Ajajajaj

Jag har ont i halsen =/

Byebye apotekmonopolet

Snart i matbutik Antirökmedel, nässprej och värktabletter -
Det var på tiden byebye apotekmonopolet. Snart kan vi köpa värktabletter, nässpray och liknande i vanliga affärer. Tummen upp till regeringen.

gott&blandat

Tessa köpte ett par trosor för 300 spänn här om dagen och upptäckte när hon kom hem att de var för små så hon skänkte dom till mej istället för att gå och byta till rätt storlek. =)


Har blivit lite shopping för min del också i veckan, en randig topp, ett par knästrumpor, lite tights och lite trosor (dock inte i samma prisklass som när Tessa shoppar trosor).
 

Var en kärring på h&m igår som förstörde min dag, alltså om man har 500 grejer som man ska byta och inte ens har nåt kvitto och inte ens lappar på alla grejer och ska byta de mot 500 andra grejer och det kommer någon annan till kassan en millisekund efter en så låter man den andra gå före som bara har en grej. Men nej då den där jävla blattekärringen såg till att jag fick stå i kö i över 10 minuter, jag hatar att stå i kö blev assur och på asdåligt humör och det höll i sej hela dagen. Slutade med att Jocke fick skjussa mej till Konsum så att jag kunde köpa naturgodis och mörk choklad, blev på bättre humör efter det men 100 spänn fattigare. Känns lite illa att ha köpt godis för 100 spänn men det var ju trots allt "nyttigt" godis hade ju vart tusen gånger värre om jag köpt vanligt äckelgodis som bara gör en tjock och illamåenden för så mycket. Jag är ganska dålig på att uppskatta hur mycket jag orkar proppa i mej ibland så som det verkar nu har jag godis i minst en vecka framöver..hähä

Haha har du blir vad du äter på på tvn och de visar från min gamla skola i Strängnäs, lite kul att se lite därifrån var fan aslänge sen jag var där.

I helgen blev det lite festande. I fredags var vi hos Magnus och i lördags hade Jocke utflyttningsfest på Gripen, jag tyckte vi skulle kasta ut hans tegelstenstv genom fönstret men det tyckte inte han så den fick stå kvar. blev utgång båda dagarna, till Wasa. Var en riktigt sköj helg.

Var på ett möte på arbetsförmedlingen tidigare idag. Jag ska vara med i någon grupp som kallas jobbfocus. Verkar väldigt flumt, inte ens dom som håller i det vet riktigt vad det är vi ska göra men får väl hoppas på att det blir något bra.

Imorgon ska jag till tandläkaren på förmiddagen och efter lunch ska jag och Erika gå på en ky-mässa som ska vara på biblan, får se om vi hittar några intressanta utbildningar. Hoppas det!! Har möte med han på ungdomsresursen imorgon på eftermiddagen också men ska nog ringa och avboka det så att vi slipper stressa. Brukar ändå inte ge mej så mycket att gå på de mötena. Har lite svårt för min handledare där...

2 år idag woho

Idag firar jag och min hemliga pojkvän 2 år!!! Woho!!! Nae vars men idag för 2 år sen tog jag körkort  och jag har inte lyckats bli av med det (än?) så vi var nåra stycken (närmare bestämt nio stycken) på Hugos och käkade lite. Vi var egentligen där för att fira Erik som fyller 26 (tror jag) år idag och att Arini är klar med ex-jobbet. Var väl inte världens godaste käk men det var trevligt i vilket fall.


Smarto

Ankan är så jävla smart! Hon har kollat fel i portotabellen hela tiden så att hon tagit för lite betalt för portot...

Bankbekymmer

Varför tar det så lång tid att föra över pengar från ett konto som har en bank til ett annat konto som har en annan bank?

Svart mellanmjölk


Fick denna
länk av Candra nyss. Mellanmjölken blir svart, i en vecka i alla fall. Tycker den här förpacknigen är mycket finare än den vanliga så ska nog dricka extra mycket mjölk den kommande veckan för att visa mitt stöd till den nya desigen.

Raggmunk


Idag har jag stått vid spisen i 3 timmar!!! Det var så lång tid det tog för mej att göra 
raggmunk. Men det var det fan värt med tanke på resultatet. Så jäkla gott med raggmunk och fläsk! Inget man gör allt för ofta med tanke på vilken tid det tar men väl värt att göra det nån gång om året i alla fall. Lite synd att jag hade bestämt mej för att göra det just idag med tanke på att det var så fint väder ute. Har inte satt min fot utanför dörren än så länge idag och nu har solen gått ner men det blir nog en liten kvällspromenix senare så att jag får röra lite på fettet och får en nypa frisk luft så att jag förmodligen inte har allt för svårt för att somna sen när det blir dags för det.

Fina vädret

Jag vaknade till strax innan nio imorse och såg att det var värsta fina vädret ute och vad gör jag? Jag börjar med att sova bort halva dagen och sen fortsätter att hålla mej inomhus..


Tisdag

Jag ringde till tandläkaren tidigare idag och bad om att få ett skriftligt kostnadsförslag men det kunde jag tydligen inte få men hon sa att det nog skulle kost ungefär 260 kr, inte så jätte dyrt om det inte visar sej att jag har hål vill säga. Det var iof 300 kr i rabatt för att jag är under 30 år och inte vart hos tandläkaren under det senaste året.

Vaknade av att Erika messade mej imorse och igår vaknade jag av att hon ringde haha =) Det är skitbra när folk hör av sej på förmiddagarna så att jag inte blir kvar i sängen hela dan. Blev en liten promenix med henne och barnen bort till Willys på förmiddan i det jättegråa vädret och typ 2 minuter efter att jag kommiet hem hade det blivit jättefint väder, så jävla typiskt!!

Var och handlade lite på Kvantum förut, fy fan va det ser ut på HC. Tycker de borde ha kommit lite längre än vad de gjort med tanke på hur länge de har hållt på att bygga om. Har en gratistårta att hämta ut på Kvantum, hade tänkt hämta den idag men de hade inte den storleken på tårta jag skulle få idag så tar det en annan dag istället.

Jag har vart duktig och bäddat rent och städat  i mitt rum idag. Fixade käk också och min köttfärssås var tydligen jävligt god. Kom med ett jättebra förslag förut, om mamma, pappa och Jocke jobbar kan jag vara hemma om dagarna och fixa käk, handla, städa, tvätta osv. mot att jag får 10% av deras lön att göra vad jag vill med.

Ugggggh för vaniljvodka

Fredric skulle vara snäll och köpa en flaska vodka till mej när han var på kryssning men han kom hem med en flaska vaniljvodka. Jag tycker inte om vaniljvodka så jag var jäkligt generös i lördags och bjöd Magnus på en jävla massa sprit men vi hann inte riktigt få i oss hela flaskan innan det var dags att bege sej utåt. Nästa gång är det Magnus tur att bjuda, jag hittade två oöppnade flaskor smirnoff i hans barskåp så det kan nog bli kalas =) Blev en sväng på Wasa, det var roligare än vanligt, vet inte om det var vaniljvodkan som gjorde det eller om det var ett hyffsat bra band som spelade eller en blandning av det kanske. Lyckad lördagkväll i alla fall.
Idag blev det en liten sväng på stan dock ingen shopping men hittade ett par fin-fina Björn Borg skor som jag nog ska köpa senare. Blev en sväng till infoteket också för att hämta lite utbildningskataloger. Jag blir fan knäpp hittar ingen utbildning här som känns så jättelockande och även om jag skulle hitta en utbildning så börjar den inte förens i höst. Så skulle vara skitbra om jag skulle få gå en utbildning genom arbetsförmedlingen så slipper jag vänta till i höst men men får väl se vad som händer kanske får för mej att söka nåt jobb istället.

Ibland...

Ibland är det så jäkla skönt att bara vara hemma själv och inte gör nånting men det är nåt med fredagar och lördagar som gör att jag känner mej så ensam när jag är hemma själv då...

Igår var vi på Black Horn där det var rock-karaoke, inte för att jag hade en tanke på att gå upp på scen men det var jäkligt nice ändå, var jäkligt schysst stämning gillade stället.

Promenixer

Gick fram och tillbaka till Komvux med Erika tidigare idag, tur att jag har nån som drar med mej ut lite om dagarna så att jag inte bara sitter inne och ruttnar. Vi tog en varsin vagn så blev mkt mer givande än att bara ta en vanlig promenix. Var borta på macken med Hanna ikväll också och skickade iväg ett paket, va lite krångel med portot och så men fick iväg det till det pris jag ville till sist. =)
Har satt in lite (massor!!!) fler annonser på tradera nu ikväll, hoppas att nån vill ha skiten!!!!

Desperate och Ben & Jerry´s =)


Tristess

Ah dör snart av tristess. Hatar att folk segar så med att sätta in pengar till mej, borde fan få dröjemålsränta!

Segischt

Ah blir så seg av att inte göra nåt om dagaran. Har gjort alldeles för lite de senaste så känns som att om jag fortsätter så här så kommer det snart bli problemos med sömnen igen. Får hoppas att hon som ska köpa min tråkiga organisationsbok har satt in pengar till mej så att jag kan gå bort till macken och posta den idag.


Kul kväll

Drack öl och spelade poker hemma hos Erik i lördags, jag var inte allt för bra men ofta man är bra på nåt första gången man gör det då. Kul var det i alla fall. Jag och Magnus drog vidare till Palace sen, det är så jävla mycket roligare där än på Wasa så varför hamnar vi jämt på Wasa? Ändring på det tack!!! Skitkul kväll i alla fall. Träffade brorsan ute, kul att festa lite me han också händer ju inte allt för ofta liksom.

Sorgligt

Så jävla sorgligt!!!!! Jag hoppas verkligen det inte är sant men varför skulle man ljuga om nåt sånt? Jag tror det är sant men vill inte tro det....

all my friends are dead

ensam....

Tradera

Ah nu har jag lagt ut massa skit på tradera så får se om jag blir av med nåt. Fy fan vilken tid det tog, lär nog dröja innan jag gör det här igen..

Rensat lite...

Rensade lite till i garderoben förut så funderar på att lägga ut ett par till auktioner på tradera men de mesta som blev utkastat ur garderoben är så jävla fula kläder så vet inte om det är så stor risk att nån kommer buda så kanske inte är värt att lägga ner massa tid på det. Fast har ju inget bättre för mej. Känns så tråkigt att man kanske bara får småsummor för plaggen också men många bäckar små. Nu bestämde jag mej, jag ska ägna den närmsta tiden till att lägga ut massa skit på tradera eftersom det inte är nån som hittar på nåt roligare med mej.


Babbel

Ah ringde till ekonomiskt bistånd här om dan och frågade om när jag skulle få pengar och de saknade tydligen ett papper som jag skulle lämna in innan jag kunde få några pengar men de var inte riktigt säkra på vad det var för papper. Sen när jag var nere och lämnade in det så frågade jag om det var rätt och det skulle det nog vara, vadå nog? Borde de inte veta vad det är för papper dom ska ha av en eller? Jävla muppar fattar inte vad det är som är så jävla svårt. Var på låtsasinterjuv på ungdomsresursen igår, fy fan vad pinsamt hatar sånt där. Fattar inte vems jävla påhitt det där är men allt för att jävlas med en. Man går ju inte hemma för att man tycker det är kul liksom.
Min handläggare på arbetsförmedlingen är ju också lustig. Jag vill gå en utbildning genom arbetsförmedlingen så jag maila henne och sa att jag ville det och då fick jag en tid till ett infomöte om det imorgon men sen ändrade hon sej och sa att jag skulle få vänta och gå på ett nästa månad och att jag ska söka jobb under tiden. Men hallå jag vill ju gå utbildningen innan jag söker jobb så jag kan få jobba med nåt jag tycker verkar kul. Stör mej på hennens sätt att skriva oxå, talspråk, små bokstäver hela tin, .... istället för att sätta punkt efter en mening osv. Kommer nog inte göra några seriösa ansökningar den här månaden. Vill gå en utbildning!!!!

Äckelkänslan & muren

Känns som att äckelkänslan kommer krypande igen. Vill inte veta av den men känns som att om man upplevt den en gång kommer man aldrig att bli av med den. Den kommer alltid ligga gömd nånstan inom en och komma framkrypande lite titt som tätt, för varför ska man få må bra för?
Jag har väldigt svårt att släppa in folk och jättesvårt att prata om mej själv. Jag har skitsvårt för känslor också, va fan är det för nåt liksom? Det är som att jag byggt upp en försvarsmur inom mej som jag inte ens själv har varit innanför. Känns inte som att jag känner mej själv så mycket som jag skulle kunna göra. Jag kan inte ens släppa in mej själv. Undra vad som finns där innanför?  Vad är jag så rädd för? Vad är det jag döljer?


Nu är det fan dags...

Jag tycker det börjar bli dags att komma in pengar på mitt konto nu, har vart utan pengar alldeles för länge. Skulle behöva klippa mej och färga håret, köpa lite nya kläder och skaffa gymkort men det känns väldigt avlägset för tillfället. Nu när jag verkligen har tid och viljan till att träna har jag inga pengar till det. Hoppas verkligen jag får pengar i veckan så att jag kan göra nåt skoj.

Typiskt!!!

Så jävla typiskt jag skulle kunnat följa med Erika till Sthlm nu tors-sön men nej då självklart är det så att jag måste på ett möte på arbetsförmedlingen på fredag. Skulle va så skönt att bara komma härifrån ett par dagar och nu när jag hade chansen så är det klart att arbetsförmedlingen ska sabba det.

Var Gripenfest i fredags, grymt kul. Det var ett X antal hundra människor där,  det var folk över allt, det var som att man var ute på krogen med undantag för att man fick ha egen dricka och att det fanns gratis fulvin i typ obegränsade mängder.