Mitt Liv Suger Panterpenis!!

Fan jag vill inte åka på kryssningen men har ju redan betalt och man får bara tillbaka hälften av pengarna om man avbokar resan, så jävla ruttet!! Varför måste jag jämt vara så jävla fattig för? Har fan aldrig pengar =/ Kul att åka på kryssning nykter då och inte ha råd att köpa ett skit. Mitt liv suger panterpenis!!

Söndag

Jag är shoppingsugen men jag får INTE göra av med några pengar innan kryssningen. Ångrar lite att jag ska med på den, känner att jag hellre skulle göra andra saker för dom pengarna men det är ju försent att ångra sig nu. Fast det blir säkert kul, det brukar det ju vara på kryssningar.
New Yorker öppnar här i stan på onsdag tror jag =) Kanske skulle tillåta mej att gå dit och köpa något litet det är säkert massa bra öppningserbjudanden..

Bara för att..

I onsdags kollade jag och Fia på Gudfadern 2 och käkade pizza. *mumsfilibaba* :P
Igår hade Alex vägarna förbi Norpan igen så tog en fika med henna på Fräcka =)
I dag vet i fan ska tydligen till Gud där folk ska sitta och dricka drycker inhållande alkohol men jag skippar nog alkoholen, åker hem tidigt och spar mej till imorgon då det är fest hos Isabelle =) Woho!!!


Päkörd Av En Tankbil

Sköjigaste helgen på länge!!
Palace i fredags och inflyttningsfest och Platens i lördags.
Kommer inte ihåg så mycket detaljer och har inte så stor lust att skriva så mycket heller men jag hade JÄVLIGT SKÖÖÖJ iaf. =)
Det är massa krångel med att få datorn fixad. Blir så jävla less på det. Varför kan man inte bara få skicka ivägen den och få den fixad för?


Vakna upp, säg en bön, ta en shot och spänn hjälmen
låt ingen se att du varit vaken hela helgen
ta på dig ett nytt fejs och hitta kraft du inte har
och har du någon kvar är det nog bra om du spar
Sammelsuriumet av liv, som snart kommer förbi
får dig att känna dig som påkörd av en tankbil men vid liv
men för att överhuvudtaget kunna stå upp efter första hjälpen
bör du nog vakna nu och spänna hjälmen

Manamana


Kondomer Blir Hårsnoddar

Ah kom precis på en sak som jag läste i tidningen förut. Dom där borta i Kina som gör massor av saker som sedan säljs i Sverige, dom gör hårsnoddar av använda kondomer!! Fatta vad äkligt!! Så nu kan man få massor av konstiga könssjukdomar av hårsnoddar om man inte är försiktig. Tänk på det nästa gång ni tar hjälp av munnen för att hålla en hårsnodd eller något annat av gummi.
image236

Hur fan gör man 69:an uppochner?

Jag skulle behöva 198 kr för jag vill köpa den här tröjan Jag vet att jag köpte en nästan likadan här om dagen men nu är det som så att jag köpte brallorna som hör till den här tröjan för det fanns inga till den tröjan som jag köpte och jag har använt den tröjan jag köpte här om dagen så kan inte lämna tillbaka den =/ Jag har sånna problem, det är nästan lite synd om mej.
Min dator är krasslig. Måste programera om hela datorn så kanske dvdn börjar fungera annars får jag skicka i väg min kära lilla dator till datordoktorn. Jag vill inte skicka iväg min söta lilla dator så hoppas det räcker med att programera om den. Håller på att bränna ut all musik på skivor, assegt!!

Folk brukar tycka att jag säger knäppa grejer men jag tycker det är folk som hör knäppt.
Jag: Han kanske inte kan skilja på sexor och nior utan gör dom uppochner?.
Andreas: Hur fan gör man 69:an uppochner?

Pepparkaksbak

image233
Idag har jag bakat pepparkakor.

image235
Sen kom Hanna och provsmakade.

image234
Sen tog vi en sväng till HC och där råkade jag visst lägga mina sista slantar på en tröja. (Det är inte tröjan på bilden jag köpte men någon liknande..)

Gaaah jag missade både Magnus Betnér och Lars Winnerbäck i helgen p.g.a. pengabrist =(


Nykter Helg

Jag har nykter helg. Det går skitbra, var till och med med när Hanna, Isabel och Bina förfesta igår och jag hade dricka men jag drack inte en droppe. Skulle egentligen haft filmkväll med Ludde, Amanda och Isabelle men det kom en sak i mellan så jag övergav dom plus att vi inte hade nån dvd.
Färgade precis håret mörk brunt, skulle behöva klippa mej också men det vågar jag inte ge mej på att göra själv.. :P

Skallesmärta

Jag har ont i skallen och mår lite smått illa idag igen =/

Jävla skitdag

Fy faan vilken jävla skitdag. Ångest vilket leder till att jag inte är riktigt närvarande, vilket kan märkas lite när jag kör bil vilket kan vara lite läskigt. Bilen har vart lite konstig hela dagen också men försökte hjälpa Martin att få igång hans bil ändå vilket vi inte lyckades med. Körde vidare en bit och fick soppatort och det gick inte att ringa från min telefon men det löste sej ändå så fick tag i pappa så han och Jocke kom med en dunk bensin. Men bilen startade inte ändå så då fick jag för mej att Martins lilla biljävel hade smittat min med nått äkligt litet virus. Så fick gå och lägga i pengar i biljettautomaten och sen försökte vi igen och då startade bilhelvete efter ett par försök. Sen när jag åkte hem följde snuten efter mej och när jag hade parkerat ställde de sej för min bil. Blev något nervös asså med tanke på hur jag kört idag. Hade inte körkortet med mej heller för det låg i pappas bil :S Men pappa kom upp me det för han såg att snuthelvete föjde efter mej och sen fick jag blåsa och så ställde de massa konstiga jävla frågor..Undra varför dom följde efter just mej för? *-)

Snö och slask vilket blask...

Snön är välkommen men slasket och blasket kan ju ta och utrotas nu på en gång.

Dääääckbyte

Idag har jag lärt mej att starta en bil med startkablar och att byta däck. Jag är fan värsta naturbegåvningen på att byta däck asså!! :P
image232
Första dan i skolan efterlovet idag, kändes riktigt jävla pissigt!!

Sista halvan av lovet

I onsdags blev det utgång och jag blev av någon anledning för jävla fuller och fick skallesmärta men det var kul ändå.
I torsdags flydde jag till landet för att delta i den årliga tradtionen, ärtsoppa och punch följt med vinpimplande.
I fredags bar det av till Vimmerby där jag fick en gratissminkning och eftersom det blev så bra så blev det att köpa några av produkterna som sminkösen använde, var ju ta tre betala för två också så nu är jag ett par hundra fattigare. På eftermiddagen skulle vi gå till grannarna och fika men blev kvar där hela kvällen och drck vin och öl och så blev det visst lite kvällsmat också.
I lördags var jag. mamma, Inger och Kicki på julmarknad vilket också är tradition. Var ute med kameran en stund också.
Vårt kära lilla landställe. Faktiskt ganska skönt att vara där, borde kanske följa med dit oftare.

Jag åker moppe. Den är så fin, nästan så att jag skulle vilja ha en sån hemma. Den går skitfort också, eller inte går fan fortare att cykla men det var fridfullt att färdas på den :P

De håller på att bygga gärskgård runt kullen så att fårskallarna förhoppningsvis ska hålla sej i hagen. Det är så fint med gärskgård.

De söta små fårskallarna.

I dag, söndag kände jag mej lite tvungen att plugga så hann skriva en halv sida om judendomen innan jag begav mej till tv´n för att glo på familjen Addams. På vägen hem började min telefon att funka, hade massa missade samtal, det är fan att man ska vara poppis när man inte vill vara det men annars när man vill att nån ska höra av sej är det inte en käft som gör det. Svängde förbi Tessa och Rikard en sväng och drack kaffe och käkade bullar. Rikard kunde inte få min dvd att funka så det får bli att skicka iväg datorn till farbror doktorn. Hur ska jag klara mej utan min kära lilla dator liksom? Måste skaffa nånstans att förvara alla mina bilder och min musik under tiden den är borta. Var störmavbrott här hemma i stan förut, undra om alla små stadsungar överlevde det? :P