Give Me A Ticket To Graspop Metal Meeting Please ;)

Jag vill åka på Graspop Metal Meeting!!! Kolla in hur jävla många bra band d e liksom!!! http://www.graspop.be/pages/extra/bands.php Nån som har lust att skänka mej en biljett eller kanske byta den mot min Hultanbiljett? Varför fick jag inte reda på att den här festivalen fanns förens idag för? Gud din jävel ge mej en biljett annars ska jag skaffa en till helvetet åt dej!!

Fylleveckor att se fram emot.

Ojojo vilka fylleveckor jag har framför  mej.

Den är veckan:
* Mösspåtagning (vilket jag inte hade en aning om innan igår kväll när Candra påpekade det för mej)
* Kryssning med Erika, Hanna & Jennie.
* Sthlm hela helgen.


Näst vecka:
* Studentvecka.
* Nationaldagen.

Näst-nästa veckan:
Hultsfred.

Det jävliga är att jag kanske håller på att bli sjuk =/ Hade feber igår och imorse men den försvinner efter ett par ibumetin men snoken rinner stup i ett, jobbigt som faan. Hoppas det går över tills på torsdag och håller sej borta tills åtminstone Hultan är över.

Två veckor efter Hultan:
Peace & Love?

Öl, tequila och hallgolv

Var på fest hos Denise igår och sen drog jag och Mia Bitch till Wasa och resten av packet drog till Svea. Mia min lilla bitch hällde i mej öl efter öl och tequila. Oh herre min skapare vad fuller jag blev.

Imorse vaknade jag upp på ett hallgolv hos en typ okänd person. Jag fattar inte att jag jämt lyckas gå och lägga mej på ett ställe och vakna upp på ett annat.

image69
Hannisch väntar på spårisen.

image70
Och jag me..

image71
Hannisch & Jennie lika snygga som vanligt <3

image72
Jag agerar spåkärring, mkt intressanta grejer fick vi reda på.

image73
Hannisch, jag (usch ser ut som jag börjar få ölmage ju) & Mia

vi är alla blondiner innerst inne

saknar mina blondisar var så länge sen vi sågs allihopa ju =/

Elaka Myggoor

Jag har fått ett myggbett =/

Bajs

För snart ett år sen skulle jag tagit studenten om jag hade gått kvar i min underbara klass KF03 på Europaskolan. Undra vad alla gör nu mera? Dom har säkert ett mer lyckat liv än jag, många av dom är säkert utomlands, JAG VILL OCKSÅ!! Ibland ångrar jag mej så jävla mycket att jag slutade där men inget att göra åt nu liksom.

Det är en sorglig tid på året nu..

Det är en sorglig tid på året det här samtidigt som det är den tiden på året som man känner som mest gemenskap och bara vill stanna tiden och vara kvar vid den här tidpunkten för alltid. Snart skiljs man från klasskamrater och annat folk och alla sprider ut sig åt både höger och vänster runt om i världen. Man kommer inte se varandra varje dag längre utan kanske max någon gång om året. Det känns sorgligt men livet kommer att rulla på och man kommer förhoppningsvis möta nya människor som man kommer trivas med.

Blablabla

Blev utgång till en studentpub här i Salford igår, det var redigt niice asså!! Folk var väldigt generösa på att bjuda =) Lite dåligt att de stängde vid två bara :P
Var nyss inne i Manchester och gjorde av med mina sista slantar, köpte ett par gråa converse :D

Vuxenpoäng

http://www.vuxenpoang.com

Din ålder borde vara 15.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse

Hörru! det är dags att växa upp någon gång. Kanske dags att flytta ihop med pojkvännen eller skaffa bil? försök iallafall att ge ett litet vuxnare intryck.

Tips på saker att göra för att få mer poäng

    * Köpa bil
    * Köpa hus
    * Åka till Kina
    * Anordna vinprovning för dina vänner
    * Börja dricka Gourmetkaffe
    * Skaffa barn
    * Fixa dig ett riktigt jobb
    * Gift dig
    * Fixa ett ICA-kort, det är smidigt och du spar pengar

Jag tror inte att jag vill bli vuxen om det innebär att skaffa villa, volvo, vovve och en drös med snorungar.

Nu faan får ni ta och skärpa er!!

Det börjar bli tråkigt det  här!! Vad ska jag med mina msn-kontakter till när ingen pratar med mej? Jag är typ lite uttråkad, har inget vettigt att göra och inte ens någon att prata med så att tiden går lite fortare. Inte någon som komenterat min blogg heller :( Det är nästan lite synd om mej men bara nästan. Tycker synd om Tessa, fattar inte att hon orkar, hon pluggade hela dagen igår, satt uppe till halvsex imorse och pluggade, sov till nio och gick sedan på stan med mej typ hela dagen och nu sitter hon och pluggar igen och ska göra det typ hela natten, svårt att tro att vi har samma gener..
Jag kommer nog att bli tjock, känns som att jag käkar hela tiden. Kanske borde springa upp och ner för trapporna tio gånger för att förhindra det men det är jag ju alldeles för lat för. Kan beror på att jag sitter och trycker i mej massa chips och dipp nu eller så kanske jag drar mej för att göra det för att det luktar illa i trapphuset. Jag vill inte bli tjock!! Tänk om man är så tjock att man måste betala övervikt för sin egen kroppsvikt på flygplanet, fatta vad hemskt och sjukt pinsamt. Fast jag åker ju iof hem på torsdag så borde inte hinna bli så jättetjock tills dess, hoppas jag..

Some Shit

Var inne i Manchester och shoppade LITE idag. Känns nästan som att det var en väldigt dålig shoppingdag idag för mej, i alla fall jämfört med i lördags. Köpte bara fyra väskor och två halsband fast d var väldigt snygga så helt misslyckat var d ju inte. Ska nog köpa ett par gråa converse på onsdag, ville inte köpa dom ida för d kostar 35 £ och jag har bara 60 £ kvar och 20 £ av dom måste jag ha till att festa me imorn och för och ta mej till flygplatsen på torsdag så conversen köper jag bara om jag inte hittar nått annat skööj..

image66

Jag drömde att jag piercade tungan i natt och d gjorde inte ett dugg ont. Jag fattar inte varför  jag har börjat drömma om att pierca mej..d kanske e mitt undermedvetna som talar..fast den gången jag drömde att jag pierca bröstvårtan var ju en ren olyckshändelse att jag pierca mej, om jag inte hade gått fel väg på golvet så hade ju inte huset ramlat ihop och jag hade aldrig fått ett häftstift i bröstvårtan och därmed heller ingen piercing...

Väldigt intressant fakta här..

Jag har så mkt tid att göra oviktiga saker på idag, till exempel har jag tagit reda på att en 330 ml Coca Cola innehåller 139 kalorier och 35,0 g socker. En liten 0.025 kg chipspåse från tesco med salt & vinäger smak innehåller 135 kalorier. 0,1 gsocker, 8,3 g fett & 0,6 g salt medans en med räksmak innehåller 135 kalorier, 0,5 g socker, 8,2 g fett och 0,4 g salt..Intressant va?

Shopping i Manchester :D

Idag blev d shoppingtur inne i Manchester och ojojoj vad jag shoppade tror jag gjorde av med närmre 100 £. Fast fick nog ganska mkt för d.
* 3 klänningar varav en jag ska ha på studenten
* 3 toppar
* 1 linne
* 1 par skor
* 1 väska, den var typ gratis den kostade bara 1 £ fast d stod att den skulle kosta 4 £ Tessa ångrar att inte hon oxå köpte en sån nu när den var ännu billigare än vad den var från början.
* 20 st armband
* 1 blåsa på stortån
Blir mer shopping imorn eller/och på månda eller/och på tisda :D

Tessa har förklarar vad positron emission är oxå:

Först e d så här,


Sen så här,


O sen så här!!

Alla förstår va?

miss you, love you

this has not been easy 
this has been hard
i am scarred
and i do not know what to do with you.

go inside, kiss your mouth with my lips
grab your hips, cant remember why i fell in love with this.

but i miss you, i love you
its a shame you cant stay away from me this time cause oh no
you beg me you ask me to kiss you and hug you
you wont be getting my affection again cause oh no
i dont need you tonight

who do you think you are?
no one cares about a name without a face,
so dont go shooting up the place
make no mistake the loves not real
cause the love that i got is deeper so much deeper than you could ever feel

but i miss you, i love you
its a shame you cant stay away from me this time cause oh no
you beg me you ask me to kiss you and hug you
you wont be getting my affection again cause oh no
i dont need you tonight

it was really nice to know you
but, theres nothing left to show you
i got bills to pay get out the way its time to move on
and even with your boyfriend, will never be the same again
Discuss me over cigarettes and say to him...

i miss you, i love you
its a shame you cant stay away from me this time cause oh no
you beg me you ask me
to kiss you and hug you
you wont be getting my affection again
cause oh no, i dont need you
and i miss you, i love you
its a shame you cant stay away from me this time cause oh no
you beg me, you ask me to
to kiss you and hug you
you wont be getting my affection again
cause oh no, I dont need you tonight

England igen =)

Så var jag i England igen då =)

image62

Det där med att jag blivit flygrädd var bara en engångsföreteelse för idag när jag åkte hit var jag inte ett dugg skraj =)

Packat & Klart!

Jag tror jag tror att jag har slagit något slags rekord, jag har packat klart allt jag ska ha med mej till England och till systers stora förtjusning så är mer än halva väskan tom!!!! Vilket betyder att jag kan shoppa MASSOR =) och att Tessa får med sej de flesta av sina grejer hem till Sverige.




Jag inbillar mej!!!!

När jag åkte hem från England sist hände nått hemskt! Jag blev flygrädd. Fast jag inbillar mej nog bara det men det är jobbigt ändå. Har aldrig vart flygrädd förut så fattar inte att jag blev det helt plötsligt så där. Känns inte allt för kul att jag ska byta plan nu när jag fått den här fåniga inbillningen. Det är ju liksom starten som är läskig..
Men ska bli kul att träffa syster och att shoppa lite iaf! Får bara hoppas att man överlever flygresorna både dit och hem så att man både hinner shoppa och använda det man shoppat. :P

Löften är till för att brytas..

Jag lovade mej själv fyra saker i fredags och jag bröt dom alla inom ett dygn typ. Så jäkla dåligt alltså..Menmen löften är väl till för att brytas eller? *-)

The Weekend

Jag hade bestämt mej för att jag skulle vara spiknykter i fredags men det blev inte så, blev grillning med Erik, Erik, Jocke och en till som jag inte minns namnet på och om man grillar är ju öl typ ett måste. Sen hamnade vi på studentpuben i vattentornet där det dracks öl som inte en jävel har hört talas om tidigare typ men den gick att drick ändå =)

image60

Igår blev det Hugos där Dregen var DJ vilket medförde att det spelades jäklans bra musik om jag inte missminner mej helt :P Sjukt niice var det iaf. =)


Jävla småglinsghetto

Fan vad jag hatar att bo i småglinsghettot!! Ungarna går upp tidigare än vad en morgonpigg tupp gör och väsnas värre än en också. De kör med sina bobbycars (eller va det nu heter), åker skate, kastar bollar mot väggar, slår på grejer, skriker och är allmänt störiga!! Bajs på dom!!

Biljettköp avklarat :)

Har köpt flygbiljett nu =) Ska flyga över Amsterdam, får se hur d går. Det blev inte billigt men billigare än att flyga direkt iaf.

image59

Oh Turbonegro kommer till Hultan!! =) Så jävla underbart!!

Maximal Otur

Aaah jag har sån jävla otur!!! Skulle beställa flygbiljetter till Manchester nu men självklart var de billiga slut och på det planet Tessa ska åka hem med är ekonomibiljetterna slut så nu vet i faan vad jag ska göra.. :S Undra om det kommer sänka priset om jag väntar med att beställa? *-) Faan skulle beställt dom i helgen så hade jag kommit undan lite billigare iaf..

Valborg 07

Det sägs att man mår som man förtjänar men va fan har jag gjort för att må så här? Jag brukar ju inte bli bakis, speciellt inte efter den lilla mängd jag fick i mej igår. Det var niice igår fast vissa händelser var väl inte allt för roliga men säger som Hanna vi kommer iaf komma ihåg det här. Förfesta hemma hos Hanna med massa folk och sen drog vi till Palace fast det blev visst bara jag och Hanna som gick in där. Sen orkade inte jag gå hem så då såg jag till att hitta efterfest så att vi kunde ta första spårisen hem sen istället =)