The last night...

The last night in the disgusting room!!! =)

Jag packar...

Jag packar och jag packar och jag packar och det tar fan i mej aldrig slut. Det enda som tar slut är min ork.

Fuck h&m

Blir så störd på h&m. Jag beställde kläder därfirån för över en månad sen och har fortfarande inte fått allt jag beställde. På orderstatusen står det packning pågår, jaha hur lång tid ska det ta och packa två plagg då? Ska väl knappast behöva ta nästan en vecka? De har nämligen hållt på att packa min beställning sen den 25 enligt orderstatusen. Får väl ta och slösa min dyrbara tid och ringa upp mupparna och se om jag kan ändra min adress eftersom jag flyttar imorgon.

Jarassic fart


Alien

Fan vaknade nyss, jag som skulle upp tidigt idag och få massor gjort. Ska packa idag men vet inte riktigt i vilket hörn jag ska börja. Var lite duktig igår och packade två kartoner i alla fall, syns ingen direkt skillnad men lite är bättre än ingenting.
Hade seminarium igår, vet inte riktigt hur det gick jag sa/läste/mumlade min del i alla fall, höll på att dö men jag gjorde skiten i alla fall och överlevde tydligen.
Sista dagen i det här rummet idag så jävla skööööönt!!! =)


3 dagar kvar

Elly & Limpan är så gulliga att de har lånat ut en telefon till mej så nu ser jag vad jag skriver i messen jag skickar =) Tror jag har glömt min kamera hos Jenny & Fidde, får ta reda på det imorgon. Hoppas och är ganska säker på att den är där. Har seminarium imorgon på marknadsföringen så ska stå framför hela klassen och prata engelska, inte alls kul men ska verkligen försöka klara av det denna gången. På onsdag kommer mamma & pappa hit och flyttar åt mej =) Ska bli så KUUUUUL!! Kan det inte bara bli onsdag  nu. Men 3 dagar går fort hoppas jag.

Invalido

Fan jag har sån jävla träningsverk att jag knappt kan röra mej. Det gör så jävla ont!! :S

Ny raggningreplik

Förfest hos Jenny och Fidde och sen Mårtenssons. Kändes lite konstigt att träffa "Halmstad" utan Hanna men det var kul i vilket fall. Mårtenssons är det roligaste stället jag vart på hitills i Halmstad, måste fan gå dit nån mer gång .Lite tråkigt att alla ville gå hem tidigt bara. Fick en raggningreplik ikväll som jag aldrig hört förut.
Killen: Det måste va jobbigt att se ut som du gör!
Jag: Jaså varför det?
Killen: Ja men det är lär ju va jättemånga som raggar på dej så snygg som du e...


Hur många kromosomer har du egentligen?


Blablabla

Ah fy fan va kul det var att träna igår tror inte jag har svettas så mycket sen jag var på Alice Cooper konserten. Hähä. Jag kanske försöker lite för mycket ibland för blev nästan lite svimfärdig ett par gånger, det flammade lite framför ögonen men det gick över när jag satt mej ner ett par sekunder och drack vatten. Jag har aldrig tyckt det vart så kul att träna innan som jag tycker nu kanske är för att jag slipper att vara i det här rummet ett par timmar då. Hoppas träningsmotivationen håller i sej sen när jag har flyttat också. Idag SKA jag plugga! Måste verkligen men ska börja med att äta frukost.

Kvarteret skatan

Kvarteret skatan är så jävla braaaa!! Har tyvärr inte fått nåt vettigt gjort alls idag =/ Får se om jag har mer motivation och ork att plugga efter träningen sen.


Jag vrider mig på nålar

Ah mamma ringde och väckte mej för drygt två timmar sen och berättade att de var på Ikea och köpte grejer till mej. Jag vill också åka till Ikea!!!!!
Jag hatar att jag är så seg på mornarna nu. Innan mamma ringde så hade jag försökt att vaknat i två timmar utan att lyckas något vidare. Jag har svårt att somna om kvällarna också ligger och vrider och vänder på mej i timmar innan jag somnar, intalar mej att det kommer bli bättre sen när jag har flyttat längtar så jävla mycket till onsdag. Ska bli så kul att flytta och se alla grejer mamma och pappa köpt till mej. Har inte orkat gjort något vettigt hitills idag men får väl se till att få något gjort snart. Ska nog åka och träna i eftermiddag vet egentligen inte om jag har råd med det nu men det blir ett senare problem. Får väl leva på träning och vatten när pengarna tar slut.

Budget

Jag kollade på Lyxfällan förut och fick för mej att jag skulle räkna ut hur mycket pengar jag gjort av med mellan 1 september och idag och det kanske inte var allt för kul att se resultatet. Har säkert räknat lite fel för räknade i huvet och har kanske missat nån utgift men på ett ungfär såg det ut så här:

På...
* Mat har jag lagt 2452 kr
* Kläder har jag lagt 3122 kr
* Nöjen 751 kr
* Bilen och resor 643 kr
* Studielitteratur 936 kr
* Hyra och saker till hemmet 2974 kr
* Övrigt 11242 kr

Det blir sammanlagt 22120 kr!!!!! :O

Jag måste nog se över mina utgifter lite. Iof köper man inte en dator för 10450 varje månad och studielitteratur för 900 spänn men även om man räknar bort det så räcker inte csn till de andra utgifterna och nu får jag ju högre hyra när jag flyttar också. Men det ordnar sig nog får dra in på bilåkandet (vilket inte kommer vara så svårt eftersom jag snart bor granne med skolan), godis, läsk, käka ute, festande och kanske lite på klädkontot också. Nu kom jag på att jag gett pappa 750 spänn för telefonräkning och bensin och så har jag betalat premunationen på Glamour på 184 spänn också så då är jag uppe i över 23000 kr :S Usssch!! Ska nog göra en budget för nästa månad.


Skit ska skit ha :P

Har suttit på biblan ett par timmar idag och fixat och trixat med vår seminarieuppgift i marknadsföring. Det gick ganska bra men känns lite som att jag åker snålskjuss på de andra. Vi är inte helt klara än så ska försöka skriva lite mer på uppgiften så att jag bidrar med ett par meningar till i alla fall.
Jag har alltid fått höra att jag har svårt för engelska och det grundar sig i att jag var skitblyg när jag var liten och därför inte gillade att prata och speciellt inte ett främande språk. Jag tror att jag hade vart mycket bättre och haft mycket lättare för engelska om jag inte hade fått höra det och det är tack vare detta marknadsföringen är så svår nu eftersom  "jag har svårt för engelska". Ska verkligen försöka ta mig mod till att prata lite på seminariumet på måndag. Jag var ju hos syon här om dan och hon tyckte att jag skulle skriva upp 3 bra saker jag gjort varje dag innan jag går och lägger mej för att stärka mitt självförtroendet. Har börjat med det så får se om det stärker mitt självförtroende tillräkligt mycket för att jag ska klara av och stå och prata engelska inför hela klassen.
Jag och Sofie gick och fikade efter biblan och när vi satt där på fiket så flög det förbi en fågel och bajsade på Sofie. Hahaha. Skit ska skit ha :P

Jag behöver...(hjälp? ;))

Saker jag behöver nu när jag flyttar:
Tallrikar i alla dess slag, bestick, besticklåda, glas, muggar, skålar i olika storlekar, förvaringsbytor, stekpannor, kastruller, stekspade, slevar, visp, knivar, skärbrädor, potatiskalare, rivjärn, durkslag, grytlappar, karotunderlägg, diskställ, diskhandukar, microvågsugn, dammsugare, skurhink & mopp, andra städgrejer, tandborstmugg, duschdraperi, handdukar, hålslagare, gardiner & gardinstång, köksbord & stolar... (mor & far d har billig köksutrustning och sån skit på Ikea ;))
Finns säker mer saker jag behöver som jag inte kommer på för tillfället men klockan börjar bli mycket så har inte tid att sitta här och fundera på det, har nästa vart vaken i två timmar och ännu inte lämnat sängen eller pluggat något så blir att äta frukost nu (manafrutti, macka & juice) och sen sätta i gång med pluggandet. Fan fattar inte hur jag ska ha råd med allt. Får bli att dricka vatten och käka hemma den här månaden.. =/

Missa inte utlottningen av biljetter till Hultsfred 09

Ni har väl inte missat att man kan önska band till Hultsfred 09 på Rockpartys hemsida?  Skynda dit och önska  så är du med i utlottningen av biljetter till nästa års festival. Hoppas jag vinner!! Dom har flyttat fram festivalen till mitten av juli och lagt till en dag, ska man tycka det är bra eller dåligt?

Det gick ganska bra att träna förut i alla fall för att vara så otränad. Tyckte det var skitkul att träna så ska lätt fortsätta med det. Får hoppas att jag inte tröttnar bara.

Träningsdags

Idag hade jag tänkt att gå upp jättetidigt för att hinna plugga massor innan förläsningen men när klockan ringde klockan sju imorse var jag inte alls så på pigg på att gå upp så jag låg kvar i sängen halva förmiddagen och fick inte alls mycket pluggande gjort.
Jag har tänkt vara duktig och börja träna så på väg till skolan förut svängde jag förbi Sats och pratade lite med dom där så ska snart iväg och provträna ett pass. Hoppas jag trivs lika bra här som jag gjorde hemma. Ska bli så skönt att träna men jag kommer vara helt död efterår eftersom jag inte tränat på ett bra jävla tag.

Fröken ordningsam

Tidigare idag trodde jag att jag hade tappat min mobil för jag hittade den varken här hemma i rummet eller ute i bilen så då fick jag för mej att jag hade glömt den på biblan så jag cyklade förbi där och frågade om de hade hittat nån mobil men det hade dom inte så jag fick cykla hem utan mobil. När jag kom hem letade jag lite nogare och hittade den under mitt täcke. Jag cyklade alltså 6 km i onödan.

Vart får man tag på snygga datorväskor?

Jag bor granne med två pizzerior och fram till idag har jag bara ätit på en av dom men eftersom käket inte vart någon höjdare där så gick jag idag till den andra och där hade de asgod pizza. Fattar inte varför jag inte gått dit tidigare för. Blir nog att käka där nån mer gång innan jag flyttar. Har skrivit på kontraktet nu så nu är det 100% säkert att jag har en lägenhet. Kärringen som ringde från HFAB fick det att låta som att lähenheten stod tom nu så jag hade hoppats på att kunna flytta in redan den här helgen men hon som bor där nu flyttar ut då så jag får vänta till nästa helg helt enkelt.

Skulle nog behöva köpa en datorväska så att jag kan ta med mej datorn till biblan och sitta där och plugga. Vart kan man köpa en snygg datorväska? Finns det några sådan över huvudet taget? Känns som att det skulle gå mycket bättre att sitta och plugga på bibblan för då har man tillgång till ne och andra bra sidor som man inte har om man sitter hemma.

Jävla brandvägg!!!

Ah jag blir knäpp på datorer. Loggades ut från msn nyss och kan inte logga in igen pga nån jävla brandvägg och jag vet i fan hur man fixar det =/ Hatar att det jämt ska krångla så irriterande!!!
Var hos syon förut så fick lite studiemotivationen men den har försvunnit nu. Ska börja planera min studietid så nu har jag bestämt att jag ska gå till HFAB nu och skriva lägenhetskontrakt och sen när jag gjort det ska jag plugga husbyggnad., ska minst göra första delen av instuderingsfrågorna och göra klart grunden på projektet. Det blir skitbra.

Jag har fått lägenhet =)

Iiih jag har fått lägenhet =) Ska strax iväg och skriva kontrakt. Ska bli så skönt med en riktigt lägenhet. Blir nog att flytta in nu i helgen eller nästa helg. *lääängtar*

Fransk manikyr


Ser ni någom större skillnad? Den översta bilden är efter att jag vart på salong och fixat naglarna och den understa bilden är efter att jag fixat dom själv.


Tack för att ni finns ;)


Ah jag har haft så jävla kul med er och gjort så knäppa saker. Tror ni är de personer jag haft roligast med vid flest tillfällen. Tack för det ;)

Babbel

Läste en så jävla bra sak i Katrin Schulmans blogg som nån sagt så måste skriva det här jag oxå. Man har en fot i framtiden, en fot i dåtiden och så pissar på nuet. Så jävla klockrent sagt.
Har kollat på massa kort idag och insett att jag har haft jävligt kul och längtat tillbaka till massa olilka tillfällen sen har jag bestämt att jag ska ta tag i pluggandet ordentligt i veckan för idag orkar jag inte. Jag är så duktig på att skjuta upp saker, jag tror inte det är en bra egenskap. Jag har funderat på om det skulle passat mej bättre att gå en ky-utbildning istället och det stör mej lite att jag tänker så för då känns det som att jag inte är helt nöjd med det jag gör nu och jag vill nån gång känna att jag är det. Kommer ihåg en kommentar som jag fick för länge sen kommer inte ihåg hur länge sen det var men det var ett bra tag sen kanske till och med var när man höll på med lunar men det var i alla fall Candra som skrev det och hon skrev nåt i stil med "varför längtar du jämt bort för?" och jag blev så paff att hon skrev så, paff att andra lagt märke till det för jag tänkte inte själv på att jag tjatade så mycket om att jag jämt ville vara nån annanstans än där jag var. Jag hade inget svar på den frågan då och inte nu heller men antar att jag intalat mej själv att gräset är grönare på andra sidan.

Mitt h&m paket

Mitt h&m paket som jag fick i fredags innehöll tights, en t-shirt med detta tryck
och denna väska

Rock´n´roll Bachelor


Lördagkvällen

Lördagkvällen blev riktigt nice, tacos med girlsen, sen Halmstadspexet och efter det fest och utgång. Så är riktigt seg idag :S 
I veckan ska jag ta tag i pluggandet (hoppas jag) måste, måste MÅSTE verkligen göra det. Det är så dumt man tror man har mer fritid än vad man har när all tid inte är schemalagd. Jag vill verkligen inte misslyckas med det här. Ibland funderar jag på om det skulle vart bättre om jag gått en ky-utbildning istället..
Har fått erbjudande om två lägenheter, hoppas fan jag får nån av dom. Vill flytta!!!


Ny dator

Länge sen sist men min dator har ju hållt på och bråkat och strula och helt enkelt inte fungerat som den ska på senaste tiden så idag köpte jag en ny =) Den är jättefin. Skulle vilja haft den i rosa men den fanns bara i vitt hemma så det fick bli en vit.

Igår funderade jag för första gången seriöst på att hoppa av skolan. Anledningen till att jag kände så är att vi läser marknadsföringen på engelska och jag känner att jag inte fattar tillräkligt mycket av vad läraren säger och av det som står i boken för att klara av kursen. Jag vågar fan inte ens prata med läraren för jag är så osäker på min engelska. Hade seminarie igår där vi var i grupper och skulle redovisa inför resten av klassen men jag klarade inte av det, började grina när en annan grupp redovisade för att jag kände att jag inte skulle klara av att stå där frame och prata engelska inför alla så de andra i min grupp fick ta min del. Känns så taskigt mot dem. Bokade tid hos en syo idag så att jag kan prata om mitt lilla problem med någon som kanske kan komma med ett förslag på en lösning.
Fixade naglarna på salong igår också. Svindyrt var det men det blev ganska fint.
Idag kom äntligen endel av kläderna som jag beställde för typ hundra år sen. Kanske att jag lägger upp bilder på vad jag fick senare om jag orkar fota och lägga in bilderna på datorn.

"Ny" telefon!!!

Igår hanns det med att fika med Tina, yra runt på stan med Hanna, besöka Erik, Palace med Hanna & Fredric och efterfest. På Palace puttade Fredric bort min stol när jag reste mej och sen när jag satt mej ner hamnade jag på backen..hähähä. Jag ska hämnas nån gång. Hittade en telefon igår, den låg under ett bord på uteserveringen på Palace och det var ingen som satt där så jag tog den. Jag behövde en ny telefon liksom.
Var på stan med Tessa och shoppade idag så nu är jag fattig. Köpte två toppar, legins och ett par skor. Bjöd Tessa på käk och köpte ett linne till henne, det fick bli hennes examenspresent. Skorna köpte jag enbart för att jag ska kunna ha en av topparna och leginsen på mej ikväll. Det är utgång med Hanna och Pernilla som gäller. Tror jag ska ta en power nap nu så att jag förhoppningsvis blir lite piggare.

Opepp

Känner mej så opepp!!!
Känns konstigt att vara i Norrköping, känns inte som hemma längre.
Min dator är helt död! Så jävla typiskt att den paja nu när jag börjat plugga och verkligen behöver den...

Varför kommer inte..

Varför kommer inte mina kläder jag beställ för? Var skitlänge sen jag beställde dem ju. Skulle behöva köpa minst två nya väskor; en lite större sportbag helst med hjul som jag kan ha när jag åker hem och en som jag kan ha till skolan som är stor nog att rymma alla otympliga böcker vi tydligen måste ha.
Saknar min Hannna!!! Tycker inte om att vi bor 5 timmar ifrån varandra, var mkt bättre när det var 5 min.

1020 sidor på engelska

På väg hem från skolan idag gick jag förbi stan och beställde tid för att fixa naglarn på onsdag klockan två det är bara det att jag har en föreläsning då upptäckte jag när jag kom hem så var tvungen att ringa och ändra tid så nu måste jag vänta ända tills på måndag. På vägen hem från stan råkade jag hitta Lagerhaus så gick in en sväng där och köpte en kökshandduk, måttskoppor och gem.

När jag kom hem låg det här innanför dörren:

och i paketet låg inget mindre än dessa böcker.

Marketing boken är på 1020 sidor och på engelska.. Kulkul kommer säkert ha jättestor nytta av den.


Senaste nytt i min garderob

Bland annat det här fick jag med mej hem från stan i fredags. Vad tycks?

Dagens middag

Jag var så duktig igår när jag lagade mat, när jag skulle hälla i pasta i kastrullen så vet jag inte riktigt va som hände men nästan halva påsen hamna i kastrullen och massa på golvet så jag kokade ett par portioner för mycket. Det sägs ju att studenter har så ont om pengar så jag sparade pastan som blev över och gjorde en sallad av den idag. Så här blev resultatet och det blev riktigt smarrigt faktiskt. Hade sallad, tomat, gurka, paprika, fetaost och choritzo i och lite vitläksdip på.

Trött på att...

Jag är så trött, trött på att:
  • vara förkyld. Hur lång tid ska det ta innan jag är helt bra igen egentligen?

  • bo i en stor jävla röra. Skulle egentligen behöva större boende får knappt plats med mina grejer här. Egen lägenhet hade ju vart det bästa men det är ju inte världens lättaste att få tag i så jag får nöja mej med att bo här. Vill komma iväg och köpa lite möbler så att jag kan komma i någorlunda ordning i alla fall. På ett sätt är det skitbra att bo här och det är att allt ingår i hyran som ligger på 2000 kr/mån så jag har ju ganska mycket pengar över till annat.

  • vänta. Har skickat efter kläder och kurslitteratur och känner inte för att vänta på det längre så hoppas det kommer imorgon. Jag är trött på att vänta på att få en lägenhet också, hur jävla lång tid ska man behöva stå i kö egentligen?

  • inte ha en ordentlig bil. Min bil är ful som få och måste tankas med dunk och det kan jag faktiskt stå ut med för så ofta behöver jag inte tanka och bättre en ful bil än ingen bil alls. Det som stör mej är tanklocket som jag typ aldrig lyckas få av själv så det gör ju det hela ännu mer komplicerat att tanka.

IKEA?

Jag vill åka till IKEA imorgon och köpa lite grejer så att jag kan få i ordning ordentligt här. Funderar på att köpa en byrå, soffbord och kanske några korgar. Fast vill inte åka själv. Nån som vill följa med? ;)

Klappklapp

Idag har jag lagat mat och tvättat för första gången sen jag flyttade hit. Applåder till mej!!!
Tror det är nåt fel på min kamera, det blir en mörk fläck på alla bilder och precis på samma ställe också så kanske borde lämna in den och få det fixat.

Kom o rädda mej!!!!

Idag är en jävla tråååkdag! Kom och rädda mej någon!!! Idag är första gången sen jag flyttade hit jag har riktigt tråkigt =/
Igår var en bra dag i alla fall, blev det lite nätshopping, en liten shoppingrunda på stan, fika, fest och utgång. Kanske lägger upp bilder på det jag köpte senare om jag orkar.

Problemos

Imorse när jag skulle sätta på datorn så gick det inte. Prövade med att byta kontakt, skruva och vrida på sladdarna, ta ur batteriet men inget funkade. Frågade RIkard om hjälp men det gick inte så mycket bättre då, lite svårt att göra nåt över telefon liksom. Vi konstaterade att det var sladden det var fel på i alla fall så jag ringde Sofie och skulle fråga om det fanns nån datoraffär här så att jag kunde köpa en ny sladd men det slutade med att hon och Robin kom hit och hjälpte mej. Robin bytte munstycke (eller va fan d heter) på sladden och sen funkade det. =) Tur att det finns så snälla och hjälpsamma människor =)
Känner för att beställa lite kläder men kan inte bestämma mej vilken sida jag ska kolla på.. :S

Medicin mot förkylning tack!!

Usch!!! Jag är skitförkyld. Varför finns det ingen bra medicin mot förkylning för? Näsan rinner konstant, känns typ som jag gråter genom näsan. Cp-hostan is back också, hoppas den bara är tillfälligt denna gången och så har jag feber till och från när panodilen slutar verka. Det är förfest på fartyget och sen kårpuben ikväll men tror inte jag orkar gå på det. Blir nog att träffa nåra från klassen som ska det lugnt och beställa pizza och så.
I skolan ska vi ha ett projektarbete där alla ska rita en ritning på ett enfamiljshus och bestämma vad för material och så huset ska byggas i. Det ska bli kul men lite svårt med tanke på hur svårt jag har att bestämma mej för saker och ting..
Kollade tåg - och bussbiljetter hem igår och det blir fan billigare att åka bil, är inte det sjukt eller?

Hittade till slut...

Hittade till slut ett apotek men väl där kom jag på att den hostmedicin jag brukar ha är receptbelagd så köpte inget där utan gick och shoppade lite andra grejer. Köpte två tyggarderober på Åhlens så nu har jag packat upp i stort sett alla kartonger så nu lär jag väl få en lägenhet. Jag slängde minst fem par skor när jag packade upp så nån dag när jag har ork ska jag gå och köpa ett par nya.
Funderar på att inviga min sandwich grill och göra toast och sen se på ett par sex and the city avsnitt Fast vet inte om jag orkar göra nåt så avanserat..

Krasslig =/

Så var skolan igång, kan nog bli kul det här. Har haft husbyggnad och marknadsföring, båda kurserna verkar intressanta men marknadsföringen kommer vara helt på engelska (hjääälp) så känns som att det kommer vara svårt att hänga med där fast man kanske kommer in i det ganska fort? Skulle haft matematik för ekonomer idag men det blev typ inställd idag för den kursen är frivillig så de hade inte räknat med att så många skulle komma men det var över 200 pers där och det var kanske lite väl många..
Har hunit med att färga håret idag också så nu är jag svarthårig igen. Skulle vilja klippa mej också men vill helst göra det hemma där jag vet attt det både är bra och billigt. Kollade tåg och bussbiljetter hem förut för Tessa ska ha nåt examensgrejs nästa helg men vet inte om jag ska på det, var så dyrt och tog sån tid att åka. =/
Beställde två kursböcker igår för 800 spänn yippi billigt och bra NOT!
Är jättekrasslig i halsen så funderar på att palla mej ner på stan och uppsöka ett apotek och leta rätt på nåt som skulle kunna få halsen att må bättre. Lite jobbigt att jag inte har nån aning om vart det finns nåt apotek i stan bara. Jag vet att det finns ett apotek vid sjukhuset men jag vet inte vart sjukhuset ligger så det hjälper mej ju inte mej så mycket.
Igår var jag, Maria och Sofie på stan, blev inget shoppande för min del förutom fryspåsar kul va? Kom iof hem med en ny lins också.  Det började nämligen svida som fan i mitt öga och jag kände att det var nåt fel på linsen. Efter att gått med ett rödögt öga ett tag så ploppar en halv lins ut, den hade verkligen gått av på mitten hur fan kan det hända? Så vi gick till optikern där jag fick min syn tillbaka =) När stan stängde,  vilket den gjorde alldeles för tidigt kl 18, så gick vi och köpte lite käk på Hemköp och styrde kosan hem till Sofie och fixade i ordning lite mat. Blev en riktigt mysig kväll.