Raderat

Byebye!!

Dumma dumma Sverige

Jag skulle till systemet idag men när jag kom dit hade de stängt för att det räknas tydligen som söndag idag. Jäkligt surt. Dumma dumma Sverige. Jag som för en gångs skull hade bestämt mej för vad jag ville ha för dricka. Jocke hade öl hemma som jag kunde ta av som tur är. Annars kanske man skulle ta och köpa smugelsprit det går ju också när systemet inte behagar att ha öppet.

Toppenkväll

Vilken toppenkväll! Var hemma hos Candra och Jocke och käkade planka som Candra gjort. Hur jäkla gott som helst. Candra borde bli årets kock. Blev en skräckis och skära i pumpor. Skära i pumpor ska jag göra fler gånger det var faktiskt riktigt skoj.

Smaskiga maten


Fina pumporna.


Dockor

Jag har vart runt i massa affärer där de kan tänkas sälja dockor för att jag ska ha en imorgon till halloweenfesten. Fy fan va dyrt det är med dockor, de flesta kosta över 400 spänn. Till sist åkte vi till myrorna, där hittade jag en docka jag ville ha men den använde de som skyltdocka så den var inte till salu men hittade till slut en annan docka där som fick duga och den kosta 15 kr, lite skillnad va?



Den dockan jag köpte är inte lika fin som den på bilden, än! Men den ska bli! =)

Gratis presentkort =)

Iiih kolla vad jag fick från gratisbio idag 200 kr i rikskuponger =) Gratis är bra!!


Torsdag

Var och hämtade lite grejer och drack kaffe hos Candra igår kväll. Jäkla nice asså. Imorgon blir det skräckfilmskväll hos henne, woho min önskan gick i uppfyllelse =) Candra försöker övertala mej att komma på halloweenfesten hos dom på lördag och idag när jag var på stan med Erika hittade jag en sån himla fin klänning som jag köpte i fall att jag ska på festen så det lutar väl åt att det blir fest så att jag kan använda min fin-fina klänning =)

Kolla va jag hämtade idag =) Längtar så! Ska bli så himla kul!

Skogen

Har vart ute på skogspromenad med moster på förmiddagen. Finfint, perfekt braigt väder för det.

Jocke har snott mobila internet så får köra med det vanliga och det går skitsegt =/ Får nog hitta på nåt annat att göra än att sitta vid datorn om jag inte ska få ett utbrott. Det borde ju vara tvärtom att det är mobila internet som är segt jämfört med det vanliga eller?

Funderingar kring Halloween, ps2 & ps3.

Eftersom min väska fick dela min fylla i lördags tyckte jag att jag behövde köpa en ny så så blev det. En sväng på stan med Alex och införskaffa ny väska och fika på Fräcka följt av tv-mys- =) Nice kväll.

De har
partypaket med ps2 och ps3 på cdon nu och jag är sugen på att slå till men frågan är vilken av dom jag ska välja? Är ps3 så mkt bättre att det är värt att lägga ut 2000 kronor mer på det?



Halloween på lördag. Fest i kollektivet eller fest hos Candy obligatorisk utklädnad på båda ställena. Tror Candys fest vinner min närvaro om det blir fest känner egentligen inte för att festa. Skräckfilmskväll känns mer lockande men någon sådan har jag inte blivit erbjuden.

Gratis-sidor

Det finns ett par få bra saker med att mycket dötid och en av de sakerna är gratis-sidor på nätet. Man fördriver tiden och får grejer för det.

Gratis5 och Gratisbio är typ likadana man samlar poäng genom att logga in, besöka hemsidor, registreraa sej på olika sidor, vara med i tävlingar, ladda upp kort, skicka efter gratis prover, shoppa o.s.v. Självklart får man poäng om man värvar folk också därför jag skriver detta inlägg och de som blir medlemar får extrapoäng om de blir värvade.

Gratis5.se

Lockerz är nog den minst ansträngande sidan att vara medlem på, man behöver dock bli inbjuden för att kunna bli medlem så säg till om ni vill ha en inbjudan. ;) Man får poäng genom att logga in och svara på frågor, det kommer upp en ny fråga varje dag. Poängen kan man sedan byta mot prylar så som dator, tv-spel, telefoner, i-pod, väskor, klockor, solglasögon, smink, smycken ja allt möjligt.



Va är ni medlem på för gratis-sidor? Jag har mer tid att spendera :P


Taxi


En sak som stör mej med att åka taxi är att det tar sån jävla tid innan de drar pengarna från kontot. Jag åkte taxi i lördags och de har inte dragit några pengar för det än. Jag hatar att ha pengar på kortet som redan är brända!

Broderi

Läste i Hannas blogg och blev sugen på att brodera, sa det till mamma förut när vi var och fikade så när vi kom hem plockade hon fram ett möster och sen åkte vi och köpte nål, tråd och väv så nu blir det brodera av! 5 poäng till alla som redan nu ser vad det ska bli! ;)


Nu är det gjort

Så nu är det gjort. Ett stick i fingret blev det. Jag grinade och höll för ögonen. Löjligt eller hur men alla är väl löjligt rädda för något? Jag är löjligt rädd för ormar och sprutor/stick.

Blodprov

Ah jag försöker verkligen stå ut vid tanken att det här är nåt jag ska låta nån göra med mej och tvingar mej själv att kolla på detta klipp för att det ska bli mindre läskigt men jag mår verkligen illa av att se det. Jag ser faktiskt ingen anledning till att jag ska ta ett blodprov. Klarar du av att se klippet utan att bli illamåeende?

Imorgon

Imorgon ska jag göra något hemskt! hemskt! hemskt och det kan vara en spruta inblandad om jag inte totalvägrar.


Vovsingar

Aaah kollar vovsingar på blocket. Vill ha!!!!

Måndag

Idag har jag legat i sängen hela dagen, trött och seg och noll lust till nåt annat. Jag är nog ganska lat, borde liksom ta tag i livet och göra nåt bra av det men jag hittar inte rätt, vet inte vad jag vill. Allt blir bara fel.

Hej jag heter Annika och jag är bakis.


Slut

Fan va onödigt! Dumma dumma alkohol! Varför gör du så? Det är inte kul, inte ett dugg kul. Tror min fylleperiod i livet börjar nå sitt slut.


Tröttis

Trött!! Men försöker trotsa tröttheten och följa med på saker ändå. Blir ju inte piggare av att ligga hemma hela dagarna.

Var en sväng på stan tidigare och fixade med en överraskning till Cattiz, hon fyller ju år imorgon så ikväll har hon lite partaj. Känner inte för att festa, är alldeles för seg för det men kanske piggnar till till kvällen annars blir det en lugn kväll för min del. Har vart nykter i fyra veckor nu, med undantag för två öl igår. Jag börjar nog bli gammal och tråkig.
När jag var på stan förut var det värsta folksamlingen runt en människa som ramlat ihop på golvet. Jag fattar inte varför folk måste stanna och glo för, så himla taskigt. Tänk om det skulle hända nåt med en själv och man ramlar ihop på stan då vill man ju inte att det ska stå flera hundra pers och kolla på en. Dumma nyfikna människor!!!

Träffa en skum brud igår. Hon tyckte jag var söt och skulle hångla med henne, det tyckte inte jag. Hon påpekade ganska många gånger att jag var så söt och att jag borde utnyttja det för att man kan få så mycket gratis. Det sa hon efter att hon berättat att hon inte fick nån service när hon var ute för att bartendrarna bjudit henne på dricka och sen blivit sura när hon inte haft sex med dom. Hon råkade fånga mej på kort och sen när hon kolla på kortet lät det som det var en hund eller bebis hon kolla på "aah va söööööt" och så visa hon det för Micke. Hon berätta att det syntes på mitt leende att jag hade dåligt självförtroende för det gick inte ända upp, hon frågade du mår inte bra va har du fått någon diagnos? Jag försökte hålla mej för skratt och lyckades nog lite halvbra med det. Usch läskigt när tjejer stöter på en.


Twilight + New Moon kväll =)

Erika beställde biljetter till oss igår så den 19/11 ska vi på Twilight + New Moon kväll på Heron City. Ska bli så kuuul. =) Råkade skriva fel mailadress till min biljett så har inte fått något bekräftelsemail men det borde ju inte spela någon roll?  Ska försöka få tag i sf för säkerhets skull och fråga så att min biljett verkligen är bokad. Har både ringt och mailat men har inte fått något svar eftersom de har hög belastning.


Idag lämnade jag in min ansökan om bygg till infoteket så nu är det bara att vänta och hoppas på att jag kommer in. Jag vill verkligen gå den utbildningen. Vet inte vad jag ska göra om jag inte kommer in. Jag tror inte chansen att jag kommer in är så stor men man vet ju aldrig. HOPPASHOPPPASHOPPPAS!!!

Flytta?

Nu känner jag för att flytta ifrån den här stan igen.


Hej!

Har egentligen tröttnat på att blogga, det är så meningslöst göra. Fast folk verkar ju vilja läsa om vad jag gör för ointressanta saker om dagarna eftersom de fortsätter att besöka min blogg fast att jag inte skrivit något på flera veckor. Fast jag är ju likadan själv men känns som alla typ slutat blogga eller har lösenordskyddat sina bloggar nu utan att ge mej lösenordet och då blir man ju lite opepp på att skriva nåt själv när man inte får läsa andras :P

Jag har tråkigt och jag verkar bara känna sjukt tråkiga människor för det är ingen som vill hitta på något. Blääääääää!!!

Har inte jobbat på hela veckan så har vart på stan och slösat pengar. Det är så jävla tråkigt och dyrt att vara ledig på obestämd tid. Hoppas det börjar snöa i natt och att det är snö varje dag sen i flera månader framöver så att jag har jobb!!!

Var på spa-dag i lördags, det var bra men det skulle kunnat vart mycket bättre. Hälften av deltagarna fick massage och hälften fotvård, jag var en av dom som fick fotvård vilket inte var så mycket att hänga i julgran, tror jag hade vart mer nöjd med dagen om jag fått massage istället för nu tycker jag inte riktigt det var en prisvärd upplevelse. Fick ansiktsbehandling och handmassage också och det var hur skönt som helst!!

Jag har tagit reda på att det finns en vuxenutbildning i Linköping som är som byggprogrammet så jag ska söka den. Om jag har tur börjar jag på den i januari. Hoppas verkligen att jag kommer in på den!

Broadway

Jag råkade få lite falurödfärg i mun på jobbet i förrgår, det smakade skit och eftersmaken höll i sej ett bra tag. Fick ont i halsen efter det så funderar på om målarfärg är ont-i-halsen-framkalande. En annan teori jag har är att jag egentligen skulle fått ont i halsen i lördags men eftersom jag drack massa alkohol då så dödade alkoholen basiluskerna istället för att göra mej full men tyvärr drack jag en grogg för lite för att döda alla basilusker så det blev några kvar som förökade sej och blev fulltaliga först i förrgår..

Det regnade imorse så blev inget jobb idag, så jävla typiskt att det jämt ska regna på mornarna så att jag blir hemma från jobbet. Vädergudarna vill nog göra mej fattig.

Var en sväng på stan idag och på broadway express och fika. Det var jättemysigt där, tyvärr har de inte öppet på kvällarna. Men om det fortsätter att vara dåligt väder har jag ju tid att gå dit ändå. =)