Ond Spiral

Känns som att mitt liv är en ond spiral, jag gör om samma fel om och om och om igen. Trycket över bröstet tycks aldrig vilja försvinna, varför denna ständiga rädsla och ångest för?

Ingenting har hänt

Jag vill åka utomlands, eller bort i alla fall!! Nån som vill följa me? Fick lön igår så borde inte ligga här och sega, borde vara nånstans och göra av med pengarna!!! Ah dumma dumma La Redoute som aldrig skickar sin katalog till mej, jag vill beställa kläder ju!!! Dumma Tessa att hon inte bor i England längre, annars skulle jag kunnat åkt dit :P

Halmstad Tur & Retur

Var i Halmstad i helgen, det var redigt nice. Fast kändes som att vi bara åkte dit och vände tiden gick fan för fort =/ Kul att träffa våra små söta Hultanvänner igen. Fast det händer något lustigt med Hanna och mej när vi är i Halmstadsgängets närvaro, vi blir mkt lugnare än vad vi brukara vara...


Jag packar en, två, tre väskor och lämnar den här stan..

Har nästan packat klart nu :) Bara drickaväskan kvar att packa. Om 40 minuter påbörjar Hanna och jag en bussresa på fem timmar till Halmstad, jag ser i fram emot bussfärden så jävla mkt, eller inte..Hoppas verkligen att Halmstad är värt 5 (gånger två) timmar träsmak i ärslet. Jag och Hanna ska vända upp och ner på det stället i helgen, eller så..

Hur man är en bra medtrafikant..

Pappa: - Vet du hur man är en bra medtrafikant?
Jocke: - Man skrattar inte åt kärringar som har krockat.

Fick en ny kamera idag :) Skaffade drulleförsäkring på den för säkerhets skull :P Hähähä..

Sprid glädje kasta pantburkar i papperskorgar på stan..

Jag har gjort en god gärning idag!! Jag kastade en pantburk i en papperskorg på stan så nu kommer säkert någon äklig liten pantburkasletare att hitta den och bli superduper glad.
Jag har lite flyt, jag var bara på jobbet halva dagen idag och kommer att få betalt för hela =) CandyPandy däremot var tvungen att jobba hela dagen, mohahah, hon var tydligen inte så glad över det..Jag fick värsta garvanfallet förut när jag och  Johan kom fram till att Candy var en kossa..hihi :P

Fuckfuckfuck

Min kamera gick inte att laga =/ Fuckfuckfuck!! Bara att köpa en ny, känns ju skitkul. Jävla ölburkshelvete att gå sönder. Bajs på den!!!!!

Ångest..

Usch minnen från i fredags väktes idag. Har lite ångest över hur jag betede mej då men inget att göra åt nu liksom, jag hade ju kul då iaf, alltid nått. *Ber om ursäkt till alla som vi betede oss illa mot* 8)
Fan hade en öl kvar i väskan efter i fredags, och i lördags stank det öl i hela mitt rum och jag fatta inte vart det kom ifrån. På kvällen när jag skulle iväg igen öppnar jag väskan och upptäcker att det är ett hål mitt på ölburken som inte längre innehåller någon öl. Kulkul, min väska, plånbok och kamera har fått badat i öl vilket kameran tydligen inte tålde utan drunkna eller liknande, den funkar iaf inte nu =/ Väskan och plånboken går knappt använda heller eftersom dom stinker gammal fylla. =/ Ska ner på stan strax och se om de kan laga kameran. *HOPPAS*
Jag åkte bobbycar från festen som jag var på i lördags, det var skitkul men jag fick lite dåligt samvete för att jag lånade den utan att ställa tillbaka den på exakt samma ställe som jag hade tagit den från.. :S

Honest

Jag var ärlig mot dej så varför kan inte du vara ärlig mot mej? Jag berättade sanningen så varför kan inte du göra det för?

BrumBrum

Oh gud vad vi har jobbat idag...NOT!! Vi har oljat plankor och rullat ut ett par gräsmattor vilket allt som allt kanske tog tre-fyra timmar. Resten av tiden lekte vi bl.a. följa John med bilarna, jag och Candy mot bossen...haha askul =)
Jag tänkte sova en stund förut men folk glodde som faan, man får tydligen inte ligga ner på asfalten..NAAAJ nu ska jag på stan me mamsen, får se om man kommer hem me nått sköjsigt ida oxå. Hihi..

Ett till nummer att hålla reda på..

Jag fick sluta 1½ h tidigare från jobbet idag för att jag jobbade så effektivt :D
Har tråkigt, tror jag dummade mej lite mot fel person nyss men d e sånt jag brukar göra när jag har tråkigt, hoppas jag inte var för elak bara.
Var på stan med pappa o Jocke förut, vi käkade på Harrys o skaffade en till mobil till mej, så nu har jag ett 3nummer oxå.
Ah tjuvlyssnat finns som tidning nu oxå :D Me like!!
image167

Lilla Ego

Åkte till landet i lördags. Var en sväng på Horn marken där mamsma köpte en Guns ´n´ Roses tröja till mej, jag ville egentligen ha en som d stod Love sucks, Boys lie på men mamma tappade bort mej när jag såg den så hon kunde ju inte betala den då. D finns inte så mkt att göra på landet så jag gick runt o fotade folk, eller mest mej själv eftersom d inte befann sej så mkt annat folk där. Spöade pappa o Jocke stort i kubb alla två gånger vi körde. Grillning o fårmatning hanns med oxå innan d va dags att göra sej i ordning för att åka till Västervik. På vägen till Västervik såg vi en riktig älg, d va lite länge sen man såg en sån varelse. Väl frame yrade Sofia o jag runt lite i folkmassorna, drack lite jäger som jag hade hittat på landet o gick sedan o träffade en jävligt fuller Johan. Sen blev d öl, jäger red bull(fast d va inte red bull utan shrak) jägershoots o mer öl. Vi satt i öltältet tills vi blev utslängda för att d ville stänga o drog sedan på efterfest på en segelbåt. På morronen när jag vaknade ville jag ut o segla men d va d ingen annan som ville för alla var bakis o ville bara slå ihjäl mej eftersom jag vägrade att hålla käften o gå o lägga mej igen så jag ringde mamma så fick hon o pappa komma o hämta oss...

Fredag den 13

Det var fredag den 13 igår men jag hade nog inte mer otur än vanligt. Jag var en sväng hos Maria och Patrik och sen vandrade jag vidare till Erik och kollade in hans nya fina lägenhet. När jag var utanför Erik så försökte en jävla igelkott attackera mej, så jävligt läskigt asså.

image151
Erik, Jocke & jag.

image152
Erik & Jocke drack nån röd läskig dryck som verkade asäklig så jag höll mej ifrån den.

Ska åka till landet idag, det är Horn marken så ska väl gå på det en stund och ikväll ska vi till Västervik och festa om vi lyckas tigga till oss skjuss på nått sätt, annars får Sofia köra. Hähäh. Hanna och Mia kanske ska med men dom ligger säkert fortfarande och grisar och sover nånstans. Jag väntar en liten stund till innan jag ringer och terrar dom. Funderar på att gå ut och gå för att få tiden att gå, det är säkert nyttigt att röra på sej lite.

Hokus & Pokus

image150

http://www.hokus-pokus.se/arkiv1.html

Svenssonliv - Nej Tack

Jag fattar inte hur man orkar leva Svenssonliv med villa, volvo, vovve och ett par ungar. Jag är typ halvt död när jag kommer hem från jobbet, tänk hur jävla mycket jobbigare det skulle vara om jag skulle ha villa, vovve och ungar att ta hand om också. Inget av det sköter sej själv liksom. Jag fattar inte hur folk orkar och jag fattar inte hur folk kan längta efter ett sånt liv.

Svarens Bok

image149
Köpte en bok här om dagen. Har du en fråga så har den svaret. Undra hur pålitlig den egentligen är?

Helgen

Jag festade nog lite för hårt i helgen. I fredags var jag och Hanna hos Thore och förfestade och sen gick vi ner till Danne och fortsatte där istället eftersom han har bättre ljudanläggning. Sedan blev det Wasa där det var jäkligt niice. Jag drack nog ett par öl för mycket så på vägen hem gjorde en hel del märkliga saker hehe..
I lördags var jag bakis som fan och skulle börja jobba vid elva, bakis och jobb är ingen bra kombination men jag stod ut ett par timmar iaf. På kvällen käkade jag, Hanna och Sara pizza och sen drog vi till Patrik och förfestade och sedan vidare till en annan fest.

image148
Tårtans ölväska

Skulle till Palace men vakthelvete släppte inte in mej för att jag bara var 20 och det var 21 där, fast jag vet att inte det är den riktiga anledningen till att han inte släppte in mej, tror att han har nått personligt emot mej för han har nekat mej att gå in förr och det har vart på fredagar. Jag blev sur som fan och gick och slog sönder en glasflaska. Hamnade på Otten istället och sen blev det efterfest i studentkorridoren. Kom hem vid sex på morronen och då var mamma vaken och hade vart det sen halvfyra så om jag bara hade ringt henne hade vi sluppit att gå hem i regnet. Fast hennes telefon var på jobbet så skulle ju vart lite svårt att få tag i henne..

Wish

Varför kan tankar få en att må så jävla dåligt? Jag önskar att jag skulle kunna  sluta tänka på så mycket skit.

Sad

Känner mej deppig =/
Ska gråta mej till sömns nu och hoppas att jag glömt bort allt och alla när jag vaknar. Det kanske är mej det är fel på, det kanske är därför allt jämt blir skit och går åt helvet för mej?

Testresultat

Hittade en sida med massa roliga test som jag självklart var tvungen att göra (i brist på annat liksom)

Hur PK är du?
PK-faktor: 2%
Det känns som om du gör ditt yttersta för att jävlas med andra, allt för att framstå som politiskt inkorrekt som möjligt. Att lägga på ett konstgjort censureringsfilter i din vardag är det sista du skulle göra. Du motiverar din rätt att få uttrycka dig på just ditt sätt med att vi ju "lever i ett fritt land". Att uppnå en PK-faktor på 2 % är en bragd i sig, du kan mycket väl vara den förste personen som fått det i det här testet. Kanske har du klickat på de minst PK-iga alternativen helt medvetet bara för att få läsa den här texten, eller kanske är det faktiskt så att du fyllt i din egentliga åsikt. Visst har du all rätt i världen att tycka som du vill, men för allas trevnad kanske det vore klokt att lägga locket på ibland.

Hur emo är du?
Normal
Du är inte så mycket emo, och dina vänner är nog glada för det. Men du kan ändå visa dina känslor, du är musikintresserad och rätt normal. Akta dig för att fastna i emo-träsket bara.

Vilken festivaltyp är du?
Den erfarne
Den erfarne anländer till festivalen i bil med top-five-band-listan i huvudet. Den erfarne tänker en sekund framåt och har lämnat tältet och finkläderna hemma. Den erfarne äter ravioli på burk, annars är matrester och avslagen öl inget denne fruktar. Den erfarne tänker oekonomiskt men handlar ekonomiskt. Den erfarne lurar småkids på ytlig vänskap, öl och tältstolar. I bilen finns plåster, våtservetter, konserver, luftmadrass, täcke och pengar. Just in case, men den erfarne duschar inte. Den erfarne sover inte. Den erfarne har lärt sig att ha tur på festival. Allt löser sig. Med en slapp och chill attityd är den erfarne en mix av amatören och medelsmygaren. Lagom. Med exakt tajming och knö-teknik lyckas den erfarne komma från festivalen med en grym spelning och en bunt med polare i backfickan. Är det festival så är det.

Hur fördomsfull är du?
Fördomsfull
Du är så fördomsfull att Bush och hans utspel mot muslimernas så kallade ondska framstår som påläst i jämförelse. Snälla vännen - rensa hjärnan från skit.

Hur pretto är du?
Normal
Du är varken pretto eller utflippad. Du är Svenssonallmänbildad och trivs ganska bra med det. Samtidigt som du kan delta i diskussioner om ?Banan är ett bär, eller en frukt? så kan du också det senaste kändisskvallret. Du är helt enkelt normal! Tråkigt, eller hur?

Hur populär är du?
Du känner alla, alla känner dig
Du är en fena på att höja stämningen i alla möjliga sorters sammanhang och visst är det bra, men frågan är på vilken bekostnad du gör det? Du vill gärna synas, höras och briljera. Tagga ner, vännen, du måste inte hela tiden påvisa din suveränitet. Gör dig inte till utan var dig själv! Din sprängfyllda telefonbok med nummer till halva stan kan säkert vara en fördle i vissa sammanhang, där ett stort nätverk är viktigt, men allvarligt talat, när det gäller vänner och bekanta är kvalitet alltid viktigare än kvantitet. Alltså; nästa gång du är på fest kanske du kan säga mer än tio meningar till dem du pratar med och satsa på att odla lite djupare kontakter med lite färre människor istället för att jaga telefonnummer som en blådåre.

Villken studenttyp är du?

Alkisen
Alkisen har planerat för studenten i månader. Allt är fixat: champagnen till frukost, vinet till bjudningen, spriten till kvällen och lite alkohol att smutta på hela dagen. När det är dags för fotografering av klassen är han redan full och gör sig inga besvär med att försöka dölja det. Studentmössan har han glömt hemma. Trots att alkisen gör bort sig ganska rejält höjer han stämningen i klassen. Studentdagen flyter på, och för alkisen sker detta i ett något luddigt tillstånd. Under lastbils-karavanen invaderar han de andra klassernas flak. Han uppför sig hyfsat på mottagningen i hemmet, men på studentfesten släpper han alla hämningar. I början har han kul, men alkisen slutar dagen med huvudet halvvägs i toalettstolen och minns i efterhand knappt dagen som skulle bli den bästa i hans liv.

Gjorde testen på http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=494

Home sweet home

image147
Min Sara är hemma igen =)

Böööh

Har börjat jobba nu, känner mej riktigt duktig =)
Var och fikade med Mia Bitch igår det var redigt nice, var så länge sen vi sågs ju. Sen träffade vi Hanna och drog till folkparken. Hanna och Mia drack bira och jag kollade på :P Det kom en kille och satt sej vid oss som försökte låta så jävla perfekt och skulle vara så jävla politiskt korrekt och så fick vi sällskap av en alkis oxå, gillade ingen av dom särskillt mycket men det var lite niice ändå.

Skit På Dej!

image145
Såg precis Göta Kanal 2 så jävla klockren!!! Se den om du inte sett den!!