Klaga lite på vädret får man väl göra

Jag tycker inte om det här vädret. Känns som man borde vara ute i solen med massa folk vilket iof är nice men det finns ett MEN, jag skulle bränna sönder mej. Jag tål fan inte solen. Skulle ju kunna smörja in mej men det är kletigt, tar lång tid och så har vi ingen solskyddslotion hemma. Det blir äckelvarmt inomhus också. Blää på värmen.

Jag hatar lite till

Jag hatar att typ ingen budar på mina auktioner. Värsta fina grejerna ju!!!!!

Jag hatar mitt rum! Vill göra i ordning lite men allt är ju så jävla dyrt. Jag vill ha ett par vita öljettgardiner men de billigaste jag hittat kostar 400 spänn. Inte så jävla lätt att lägga det på gardiner när man aldrig får några pengar. Sen vill jag ha lite turkosa smågrejer så att det blir lite sommarkänsla, kanske något grönt och rosa också.

Jag hatar att vi inte har trådlöst internet, så fort man råkar andas lite när man har datorn i knät åker sladdhelvet ur.

Jag hatar

Jag hatar mitt liv.
Jag hatar att vänta.
Jag hatar äckelkänslan.
Jag hatar att vara pank.
Jag hatar att bara gå hemma och ruttna.
Jag hatar att allt är så jävla meningslöst.
Jag hatar att inte veta.
Jag hatar att allt ska ta sån tid.


Fruktsallad

Nu ska jag äta fruktsallad.

Onsdag

Smarthead!!!
Jag har vart duktig och skrivit upp en lista över när jag har möten på Adecco så att jag inte ska missa dom. Jag visste att jag hade ett möte den här veckan så kollade lite snabbt på listan i måndags och det stod onsdag på nästa möte. Jag kämpade mej upp tidigt imorse och tog mej bort till Adecco och när jag kommer dit var det typ inte en käft där. Jag hade glömt att strycka över förra mötet jag var på. Det mötet jag skulle på den här veckan var igår men får gå på det vid ett senare tillfälle. Jag tvingade mej alltså upp tidigt imorse helt i onödan. Lagom surt!!! Istället för Adecco gick jag bort en sväng till
Erika på förmiddagen, lätt mycket roligare där än på Adecco.

Har ägnat eftermiddagen åt att lägga upp en jävla massa SKIT på tradera. Tog nästan tre timmar att få upp allt men det är ju inte direkt som att jag har nåt bättre för mej.

Oj vilken bra helg det blev

Lite vin framför tvn hos Pernilla i fredags och sen en (dyr, mindre god) drink på Manésa och (en jävligt god och prisvärd) drink på Bishops, blev hemgång vid ett vilket kändes lagom.

I lördags var jag på Astrid Lindgrens Värld med brorsan och hans familj och hälsade på Pippa & Co. Det var faktiskt kul att gå runt att kolla där även fast man inte är en liten skruttunge längre.

Pippi och Pruskeluskan


Xander rider på Lilla Gubben


Tobbe & Cassndra hos Nil Karlsson Pyssling


Xander & Cassandra (skönt att vara liten och slippa gå hela tiden)


Cassandra i Katthult


Haha Xander däcka, ser ju nästan bekvämt ut


Herr Nilsson, Pippi & Lilla Gubben


Anton, Ida & Emil


Var trött som fan på kvällen men tog en festivalöl och piggnade till och följde med Hanna på lite partajs. Blev en liten sväng till Cromwell som typ var helt dött så jag lämnade folket och gick till Palace istället. Jag gillar fan Palace nog bästa stället i stan, fattar inte varför jag går dit så sällan när jag är ute för.


Godaste drinken

Jag och Pernilla var en sväng på Bishops arms igår. Jag bad bartendern göra en god drink och detta blev resultatet. Hur jävla god som helst. Typ godaste drinken jag druckit.

20 maj

Fick de här bilderna av Alex tidigare idag, fan saknar nästan gymnasiet. Vi låg säkert och tjurade över nåt och tyckte allt var skit. Hähä..



Vill ni veta en sak? Min mamma är snäll. Mitt humör kan ju förändras ganska snabbt, som tidigare idag så sa mamma nåt i fel tonläge när jag klagade över maten hon hade tänkte laga (jag ville inte ha den) och då blev jag sur och lite depp och gick in på mitt rum och stängde dörren. Då kom mamma in och övertalade mej att vi skulle åka på stan, vilket jag egentligen inte ville var ju på asåligt humör men det blev lite bättre när jag fick två tröjor och än lite bättre när vi käkad sallad på Paus.. =)

Fuck jag har gjort en Candra


Utrota måsten!!!

Jag satt på stegräknaren i mobilen i söndags och det blev ett måste på en gång att jag skulle gå minst 10000 steg om dagen. Jag som inte ska ha några måsten. Ska nog stänga av mobilen helt ett tag kanske.
Måste (va fan utrota det ordet!!!) lämna papper på arbetsförmedlingen och soc och skicka iväg traderaprylar idag. Jaha nu måste jag tydligen hämta mamma också. Fuck måsten!!!

Pretty Woman

Bästaste filmen visades på tv ikväll. Den blir liksom aldrig dålig även fast man sett de typ hundra gånger.

Tjejtoan på krogen

Jag kom att tänka på en sak, nämligen vad som sker inne på tjejtoaletten när man är på krogen. Det är nämligen lite konstigt, man träffar i stort sett jämt nån man "känner". Man känner inte varandra någon annan stans än just inne på toaletten. Om man skulle se varandra på dansgolvet, i baren eller på stan skulle man ignorera varandra och låtsas om som att man inte alls kände igen varandra men inne på toaletten är man helt plötsligt jäkigt bra kompisar i ett par minuter. Kan typ vara personer som gått i samma skola eller som är uppvuxna i samma område eller vad fan som helst men man har aldrig pratat med varandra innan men inne på toaletten då fan ska det snackas.

Hällristningar


Tog en promenix borta vid Himpa med Johan och kollade på hällristningarna. Johan fick träna på sin stavning när en utlänsk tant vill veta vad det hette det som vi kollade på och hur man stavade till hällristningar, han var duktig nog och kunde stava rätt till det. Undra om de verkligen är äkta? Det kändes inte som det.

Osammanhängande..

Jag har blivit allergisk mot sötsaker, blir illamåeende när jag äter det och tycker inte alls att det är gott. Det är nog bra för då minskar ju risken till att bli tjock.

Jag har nog bestämt mej för att lämna en viss person bakom mej. Tänkte fråga personen i fråga först men har man inte hört av sej på flera veckor så talar det ju för sej själv. Eller?

Jag trivdes riktigt bra igår när grabbarna satt och spelade tv-spel och jag kollade i tattootidningar var liksom gött att va för sej själv samtidigt som man var med kompisar. Jag har saknat sånt. Vill umgås mer med folk utan att göra nåt speciellt.

Jag vill åka och hälsa på Alex i Trollhättan snart och ha humorkväll!

Det finns folk man är kompisar med ett tag och sen slutar man umgås och tappar kontakten. Då är man ju inte direkt kompar längre och det är ju förmodligen för att man vuxit ifrån varandra. Visst jag kan hälsa på stan och byta ett par ord om vi ses ute men mer än så vill jag faktiskt inte.

Jag tror jag är allergisk mot nykära människor också, jag tål inte folk som är puttinuttiga.

Att berätta om en fantasi och låtsas att den är sann är det samma sak som att ljuga om man inte berättar att det är en fantasi?

Längtar till hösten för att jag har fått för mej att jag vill börja plugga men ärligt talat vet jag inte om jag har motivationen när det väl gäller.

Veckoslutet


I fredags var jag en sväng på Trädgårn och tog en öl med Pernilla, Fredrik och Santos. Riktigt nice att sitta där men det blev kallt ganska tidigt så så här års är det nog bäst att gå dit mitt på dagen om man inte vill frysa. Vi satt där ett tag i alla fall och sen när det blev för kallt gick vi en sväng till O´Learys. Riktig nice kväll!!!

Igår blev det pizza med Magnus och Erik och på vägen till pizzan träffade vi Gunnar så då följde han också med in och käkade lite. Sen tog Magnus, Erik och jag en öl på Eriks innergård innan vi gick hem till Magnus där grabbsen satt och spela tv-spel och jag kollade i tattootidningar. Erik har nästan vart lite översocial den här veckan, jag har fan träffat han hela tre gånger. Hähä.. Erik gick hem och Magnus drog med mej till Wasa för en öl till. Träffade Johan, Lillis och Josse där så när Wasa stängde följde vi med hem till Josse och kollade och myste lite med hennes urgullig kattungar. Dom var så jävla söta nästan så att jag vill ha en själv men jag är inte direkt någon kattmänniska så nej.


Imorgon ska bli en bra dag!

Jag har bestämt mej för att imorgon ska bli en bra dag.

Det är onsdag den 13 imorgon så man borde ha Wednesday 13 afton och dricka öl och endast lyssna på Wednesday 13.


12 maj

Har vart duktig och aktiverat mej idag. Läste ut tredje twilightboken imorse så var ju bara tvungen att åka ner på stan och köpa den fjärde så att jag har nåt att läsa ikväll. Har städat och lagt ut lite mer saker på tradera. Tycker det är så svårt med tradera vet aldrig vilka priser jag ska sätta... Blev en fika med Erik på Fräcka också och en liten promenix hem. Känner mej mer motiverad till att plugga efter att ha pratat med han hans smarthet kanske smittar av sej.


12 maj

Ah jag längtar till jag har en inkomst så att jag kan flytta till egen lägenhet och fixa i ordning i den, tycker det är så kul med inredning. När jag har en inkomst har jag förmodlingen något att göra om dagarna också och kommer förmodligen må mycket bättre. 
Har pratat med en på navigatorcenter nu så ska dit imorgon och prata lite mer och förmodligen bli lite klokare och kanske få ett hum om vad jag vill göra med mitt liv. Behöver verkligen en sysselsättning, blir fan dum i huvudet av att bara gå hemma hela dagarna.

Två små monster

Ah dom här två monstrena sms-terra och ringde mej tidigare ikväll och fick mej att sakna Halmstad. Jag ska nog fan åka dit och våldgästa dom inom en snar framtid. Hihi =) Saknar er!!!!! och en drös andra också förstås.




Ah jag är så störd vart jag än bor så vill jag bo någon annan stans. Nu när jag bor här vill jag bo i Halmstad och när jag bodde i Halmstad ville jag bo här och innan jag flyttade till Halmstad ville jag också bo någon annan stans än här. Snälla Gud ge mej lite motivation och ett par önskningar jag kan uppfylla så att jag får någon mening med livet. AMEN! Känns som jag knappt har kontakt med någon nu när jag bara går hemma och drar som att jag är totalt jävla socialt missanpassad men man blir väl det av att göra ingenting alldels själv hela dagarna dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad...

Jag tror fan att jag har gått och blivit tråkig

Känner mej så jävla tråkig och tror nästan att de flesta tycker att jag är det också . Händer typ aldrig nåt kul i mitt "liv". Har tröttnat som fan på att festa också, känner mej nästan äcklad efter att jag har druckit men det verkar ju typ som det är det enda folk vill göra när man ses.


Bajs till tradera!!!

Ah så irriterande!!!!! Hann lägga ut två grejer på tradera och sen gick det inte att ladda upp bilder längre och man får ju inget sålt utan bilder. Hoppas det funkar senare idag så att jag kan få upp allt som jag hade tänkt. Nu ska jag käka en pastagratäng jag gjorde av man tager vad haver så får se om den går att äta. Gjorde egen ostsås och hällde på, det är nog den jag är mest tveksam till men vem vet kanske blir värsta succén.

Ett oväntat samtal till

Prällen jag gick och snacka med när jag bodde i Halmstad ringde nyss och frågade om jag ville vara med på nåt studenthälsan där anordnar. Fick en konstig känsla när vi lagt på. Han sa att ibland kanske man får göra nåt så länge när man inte riktigt vet vad man vill göra nu och då kändes det nästan lite fel att jag inte hoppade på det där erbjudandet om servitriskursen. Nästa gång jag får ett erbjudande (måste ska) är det bra om jag tackar ja till det. Vill prata mer med nån som inte proppar på mej massa nya måsten hela tiden. Funderar på att skicka ett mail till navigatorcenter och fråga om de kan erbjuda nåt stöd och vägledning där. Arbetsförmedlingen säger att jag skulle behöva vägledning men att de inte kan erbjuda det. Läste på navigatorcenters hemsida och de verkade som att man får mer hjälp där och att de har bättre stöd än arbetsförmedlingen och så har ju Hanna rekomenderat dom, hon fick ju massa ordnat tack vare dom. Jag såg att det var Sensus som hade navigatorcenter och när jag gick på ungdomsresursen så hade vi ett seminarie med en därifrån och efteråt satt hon sej ner med mej och tog sej verkligen tid och var verkligen intresserad av att hjälpa mej sånt gör de ju inte direkt på arbetsförmedlingen.

Dumt gjort?

Blev nyss erbjuden att gå en 4 veckor lång utbildning som förmodligen leder till sommarjobb och jag tackade nej. Vet inte om det var dumt gjort av mej? Det var till servitris och det känns inte alls som att jag skulle passa som det. Jag hatar liksom att bära brickor, tror jämt att jag ska tappa dom och då är det liksom max ett glas, en flaska och en tallrik på brickan. Att bära en bricka full med stora stark eller liknande eller fyra tallrikar på en gång fulla med mat som är fint upplagd (iaf när de lämnar köket)  på en fullsatt servering känns som rena rama mardrömmen. Tror inte jag skulle trivas med arbetsmiljön eller arbetstiderna heller men ett jobb är ju ändå ett jobb det ger en en inkomst och sysselsättning men frågan är hur många negativa saker det får/kan gå på en positiv sak för att man ska kunna klarar av att utföra sitt jobb? Kanske borde ha gett det en chans? Om jag inte skulle trivas skulle jag ju kunna sluta men arbetsförmedlingen kommer ju för all framtid tycka jag ska söka servitrisjobb om jag jobbat som det en gång.

Valborg


Grillade med Pernilla, Fredrik och Santos i folkparken igår. Det var mys men jäkligt kallt. Tycker de borde sätta upp infravärme i träden i parkerna. Kollade en stund på majbrasan också och sen blev det hemgång för dom och jag drog vidare på fest hos Frank. Har lite kul bilder bland annat på en bar rumpa, trasiga brallor och vita blöta kläder...hähä...får se om det hamnar på
bilddagboken.

Drömars betydelse..

Jag fick för mej att slå upp vad mina drömmar jag drömde i natt betyder och detta är vad som väntar mej: lätt sjukdom, du möter motstånd, nöd och fattigdom, lång levnadstid och onödiga gräl. Fy fan vad kul det låter! Not! Jag drömde om att dricka vatten, se och tala med polis och att prata i telefon. Jag tror aldrg att jag lyckats drömt något som betyder något bra enligt drömboken eller annars är det bara att jag inte slagit upp drömarnas betydelse när jag gjort det. Så tråkigt att drömmarna jämt har dålig betydelse.