Fuck you, fuck you very, very much

Dumma jävla tankar försvinn!!!

Midsommar på fredag. Undra vad man ska göra?

Fan klocka är elva, borde sovit för länge sen men dumma jävla tankar håller mej vaken.

du vet hur det kan va

varför hör du aldrig av dig det var alldeles för länge sen vi sågs

det finns känslor som aldrig tar slut
du ska veta att jag inte glömt
det finns bilder som aldrig suddas ut
jag har vaknat mitt i natten av tystnaden
och önskat att du sov här bredvid

jag har suttit med vänner
på en stökig resturang
och kommit på mig själv vara någon annans stans

jag förstod aldrig riktigt
vad som hände
förutom att allt blev fel

Isgitarr från coolstuff.


Aaaa en sån här vill jag ha! Drinkpinne och is i ett, hur bra som helst och att den är formad som en gitarr skadar ju inte. De finns i hjärtformade isbitar med en pil igenom också men jag gillar gitarren bättre. De finns att köpa på
coolstuff.se Om ni vet nån som fyller år snart och inte vet vad ni ska köpa så kan ni garanterat hitta nåt kul där. Synd att det är så långt kvar tills jag fyller.

you are not me

Jag är ganska bra på att sjunga falskt och folk tycker det är kul när jag gör det och jag tycker det är kul så alla är nöjda och glada eller hur?

Flygbolagen ska numera inte bara väga bagaget utan även passagerarna. Väger man lite är det billigare än om man väger mycket. De har en grundvikt på 100 kg/pasagerare alltså passagerare + bagage får väga 100 kg tillsammans. Därefter kostar det extra för varje kilo.

Imorgon ska jag på trav och vinna massor pengar. Så på tisdag ska jag shoppa massor om allt går enligt planerna.


Tappade ögonbrynet

Tappade ena ögonbrynet förut när jag skulle borsta det. Fick ett ärr, ett sånt ärr man får efter stygn. Ögat blev svullet som fan och såg förjävlig ut. Tur att det bara var en dröm.

Jag vill fly

Ibland önskar jag att jag våga skriva ner allt som snurrar runt i huve men skäms över att jag tänker så för jag borde inte tänka, känna och tycka så. Försöker skriva ner på papper ibland så att ingen annan ska läsa det men slutar med att jag river sönder pappret i små små bitar så man inte kan tyda ett enda ord på de små pappersbitarna och så hånskrattar åt mej själv.

Min telefon gick sönder igår. Så har en telefon som jag hade när jag bodde i Halmstad. Inte bra, den är fylld med massa förflutet som får mej att tänka, känna och tycka fel. Jag vill fly, igen!

Jag vill flumma runt, resa, festa flera dagar i rad och sen bara ligga hemma och göra ingenting ett par dar, göra spontana utflykter, inte ha några tider att passa eller ha massa måsten. Känns som jag sabbat chanserna att flumma runt. Jag vill fly men det går inte.

Sunday

Blev en soft dag på en filt i Folkparken med braigt sällskap och kaffe. Så himla gött att bara ligga och gotta sej  i solen. Skulle kunna göra det varje dag hela sommaren utan att tröttna om det var fint väder. När jag kom hem låg en stooor räkmacka och väntade på mej i kylen. :)

Fan!

Ah blev inget jobb idag =( Kunde han inte sagt det igår så att jag kunde gjort nåt kul på kvällen och vart bakis idag. Jag har sjukt tråkigt och alla andra verkar vara sjukt upptagna med att inte svara på mina böner. Dom är säkert bakis, jag är avis på dom. Jag vill dricka öl!

Festivalhelg

Nästa helg ska jag ta igen allt festande jag "missat" de senaste veckorna-månaderna. För fy fan va tråkigt det är att vara hemma och ta det lugnt flera helger flera veckor-månader i rad. Verkligen inget för mej. Hanna kommer hem då också, vi ska ha festivalhelg utan att va på festival!! =)

Jag ska aldrig mer jobba helg.

Jag ska aldrig mer jobba helg! Man kan inte börja jobba på morgonen för då stör man folk, man kan inte jobba sent för då stör man också folk. Man kan inte festa för att man ska jobba. Man får knappt ihop några timmar eftersom man inte får störa folk så hela helgen blir bortkastad och man tjänar typ ingenting på det. Värdelöst!

Jag ska aldrig mer jobba helg.

Jag ska aldrig mer jobba helg! Man kan inte börja jobba på morgonen för då stör man folk, man kan inte jobba sent för då stör man också folk. Man kan inte festa för att man ska jobba. Man får knappt ihop några timmar eftersom man inte får störa folk så hela helgen blir bortkastad och man tjänar typ ingenting på det. Värdelöst!

Babbel

Ah va jag känner mej tråkig! När ska jag vänja mej vid att jobba? Har inga problem med att orka upp till jobbet på morgon eller att jobba men när jag kommer hem känns det som att jag hinner göra noll saker innan klockan är åtta (nio om jag har tur) och jag blir svintrött och knappt orkar hålla ögonen öppna. Svintrist! Fredagar är lite bättre för då slutar vi ett så då är jag inte riktigt lika trött.

Jag vill åka på festival men ska förmodligen jobba hela sommaren så kan bli lite svårt. =/

Var på landet förra helgen också. Skönt att åka dit och vila upp sej efter en slitig arbetsvecka. Var på marknad i Vimmerby och köpte munkar och gammaldagsa  chokladbollar. Som jag har suktat efter det. Vi visste inte ens att det var marknad så blev en välkomnad överraskning. På kvällen var vi på bonfest, stora öltält med liveband som spelade svensk country. Hela Vimmerby verkade va i öltälten och hela Vimmerby verkade kunna detta bands låtar. Som tur var för oss utfödingar så spelade inte bandet hela kvällen utan det blev lite musik vi kände igen också. Det var kul fast jag i stort sett var nykter.

Klänningen jag beställde var för stor så har skickat tillbaka den och beställt en i mindre storlek så får hoppas att den passar bättre. Måste hitta skor att ha till också.

Hade tänkt att jobba efter praktiken idag, skulle åka ut till Johan med min bil och försöka hitta felet på den men jag kom inte längre än Söderleden innan den dog. Fick lite panik men det gick bra. Var några från Backup som var snälla och stannade. Ringde Johan så han skickade nån snubbe från en verksta som kom och bogserade bilen till verkstan där det visade sej att batteriet var helt dött så bytte det och då gick bilen igång igen. Men srs-lampan lyser fortfarande så bilen har fortfarande någon slags sjukdom. Blev inget jobb idag men imorgon ska jag jobba lite så att jag får lite pengar den här månaden.