Fina klänningen

Jag var lite impulsiv och beställde en klänning till bröllopet. Får se om den passar. Den är ganska dyr så skulle kanske va bra för ekonomin om den inte passar iof så var de andra klänningarna jag hittat ännu dyrare.



Samstag

Blev en liten sväng på stan med Ullis idag. Hon köpte ett par skor till min kusins bröllop. Jag borde också börja leta kläder till bröllopet men har inte haft tid och ork att gå på stan och kolla. Jag hade tänkt att hämta biljetterna till smygpremiären av SATC2 men sf-kiosken var stängd och det gick inte hämta ut dom i automaten :S Men man kanske kan hämta ut dom precis innan bion börjar? *-)

Var och köpte en liten grill med mamma i eftermiddags så att vi skulle kunna grilla ikväll. Vår gamla dog i vintras pga snöras. Grillade ribs och till efterrätt gjorde jag grillad banan med choklad i, hur gott som helst.



Vissa personer känns bara så tragiskt att se.

Lördag

Fina vädret :) Vill göra nåt men är för lat för att hitta på nåt och folk är säkert redan upptagna.

La ut min soffa på blocket igår men tror jag satt för högt pris. Får väl lägga ut en ny annons på den med lägre pris senare om ingen ringer på den. Det tråkiga är att telefonräkningen blir så hög när man lägger ut massa annonser.

Jag vill flytta hemifrån. Kollar lägenheter på hemnet och längtar till att få fastanställning så att jag kan köpa mej en egen stor lya.

Jag på praktiken!


Everybody Draw Mohammed Day!


Festival

Jag vill åka på festival! Jag vill åka på festival! Jag vill åka på festival! Sa jag att JAG VIIL ÅKA PÅ FESTIVAL!?!

Byebye Ärtan

Nu är Ärtan såld, till en Göteborgare. Jag funderar på om han och hans kompis är kändisar för dom kändes bekanta på nåt sätt och jag känner ingen i Göteborg alltså måste dom vara kändisar!

Jag vill åka på festival! Är det någon bra festival vecka 28, 29 eller 30?

Lååångt inlägg

Det börjar bli dags att uppdatera bloggen har jag fått höra. Det händer inte så mycket, i veckorna är det upp halvsex åka och "jobba" hemma strax efter fyra och då orkas det inte med att göra allt för ansträngande grejer och så i säng vid nio-tio beroende på om det är nåt på tv, brukar somna ifrån tvn. Värdelöst att alla program jag vill se börjar nio när jag egentligen vill sova.

Candra fyllde år förra helgen så då var jag förbi där en sväng och blev full. Jag och Jocke drog till TB´s spelning på mc-klubben. Jag råkade planka in, i efterhand känns det inte så smart att råka planka in på en mc-klubb men jag fattade nog inte riktigt att det kostade att gå in först och sen när jag väl va inne och fattade så gjorde jag av med pengarna i baren istället. Candra fick ett våffeljärn av mej i födelsedagspresent så var förbi och käkade våfflor i veckan *mums*. Jag blev inte ett dugg bakis i söndags så jag har en teori om att jag blev immun mot bakfylla efter att ha vart ute med Skanska.

Var på landet i helgen. Jag fixade asgott käk i fredags. Köttfärspaj med kidneybönor och snittar med laxröra. Laxröran är nästan syndigt god och bara för att jag är så snäll ska jag berätta hur man gör den. Det kanske inte ser så gott ut på bilden men jag lovar det är SVINGOTT!

Okej gör så här! Blanda pepparrotsost med lite creme fraich och rejält med hackad dill. Blanda i laxbitar, salta och peppra och så är den goda röran klar.

I lördags var kusin med familj och min moster på besök. Blev en heldag i solen med grillning, promenader och sevärdigheter.


Pappa och hans bästis.


Fårskallarna sprang efter oss efter att vi matat dom med gottit. Haha världens fart fick dom.


Kollade in senaste stugan, jättemysig den har bästa utsikten och störst verandan. =) Jag fick en idé om att försöka få med mej lite kul folk och fira midsommar på landet, nån som är sugen? Om stugorna är lediga kanske man skulle kunna låna en. Intresseanmälan görs till mej ;)


Vi grilla. Mumsigt värre.


Var en sväng och kollade brudtallen. För att göra lång historia kort (kortare). 1300-tal. Rik tjej blir kär i fattig kille. Rik tjejs pappa ogillar detta men accepterar det med tiden. Fattig kille ska ut och kriga hinner inte gifta sej innan. Innan han åker ut i krig binder han ihop två tallar och säger att det enda som kan skilja tallarna åt är döden och detsamma gäller för dom. Fattig kille åker och krigar och kommer inte hem efter kriget när de andra soldaterna kommer tillbaks. Rik tjej går och väntar i år efter detta på att killen ska komma tillbaka men inser såsmåningom att han är död och är på väg att gifta sej med en rik bonde istället till hennes far förtjusning. Ridandes på väg till kyrkan blir hästen rädd och kastar av tjejen så hon ramlar av och slår huvudet i en sten och dör precis i närheten av tallarna, hennes sista ord blir bara döden kan skilja oss åt. Precis efter detta kommer fattig kille tillbaks(han blev tillfångatagen av fiender under kriget och blev inte släppt förens nu) får höra vad som hänt och går då till tallen och tar sitt liv.


Olivia leker med B2.

Läste Kindaposten idag och såg att dom hade tipspromenad i Horn så lurade med mej mamma att gå den. Jag vann över henne. =) Var kul att gå runt där och se lite "nya" ställen.


Alltså fy fan för att åka E22:an hem vi köade i 45 minuter. Varför vill inte politikerna lösa problemet med köerna för? Det är ju knappast ett nytt problem. Vi brukar inte åka den vägen just på grund av köerna men nu gjorde vi det för vi skulle förbi moster och morbror i Gusum. Dom har blivit farmor och farfar till en liten Kelvin så dom ville ha ett fårskinn till han som han kan ligga och mysa på sen.

Oj blev ett långt inlägg. Orkade du läsa allt?