Hur Ska Jag Göra?

Jag var på interjuv på Kockens igår och jag fick jobbet så det blir att göra käk åt tjurskalliga turister i sommar. Jipppi!! Vet inte om jag vill jobba där egentligen men det är ju ett jobb och jag kan väl inte förvänta mej att få nåt bättre eftersom jag inte är så aktivt sökande. Jag har haft sån tur när jag fått jobb hitills har knappt behövt anstränga mej ett skit jag har blivit uppringd och så jobbigt är det inte att svara i telefon =)
Ett stort MINUS med det här jobbet är att jag bara kan vara ledig fyra dagar den veckan Hultan är. Tror jag ska ta ledigt ons-lör och ta kvällspasset på söndan. Undra om jag pallar det? Jag MÅSTE palla. Vill verkligen vara på Hultan så tidigt som möjligt.

Jag har lite beslutångest gällande två saker:
  • ska jag köpa en spegel med guld eller silver ram?
  • ska jag åka till landet idag eller imorgon?

La Weekend

Fy fan vad ormrädd jag är. Såg två ormar vid skolan i fredags och jag började typ hyperventilera och sen tjuta.
Var hos grannarna en stund i fredags. Det bjöds på dricka och käk. Dom frågade om jag ville jobba på ett gatukök och då svarade jag kanske det är ju ett jobb i alla fall bättre än inget och då ringde de upp ägaren till nåt gatukök i Sörping så ska på interjuv där på tisdag.
Lite senare satt jag, Hanna, Fia & Mia Bitch hemma hos Hanna och drack lite och sen åkte vi till Wasa.
Igår firade vi Cassandra som har blivit 3 år. Fan va fort tiden går!!!
Var på stan med Fia idag och jag var duktig och köpte inte ett skit fast att jag såg grejer jag vill ha. Jag kanske är sjuk?

Total Fucking Life Makeover.

Ah jag är så trött!!!!! Trött på mitt liv. Trött på mitt utseende. Trött på min personlighet. Trött på mina kläder. Trött på min hårfärg. Trött på att vara trött. Trött på allt. Jag vill ha en total fucking life makeover.

Kan ni fatta att jag saknar er eller?

Jag har problem med pengar. Vi liksom stötter bort varandra. Måste försöka göra någonting åt det.
Hanna bjöd mej på hamburgare i måndags.
Fia bjöd mej på glass igår.
Hanna bjöd mej på kaffe idag.
När ska jag bjuda tillbaks då?

Satt och chillade med Hanna i Wasaparken förut. Spelade flippfloppsnusspelet ett tag, vi va skitduktiga. Vi kommer nog få vara med i OS och tävla när det blir en OS-gren. Sen kom Mia Bitch och ville chilla med oss så då fick hon göra det.

Hanna: - Du är CP.
Jag: Mupp heter det!!
Hanna: Så kan du ju inte säga det stod ju en mupp där..

Mia Bitch & Hanna försöker lura med mej på kryssning och sen weekend i Sthlm men så är det ju det där lilla problemet jag och pengar har. Vi måste fan ta och reda ut det här. Kan vi inte bli kompisar? Snälla jag saknar er jättemycket.

Happy Tree Friends - A Hard Act To Swallow


Helgen

Värsta fina vädret idag =) Fick för mej att jag skulle CYKLA och hämta mina grejer hos FIa förut, fy fan vad jobbigt det var. Kändes att det var ett bra jävla tag sedan jag cyklade sist. När jag kom hem upptäckte jag att jag glömt kameran, lite surt alltså men får väl hämta den någon dag i veckan. Kanske borde cykla då också så kanske jag får lite kondition.
I fredags var vi massa folk hos Fia och drack öl och spelade lite spel och så, mitt lag vann typ hela tiden. Folk försökte få det till att jag fuskade men det gjorde jag faktiskt inte. Jag råkade tappa min telefon i golvet så att displayen gick sönder =/ Blev en sväng till Wasa också. Jag hade askul fast jag antar att det blev lite för mycket dricka för mådde nämligen inte så bra igår, var hur jävla bakis som helst. :S

Puss & Kram

Igår var det en läskig tant som kom fram till mej på stan och sa får jag sprida lite lycka idag med läskig röst och gav mej en flyer från en sekt. Jag tog emot den och gick snabbt därifrån. Må hon brinna i helvete!!!

Mamma fyllde år igår så va massa folk här, bland annat mina små sötisar <3



Är ensam hemma nu, blir så lätt uttråkad då. Försökte hitta någon som ville hitta på något förut och det tog ju sin tid innan jag fick tag i någon. Men till slut fick jag med mej Hanna, Erik och Gunnar till Fräcka. Funderar på om det är så lyckat och flytta någon anna stans för att plugga, kanske inte klarar av att bo i en stad där jag inte känner en käft?

Hoppas ni dör av en överdos

Hur dum i huvudet kan man egentligen bli? Fattar inte vad ni håller på med och vad ni får ut av det. Ni lär väl knappast må bättre av att hålla på och punda? Hoppas ni dör av en överdos så gör ni alla en tjänst!

Fattar inte varför man ska tända ett ljus för Engla för. Jag har en bättre idé. Låt Anders Eklund bada i bensin och tänd sedan på han istället.

Jag vill veta..

Jag vill veta vart jag hamnar i höst. Jag vill veta om jag klara av att plugga på högskolan. Jag vill veta om jag över huvudet taget kommer in någonstans. Jag vill veta vad jag kommer få för omdöme. Jag vill veta vad jag fick för resultat på högskoleprovet. Jag vill veta hur det kommer att bli i sommar. Bara det blir bra så är jag nöjd. Men vad händer om det inte blir bra? Jag vill veta nu!!!

Vänner kommer och går

Håller på att skriva en sak till skolan som får mej att tänka på dej och undra hur du lever livet nu för tiden. Vi hade det så jävla roligt, eller jag hade det i alla fall i ditt sällskap vet ju inte vad du tyckte om mitt.  Funderar på vad som gick snett och varför vi tappade kontakten men känner samtidigt varför ska jag bry mej? Det var väl meningen att det skulle bli så helt enkelt. Vänner kommer och går antar jag. Tänker tillbaka på mitt liv och på de vänner jag har haft och de flesta jag inte har kontakt med nu saknar jag inte heller. Men det finns ett par stycken som skulle göra mej riktigt glad om de hörde av sej, du är en av dom. Själv är jag nämligen för feg för att ta upp kontakten med nån..

Nytt inlägg

Fick pengar av pappa igår så jag kunde gå ut. Var dock inte så kul. Massa småglin överallt. Folk som är födda 1990 kommer liksom in. Börjar bli för gammal för att gå till Palace på fredagar. =/
Tessa och Rikard var hemma en sväng förut så nu har jag fått tillbaka mina grejer som jag glömde i Uppsala =) Har sökt till högskolan också, bygg och fastighetsekonomprogrammet i Halmstad blev det överst på listan följt av fastighetsekonomi i Karlstad och sen sökte jag massa ekonomiprogram, civilekonomprogram och lite annat. Sökte totalt till 14 stycken program på sju olika skolor i olika städer. Kanske måste ställa mej i bostadskö.
Var en sväng hos Karin och Classe ikväll och hjälpte dom att möblera om, blev middag där också och så kolla vi på nån film på tv som inte var alltför bra, snakes on the plane tror jag den hette.

Ge Mej Ett Jobb!!!!!!!!!!!!!!!!

Känner för att dra täcket över huvudet och försvinna. Hatar att vara pank. Hatar att jag inte har nåt jobb. Hatar att söka jobb. Blir illamåeende av tanken att gå hemma hela sommaren och inte ha nåt att göra speciellt utan pengar. Kan ingen jävla idiot bara ge mej ett jobb? Känner för att skära halsen av mej så att jag slipper allt. Fattar inte att alla andra jämt har pengar, de är massa folk som bara går hemma och ruttnar utan att göra ett skit typ för att få sina pengar så varför kan det inte vara så lätt för mej för?

Jag har världens finaste syskonbarn <3

image355image356

Mean Machine

Jag är så trött på vissa personer nu. Hur orkar dom? Hur gamla är dom egentligen? 13 eller? Man kan ju börja undra. Väx upp för fan!

Köpte min Hultanbiljett idag =)

Jag har så mycket att göra men så lite tid. Måste ta mej tid så att jag får gjort allt innan det är försent. MÅSTE!!

Göteborg nästa helg? Hoppas! Skulle va så kul. Men har jag tid och ork? Egentligen är väl pengar det största problemet men det är ju gratis resa och boende så kanske borde ta chansen att åka dit då...

Mean Machine det är tydligen jag. Fattar inte varför jag är väl inte elak eller? *-)

SoffyPropp I Nkpng

Gjorde högskoleprovet på riktigt i lördags så nu är det bara att invänta resultatet och se om det kan ta mej in på nån högskola nånstans. Får förhoppningsvis bättre resultat än vad jag fick på dom som jag gjorde på låtsas i alla fall.
Sofia som jag inte sett på jättelänge kom hit i lördags eftermiddag, kollade på film och käkade pizza hos Fia på kvällen och igår var vi duktiga och gick runt störmen, sen köpte vi oss en påse ostbågar som belöning och kollade på film. Blev endel barndomsminnessnack oxå var nästan så att jag ville vara liten igen.
image354

Sad But True

-Ska vi fika/bowla/gå på bio/spela biljard/festa/hyra film och käka pizza?
-Nej tyvärr jag kan inte jag har inga pengar så jag får sitta hemma och ruttna bort istället! =(

Flummel

Uuuuuusch är genomförkyld :( Det suger panterpenis!!
Hade prov i företagsekonomi igår, hade typ inte pluggat ett skit men jag fick i alla fall ett STARKT VG =) Är ganksa nöjd med det har ju fortfarande chans att få MVG i kursen vilket nog skulle vara bra för självförtroendet :P Hähä..
Såg på någon konstig film med Fia och Fredrik igår också. No country for old men eller va fan den hette, helskum rulle i alla fall. Den var oscarsbelönad, jag är nog inte tillräkligt smart för att förstå mig på sådan filmer...

Påååsklovet är över och jag är tillbaka i Fittköping

Förra onsdagen gick jag upp i gryningen för att påbörja min lilla resa genom halva Sveriges rike. Tina var snäll och körde mig till tågstationen här i stan. Fick åka tåg till Katrineholm och fick jag byta till ett lite snabbare tåg som tog mig till Skövde. Från Skövde fick jag åka buss och efter nån timma var jag till slut frame i Trollhättan där Alex & co kom och hämtade mig på stationen. Fy faan vad segt det var att åka buss då fick fan träsmak i ärslet. Alex och jag åkte ut till nåt köpcentra som låg lite utanför stan och där hittade jag Deichmann (en affär som jag som jag bara sett utomlands förut som har massa fina och billiga skor =)) så där köpte jag ett par fin fina pumps =) På kvällen bjöd Alex mig på käk på O´Learys och sen for vi till Uddevalla och gick ut på ett ställe som hette GG´s. Torsdagen gjorde vi inte så mycket, var typ hemma och tog det lugnt bara. Fredagen var en träsmak-i-ärslet-dag igen, buss från Trollhättan till Örebro och därifrån tåg till Enköping och sen buss till Uppsala. I Uppsala fick jag vänta en stund på Tessa så gick och köpte en present till henne och sen fick jag stå och vänta på henne och Sandra på stan, folk glodde som fan på mig undra vad de hade för problem? Efter en timme eller nåt mötte jag dom och så gick jag och Tessa runt lite på stan medan Sandra blev sminkad på Makeup store där innan det var Tessas tur att bli sminkad. Jag höll på att somna ståendes när jag väntade på Tessa. När Tessa var klar kom Sofia som även hon skulle bli sminkad, jag och Tessa gick och tog en kaffe så länge så att jag skulle hålla mig vaken. När brudarna var färdigsminkade letade vi upp en italensk resturang där vi bokat bord, fick stå utanför och vänta på folket som kom här ifrån stan ett tag. Kändes lite blää att jag inte hade hunnit byta om och att jag såg ut som en zombie men det fick funka ändå. Jag käkade pizza (det var billigast) och sen var Jonas och Daniel snälla och bjöd mig på panacotta till efterrätt =) Asgott var det. När vi skulle åka hem så fick hälften av oss stå ute och frysa medan andra hälften åkte och hämtade Sandras bil som hon parkerat på typ andra sidan stan. Jag och Sofia försökte hitta några snygga grabbs som kunde värma oss i vår väntan på att få ta oss hem men vi hade ingen större framgång i vårt sökande. =/ Väl hemma somnade jag typ på en gång och sov som en stock hela natten, fy faan vad skönt det var att få sova.
Lördagen blev det stan vilket var ganska tråkigt eftersom jag var pank. På kvällen var det födelsedag/inflyttningsfest. Jag var asseg i början men sen bestämde jag mig för att jag inte skulle vara så jävla tråkig så då blev jag lite piggare och på lite bättre partyhumör. Ville gå ut på krogen men eftersom man skulle dra fram klockhelvete så hanns inte det med. Det var en kuul kväll =)
Söndagen blev träsmak-i-ärslet-dag, åkte bil hem med Linda, Daniel och Stina. Det var ju lite skönt att slippa bussarna och tågen i alla fall. Jag glömde tydligen lite grejer hos Tessa, jag är så smart.
Fick en lite brorson på söndagskvällen också =) En liten Xander. Cassandra är så söt, igår när vi var och hälsade på dom pekade hon på bebisen och sa mamma och pappa har köpt den... <3
http://naknaankan.bilddagboken.se