Äntligen

Jippi nu är eskimåjävlarna historia för min del =)

Puttinuttit

Hahaha jag läste gamla mess på min gamla mobil förut, var nästan lite pinsamt att läsa dom hade glömt eller kanske förträngt att vi skrev sånna puttinuttiga mess. Fast nu saknar jag nästan att få sånna :P

Gooooodis

Idag har jag samlat lite vuxenpoäng, skaffade mej nämligen ett sparkonto. Woho!!
Aah jag tror att jag är godissugen men det känns onödigt att köpa godis, kanske blir tjock då liksom och det vill man ju inte bli. Mitt jävla eskimåarbete är inte klart än så kanske borde köpa mej en godispåse ändå och sitta och tröstäta. Fast har ju iof bara språket kvar att skriva om nu tror jag och det hinner jag nog göra imorgon så slipper jag göra det idag :P Jag fattar inte att jag ska vara så jävla bra på att skjuta upp saker och ting, det är ju så onödigt.

Ingen Lust

Borde verkligen göra klart det där jävla eskimåarbetet men jag har verkligen ingen lust =/ Känner mej inte ett dugg motiverad :S

Hate It

Fy fan va illa det går för mej. Jag har sån jävla otur! Inte nog med att internet bara funkar lite då och då nu när jag väl hittade mitt arbete om eskimåer så visar det sej att datorhelvete inte gjort som jag sagt utan har skitit i att spara det som jag skrev igår så nu är det som så att jag bara har en halv sida skrivet om skiten igen :@ Ska nog skriva för hand nu så behöver jag inte skriva lika mkt, lite jobbigt om jag vill ändra på nått mitt i texten sen bara.

Jag hatar att städa men ändå städade jag mitt rum idag (första gången på hur många månader då? *-)) Så om jag klarade av att städa så kanske jag klarar av att göra det här jävla bajsarbetet också. Hatar att man måste göra så många saker som man hatar. Varför är det så?

Bad Things


Jaa vad ska man säga?

Måste du tycka så jävla synd om dej själv? Kan du inte fatta att det är folk som har det mkt värre ställt än dej? Och vet du? Dom klarar sej!! Blablabla har inga pengar blablabla ska säga upp bredbandet, ska sälja datorerna ska göra det och det. Sluta drick då för helvete så sparar du säkert in minst 1000 spänn i månaden. Är så jävla trött på allt smussel också så jävla fegt av en vuxen människa att inte våga stå för vad man gör. Kanske inte kommer från rätt käft men ändå man borde bli bättre på det med åren eller?

I Wonder


Jag vill fan INTE göra det här jävla skitgörat!!

Idag finns det omkring 100 000 jävla eskimåjävlar som lever i norra Kanada, Alaska, norra Ryssland och på Grönland. Och jag skulle inte kunna bry mej mindre om deras urtråkiga meningslösa jävla liv och jag vill absolut inte göra nått jävla fittarbete om dom på minst 2 st fucking jävla A4-sidor. Mitt liv kanske inte heller har så jävla stor mening men jag behöver i alla fall inte göra nått jävla arbete om det. Hatar att man jämt ska behöva göra massa meningslösa arbeten när man går i skolan och redovisningar av arbeten känns ännu mer meningslösa. Inte en jävel som bryr sej om vad någon annan säger ju och jobbigt är det att sitta och låtsas att man lyssnar när de andra redovisar och man själv skulle typ göra vad som helst för att få vara någon annan stans. Tror inta att det är nån som tycker det är så jävla kul att redovisa för den delen heller. Spyyyyr på det här!!

Ont Någonstans?

image196

Hanna är bäst!!

Så jävla illa att en och samma sak kan få en att må skitbra ena stunden och senare få en att må askass. Varför måste allt bra ha nått dåligt med sej? Det var meningen att jag skulle göra ett jävla bajsarbete om eskimåer idag men jag låg i sängen hela dan och mådde för jävla illa istället, så nu får jag väl ta och göra skiten imorgon istället vilket inte alls känns bra. Jag HATAR att göra arbeten, det får mej fan att må dåligt. Jag pissar på det!!
Hanna är bäääääst hon såg till att jag kom hem igår efter att jag fått jävla cp-anfall och idag gick hon och köpte pizza till mej eftersom jag inte orkade gå mer än ett par meter ifrån sängen.

Fis

Spelade biljard med Erik, Saneraren och Mia Bitch nyss. Jag är ungefär lika bra på biljard som på bowling eller ska jag säga värdelös? :P

Prutt

Igår var jag, Fia, Erik och Fredrik och bowlade. Jag trodde fan inte man kunde vara så jävla kass som jag var men det kunde man tydligen. Det gick lite bättre mot slutet än vad det gjorde i början så gjorde iaf framsteg, alltid nått. Jag har lite tråååkigt, vill göra nått men vet inte riktigt vad.. :S

Bröllop

I lördags var det bröllop som gällde. Vet inte vad jag ska säga om det, vackert var det iaf. God mat bjussades det på också. Blev nog ett par groggar för mkt för min del på festen som var efteråt, gratis är lika med farligt eller nått..

Hade tänkt lägga upp några bilder här men de har ju ändrat på hur man gör så jag fattar inte hur jag ska göra..ni får kolla på facebook istället. ;)

Jävla fittmsn

Jävla fittmsn!! Vill du ha den nya versionen av msn messenger? NEJ det vill jag fan inte men jag vill kunna logga in på den versionen jag har nu utan att det ploppar upp en massa jävla förfrågningar om andra versioner som gör att det inte går o logga in på den jag har nu :@
Gaaaaaaaaaaaaaah!!

extreme makeover

Bläääää jag hatar att göra arbeten!! Det är så fucking jävla boooring!! Tick tack tick tack ugghblää!! Finns det inga alternativ till arbeten och prov? Hatar det!!! Det är det som får mej att bli skoltrött, jag tycker vi ska leka lekar, sjunga och måla  hela tiden och skita i allt annat onödigt skit. Nae fan det är väl bara ta ärslet ur vagnen och börja skriva om eskimåjävlarna!!

- Ser jag bra ut i håret?
- Ja det ser väl okej ut bara du gör en extreme makeover..

Fan jag har inte fått nån bekräftelse på att jag har beställt skorna, får ringa kundtjänst sen och be dom yalla yalla lite. Måste ha dom skorna innan fredag annars dör jag eller nått.


have2have en snygging!!! komsi komsi

Fan jag fattar inte att jag kan bli så jävla trött av att gå i skolan, vi gör ju inte direkt nått ansträngande liksom.
Ah jag hatar den här stan, varför finns inte det jag vill ha för? Dålig service i butikerna är det också. Bröllop på lördag och det enda jag har att ha på mej är klänningen men det skulle ju vara lite bra att ha en tröja till eftersom det är svinkallt ute nu och ett par skor skulle ju inte heller skada att ha. Problemas problemas när det inte finns här, jag vill ha ett par silvriga högklackade skor med remmar men det finns ju inte i den här hålan så nu fick jag ta och beställa från have2have så får hoppas att dom hinner komma innan fredag annars får jag gå barfota. Tröja får jag väl va utan, får hoppas att det finns någon snygging på bröllopet som kan låna ut sin kavaj till mej eller ännu bättre krama mej :P
image195
Så vad tycker ni gott folk? Snygga pjucks va?

"Klass"fest

Skulle vart klassfest igår men det var bara fem pers från klassen där så kan väl inte direkt kalla det för klassfest. Tror fan det var mer folk från andra klassen :P Men jag hade sköj ändå. =) Råkade förstöra lite grejer i vanlig ordning men det var inte helt och hållet mitt fel. Usch usch usch min hals är elak den gör ont =/

Trötter

Fan vad trött jag är!! Det är fan ansträngande att gå i skolan trots att vi inte gör så mkt. Är trött på att det aldrig händer nått kul oxå. Kan det typ inte börja regna små rosa hjärtan eller nått annat overkligt? Min hals börjar känna sej lite rostig, inte bra, inte bra. Kanske ska gå och göra i ordning en kopp varm choklad eller te för att skräma bort rosten fast det känns ganska motbjudande att lämna soffan.. *-)

En lördag som många andra lördagar..

En lördag (igår) som många andra lördagar så blev det som så att jag partade lite. Denna gången med mongogänget. Trevligt trevligt förutom att det ledde till att jag mådde lite dåligt idag. Jag lyckades riva tornet två gånger och det var inte för att jag var sämre än dom andra utan för att jag var mindre nykter än vad dom var och hade lite svårare med balanssinnet eller nått :P
image194

Mera kaffe!!

Första veckan i skolan är avklarad känns bra att jag valde att gå på Marieborg och inte Komvux. Trivs utmärkt fast att det har gjorts lite lusitga grejer så som att plocka stenar och berätta om varför man valde just den stenen och hela skolan  stod på skolgården i en ring och sjöng mera kaffe..Hähä..



Cassandra var här idag så idag har vi vart ute och busat i sandlådan. Sköjigt värre alltså =)