baconet och ut på golvet som en jävla fontän så var ju bara att ta fram skurmoppen, skitkul!!!
Ska fixa käk nu och käka lite och sen gå och sätta mej på biblan och plugga, får mer gjort där av någon anledning.

Ond spiral

När jag åkte hem i tisdags funderade jag på om jag håller på att falla tillbaka i en gamla ond spiral där jag flyr så fort något blir lite jobbigt och skjuter jobbiga saker framför mej. Kändes lite som jag försökte fly när jag åkte hem. Funderar på om jag ska gå och prata med någon så att jag inte hamnar i den spiralen igen, skulle kännas så jävla illa om jag misslyckades igen.


Helgen

I fredags kom Hanna och slog mej med piskan så då gick det undan med pluggandet.
Sen körde vi ett bord åt Hannas mamma, jag var livrädd att jag skulle förstöra bilen vi åkte i men jag lyckades köra utan att det blev några bucklor på den. Åkte till Donken och fika och pratade om tång (tänger) hähäh.
På kvällen blev det ölande hos Fia med väldigt mkt intern humor, var nog mest jag, Hanna och Fredric som förstod den eftersom det mesta handlade om onsdan. Sen blev det utgång, Wasa igen. Det var en kille som blev arg på mej när vi precis kom in på Wasa, för högst upp i trappan är det en tjej som är på väg ut, först spyr hon i trappan sen går hon två steg och ramlar typ hela vägen ner det såg jättekul ut så jag började asgarva han tyckte tydligen inte att jag skulle göra det. Det är faktiskt lite sorgligt med folk som blir så fulla. Om man inte kan sluta dricka i tid bör man inte dricka över huve taget fast det är ju bara min åsikt.
Hanna kan inte ha pojkvän för hon kan inte bli tjock...
I lördags blev det en sväng til Karin & Classe och sen filmkväll hos Jani. Var jävligt skönt o bara ta det lugnt, såg på Ironman, Hulken och Be kind rewind. Jag råkade somna till Be kind rewind så fick kolla om slutet på den igår.
Uss ska försöka bli klar med projektet nu det ska ju redovisas på onsdag. Känns inte alls lockande.

...

När jag gick på bussen i Norrköping satte jag mej bredvid en tjej som var jävligt lik Jenny efter en liten stund fick jag ett sms från Jenny vi börjar asgarva. Bra att man känner igen varandra. Hahahahah.
Saknade Norrköping redan innan jag åkte därifrån fattar inte varför jag fått sån hemlängtan nu för. Känns som att jag bara var hemma och vände fast jag vart hemma sen i tisdags. Kollar schemat för att se när jag kan åka hem nästa gång men är inte lediga flera dagar i rad nån gång framöver =/


Lite duktig i alla fall

Jag har vart lite duktig och fått en del pluggande gjort idag, är en del kvar men jag är lite närmre målet nu i alla fall. Ska gå och sätta mej och zappa framför tvn en liten stund nu så kan jag kanske plugga lite mer lite senare om jag orkar..

Onsdag

Ah det är så skönt att vara hemma!!!
Hade ju tänkt att plugga endel igår men hade fullt upp med annat. Tog en sväng ner på stan på morgonen och fixade en ny telefon och intenet till mej. En sony eriksson  w595 blev det. Gick förbi New Yorker för att kolla om skorna fanns kvar som jag ville ha men de fanns inte i min storlek. Efter det blev det att åka och faxa iväg ett papper om att jag ångrade min internetbeställning och det tog sin lilla tid det eftersom man måste ju snacka massa när man lånar folks apparater. Hade tänkt att köpa en datorväska så åkte förbi MediaMarkt, det fanns endel intressanta men de kostade fan 600 spänn och det kände jag att det inte var värt för tillfället eftersom 600 var allt jag hade på kortet. (Fick en datorväska av Hanna senare så var ju lite tur att jag inte köpte nån) Åkte och skulle handla mat på Maxi och då råkade jag se ett par assnygga pjuks i förbifarten på Wedins så var bara tvungen och gå in och testa dom och dom fick självklart följa med mej hem. Hade tur som fan, de kostade egentligen 900 spänn men det var 30% rabbat på alla skor så jag hade precis råd =) Sen blev det att skynda hem och lämna alla grejer och styra kosan mot Tobbe, Ullis & världens sötaste ungar. Om man inte ville ha barn innan så vill man ju nästan det efter att träffat dom, så jävla goa små skruttar. Efter det var det helt plötsligt kväller. Träffade Hanna och sen åkte vi till Fredric och klädde ut oss till mussar, AllahAllah!!! Hahahhaha! Käkade pizza och drog en sväng till Wasa (nyktra) men där köpte Hanna ett par öl och vi blev allt lite smålulliga fast vi inte fick i oss mer än 2½ öl var. Var värsta cp-bruden där som hade gått ut själv och kom och satte sej vid vårt bord, jag och Fredric blev helt plötsligt väldigt intresserade av karokehäftet och satt och läste i det i minst en kvart för vi ville inte att hon skulle va med oss men Hanna såg ju till att psychobruden hängde efter oss hela kvällen. Vi såg Mia Bitch på Wasa så vi lämnade in en lapp om att hon ville sjunga men hon sjöng aldrig fast att de ropade upp hennes namn...
Fick reda på att Fredric har läst 1½ år byggingenjör innnan han hoppa av och då tyckte jag det var en asbra idé att han skulle hjälpa mej med mitt projekt eftersom det är i en byggkurs, vet dock inte om han tyckte det var en lika bra idé...

Home sweet home


På en stillaståeende buss

Nu sitter jag på en stillaståeende buss i Jönköping. Fatta vad segt att den står still (för det är ju inte segt att sitta på en buss när den rör på sej...) Inga jobbiga snorungar på den här bussen i alla fall och det är så pass lite folk som åker så att man kan ha ett säte för sej själv det är ju alltid nåt. Börjar bli hungrig också och är inte hemma förens om tre timmar :S


MalahBalah

Det borde vara förbjudet att åka med barn på bussen. Jävla cp-ungar som håller på och skriker och inte kan sitta stilla. DÖD ÅT DOM!!!

På bussen...

Sitter på bussen på väg hem nu men blir en sväng till Göteborg först för finns tydligen bara direktbuss till Norrköping fredag och söndag. Skulle kunna åkt tåg vilket skulle både skulle vart billigare och gått fortare men det var fyra byten på den resan och ankomsttiderna och avgångstiderna var samma tid på flera av ställena man bytte på och med tanke på hur bra sj är på att hålla tiderna så kändes det lite riskabellt att ta tåget.
Råkade sätta mej bredvid en liten snorunge på bussen för jag trodde han bara sprang runt och bråkade och skulle flytta på sej så jag skulle få ett helt säte för mej själv men så var det tydligen inte. =/ Hatar att man aldrig kan få sitta ifred när man åker buss.


Norpan

Blir visst så att jag åker hem idag och stannar till söndag måste dock plugga massor men lite tid över ska jag nog få till annat. Ska försöka sova och äta ordentligt blir ju helt cp när jag inte gör det. Ska träffa de personer jag saknar mest också om de har tid med mej...
Har för mej att jag såg ett par skor på New Yorker sist jag var hemma som jag vill ha och det bästa av allt de kostade bara 80 kr. Hoppas de finns kvar!!!

Måndag

Funderar på att åka hem någon dag i veckan men måste vänta på att få en bok jag beställt först så att jag kan göra klart projektet. Det ska redovisas nästa vecka så börjar känna lite smått panik. Det här är nog sista veckan jag kan åka hem mitt i veckan sen efter tentorna har vi föreläsningar i stort sätt varje torsdag och fredag så borde passa på nu när jag kan vara hemma lite längre. Hoppas boken kommer imorgon så att jag kan åka då. Vart lite deppig idag också men känns bättre nu. Hade en jättebra helg men blev inte allt för mycket sömn vilket kan vara en av anledningarna till att jag vart lite depp nu.

Ledsen

Usch mår inget bra är så ledsen över allt och inget. Kanske inte var nån bra idé att vi träffades igen. Blir jämt så jobbigt när jag träffar folk hemifrån, blir ledsen och får sån ångest över att jag flyttade hit. Vet inte om det känns rätt att jag flyttat. Är livrädd för att misslyckas i skolan också, känns som att jag ligger massa efter och att jag fattar noll av det vi håller på med. Känns som en omöjlighet att klara en tenta. Är det ens det här jag vill?

P-Böter

Trodde jag fått parkeringsböter förut men det var bara nån lapp om nån hjärnskada..normalt och gå runt och sätta det på folks bilar då..NOT

En liten lista

Min önskelista

  • En personlig coach
  • En router - har ju beställt bredband nu men jag vet inte riktigt hur man gör för att få det att funka men jag vill i alla fall ha en router så att jag kan ha trådlöst internet. och så vill jag att någon kommer hit och fixar så att det funkar, just nu har jag ju Jockes mobila bredband men kan tänka mej att han vill ha tillbaka det snart.
  • En extern hårddisk - så att jag slipper bli av med all min musik när datorn craschar.
  • Microsoft office paket - för det ingick ju inte när jag köpte datorn =/
  • En ny mobil - har ni sett min så vet ni varför.
  • En större soffa
  • Mer tid och ork
  • SPA-weekend
  • Shoppingresa till London
  • Ett jobb

Det blev sovmorgon igen :S

Ah jag fattar inte att det ska vara så svårt att komma upp ur sängen på morgonen. Hade satt klockan på sju imorse, mamma ringde strax innan åtta och jag kom upp först för ungefär en halvtimme sen. 3½ timme senarae än planerat. Skulle behöva städa, diska och PLUGGA men känner mej så orkeslös, helst skulle jag bara vilja gå och lägga mej igen.

Stress

Känner mej så stressad över skolan. Känns som att jag har skjutit upp massor till sista stund. Jag har knappt två veckor på mej att göra klart husbyggnadsprojektet och känns som att jag knappt börjat med det. Tar sån tid att rita alla delar, tog till exempel nästan tre timmar att rita ett tvärsnitt på en vägg och jag är inte ens helt klart med bilden. Sen är det bara tre veckor kvar till tentorna.
Jag skulle behöva ha en personlig coach som berättar för mej hur jag ska göra för att lyckas. Jag vet säkert själv innerst inne vad jag kan göra men jag behöver någon som pushar mej. Skulle ju stärka mitt självförtoende genom att skriva upp tre bra saker jag gjort varje dag men det höll bara i tre dagar.

Igår

Igår fick vi tillbaka våra seminariumuppgifter på marknadsföringen och vår grupp fick maxpoäng på båda två =) (inte tack vare mej men ändå jag är ju skiklig som valde så smarta gruppmedlemar) Jag behöver verkligen maxpoängen på seminariumuppgifterna för känns som att tentan kommer gå åt helvete... :S
Blev lite förfest här och sen Kåren igår också. Hade skitkul.

Så här ser jag ut i mina glasisar


Vart tar tiden vägen?

Fan jag fattar inte vart dagarna tar vägen får inte alls så mycket gjort som jag borde. Ska läsa en engelsk text på 20 sidor och analysera den för att kunna göra seminarieuppgiften i marknadsföringen. Känns så omotiverat att göra det, inget kul när man inte fattar språket. Behövde inte ens läsa så mycket på engelska när jag hade engelska som ämne på schemat. Hade vart så mycket mindre komplicerat om det vart på svenska. Måste ta tag i husbyggnadsprojektet också. Suck, fattar verkligen inte vad jag gör om dagarna eftersom tiden bara försvinner.
Vill åka hem snart men har ingen säng att sova i där så vill inte åka av den anledningen plus att det tar sån tid och att det kostar så mycket att åka men vill träffa folket där och så är stan och uteställena hemma roligare än här.

Tisdag

Idag fick jag ett paket från cdon med posten innehållande 9 filmer som jag betalat endast 100 kr för.

Hämtade mina glasiar idag, känns jävligt konstigt att ha glasögon. Det är så mycket bekvämare med linser men jag vänjer mej väl förhoppningsvis med att ha brillor också hoppas jag med tanke på vad de kosta.

Så här ser min lght ut









(Jag har ett kök oxå men det ser ut som vilket tråkigt studentkök som helst vita, fula skåpsluckor och en diskbänk fulla av disk)

Måndag

Optikern ringde mej imorse och sa att mina glas inte passade i den bågen jag valt så jag var tvungen att åka dit och välja ut en ny. Kul! Kunde de inte sagt det från början? Lite surt att den nya bågen var 1000 spänn dyrare och att jag får vänta en extra dag på att få brillorna nu. När jag väl var nere på stan snubblade jag in en sväng på Hemtex och gick därifrån med två jättekuddar och två lampor. Jag såg nästan ut som de där lite lustiga människorna som brukar vara ute på stan och plocka pantburkar när jag gick hem med de enormt stora påsarna hängande på cykelstyret.  


...

Gaah jag hatar när folk inte svarar på mess!!!!!!!
Jag & Angelica bakade massa bullar här igår, asgoooooooooooda blev dom!! Sen kollade vi  på massa SATC-avsintt, den serien är fan en av de bästa som gjorts. Måste köpa filmen också fast vet inte vilken av versionerna jag ska köpa.. *-)
Varför tänker man så mycket ibland på saker som man inte borde tänka på, som inte är värda att tänka på? Det är tankar som kan förstöra en hel dag. Tycker hjärnan borde sortera bort sådana tankar.


Fullt upp

Idag har tiden bara försvunnit iväg. Hade tänkt komma iväg till skolan innan elva så att jag skulle få mitt datorkonto fixat (datorgubbarna är tydligen bara tillgängliga 9-11) men det hann jag ju inte, fanns så mycket att plocka med här hemma så var inte i skolan förens vid ett..
Har fixat med adressändring, bostadsbidragspapper, ringt hyresvärden så att de ska komma och fixa min toadörr som knappt går att stänga, diskat, slängt ett ton soppor typ, renskrivit gamla anteckningar, pluggat på biblan, lämnat tillbaka lampan som någon snodde från förra stället jag bodde på och hämtat min post där, handlat och så helt plötsligt vart det kväller. Har haft så fullt upp att jag glömt bort att äta, min lilla mage fick klara sig på frukostmackan hela dagen lång/kort. Som tur var var det planerat svullokväll hos Sofie och eftersom jag typ inte hade ätit nåt på hela dan så blev det till att svulla till rejällt. Sofie hade lagat kycklingryta och ris och jag och Angelica hade fixat massa chips, grönsaker och dipp. Smarrigt värre. En riktigt mysig fredagskväll, känns som det var flera år sen jag hade fredagsmys med gott käk och massa snacks framför tvn.
Imorgon är det kanelbullens dag så då blir det bullbak här (om inte Angelika bangar för jag kommer inte stå och baka bullar själv, så kul är det faktiskt inte) Jag gillar vaniljbullar bättre än kanel så kanske blir att backa båda sorterna.
Tror grannarna är lite fulla, hör ingen musik eller så men jag hör onyktra röster. Tycker fulla människor är läskiga när jag själv är nykter.

Flyttat =)

Har äntligen flyttat nu!!! =) Gårdagen var fullproppad med saker att göra skola, flytta, flyttstäda, packa upp och handla på diverse ställen. Var och provade ut ett par glasögon också eftersom mamma, pappa & Jocke var här kunde vara smakråd så på måndag blir jag glasögonorm.
Känns som jag har en miljon saker att göra innan jag har fått ordning ordentligt i lägenheten men jag planerar att vara klar ikväll med det jag kan göra själv. Mamma fick ont i skallen igår för det var så mycket som skulle hinnas med så pappa hann inte sätta upp alla mina hyllor och sånt pga det.
Håller på och tvättar så det är väl dags att bege sej till tvättstugan. Det är sjukt, det är andra gången jag tvättar sen jag flytta till Halmstad. När jag bodde hemma tyckte jag att jag jämt hade ren tvätt som skulle plockas in, tror pappa tvättade åtminstone 2-3 gånger i veckan åt mej och nu har jag bara tvättat 2 gånger på 6 veckor...
Aaaah det är en jävla flugjävel här inne, den är så jävla irriterande!!! Död åt den!!!! Vem var dum nog att släppa in den? Säkert hon som bodde här innan. Tvättstugan var det ja.