Babbel

Jag är sjuk!! :( Eller nae jag ska inte överdriva men mindre frisk iallafall, krasslig. Var nästan bättre när jag hade feber och var sjuk på riktigt. Hatar att vara ett mellanting. Nu tror jag att jag orkar göra saker utan problem men i verkligheten är det väl så att jag orkar men bara microlite, allt blir så ansträngande på nåt vis. Jag vill göra nåt men  har inga pengar. Trodde jag skulle få pengar den 29:e men tydligen inte. Hatar att vara pank. Kommer ha sånt shoppingbegär när jag väl får pengar så de typ kommer ta slut på en gång. Jag vill ha en anteckningsbok, jag kommer på så många kloka grejer som är värda att skriva ner på kvällarna när jag ska sova och jag vill inte skriva det i ett vanligt fult kollegieblock då kan det lika gärna va.

Bajs

Hungrig, uttråkad och pank.

pank

Pissigt

A
ptråkigt

N
egativt

K
atastrof

Ett inlägg

Buwäh jag har lite småtråkigt! Skulle egentligen ha jobbat den här veckan men blev bara i måndags för sen blev chefen sjuk.

Var på julmarknad på Taxinge slott i lördags hur mysigt som helst. Tog lite bilder men de är raderade nu för igår fick jag för mej att göra en total återställning av telefon och radera alla bilder, all musik och alla nummer som jag inte använder på både telefon och simkortet. Får se om jag kommer ångra mej.

Twilight + New Moon kvällen

Twilight och New Moon kväll igår. Båda filmerna är hur bra som helst så är verkligen inte sista gången jag ser dom. Ett stort minus att de släpper in fjortisar på bion, jag fattar inte vad det är för fel på dom, när de visa Twilight satt dom och skrek, skratta och hade sej och störde som fan. Undra om de sitter och skriker framför tvn hemma också? Innan de visade New Moon kom personalen in i salongen och sa att de fått så mycket klagomål så om någon skrek under filmen skulle de stänga av den och ingen ersättning skulle ges. Så då höll fjortisarna någolunda käft.

Käkade på donken på Heron City innan bion och man kan ju undra vem fan som har anställt personalen där. Han som stod  i vår kassa lyssnade inte på vad folk beställde, beställning efter beställning fick kunden upprepa flera gånger om vad det var de skulle ha. Typ alla fick vänta på maten också. Jag har hört nånstans att från det att man beställer ska det ta max 1 minut innan man får maten, vi och de flesta andra i vår kö fick vänta betydligt längre än så. Jag skickade ett klagomail till Donken idag och skrev att de borde se över sin personal på Heron City.

Jag somnade i bilen på vägen hem, hade glömt hur skönt det är att sova i bilen tiden går så fort då så man kommer ju hem på nolltid.

Onsdag

Ah jag är trött och hungrig och det blir ingen middag idag. :( Mamma tyckte det blev för sent så får bli maffiga mackor till kvällsmat istället. Jag skulle bara plocka ur diskmaskinen förut men det slutade med att jag och mamma började städa köket, torkade luckor, tog ut allt ur skåpen och torkade ur dom, gjorde rent spisen osv vi höll på i över 3 timmar och vi har inte ens kommit halvvägs.

Imorgin ska jag tillbaka till Skanska och jobba, dom hade ringt maskinringen och frågat efter oss., kul att bli ihågkommen och att dom ville ha oss och inte gubbarna. :) På kvällen blir det Twilight och New Moon på Heron =D

Haha bra att skriva ett inlägg utan att trycka på publicera. :P Nu är jag mätt och lite mindre trött iallafall.

Bullar

Jag har vart lite duktig idag och bakat bullar. :) 

Macka

Jag hittade en macka i min jobbarväska igår. Mmm musigt! Nån som vill smaka?

Hur kommer det sej att du som är så snygg inte träffar någong?

"För att jag inte tycker om mig själv. Jag blir jobbig när någon kommer mig nära. Jag försöker skjuta dem ifrån mig samtidigt som jag blir en klängranka. En ganska jobbig kombination. Och så tar jag illa vid mig för minsta lilla kommentar, även om min hjärna kan förstå att den inte var menad som kritik. Jag söker liksom konflikter."


Hanna är störd

Igår eller imorse kanske man ska säga när jag och Hanna var på väg hem från krogen så blir Hanna bajsnödig.

Hanna: Har du någon bajspåse?
Jag: Nej jag har ingen hund så va fan ska jag med bajspåsar till?
Hanna: Men fatta va bra om vi var som hundar då kunde vi ta promenader och jag skulle kunna bajsa här och du gå och plocka upp det efter mej...


Allt och inget


Tände ljus i fönstret ikväll för alla som på något sätt drabbats av alkoholens och drogernas baksida.


Jag pallrade mej ner till centrum förut och köpte en kebabpizza och en colaburk. 100 jävla spänn gick det på men den var ätbar i alla fall och personalen där är trevliga. Elller nej 103 fick jag betala för de tar kortavgift när man betalar med kort, det stör mej sjukt mycket när de gör det. Jag funderade på en sak, orkar tjockisar äta mer än smala människor? Jag sa till henne på pizzerian att jag nog inte skulle orka äta upp hela pizzan eftersom det var så mycket på den och då sa hon nej så smala som du är gör du nog inte det. Vadå orkar man mindre bara för att man är smal eller?

Igår var jag en sväng i Linköping med Pernilla på ljusparty och sexparty, vi var dock inte kvar hela sexpartyt eftersom Pernilla skulle upp tidigt och jobba idag. Blev inget handlande för min del, det var dyrt och jag fastnade inte för något speciellt och mitt konto börjar bli jävligt magert nu. När jag kom hem tyckte jag att jag skulle ta vara på min salongsberusning efter att ha druckit en flaska svagt vin så mötte upp Hanna och gick till Svea. Jag hade faktiskt kul där för en gångs skull, kändes nästan som att vi var på hemmafest för det var lagom mycket folk och många som var där har vi festat med innan. Dom har tagit bort bankomaten vid vaxkupan så blev att betala med kortet på Svea också och dom jävlarna tar också kortavgift. Hate it! Kul att festa med Hanna var bra länge sen vi gjorde det och det var kul att hon sov i Klocket så att jag slapp gå hela vägen hem själv. Själva hemgången blir inte lika tråkig då liksom.

Jag var ut en sväng i torsdags också. Då var det Harrys med Camilla som gällde. Kul kväll det också.


Hoppas på att jag får lön i veckan för har endel inplanerat i slutet av nästa vecka som skulle vara kul att ha lite pengar till. Twilight och New Moon kväll på Heron på torsdag, ut och käka och bio med Alex på fredag om vi har pengar, julmarknad med mamma på lördag och oriflameljusparty på söndag.  

Ska nog kolla film nu om jag hittar någon intressant i filmhyllan.

I hate myself today

Så jag vill dricka öl i massor och hat gött!

House of Fire

Jag har haft den här låten i huvet i hela dan. Tur att den är bra iaf. :)


Dötid


Om man skulle kunna spara på tid skulle jag vart rik nu! Jag har absolut ingenting vettigt att göra av min tid på nu.

Pankisar

Jag har spenderat eftermiddagen med att tillverka pankakor som såsmåningom (ah det här är också tre sådan där ord som jag inte vet om de ska sitta ihop eller inte, vet du?) ska byggas ut och bli creps. :) Utbyggnaden får mamma stå för, funderar på att önska någon fyllning vi inte testat innan men kommer inte på något just nu. Förslag?


Tror frukosten gjorde succé, har inte vart uttråkad eller på särskillt dåligt humör (än) idag. Det kanske bara är en tillfällighet eller så är det helt enkelt så att man mår bättre om man äter en ordentlig frukost.

Ed Hardy


Det här är tröjan jag köpte förra veckan. Legginsen köpte jag i helgen, var lite osäkra på dom innan jag köpte dom men tyckte de skulle passa till den tröjan och nu älskar jag dom så himla snygga!!!


Linnet som kom med posten idag. :) På framsidan är det som en piketröja med krage och knappar. Fin-fint linne, skulle dock inte skadat om det vart något mindre i storlek. Gud va fjuttig min tattoo ser ut, får nog bygga på den frågan är bara hur? Har du något förslag? Skulle vilja ha en tattoo i Ed Hardy stil men det passar ju inte ihop med älvan så det får bli någon annan stans (ska dom tre orden sitta ihop?) på kroppen. Jag har alltid velat haft något med döskullemotiv men det blev det protester om från mamma & co när jag var 18 och skulle gadda mej så fick bli denna istället. Jag ångrar den inte och kommer aldrig ångra en tatuering som jag beslutar mej för att göra men jag skulle nog inte valt det motivet idag.


what a beautiful morning

Haha den rubriken får mej att tänka på en film som Jenny gjorde till skolan en gång för ett par år sedan som jag har huvudrollen i. Ja det fanns bara en roll i filmen. Kanske lägger upp den här senare om jag hittar den.

Det blev inget jobb idag så mina frukostplaner gick igenom. Det skulle dom dock inte gjort om jag skulle ha jobbat låg nämligen och snozzea istället som tur var för vid sju ringde chefen och sa att han inte fått tag i dom vi skulle jobba hos så att jag fick ledigt idag. Fatta vad surt om jag gått upp vid sex duschat och käkat frukost och sen fått reda på att jag inte ska jobba. Ibland är det bra att lyssna på tröttheten. Kan ju tacka mr jackass som spökar i mitt huvud om kvällarna för den och lilla dumma jag som tar ut förluster i förväg. Började nästan tjuta igår när jag försökte somna i fall att jag inte skulle komma in på skolan. Så dumt att göra det när jag inte fått något antagningsbesked än. Måster maila och fråga om det.
Ah nu kom posten och det ser ut som mitt Ed Hardy linne har kommit :) Ska springa och kolla.

Frukostplaner

Imorgon ska jag försöka pallra mej upp tidigt och äta en riktigt ordentlig frukost innan jobbet. Typ som den på bilden. 

Jag har tråkigt!


Hej jag heter Annika och jag har tråkigt! Vad ska jag göra???

Bloggdesign

Jag skulle också vilja ha en fin bloggdesign. Nu skulle det vart bra att ha den där grejen som inte är uppfunnen än som får tankar till verklighet utan att man behöver göra något annat än att tänka.

Försenad farsdag present

Det ligger och väntar en försenad farsdag present på pappas säng. Det är en tvättställning hahah.

Presentkalender :)

Jag har hjälpt mamma och pappa idag fast det vet dom inte om än. Jag har nämligen gjort ett litet kort och i kortet finns en lista med förslag till presenter till min presentkalender. Hihi :)

Grym låtskrivare

Jag skulle nog kunna bli en grym låtskrivare. Innan jag somnar dyker det nämligen upp massa bra texter i mitt huvud, problemet är bara att jag är för trött för att skriva ner dom och jag kommer inte ihåg dom dagen efter. Men någon gång i framtiden kanske jag trotsar tröttheten och tar fram penna och papper och skriver ner texterna. Fast texterna kommer lättare när det är mörkt och det är ju lite svårt att skriva när man inte ser. Kan inte någon uppfinna något som gör att ens tankar kan hamna på papper utan att man behöver göra något annat än att tänka?

Jag älskar att shoppa!!!


Filmhelg :)

Blev en filmhelg det här. Tacos, mix max och film hos Candra i fredags. Vi kollade bara på en film som vi knappt orkade hålla oss vakna till, inte för att den var dålig utan för att Candras lägenhet såg ut som den gjorde så blev massa plock och flytt på möbler innan vi kunde gör något annat (dom håller på att få nya tapeter) så vi började se filmen väldigt sent.



Igår blev det film * 3 hos Alex. Vi började med en långpromenad och en sväng förbi kiosken för att hyra film och köpa godis. Vi började med att se The Uninvited, den var faktiskt riktigt bra för att vara en skräckis så den borde du se!!!! Sen kändes det bra med lite komedi så att vi skulle kunna sova så blev Zack & Miri make a porno och miss little sunshine.

Får se om det blir film ikväll också.

Usch jag är så trött på mitt rum, jag vill ha nya tapeter och nya möbler. Fast mest vill och hoppas jag att min plan kommer gå igenom. Min plan och önskan är att jag kommer in på byggprogrammet går där och sen får lärlingsplats på ett bra byggföretag. Lärlingsplats = lärlingslön = fast inkomst = att jag får ta lån = att jag kan köpa en egen lägenhet. Så jag får stå ut med mitt tråkiga rum ett tag till för att få världens finaste lägenhet sen. Är rädd för att jag inte kommer komma in eller att kommunen kommer vägra betala för utbildningen, då är liksom min plan körd. Det jobbiga är ju att jag inte kan påverka själv om jag får gå den eller inte.

Köpte en Ed Hardy tröja i veckan och tyckte om den så mycket att jag nu köpt en till. Är lite osäker på om den jag köpt nu kanske är för stor för det är en medium men det är värt att chansa det går ju sälja den om den inte passar.

Vinterdäck


Nu har vinterdäcken och sommardäcken fått bytt plats. Jag var riktigt duktig och bytte dom nästan helt själv. :)

Jobbat idag :)


Jobbade idag, så jävla skönt! Jag och Sara var bäst som vanligt så vi får komma tillbaka till bygget imorgon också. =) Hoppas jag får vara kvar där läääänge! Snygga kläder jag har va? :P

Helgen med Candra :)

Jag och Candra är lite periodare, vi har inte träffats på över ett år och nu har vi umgåtts hela helgen plus lite till. :) Nattkaffe i torsdags. Fredagsmys med planka, film, chips & dip och tillverkning av pumpor. Halloweenfest i lördags med lite alkohol och massa roliga människor och igår blev det pizza och tv. Nice helg! Va händer nästa? Spelkväll? ;)