Nyår 2009

Gott Nytt År allesammans!

När vi gick hem på julafton fick vi med oss en liten nyårspresent hem.


Något litet att skåla med vid tolvslaget. Jag sparar dock min till ett senare tillfälle, jag har snöjour och ska hjälpa till att inventera på Maxi imorgon så blir helnyktert för mej ikväll. Känns faktiskt skönt.


Jag har laddat upp med chips, choklad, jordnötsringar, lösgodis och läsk. Var på stan en sväng tidigare och försökte hitta ett par helt underbara mjukisbrallor i storlek S också men hittade inga. XS, M, L & XL fanns så jävla typiskt! XS satt okej men jag vill ha ett par i S så inga mjukisbrallor fick följa med mej hem idag. Får leta fram ett gammalt par ur garderoben istället och mysa i dom ikväll. Jag ska "fira" in det nya året alldeles själv, svulla och kolla på SATC hade jag tänkt. Har bara en säsong kvar och sen har jag sett hela boxen. Blir nog att avsluta med filmen om jag kommer så långt idag.

Var ju och skulle byta koftan jag fick i julklapp här om dagen, det gick inget vidare S var lika tight i armarna som XS så fick pengarna tillbaka. Köpte dessa tre linnen och en puma bodylotion för dom pengarna istället.


Igår fick jag dessa två i brevlådan. :)


Så nu är min lilla Nemitidningssamling så komplett den kan bli för tillfället. Skulle vara lite coolt att rama in alla och sätta upp på väggen men det får vänta tills jag flyttar hemifrån.


Kram på er och hopppas ni får en bra kväll, det ska jag ha. Nu ska jag vara fyllechaffis till brorsan och hans kompis, får se om dom lyckas klämma in sej i lilla ärtan.

Babbel

Har haft ett par fina dagar  men nu är jag sjuk, snorig och äcklig. Kebab och (dålig) hyrfilm följd av bra tv i lördags med Camilla. Anti christ hyrde vi, asskum var den slösa inte er tid med att se den. ;)
Igår blev det pulkaåkning i backen vid stallet i Hageby med Jessie och Marcus, kuligt värre. Efter det åkte vi och handla lite och så följde jag med dom hem och käka och spela singstar och tp, gick inget vidare på singstar jag blev bara sämre och sämre ju mer igentäppt näsna blev men det var kul ändå.
Ska strax åka och byta en tröja som jag fick i julklapp, den är för tight i ärmarna. Jag har helt enkelt för stora muskler. Får se om en storlek större blir bättre eller om den blir alldeles för stor i övrigt så jag får byta till nåt annat. Den som lever får se.

Snö!

Jag vill ut och leka i snön!!! Men ingen som tycks vilja följa me =/ Tråkisar!!!!

Snok

Asså jag blir lika förvånad varje gång jag snokar runt på olika bloggar och klickar mej vidare till andra och hamnar på nåns blogg som jag gått i samma klass eller skola som och så visar det sej att typ alla har skaffat barn. Va fan har ni inget bättre för er? Vad är själva grejen med att skaffa barn så tidigt? Det första man gör när man skaffar pojkvän/flickvän verkar för vissa vara att skaffa barn, det förhållandet håller säkert och är skitbra. Finns så mycket att göra som försvåras av att ha barn också. Men det kanske är vissas mission i livet att skaffa barn så tidigt som möjligt. Jobb och det är ju överskattat. Jag börjar känna mej lite efter, jag har inte ens flyttat hemifrån, eller jo det har jag ju men flytta hem igen. Oj jag låter kanske lite bitter. Men ja folk får ju göra som dom vill.

Juldagen

Juldagen = partydag, nyårsafton = partydag jag har bestämt sen länge att jag ska vara hemma båda dagarna, orka stå i kö i timmar och frysa, betala dyrt inträde och trängas i en illaluktande lokal. Nu tvekar jag, jag kanske ska gå ut ändå? Jag kommer tveka på nyårsafton också kanske inte över utgång men fest iallafall. Jävla slaskväder nu oxå, hata!! Vet inte om det blir nåt snöjobb ikväll och/eller imorgon kanske inte så bra att bli fuller ikväll om det skulle bli jobb. Har för mej att man inte får köra bil i Sverige när man har alkohol i kroppen, om jag hade bott i ett annat land hade det nog inte vart lika noga med det där, då hade det säkert vart lugnt att köra bil efter ett par öl. Tröstäter chips och hoppas dom får mej att komma fram till ett vettigt beslut. Hatar att jag ska vara så klyven.

Jul

Blev en nice julafton, gröt, skinkmacka och lite julklappar här hemma innan mamma åkte och jobba. Resten av familjen begav sej till moster och morbror och träffade släkten och åt massor av god mat. :)

Vår lilla gran som jag och mamma klädde här om dan, lite glest med dekoration tycker jag. Det får det bli ändring på till nästa år.

Följde med pappa och Jocke till MediaMarkt i förmiddags för att Jocke skulle köpa en tv och jag skulle inte köpa nånting men det blev en dammsugare och två filmer, Baksmällan och Brüno har hört att dom ska va bra så får hoppas att det stämmer. Känns lite onödigt att köpa en dammsugare nu för har ju ingen större användning av den men den kostade bara 99 kr och jag ska väl flytta hemifrån nån gång och Tessa kanske inte vill låna ut sin igen.

Hoppas jag slipper jobba idag, vill inte gå ut mer i slasket. Varför kunde inte kylan hålla i sej för? Dumma dej!! Känner mej lite förkrasslig hoppas det inte tar sej vill inte bli förkyld igen!


Presentkalender

Sista tredjedelen av presentkalendern.

Bajs

Skulle ju va bra om man fick bestämma över sitt eget liv! Får väl sova bort den här våren också.

Julklappar?

Ah den här hösten har gått så himla fort, fattar inte att det snart är julafton. Jag har inte köpt några julklappar än och vet inte när jag ska hinna med det eller till vilka jag ska köpa. Vill du ha en julklapp av mej? Om svaret är ja så vill jag självklart ha en av dej också! ;) Jag skulle vilja spela julklappsspelet men vet i fan vilka jag skulle kunna spela det med!? Det verkar så kul.



Var på landet i
helgen, hur härligt som helst med all snö. Var ute och åkte spark och grilla korv och myste. På söndagen var vi på julbord på ett litet mysigt ställe som i stort sett endast serverade närproducerad mat som dom eller grannen (i norrländska mått räknade) hade gjort själva av sina egna djur. Det var trevligt men lite klent med mat. Hade inte haft något emot att stanna ett par dagar till på landet men blev att åka hem och jobba och slita istället.

Presentkalender

Innehållet i min presentkalender de senaste dagarna:


Bara en tredjedel kvar nu sen är det roliga över för i år.

Snöööö =)

Massa snö!! :) Man vill ju bara gå ut och leka, åka pulka, ha snöbollskrig, bygga snöfirgurer, göra snöänglar, åka spark.... :)

Blev lite snöskottning både igår och idag. Det är faktiskt inte så tråkigt som man tror. :P

Heute

Hade ju tänkte att köpa biljetter till Sonisphere idag men jag ångra mej tycker det är lite väl tidigt att köpa biljetter till nåt som är om åtta månader. Man vet ju inte hur livet ser ut då jag kanske har flyttat utomlands eller Alice Cooper kanske har dött eller va som helst. Tycker det är dåligt att de släpper biljetterna så långt i förväg.

Blev att kliva upp tidigt idag, var barnvakt åt Lukas och Nellie hela förmiddagen. Sjukt vilken skillnad det är från barn till barn, det skiljer bara ett par veckor mellan Nellie och Xander men tycker Nellie känns mycket äldre på nåt sätt men det är väl så tjejer mognar snabbare än killar :P Hähä.

Fika med Erik en sväng i eftermiddags, käka en chokladmuffin och mår nästan lite illa efter den. Usch och blä för sötsaker. Det är en sak som hamnar på saker-jag-aldrig-mer-ska-göra-men-förmodligen-kommer-göra-ändå-listan, äta sötsaker alltså fika med Erik lär hända igen om ingen av oss går och dör.

Lucia Movie Night

Lucia movienight var så jävla bra! Ska lätt gå på det nästa år också. :) Verkligen prisvärt!! 3 filmer, godispåse, en QP och 50 cl mer, popcorn och läsk och frukost för 70  spänn eller det kostade ju  220 om man betala kontant men vi köpte företagsbiljetter för 70 kr. :) Det slutade lagom till bussarna och spårvagnarna börja gå också, hur bra som helst så man slapp gå hem. Det här var lätt mycket roligare än att supa.
Dom förhandsvisade dessa tre filmer.

Up in the air och Old dogs var helt okej, roliga och lättsamma, snabba cash var så där ville se den men hade hellre sett den vid ett annat tillfälle och jag trodde den skulle vara bättre än den var.

Lördag

Min bror fyller år idag så jag och pappa sjöng (så gott vi kunde vi glömde av texten så blev inte så mkt sjungande, Jocke sa att han skulle ge oss sånglektioner i julklapp undra va han mena med det :P ) och gav han frukost (fika) på sängen. Hahah vet inte om det var så uppskattat. Han fick ett shootbingo av mej men lite av färgen på shootglasen var borta och så fick han en vinkyl av mamma och pappa och på den saknades det en fot så fick stressa iväg och byta glasen och hämta en fot innan främandet kom. Jag fick hjärtat i halsgropen och höll på att få panik när jag skulle byta glasen, såg en blond person med grön jacka bakifrån och trodde för ett ögonblick att det var en person som jag aldrig mer vill träffa men det var inte den personen som tur var. :)

Jag vill ha massa massa massa pengar att köpa julklappar för jag vet redan vad jag skulle köpa. Jocke skulle få en fyrhjuling, mamma skulle få en spaweekend med massa behandlingar, god mat och kanske nån musikalföreställning och pappa skulle få en ny dator. Tessa och Tobbe vet jag inte riktigt, Tessa kanske skulle få samma som mamma och Tobbe kanske en biljett till nån match med Manchester eller nåt.

Movienight ikväll om det inte blir massa snö så att jag åker på att jobba men kolla på olika vädersidor och det verkar som att det inte ska bli mer snö nu under kvällen och natten iaf så tror allt att jag får se alla filmer. :)

Heartkiller


Hitta en ny (?) låt med him nyss. Har inte lyssnat på him på hur länge som helst så har noll koll på när de släpper nytt men tror denna är ganska ny iaf.

Julbord

Nu får jag följa med på julbordet iaf. :)

Ofrivillig diet


Jag går på ofrivillig diet. Bilden passar inte alls in för jag vill ha mat!!!! och inte några äckelkakor,  -godis, -pannkakor eller liknande blir fan illamåeende av tanken av det. Borde va en gubbe som spyr på bilden ist men hittade ingen sån.

Dumma


Min svarta tröja som jag har på mej här är hur varm och skön som helst, tyvärr gick dragkedjan sönder på den men det skulle mamma fixa sa hon. Så istället för att åka till skomakarn med den så sprätta hon bort dragkedjan på ena sidan av tröjan och lät det vara så för att det var tydligen för svårt att fixa det själv. Igår tog vi med oss tröjan till skomakarn som undra varför vi sprättat bort dragkedjan för? Skulle kosta 250 spänn att fixa tröjan nu vilket mamma inte tyckte det var värt så det är väl byebye med min kära tröja :( Jag blev sur! Hatar när folk tar sig vatten över huvudet och säger att dom kan saker som dom inte kan! Så kom jag på fler saker jag är sur på mamma över, jag hade en bok som heter "istället för en blomma" som låg bland mina böcker i min bokhylla i mamma och pappas rum, den boken tog hon för ett par år sen och gav bort till någon i present. Gaaaaaaaaaah det var ju min bok och jag vill gärna ha den, det är en sån bok med massa roliga bilder i som man kan kolla i hur många gånger som helst utan att tröttna.

Sonisphere 2010


Va ska man säga? Ett av 2010´s Måsten!!!! Biljetterna släpps på måndag, blir nog att köpa ett par på en gång då. :)

Movienight

Yes det blir movienight på lördag med Jessi & Marcus. Ska bli så kul :) Bara hoppas att det visas tre bra filmer och att det inte är massa jobbiga fjortisar som stör.

Julbord

Jag vill gå på julbord!!! Har typ aldrig vart på ett riktigt julbord så tycker det är på tiden att jag går på ett nu. Mamma, pappa och Jocke ska men jag får tydligen inte följa med, så himla elakt. Bajs på dom!

Presentkalender

Mina föräldrar är så snälla och har gjort en presentkalender till mej. :) Detta har jag fått hittills.






Lucia Movie Night


Är lite sugen på att gå på sf´s lucia movie night på lördag. Någon som är sugen på att följa med? De förhandsvisar tre hemliga filmer. Är det någon som vart på detta innan? Är det något att ha eller är det en fjortis-grej?

Genom dina ögon

Någon som har läst den här boken? Jag har börjat läsa den men tycker den verkar skum och tråkig. Är det värt att fortsätta läsa den eller ska jag ge upp efter att bara ha läst några få kapitel? Endel böcker är ju sega i början och blir svinbra när man läst lite längre.

Jag tycker om mitt fönster


Det är nog det enda jag är nöjd med i mitt rum.

Ibland

Ibland saknar jag mej själv. Känns som att jag sprungit och gömt mej och inte vill komma fram. Känns tomt.

Segolina

Åhh det är så jobbigt när kroppen och huvudet vill olika saker och man jämt lyckas välja att lyssna på den man inte borde lyssna på. Kroppen och huvudet borde samarbeta bättre. Igår t.ex. var jag skitseg och trött men vill ändå gå ut så då gjorde jag det men det blev ju inte speciellt roligt eftersom kroppen var så dum och seg. Kände mej som en gammal, ful, sliten, tråkig, äcklig kärring. Det är typ värdelöst att gå in på fribiljett också för det är bara gymnasiefolk som går ut så tidigt så en annan känner sej för gammal för stället. Jag gick hem strax efter ett och då kom folk i min ålder.

En lista på saker jag aldrig mer ska göra men förmodligen kommer göra ändå:
* Gå ut när jag egentligen är för trött för det
* Äta popcorn
* Betala taxin med kortet
* Gå på efterfest när jag egentligen är trött och borde gå hem och sova istället
* Skicka dumma fyllemess
* Måla naglarna med flera lager lack

Fina klockan



Den här supersnygga klockan vill jag ha!!! Man kan tävla om en på katrins goodiebag men chansen att vinna är väl typ försumbar så blir att skriva brev till tomten eller skaffa fram kosing och köpa en själv.