På väg hem...

Sitter på tåget på väg hem nu. Blev ingen bilig hemresa det här. Jag tänkte inte på att boka bussbiljetter i tid så när jag väl skulle boka dem kostade tåget bara 100 spänn mer och gick fyra timmar snabbare så då fick det bli tåget. Var ute med soporna innan jag skulle gå till tåget och jag blev så jävla trött av att bara göra det så jag kände att jag inte orkade gå till tåget med all packning så jag lyxade till det och ringde efter en taxi. Hade gjort mackor som jag skulle ha med mej i fall att jag skulle bli lite hungrig men självklart glömde jag dom hemma i kylen. Vadå yr? Får hoppas på att jag inte blir hungrig helt enkelt.

Läkarbesök

Var hos läkaren idag, han tyckte också jag skulle ta blodprover men vet inte om jag vill det. Får se om jag tar mej mod och gör det nån dag. Han skrev ut några tabletter så att jag förhoppningsvis ska somna lättare.
Borde städa och packa idag men orkar inte. Packa skulle ju va bra om jag tog mej ork att göra innan imorn för är ju inte allt för kul att inte ha nåt ombyte med sej hem liksom..

Fruktsallad

Vaknade nyss efter en power nap, inte för att jag e så mkt piggare nu men d va iaf skönt att sova lite. Var jättesugen på fruktsallad när jag vaknade nu, d e så jävla gott, så d vill jag ha i helgen när jag kommer hem, självklart med grädde o choklad till ;)

Läkarbesök på gång..

Jag ska till läkaren imorn. Han jag går o pratar med tyckte att jag skulle träffa en läkare för o kolla mina blodvärden o prata om min sömn o trötthet. Hoppas att läkaren inte tycker jag ska kolla mina blodvärden för jag gillar nämligen inte att bli stucken.
Ska boka biljetter så att jag kan åka hem på torsdag, har inte bestämt mej om jag ska unna mej att ta tåget eller om jag ska ta bussen o spara ett par hundralappar. Finns ju roligare saker att lägga pengarna på liksom.

Sagt upp lghten

Nu har jag vart och sagt upp min lght, hoppas den som får den efter mej vill flytta in tidigare!! Annars måste jag betala hyran ända tills februari.. =/
Jag skar mej i fingret för ett par timmar sen och d blöder fortfarande, verkar nästan som att min kropp tycker om att blöda för igår vaknade jag av att jag hade näsblod igen :S

Glad

Blev så glad ikväll. Dels för mammorna i ensam mamma söker hittade "den rätte", för Erikas kommentar och för att Sofia blivit faster.

Vill hem!

Jag längtar tills jag flyttar hem. Vill bara att tiden ska gå fort nu. Vill bara gå och lägga mej och sova och inte vakna förens min tid i Halmstad är histroia.
Tessa var här fredag-lördag. Tiden gick jättefort fast vi bara var hemma och tog det lugnt. Vi kollade på film, Hide & Seek och Djävulen bär Prada, spelade kort, spelad GH och så. Riktigt myspys.
Skulle ha tvättat idag men jag orkade verkligen inte, känns som det händer ganska ofta nu att jag tänkt göra saker men inte gjort dem för att jag vart så orkeslös. Kanske är tiden på året?

Jag vill färga håret!

Jag vill färga håret! Får se om jag orkar mej ut för att köpa färg. Just nu känner jag inte för att lämna soffan på ett bra jävla tag. Vet inte riktigt vilken färg jag vill ha heller, kanske får ta med mej Tessa till affären sen så kan hon agera smakråd.

Framtiden?

Jag orkade inte gå till skolan idag. Känner mej så orkeslös. Vill bara vara hemma och ta det lugnt så det är vad jag gjort hitills idag.
Ikväll kommer Tessa hit,  vi ska hyra film och svulla eller nåt. =)
Jag ska väl säga upp lägenheten nån gång också eftersom jag inte orkar med skolan så får jag väl ta och flytta hem till mamma och pappa igen. Känns lite dumt att flytta hem igen men vad ska man göra då? Har ingen aning om vad jag ska göra i vår men det löser sej väl på nåt sätt. Nån som har nåt förslag? :P
Jag kommer sakna vårt lilla "gäng" här och att det har gratis hemkörning av mat här men det är nog det enda. Hähä..


=)

Maria kom förbi med min mössa nu som jag glömde på seminariet så v pratade lite. Känns lite bättre nu. Men jag vet inte vad jag ska göra men ska försöka plugga lite och se hur det går och hur det känns. Jag har tur som har fått så snälla vänner här.

Skit ska skit ha

Nu har jag satt mej rejält i skiten. Gick till seminariet, på vägen mötte jag Sofie och hon fråga hur d va och då började jag grina. Sen väl på seminariet började jag grina igen och då gick jag och Sofie ut och sen gick vi in igen och då började jag grina igen så då gick jag ut. Vet inte varför jag grina egentligen, om jag inte gjort det hade jag säkert klarat det, verkade mest va att sitt och diskutera. De är så snälla i min grupp och säger att de ska hjälpa mej och så men jag måste ha ork oxå jag måste ha massa energi för att klara det här och det vet jag inte om jag har. Jag lägger min energi på fel saker. De frågade om jag skulle vara med och göra föreläsningen som vår grupp ska ha på fredag men jag kan inte säga att jag ska vara det för jag litar inte på mej själv att jag kommer fixa det och jag vill inte sätta dom i skiten. Ska prata med läraren på fredag på föreläsningen och se hur det blir.
Fattar inte vad det är för fel på mej! Om jag skulle lägga mindre energi på att tänka kanske jag skulle klara av det här och jag fattar inte varför jag trycker ner mej själv hela tiden för speciellt inte när folk erbjuder sej att hjälpa mej. Det är inte bara jag som tycker det här är jobbigt liksom så varför är det bara jag som reagerar som jag gör och bangar ur hela tiden? Dom andra är inte smartare än mej egentligen men de får saker gjorda ändå..
"Skit i allt, allt är skit"  var det någon som sa nån gång och känns nästan som att jag följer det mottot.

Jag har bestämt mej

Jag har bestämt mej jag ska hoppa av, jag orkar inte gå kvar här. Vet inte vart jag ska ta vägen, sova på extra sängen hemma? Eller är man utsparkad för alltid nu? Vet i fan vart jag ska få pengar ifrån heller. Jag vill vara liten igen, då behöver man inte veta vad man vill göra eller tänka på pengar. Har seminarie snart, känner inte alls för att gå dit. Vet inte ens om jag kommer klara av det, kul om jag inte gör det och bryter ihop inför alla där. Men taskigt om jag inte går dit och lämnar de andra i gruppen i skiten..

Jag vill inte!!

Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte, JAG VILL INTE!!!

Nej jag har ingen pojkvän

Nej jag har ingen pojkvän!!
Jag är INTE tillsammans med Jani. Det var samma sak när jag dejta (eller vad man nu ska kalla det) Jonni. Ni är tillsammans..Det är ju din pojkvän blablabla. Nej det var det inte. Kan man få bestämma själv vad man är eller? Tack!

Sitter på tåget på väg till Halmstad nu känns inte allt för kul. Hanna och jag pratade om att vi skulle dela lägenhet om jag flyttar tillbaka till Norrköping (vilket känns jäkligt lockande, trivs ju inte med utbildningen och jag gillar Norrköping bättre än Halmstad). Är det bra eller dåligt att ta folk för givet? Jag tar Hanna för givet. Det är verkligen bara hon som jag verkligen verkligen måste träffa när jag åker hem och tar för givet att jag ska träffa då.

I lördags blev det fest hos Thores kompis som bor i de nybyggda husen mitt emot Deli. Jag skulle absolut inte ha nåt emot att ha en lägenhet där. Värst bra läget och schyssta lägenheter. Jag och Fredric gick en sväng till Wasa oxå och sen köpte vi pizza. Jag pratade till mej så att vi fick dricka och sallad på köpet. Pizzagubben tyckte jag skulle bli affärskvinna.

I söndags var jag och fikade med Pernilla och sen gick vi hem till henne och var där hela eftermiddagen. Skönt att döda tid tillsammans med någon ibland genom att typ inte göra ett skit.


Sparris & dubbellimbo!!!

Igår natt vaknade jag av att jag hade näsblod, hade blod i hela facet så såg nästan ut som att jag var hämtad ur en skräckis.
Det är skönt att vara hemma nu i alla fall jobbigt att det tar så lång tid att ta sej hit bara! Träffade Hanna igår och satt och drack öl och snackade massa skit. Var jäkligt nice! Tycker om att prata med henne."Sparris och dubbellimbo" Hähä. Vi försökte visa Ragge hur man går på kattlådan men han fattade inte så vi fick ta och gå ut med han istället. Sen gick vi till Svea och träffade resten av folket. Vet inte hur det blir ikväll folk (inkl. mej) håller på och velar så mycket men blir nog att dricka öl och sen gå ut en sväng.
Försöker att inte tänka på skolan när jag är här men det är svårt att undvika, jag vet ju att jag måste tillbaka och att jag måste läsa massa tråååk och hitta på nåt att skriva om till case 2 innan tisdag. Bara tanken på organisationsbajset gör att jag blir illamående och får en klump i bröstet. :S

Så jävla kul!!!

Vi hade gruppövning på Husbyggnaden idag och det var så jävla kul! Vill läsa fler byggkurser istället för ekonomitråååket. Får fundera på hur jag ska göra med skolan och så.
Blir Norrköping i helgen! Ska bli så jävla kuul!!! =)

Presentkalender

Ah Tessa sa precis att hon ska göra en presentjulkalender till sej och Rikard. JAG VILL OXÅ HA EN!!!! Har inte haft en på hur många år som helst. Mamma *blinkblink* ;) Det är så kul och spännande att få en liten grej varje dag.

Är det bara en fas?

Funderar på om jag bara är inne i en fas eller om jag verkligen känner på riktigt att det här inte är rätt för mej. Jag är nog ganska känslokall (har hört det från flera stycken) jag fattar liksom inte vad jag själv känner och om jag gör det visar jag det helst inte för andra.
Mår bättre idag i alla fall. Har hunnit med en helt del grejer, har vart i skolan, hämtat böckerna jag beställde för 1½ vecka sedan det är sjukt att det tar så lång tid att få dom, diskat, tvättat och städat. Ska nog slänga ihop nåt att käka nu, magen börjar bli lite hungrig.

Landet

Jag saknar det här huset eller hur jag har kännt när jag vart där. Det har liksom ALDRIG funnits några måsten där. Det finns ett slags lugn där som är svårt att hitta någon annanstans. Saknar att åka dit på helgerna (även om jag kanske inte alltid uppskattade det när jag var yngre och var tvungen att åka dit). Har så många fina minne därifån. Tycker nästan synd om alla som inte har ett landställe.

Tradera

Jag la ut lite grejer på tradera i slutet av förra veckan men nu ångrar jag mej. Känns så krångligt att skicka iväg grejerna och man tjänar ju inte så mkt på det heller. Hade tänkt lägga ut mer grejer men jag orkade inte tog sån tid att göra i ordning annonserna.


Jag orkar inte

Ah jag är så trött och orkeslös. Hade tvätt-tid förut men jag orkade inte tvätta, jag borde städa (har inte gjort det på veckor) men jag orkar inte, jag borde plugga men jag orkar inte, jag borde äta men jag orkar inte laga mat. Jag saknar att bo hemma då man fick tvätten tvättad och maten lagad ut av någon annan. Jag är trött på mej själv, trött på att jag tänker så mycket (det ger mej nästan huvudvärk), jag är trött på att inte veta vad jag vill, jag är trött på längta, jag är trött på att göra fel val.
Jag skäms över mej själv ibland, just nu syftar jag på hur jag beter mej mot personerna som är i samma grupp som jag i organisationen. Jag gör ingenting för gruppen, inte mycket i alla fall, jag vet inte varför jag beter mej så men det känns som att jag kan inte, jag vet inte hur man gör, att dom är mycket bättre...

Vad ska jag göra?

Ah jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag har lust att spy, skrika, explodera. Jag ville börja plugga för att ha något vettigt att göa men det här allt annat än vettigt. Det vi gör (ska göra) typ 75% av tiden (6 timmar/dag) är att läsa, läsa, läsa och att läsa lite till. Jag hatar att läsa facklitteratur. Det är så jävla boring. Jag blir fan knäpp av att sitta hemma och läsa flera hundra sidor facklitteratur i veckan. Jag börjar fan snart klättra på väggarna. Jag fattar inte varför jag sökte den här utbildningen eller jo det gör jag, jag trodde den skulle vara annorlunda fast jag vet inte på vilket sätt. Jag tänkte att företagsekonomin som jag läste på Komvux var kul så att då kunde det kanske vara det på högskolan också men det tyckte jag tydligen inte att det var. Känns så sorgligt att den här utbildningen inte känns bra nu när jag flyttat så långt. Va ska jag göra nu liksom? Jag tror jag vill gå den utbildningen i Stockholm men den börjar ju inte förens nästa höst, vad ska jag göra fram till dess då? Funderar på att kanske läsa nån teknisk bastermin så att man får använda hjärnan lite men ska jag göra det här eller hemma isf? Eller ska jag gå kvar på det här programmet till sommaren och bli knäpp?

Ibland..

Ibland säger jag saker utan att tänka eller veta vad jag egentligen tycker. Jag måste fatta att jag har blivit äldre och att jag kanske har tröttnat på att bete mej så som jag gjorde för ett-två-tre-fyra år sedan och att jag kanske inte tycker det är helt okej längre. Samtigigt har jag har svårt att släppa det och känner mej tråkig för att jag har lugnat ner mej. Ibland skyller jag till och med på andra att det är deras fel att jag inte är så som jag var. Antar att det inte är bra att skylla på andra men att det är bra att jag inser att jag ibland gör det..

Spyr Galla

Jag spyr galla på allt! Är så jävla trött på saker och ting.

Suck

Trött på inget trött på allt!!!
Tror inte engelskan är nåt större problem för mej egentligen det är bara nåt jag skyllt på. Ekonomikurserna känns över huve taget bara så jävla boring. Jag tycker inte det är kul att analysera texter, referera och hålla på. Blir nog inte så att jag kommer gå klart den här utbildningen.
Skulle vilja åka hem i helgen men har inte råd eftersom böckerna till ekonomikurserna är så jävla dyra =/

Fittcase

Jag blir knäpp!! Jag har suttit hela dan och försökt att läsa en engelsk text på sju A4-sidor men jag fattar verkligen inte vad det står. Och jag måste fatta texten för att kunna göra caset. Jag kommer bli utkickad från min grupp och misslyckas med den här kursen också. Känns meningslöst att fortsätta den här kursen över huvudet taget för alla case är på engelska. Dom här så kallade ekonomikurserna jag läser är fan mer språkkurs för mej..
Det är fest hos Sofie & Robin ikväll men vet inte om jag vill gå dit pga caset, borde sitta hemma och tragla med det istället!! Fast å andra sidan om jag inte fattat det efter att suttit med det en hel dag lär jag nog inte fatta det efter att ha suttit med det ikväll heller..

3 glas på en månad..

Jag lyckades ha sönder ett (till) glas nu när jag diskade. Det är tredje glaset på en månad som gått sönder när jag ska diska det. Slutsats: jag är inte gjord för att stå med en sidkborste i handen!


SWOT-analys på mej själv

Jag ska göra en SWOT-analys (strenghts, weaknesses, opportunities, threats) på mej själv nån gång. Jag började lite smått att tänka på mina styrkor och svagheter och enligt de tankarna är jag nog rätt person på fel plats. För jag är rätt för någonting men kanske inte just för det här. Ekonomikurserna är inte min grej helt enkelt de är för flummiga, det är för mycket läsa och analysera texter och sen göra en uppgift som egentligen inte har nåt direkt rätt eller fel svar. Jag är mer för logiskt tänkande. Jag saknar matten.
Möjligheter och hot då? Möjligheter finns det väl egentligen hur många som helst? Jag brukar tänka på när man vart på föreläsningar där framgångsrika människor har berättat om sina liv och sina framgångar (och "motgångar"), de människorna har oftast hoppat runt på en massa olika ställen, bytt jobb och utbildningar, flyttat hit och dit ett antal gånger innan de hittat rätt. De har inte haft en aning om vad de ville göra med sina liv men det har ordnat till sej för dom ändå och de har fått ett bra och meningsfullt liv. Jag tänker att jag kommer bli framgångsrik, efter ett par snekliv kommer jag att hitta rätt och komma på något att göra som jag trivs till 100% med.
Vad finns det för hot då? Vet inte riktig, tror att jag själv kan vara det största hotet men får tänka lite mer på det hela och se om jag kommer fram till något vettigt.
Nu kom jag att tänka på en sak till, när man jobbar med att förbättra självkänslan och självförtroendet ska man ju belysa de saker man är bra på då kanske det inte är så bra att göra en SWOT-analys? Fast å andra sidan är det väl bra att vara medveten om sina svaga punkter? En SWOT-analys är väl till för att ge en helhetsbild över hur något fungerar och vilka förbättringar som kan göras?  

(Jag är inte helt missnöjd med utbildningen jag går nu, byggkurserna är jätteintressanta).

Hmm dags att byta?

Jag funderar lite på om jag valt fel utbildning. Byggkurserna är jätteintressanta men ekonomikurserna är inte så jätteroliga. Har hittat två ky-utbildningar på Nackademin som verkar intressanta byggnadsingenjör och byggnadsingenjör ROT. Dom är bara på två år och man har LIA (lärande i arbete) i minst en tredjedel av tiden det är asbra ju.

Bäst före datum?

Jag mår lite smått illa idag. Drack gammalt (?) vin igår säkert därför. Jag har ett tetravin i kylen som bäst före datumet är 07/12/14 på (och det var nåt liknande på det jag drack igår och det hade vart öppet i flera veckor också). Alltså är vinet i kylen gammalt eller är bäst före datumet 2014? Eller är inte ens dom där siffrorna bäst före datumet?
Var lite partaj hos Maria igår och så blev det en sväng på Kåren. Mycket trevligt!!!
Jag skickade kanske nåt konstigt sms igår eftersom jag var så trög och inte fattade  vad det stod i messet jag svarade på men whatever.
Har föreläsning om mindre än två timmar, känns inte allt för lockande faktiskt!!
Har vart sugen på amerikanska pannkakor i flera veckor nu så idag ska jag äta det till lunch *mumsfilibaba* När jag åker hem nästa gång ska mamma få äran att göra saffranspannkaka det är ännu smaskigare!!!

Oj!

Haha fy fan va klantigt trög jag kan vara ibland!! Nästan lite pinsamt, Hoppas ingen tog illa upp.

vill och inte vill

Om man både vill och inte vill vad ska man göra då?


Plankan

Jag vägde mej imorse och jag vägde bara 52,8!! Jag har inte vägt så lite på typ tio år. Kanske inte är så bra men vad ska man göra då? Jag äter ju vad mer ska man göra liksom?
Fick mina pengar för bilen förut så jag tänkte att jag kunde unna mej att gå och handla mjölk och bröd men det blev tydligen lite mer än så för väl i kassan gick det på 300 spänn.
Efter Organisationen förut hade jag ju lite smått panik eftersom kurslitteraturen var så dyr och fruktade över att få veta vad kurslitteraturen i Husbyggnaden skulle kosta. Jag blev glatt överraskad, det visade sig att vi kommer få den mesta litteraturen utdelad och att vi endast behöver köpa två kompendium alltså betydligt mycket billigare än Organisationen.
Jag hatar h&m, jag fattar inte varför jag beställer kläder därifrån över huvudet taget det tar alltid en evighet innan man får det man beställt, så jävla irriterande.

YALLAYALLA!!

Aaaah jag orkar inte! Så jävla krångligt, dyrt och tidskrävande att få tag på kurslitteratur. Har hittat alla böcker till Organisationen men till Husbyggnaden har jag bara hittat en. Har inga pengar att betala böckerna för heller eftersom det dröjer så jävla länge med pengarna för bilen. YALLLAYALLA va fan!!!
Det är säkert lång leveranstid  också, behöver egentligen böckerna redan idag för har första seminariumet är på tisdag och man vill ju börja så snart som möjligt med uppgiften. Ja varför beställde jag inte böckerna tidigare då? Jo av den enkla anledningen att jag vill gå på intrduktionen av kursen innan så jag inte köper någon bok i onödan.
Ska gå på introduktionen av husbyggnaden nu och se om man kan få reda på vart man kan få tag på böckerna till den kursen och hur dyrt det kalaset kommer att bli. Hatar att det ska vara så jävla dyrt.


Bajs på guitar hero!!!

Alltså jag fattar inte vad som händer med mina guitarer till guitar hero. Fick ju en ny guitar för att spaken på den första inte funkade och nu har spaken på den andra också slutat fungera . Har jag kommit mot nån jävla knapp eller nåt så att spaken inte funkar för det eller är guitaren paj?


Hannaaaaaaaaaaaaa!!


Hannaaaaaaaaaaaaaaa!! Fy fan vi borde ses snart, typ gå ut och gå eller nåt. Hähä...Det har hänt konstiga grejer eller egentligen har det inte hänt nånting men det har ändå hänt konstiga grejer...Hähäh

300 apfulla studenter

"Varför tror du att det är 300 apfulla studenter på Kåren varje onsdag?" (paus) "för att de mår dåligt, har ångest och inte vågar be om hjälp"
Så det är bara är folk som mår dåligt som dricker eller vadå?

Confusion

Jag fattar inte...

...det puckot som uppfann människan...

Ah jag hatar att vara pank finns ju typ inget att göra då. =/ Som igår, Annika ska du med ut och käk och sen partaja? Njae jag har nog inte råd (tur att jag hade ont i skallen så att jag inte kände för att följa med av den anledningen).
Okej då jag är inte helt pank jag har faktiskt hela 466,37 kr kvar att leva för fram till den 25:e (synd att det där kommat var där annars hade jag vert mer än nöjd) men det är ju inte direkt så att man kan göra nåt kul för dom pengarna eftersom att det puckot som uppfann människan bestämde att vi var tvungna att äta...