Lovefilm

Man fick låna filmer från lovefilm gratis och jag lyckades välja ut tre bra filmer eller annars kanske det är jag som inte är så kräsen? Man skulle få en biobiljett också men den har jag inte sett till än.

The Perfume handlar i alla fall om en kille som tillverkar den ultimata parfymen på ett något brutalt sett kanske. Han dödar unga tjejer och smörjer in dom i djurfett som fångar upp deras doft och sen skrapar han av fettet från deras kroppar och värmer upp det så att det blir ånga och ångan kyler han ner så att det blir vätska. När han har gjort detta ett antal gånger så blandar han ihop de olika vätskorna och wiips så har han skapat den ultimata parfymen.

Dead silence handlar om en kille som får en docka av okänd avsändare och samma kväll som han får dockan mördas hans fru. Han återvänder till sin gamla hemstad för att försöka se om mordet har något samband med legenden om Mary Shaw.

Eragon: En ond kung, ett drakägg, en vanlig bondpojk, en förre detta drakryttare, en snygg brud som är tillfångatagen och så mixar man ihop det och så får man en bra film typ.

image275image274image276

Kommentarer
Postat av: Lavranslone

Very interesting site, beautiful design, thank.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback