FUCK EVERYONE!!!

                                                            

Onsdag

Aaah är så tröööött! Blir nod snart sängen och läsa lite innan John Blund kommer.
Idag har jag handlat, försökt få ihop ett par personliga brev dock utan större framgång, vart på soc (vilket egentligen hade vart bättre om jag väntat med till imorgon så kanske åker dit då oxå och lämnar ett nytt kontoutdrag så de ser att jag inte har några pengar för att jag betealt räkningar för minilönen jag fick), lagat mat, plockat ur och in i diskmaskin, vart ute med alla sopor, fikat hos Erika och barnen, vart ute med Hanna och Ragge och nu sitter jag och kollar lite på Efterlyst. Dödsstraff till alla brottslingar!!!!!

Imorgon är det lön!!!

Ja jippi jag får lön imorgon jättekul skulle det vara om det inte var så att fuckingjävlakukHFAB ska ha 1000 spänn för att jag satt upp ett par hyllor som efterlämnade sej ett par hål i väggarna i min förra lägenhet. Jag har bara jobbat 4,5 timmar så får bara 1200 spänn. Vet inte om det påverkar det ekonomiska biståndet så att jag får mindre pengar därifrån? Hoppas fan inte det. Jag har fan inte fått några pengar sens den 23 december så fatta i vilket sjukt jävla behov av pengar jag är!!!
Skaffa ett jobb ankdjävel!

Tisdag

Idag har vart en tråååkdag. Har inte gjort mycket alls. Blev en liten sväng till Maxi-huset för att köpa semlor (eftersom det typ är lag på att käka det idag) och för att byta mina jeans som knappen satt löst på.
Har nästan lite dåligt samvete för att jag inte ens är i närheten av 10000 steg på stegräknaren idag men det är så läskigt och jobbigt att gå ut och gå i slasket (vilka bortförklaringar det finns...) men har ändå vart skitduktig och legat över 10000-sträcket i flera veckor nu så jag kan förtjäna en "vilodag".

Nattinatti

Ah Beck-filmerna är så braaaa!!!! =)

Nu är det nog sängdags för mej så att jag orkar upp imorgon.

JAG SKA VARA SNÄLL MOT MIG SJÄLV


Var på en föreläsning om personlig marknadsföring i torsdags och fredags förmiddag. Vet inte om jag tyckte det var så mycket av den varan, det var mycket värderings- och komunikationsövningar men jag vet inte det kanske har med personlig marknadsföring att göra? Men i alla fall, när vi slutade i fredags blev jag sist kvar i salen med föreläsaren och då kom hon fram och pratade med mej och ville att jag skulle skriva en lista på bra saker om mej själv. Självklart kunde jag inte göra det så hon sa saker om mej som hon lagt märke till så skrev jag ner dom. Hon sa flera gånger att jag ska vara snäll mot mej själv. Tror jag måste träna på det, var väl därför hon tyckte jag skulle skriva ner bra saker om mej själv. Har fått den här uppgiften vid andra tillfällen också och den är jämt lika svår. Finns det inget lättare sättt att få bra självförtroende och mod att våga tro på sej själv?

The weekend

I fredags blev det en lugn hemmakväll med Fia. Vi såg på film och proppade i oss massa grönsaker, dip och choklad. Vi hann bara se en film, the number 23, den är helt okej men inte mer än så. Sen var jag alldeles för trött för att orka se nån mer.
Igår blev det långpromis på eftermiddagen och på kvällen blev det ett par öl hos Johan och sen utgång.
Idag då? Har inga planer alls så blir väl antagligen att sitta framför tvn hela dan. Kul va? Not!


Jag vet att gräset inte är grönare på andra sidan men ändå vill jag dit

Så typiskt mej att längta bort eller tillbaka till nåt som jag tidigare längtat bort från. Jag borde veta vid det här laget att man inte kan fly ifrån sej själv, för det är nog därför jag längtar bort för att jag är så trött på mej själv och på andra också för den delen.
Var ute och gick nyss och rensade huvet på tankar. Det var välbehövligt! Tror inte jag blev så mycket klokare men det var skönt ändå.
Jag vill vet vad jag vill med allt och vara riktigt jävla säker på att det är det jag verkligen vill. Känns som att allt skulle bli så mycket lättare då. Just nu vet jag inte vad jag vill med nåt förutom att jag vill veta vad jag vill då.

Slentrian

Jag saknar att bo i Halmstad. Vet inte om det är för att jag bodde själv då och att det var mycket roligare att vara i Norrköping då för jag saknar ju inte direkt ångesten över plugget. Jag saknar att ha en inkomst och att få klara mej själv.
Just nu känns det mesta ganska tråkigt. Känns som att jag lever i slentrian. Jämt samma folk, jämt samma tjat, jämt samma göra.

Det finns så mycket att förlora, dina drömmar är så stora
Här är gatorna alldeles för små
Här sitter alla på kafé och säger: "Ingen idé, det är för sent ändå"
Dina chanser blir allt färre, och ditt tvivel bara värre
På kafé finns ingen hjälp att få
Klådan bygger bo och du får ingen lugn och ro, här ser du tågen komma och gå
Och all din trygghet stramar allt för tätt inpå
Det isar och det bränns
Och du letar efter gråa dagars själ att skynda på
och vill byta planet, Hjärter Dam, jag vet
hur det känns

Kinesisk film med blod i = skräckis?

Såg några kinesiska "skräckisar" med Erika i onsdags och fy fan va dåliga dom var. De var snarare komedier än skräckisar. Man fick se lite blod, kanske var det som gjorde de till skräckisar?


Uppäten innefrån

Alltså ungdomsresursen tar död på mej!! Den ser till så att jag blir uppäten innefrån. Jag hatar att bli "tvingad" att göra saker och att de sker under tidspress. I alla fall när det gäller att jag måste (det ordet som inte skulle finnas i mitt ordförråd) kunna beskriva mej själv vilket jag inte kan för att det känns som att jag inte känner mej själv. Jag måste veta vad jag vill söka för jobb men det vet jag inte. Lätt att skriva en ansökan när man inte vet varför man vill ha jobbet  eller om man ens vill ha jobbet.


Loka skogsbär

Skulle köpa loka vildäpplen förut men den har tydligen utgått ur sortimentet för att den sålde så dåligt. Den var ju den godaste så fattar inte varför folk inte köpte den för. Köpte en ny smak istället, skogsbär och den var riktigt god den också.


Måndag

Vi hade eget arbete på ungdomsresursen idag så jag antog att man fick vara hemma då. Har dock inte gjort vad jag ska för det känns så omöjligt att få ihop ett personligt brev, speciellt när jag inte riktigt vet vad jag vill ha för jobb..

Jag har i alla fall lagat mat idag, två timmar tog det nästan. Gjorde potatissoppa med bacon och hembakt bröd. Vilken skillnad det var från pulversoppa, vi skulle egentligen käkat våfflor till efterrätt men det var ingen som orkade det eftersom soppan var så mättande. 

Ungdomsresurs

Aaah va irriterad jag blir på folk!!! Det var nån som ljustuta på mej två gånger fast att jag inte gjorde nåt fel, dom framför mej däremot hade lite problem med att veta vart gasen sitter.

Började på ungdomsresursen igår, igår gick en igenom hur man skriver cv och personligt brev och sen skulle vi skriva ett eget cv men jag hade ju redan ett så var ganska segt men skönt att inte behöva göra ett nytt, skulle egentligen skriva personliga brev också men jag vet inte riktigt vad jag vill söka för jobb så då är det ju lite svårt.
Idag fick vi vara rekryterare för en dag, det var ganska intressant och nästan till och med lite roligt. Känns dock som att det kommer bli ganska segt att gå där i tre veckor men jag får väl stå ut.

Blablabla

Blev kvar hemma i helgen och ångrade mej inte att jag inte följde med till landet. I fredags mådde jag piss så hände typ inget roligt alls. Mådde lite bättre i lördas så jag pallra mej till Micke och Jessi på kvällen och sen en sväng till Wasa. 

Igår kväll blev det Disneyfilmkväll med Angelika och Fia, hann dock bara se två filmer. Blir ganska lagom med två filmmer/filmkväll. Vi såg Tingeling och Lillasjöjungfrun.

Ah det är så irriterande, de lägger om golvet i köket och hallen så man kan typ inte röra sej på övervåningen. Jag är jättehungrig och kommer inte åt kylskåpet, lagom kul.

Imorgon ska jag börja på någon jävla ungdomsresurs, känns inte alls för lockande. Hoppas det blir roligare än vad det verkar.

Beslutångest

Ah jag kan inte bestämma mej om jag ska följa med till landet i helgen eller om jag ska stanna hemma. Känns som att jag kommer ångra mej vilket av alternativen jag än väljer...

Onsdag

Vi var en sväng hos min kusin förut. Han har flyttat från sin husvagn och skaffat lägenhet. Fatta att det finns folk som bor i husvagn frivilligt!!! Jag skulle inte ens komma på tanken att göra det på sommaren. Han bjöd på nybakad pepparkakscheesecake, riktigt smaskigt faktiskt.

Ah jag skulle vilja fixa naglarna, de är så långa nu så det skulle bli så fint om man fixade till dom. Har tyvärr inte pengar till det nu. =/

Köpte ju Om jag kunde drömma och När jag hör din röst för presentkorten jag fick i födelsedagspresent, jag var lite rädd innan att jag skulle bli besviken eftersom man hört att de ska vara SÅ BRA men än så länge har jag inte blivit besviken. Kanske till och med blir så att jag köper de andra böckerna i twilight-serien också.

Min födelsedag

Fyllde år i måndags, blev ingtet större firande. Var en sväng på stan med mamma, pappa och Jocke. Fick välja ut en Thomas Sabo berlock som jag ville ha och sen fick jag en body lotion och två tröjor. Blev att käka ute också. Lite senare blev det en sväng till Fräcka och fka med Erik, Fia och Saneran. Blev en bra dag i alla fall.

Hjärnspöken

Ibland får jag för mej att det har hänt/kommer hända folk hemska saker, typ att de kommer vara med om en bilolycka, få hjärtinfarkt, bli överfallna eller att de kommer dö inom kort på ett onaturligt sätt. Nu har jag fått för mej att det har hänt en person nåt som betett sej lite konstigt den senaste tiden men mina små tankar brukar inte stämma som tur är =)

Lördag

Började gårdagen med att gå runt strömen med Pernilla och sen blev det en liten omväg hem så var ut och gick i över !½ timme. Gick förbi OKQ8 på vägen hem och hämtade ut ett paket, det vägde 6 kg och var väldigt otympligt så var inte allt för bekvämt att gå och kånka på det. Har fan träningsverk i armarna idag, vet inte om det är paketet som är orsaken till det eller om det är för att jag bar in ett par kartonger åt Tobbe och Ullis, dom flyttade nämligen igår så var där nästan hela dagen och kollade mest på när andra bärde. Hähä. På kvällen gick jag bort till Erika som är nyinflyttad i Klocket så nu kan vi umgås mycket mer än innan =) Blev ett par drinkar där och sen drog vi till Bishop och träffade Jocke och drog sen till Palace. Det var askul på Palace, var en evighet sen jag var där innan igår.


Benjamin Buttons otroliga liv.


I fredags var jag och Alex och käkade på Highlander och sen på bio. Alltså maten är så jävla god där!!! Synd att jag inte har råd att käka där så ofta bara. Filmen var också svinbra. Se den!!! Den handlar om en som föds som gamling och dör som bebis. Han lever typ livet baklänges.