Jobb eller skola?

Är osäker på om jag verkligen ska börja plugga i höst. Vill hellre jobba men vet inte om det kommer finnas så mycket jobb i höst och vinter så att jag kan hålla mej sysselsatt och jag vill ju inte bara gå hemma och ruttna... *-)

Här är jag och jobbar just nu, ska lägga sten här och när det är klart blir det att lägga gräs igen. Det här är den dåliga sidan av nya Lindöskolan (inte för att jag vet om de andra sidorna är så mycket bättre). Förarbetet när vi ska göra grejer på den här sidan har vart värdelöst! När vi la gräs var det mjukt buckligt och geggigt och nu när vi skulle börja lägga sten såg det ut så här... Kanske inte syns så bra men det är inte specielt rakt underlag. Det är så dåligt organiserat på bygget, jag trodde företag var ute efter att ha så lite kostnader som möjligt och vara effektiva men inte då.. Just nu är det för mycket folk som jobbar på samma ställe vilket gör att det känns som att det är överflöd på folk och jag blir lite småsur för att folk är i vägen och för att man inte kan jobba effektivt.

Ett framdäck fattigare

Någon har snott framdäcket på min cykel, tack för det! Hade vart bättre om de snott cykeln också. Totalt värdelöst att ha en cykel med bara ett däck.


I fredags var vi en sväng på Highlander och käkade och drack öl och sen blev det Palace. Palace har verkligen blivit tråkigt!! Ska inte sätta min fot där på ett bra jävla tag. Kvällen som helhet var kul i alla fall.

Igår tog jag, Jocke och Micke Ärtan till Mantorp för att gå på nån bilfestival grej som vi fått biljetter till, det var sagt att det skulle vara vip-biljetter och att vi skulle få käk men det låg inga vip-biljetter i kuvertet som var undanlagt till oss. För att komma in till läktarna för att se tävlingarna var man tvungen att ha en extrabiljett också vilket vi inte hade, lite surt men det var kul att gå runt och kolla i marknadsstånden och på bilar som folk ställt ut också fast hade ju inte skadat att fått sett nåt race..


Senaste tiden

Helg igen, skööönt efter en veckas jobb och slit, håller på och lägger sten vid Lindöskolan, har säkert bärt minst 30 ton sten så borde ha ökat muskelmassan lite. Vet inte vad jag ska ta och hitta på i helgen, blir inget festande i alla fall det pallar jag fan inte men skulle va gött och gå ut och käka och ta en drink eller kanske bio eller nåt så man inte bara sitter hemma och degar fast det kan ju iof vara skönt det också.
Förra helgen blev det lite öl hos Magnus och sen lite mer öl hos Jocke och Kim och sen utgång till Bomull. Jag hade lite problem med balansen ett tag och kramp i kinderna efter att ha skrattat åt ingenting ett bra jävla tag men det är sånt man får leva med. Hade kul i alla fall, kul att gå till nåt ställe man inte vart på 100 gånger innan.
Har börjat läsa en förberedande mattekurs inför universitetet också, det går lite segt att sitta med det efter jobbet när man är trött och trögtänkt men det funkar.

Onsdag

Har lagt gräs vid Lindöskolan i två dagar nu, blir så trött i kroppen av att göra det så igår när jag gått och lagt mej och skulle sova tänkte jag ah gu va skönt det skulle va och lägga sej ner..meh ditt jävla pucko du ligger ju redan ner!! Hähä.. 
Jobbar bara med massa gamla gubbar hade ju vart bättre om det vart lite yngre snyggingar. Stör mej på en av gubbarna, han ska hjälpa mej med massa bara för att jag är tjej... Jävla gubbjävel!!! Och sen sa jag att jag var en av de bästa där, jaha va fan ska du "hjälpa" mej hela tiden för då?

Va och fika med Alex en stund ikväll. Trevligt trevligt!! =) Är oftast för trött för att göra nåt efter jobbet men man kan ju inte bara jobba och sova. Nae men nu är det i alla fall läggdags för mej så att jag orkar upp imorgon bitti, känns som klockan börjar bli lite för sent..

Helgen vecka 28

Jag kom in på mitt första handsval till universitetet så ska förmodligen börja plugga till hösten, samhällets logistik.

Trodde jag var sommarjobbare men igår när jag pratade med bossen fick jag reda på att jag var timanställd, antar att det är lite bättre. Jag har en sån jävla koll alltså.

Måste köpa nytt batteri till Ärtan för har fått startat med startkavlar de senaste gångerna jag vart ute och åkt och det är ju inte de smidigaste sättet att starta en bil på direkt.

Var på landet den här helgen igen, det är faktiskt ganska skönt att va där man slipper nämligen att va bakis där av någon konstig anledning. Var en sväng på Hornmarken men hittade inget intressant att ta med mej hem men är kul att bara gå runt och titta lite. Känns nästan som att vi har en fritidsgård nere hos oss, kommer och går folk typ hela dagarna, kanske ska börja och ta medlemsavgift för att få hänga på vår gårdsplan. Haha Jocke "tvingade" en av ungarna att tvätta hans cross.


Ärtan!


Köpte en bil idag. Ärtan heter den.

Landet helgen vecka 27



Jag och Sofia var i Västervik igår. Gick en sväng på stan och shoppade lite och sen gick vi in på Tant Grön och köpte oss en varsin räksallad och åkte ut på Gränsö och la oss på klipporna och hade lite picknick. Låg där i ett par timmar och småfrös eftersom molnen vägrade släppa fram solen. Innan vi lämnade Västervik våldgästa vi Sofias moster och blev bjudna på fika. Framåt kvällen blev det hem till Hult och grilla med familjen och slöa framför tvn. Superduperbra dag!!!

Idag har vi bara softat i trädgården, gått runt stugorna där vi hittade smultron som vi stannade och åt av, Sofia tyckte jag stannade och umgicks med smultronen för länge så hon fick tjata på mej så att vi kunde gå vidare. Var uppe hos Sofia och kollade på massa kort oxå, mamma fick tjata på mej så att jag skulle komma hem så vi kunde åka tillbaka till stan. Ville stanna kvar längre på landet det var så skönt att komma ifrån stan.

Tessa skicka ett mms förut för att visa att hon var på Roskilde. Då skickade jag tillbaka ett kort på mej och Sofia och sa att vi var på Hultfestivalen. Då får jag tillbaka men du skulle väl inte på Hultsfred i år. Haha.. Fan känns jobbigt att inte åka på Hultan gör nästan ont i själen att bryta en så vacker tradition. Är glad att bandsläppet inte är så bra i alla fall. Kanske blir Sonisphere så att jag får lite festival men har inte bestämt mej riktigt än, får se hur det blir.

(Har uppdateradt bilddagboken;))

Sommrarna på landet

I tisdags forsatte jag att vara duktig, var på badhuset med mamma hela dagen och låg och svettades lite i solen och simmade 1500 m bröst och 700 m rygg. Jag är så duktig!! Resten av veckan har jag  gjort en jävla massa knäböj, håller på att måla en bod som aldrig tycks vilja bli färdigmålad, lagom kul att göra det i den värmen som vart den här veckan. Igår fick jag typ värmeslag eller nåt och som lite extra salt i såren la telefonhelvete av så kastade den i backen och började grina och när jag kom hem la jag mej på golvet och skrek och grinade lite till... Har jobb en månad framöver så blir inget Hultsfred för mej i år, känns lite pissigt, inte för att det är några band som jag direkt vill se men känns ändå jävligt att inte kunna åka. Hoppas nån vill hänga med på Sonisphere istället och åka dit på fredagen så att jag får lite festivalliv den här sommaren i alla fall.
Följde med till landet i helgen och så försvann det fina vädret. Typiskt! Jag och Sofia ska nog åka till Västervik imorgon i hopp om att som Sofia sa"få fina sommarminnen! Kanske spana på en grabb och mumsa på en glass" . Jag hoppas på sol så att vi kan sola och kanske bada och självklart vill jag shoppa lite också.
Saknar sommrarna på landet, när jag och Sofia var med varandra i veckor i streck så att vi tröttnade på varandra och sen var vi från varandra en dag och sen umgicks vi igen. Vi sprang mellan henne och mej flera gånger om dagen och hon ville jämt springa och tävla om vem som sprang snabast för att hon visste att hon var snabbare än mej,  vi körde dunk, spelade badminton nästan varje kväll och krocket och kubb ibland, spelade yatzy, geni och shack, fikade, åkte och badade och byggde kojor. En period hade Sofia lite tvångstankar så hon var till exempel jämt tvungen att gå två steg före mej och om det körde förbi en bil på "stora" vägen tvingade hon ner mej i diket för att den inte skulle få syn på oss och komma och kidnappa oss. När det fanns jordgubbsland här satt vi ganska ofta ute vid vägen och sålde jordgubbar. Självklart har vi klagat om hur tråkigt det var här också.