31 Januari 2007

Idag fick jag ett jättefint halsband av Sara min lilla sötnöt =)

Lämnade in min telefon förut för att det sprakade som fan när man pratade i den och så fick jag en lånetelefon som man bara kan ringa emergency calls på typ :S Blev lite ledsen i ögat när jag insåg att jag hade bytte ner mej så jag  övertalade Jocke att jag ska få ha hans telefon tills min är fixad :D

Prison Break är så jävla bra så jag var tvungen att se om det från början igen. Undra när säsong två kommer på dvd? *-) VIll ha den nu!! Nae nu ska jag kolla på ett par avsnitt till.

Meningslöst.

Tänkte sno Fias kjedjemaillista och svara på den här men jag ångrade mej och tänkte skriva ett långt meningslöst inlägg om annat istället men jag ångrade mej igen så det blev bara ett meningslöst inlägg.

30 Januari 2007

Har en känsla av att någon kommer svika eller såra mej inom kort. Vet inte varför, det känns bara som det. =/ Som jag sa till Hanna, jag tror redan jag vet vem eller vilka årets svin kommer bli, hoppas verkligen jag tror fel! Det känns nästan lite som om det håller på att bli som en repris av förra året fast att det kommer bli en lite lindrigare version av det i år. Men det känns ändå som jag kommer se till att allt går åt helvete. Jag vet att jag kanske var boven i dramat då så jag har mej sjäv att skylla att det blev som det blev. Men jag blev lurad in i det på sätt och vis och jag hade medbrottslingar så det var inte enbart mitt fel. Personen som blev årets svin förra året kanske inte förtjänar den titeln, det var ju mest mitt fel att det blev som det blev liksom.

Fan jag ska försöka sluta tänka på all skit, konstigt att jag blir trött på allt när jag bara tänker på massa skitsaker som redan har hänt som jag inte kan göra nått åt nu iaf.

Var hos farbror polisen idag och skaffade pass. Vill åka till England nu så jag får komma bort härifrån ett tag och kanske får en chans att andas ny luft. Fast det är ju bara drygt två veckor kvar tills kosan styrs åt det hållet så det är ju ganska snart ändå =)

29 Januari 2007

Mamma köpte massa naturknark till mej idag, får se om det hjälper.

Stressad?

Jag är nog stressad, tänkte att jag skulle läsa på till provet i mental träning och så läste jag om stress och det var mer än hälften av symtomen som stämde in på mej, här är de som stämde in:

* Muskelvärk - Har jag haft den här veckan, trodde först det var träningsvärk, men träningsvärk börjar inte två dagar efter träningen och håller knappast i sig i fyra dagar.

* Upprepade förkylningar - Min hals är ju allt som oftast cp.

* Trötthet - Är fan jämt trött.

* Sömnproblem - Brukar ha svårt att somna och sova på normala tider. Och när jag väl somnat får jag inte sova så länge som jag behöver för att jag måste iväg till skolan.

* Yrsel - Kommer lite titt som tätt.

* Nedstämdhet - Allt känns så meningslöst.

* Depression - Har ju symtomen till det i alla fall.

* Koncentrationsproblem - Får ju i stort sätt ingenting gjort, mirakel att jag började läsa på till det här provet typ.
 
Och så står det vad man kan göra åt sin stress och jag har gjort endel av de grejerna som står men det hjälper inte. Det jag har gjort  som står med på pappret är:

* Städa ditt rum. Sortera din bokhylla, garderob etc. - Jag har städat mitt rum, min garderob, hyllorna, byrån, i soffan, på golvet o.s.v. det hjälper inte ser likadant ut efter ett par dagar.

* Använd almänacka - Det gör jag, trust me, är det någon som använder sin almänacka så är det jag, sen att det kanske mest är för att jag ska ha nått att göra på lektionerna när jag inte orkar hänga med på lärarens genomgångar är en annan sak.

* Tänk igenom i förväg vad du ska göra - Jo det händer faktiskt att jag tänker att jag ska gör saker och ting vid särskilda tidpunkter men sen när väl den tidpunkten är inne har jag ingen ork eller lust till att göra det jag tänkt göra, i alla fall inte om det har med skolan att göra.

* Fysisk aktivitet, gärna utomhus - Jag försöker att uttnyttja träningskortet varje vecka, jag följer med Hanna ut med Ragge ibland så lite fysisk aktivitet gör jag allt.

Så vad kan jag göra åt saken om de åtgärder som står på pappret inte hjälper?

28 Januari 2007

Myspys framför tv´n med Fia och Tina igår, såg en hel bunt med Vänner-avsnitt och käkade massor av ostbågar, chips och kladdkaka. Redigt niiice alltså!

Jag vill åka och hälsa på Tessa snart, jag vill ha massor av pengar då så att jag kan shoppa massor skit i alla roliga affärerer som påstås finnas i Manchester. Kanske kan åka dit i början av sportlovet om hon har tid med mej då och om jag har några pengar.

Undra vad jag ska göra av den här dagen då? *-) Skulle behöva plugga men har ingen lust så det kanske blir att häcka framför tv´n idag också. Funderar på att börja se Prison Break från början. =)

Hmm undra varför är alla sidlayouter är så fula här för? *-)

Aah varför är jag så trött, orkeslös och sur för? Jag får fan ingenting gjort. Allt känns så meningslöst. Jag är så tråkig. Blää! Känns som om jag håller på att kvävas. Vill bara sluta existera, sluta andas och försvinna.

26 Januari 2007

Candra är ond! Hon bestämde att vi skulle vara i första lab-gruppen så att jag inte fick någon sovmorgon och sen kommer hon inte på laben. Shame on you!!

Idag flydde syster landet =( Hon övergav snöiga Sverige för regniga England, det är ju att byta ner sej lite, i alla fall enligt mej men men det är ju hennes val ;) Ska väl förhoppningsvis åka och hälsa på henne någon gång i vår =)

Aj aj aj mina armar gör fortfarande ont =( Jag antar att det är träningsvärken som fortfarnde sitter i. Känns lite illa det här, jag tränade i måndags och har fortfarande träningsvärk. Det har liksom gått fyra dagar sens jag tränade =S Illa,Illa, Illa!!

070125

Jag snodde en länk från Candra.
http://www.blogthings.com/whatdrugisyourpersonalitylikequiz/outcome.php
Your Personality Is Like Alcohol! 
You're the life of the party, a total flirt, and probably a pretty big jokester.
Sometimes your behavior gets you in trouble, but you still remain socially acceptable.
You're a pretty bad driver, and you're dancing could also use a little work!


Faan!! Det är en dålig dag idag, hade precis sönder mitt linne :( *snyft*
Har historialektion nu, astråkigt ska skriva om jävla Gustav Vasa och tiden innan hans tid. Hur jävla tråkigt som helst!!!

Min överarm gör ont, tror jag måste amputera den =/ Jag får bli enarmad bandit när jag blir stor i så fall, undra om man tjänar bra på det? *-)


070124

Jag hade en scary dröm i natt, jag drömde att min svenskalärare var psycho och att hon var ute efter mig. Hon sprängde bomber på Drottninggatan för att döda mig men jag klarade mig undan eller jag vaknade rättare sagt men det är ju typ samma sak.

Idag har jag spenderat min dag med Hanna och vi har i stort sätt inte gjort ett skit, var på stan en sväng och så bjöd Hannis mig på kebabisch. Smaskigt!! =)

Nae nu har jag annat att göra. Byebye

23 Januari 2007 - Alla kan ju bara ta sig i röven eller nått!!

Ahhh faaaaan så jävla sur jag blir! Kommer massa oväntade utgifter till körkortskiten hela tidenen kan ju börja undra om det är någon som driver med en? De på Haga är jävla lögnhalsar, det de säger ingår i paketen gör tydligen inte det, jag behöver antagligen inte köra så många lektioner som de säge heller men det är väl lika bästa att göra det så jag klarar uppkörningen första gången. Man kan ju undra varför vägverket ska ha 645 spänn till också? Så jävla bra timlön har väl inte de som jobbar där?

Skolan är typ också skit, ska ha prov på 10 kapitel i biologin efter att ha läst kursen i drygt en månad, när fan ska man hinna med och plugga in 10 kapitel då? Vi har liksom bara två lektioner i veckan och han går ju inte direkt igenom något vettigt på lektionerna. Känns som att han förväntar sig att man redan ska kunna det mesta från kemi b men hur mycket lärde jag mig i kem b då? Just det inte ett skit! Det finns liksom en anledning till att jag har IG i den kursen.
Ann-Kathrin är ju också en bra lärare, NOT!! Jag frågade vad det var för uppgift vi skulle göra till boken vi ska lässa eftersom jag inte har fått den uppgiften men det visste hon tydligen inte. Bra att lärarna har koll på vad de delar ut för uppgifter liksom.

Har vart ute och åkt pulka med Hanna och Camilla nu ikväll, faan vad jobbigt det är att gå upp för backen alltså men det är jäkligt kul att åka ner. Vill fan åka till yxbacken och åka någon gång så att man får åka i en riktig backe. Studiedag imorgon det gillas :)

Vill ni veta en sak? Man behöver inget nerladdningprogram när man har så underbara kontakter på msn som skickar musik till en :)

Adios amigos

22 Januari 2007

Så då har jag också en blogg då. Kom inte på nått bra så det fick bli mordvapen, samma som jag har på skypen :P

Jag fyller 20 år om cirka en och en halv vecka så om någon känner att de vill spendera sina sista besparingar på mej så har jag lite förslag på vad som skulle vara passande presenter.
* Digitalkamera
* Hultanbiljett
* Presentkort på Lucky 7

Det var bandsläpp till Hultan idag :D Jag är nöjd med bandsläppet och har redan påbörjat min ska-se-lista:
- Ozzy
- Wolfmother
- Hatebreed
- Converge
- Sabaton
- Neverstore
- The Drones
Ser fram mot nästan bandsläpp som är 21 februari så jag kan fylla på listan. :)

Ah det är en sak jag inte fattar, varför finns Bandit typ bara i Sthlm? Tror dom inte att folk i övriga landet äger någon musiksmak eller?

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!