Testresultat

Hittade en sida med massa roliga test som jag självklart var tvungen att göra (i brist på annat liksom)

Hur PK är du?
PK-faktor: 2%
Det känns som om du gör ditt yttersta för att jävlas med andra, allt för att framstå som politiskt inkorrekt som möjligt. Att lägga på ett konstgjort censureringsfilter i din vardag är det sista du skulle göra. Du motiverar din rätt att få uttrycka dig på just ditt sätt med att vi ju "lever i ett fritt land". Att uppnå en PK-faktor på 2 % är en bragd i sig, du kan mycket väl vara den förste personen som fått det i det här testet. Kanske har du klickat på de minst PK-iga alternativen helt medvetet bara för att få läsa den här texten, eller kanske är det faktiskt så att du fyllt i din egentliga åsikt. Visst har du all rätt i världen att tycka som du vill, men för allas trevnad kanske det vore klokt att lägga locket på ibland.

Hur emo är du?
Normal
Du är inte så mycket emo, och dina vänner är nog glada för det. Men du kan ändå visa dina känslor, du är musikintresserad och rätt normal. Akta dig för att fastna i emo-träsket bara.

Vilken festivaltyp är du?
Den erfarne
Den erfarne anländer till festivalen i bil med top-five-band-listan i huvudet. Den erfarne tänker en sekund framåt och har lämnat tältet och finkläderna hemma. Den erfarne äter ravioli på burk, annars är matrester och avslagen öl inget denne fruktar. Den erfarne tänker oekonomiskt men handlar ekonomiskt. Den erfarne lurar småkids på ytlig vänskap, öl och tältstolar. I bilen finns plåster, våtservetter, konserver, luftmadrass, täcke och pengar. Just in case, men den erfarne duschar inte. Den erfarne sover inte. Den erfarne har lärt sig att ha tur på festival. Allt löser sig. Med en slapp och chill attityd är den erfarne en mix av amatören och medelsmygaren. Lagom. Med exakt tajming och knö-teknik lyckas den erfarne komma från festivalen med en grym spelning och en bunt med polare i backfickan. Är det festival så är det.

Hur fördomsfull är du?
Fördomsfull
Du är så fördomsfull att Bush och hans utspel mot muslimernas så kallade ondska framstår som påläst i jämförelse. Snälla vännen - rensa hjärnan från skit.

Hur pretto är du?
Normal
Du är varken pretto eller utflippad. Du är Svenssonallmänbildad och trivs ganska bra med det. Samtidigt som du kan delta i diskussioner om ?Banan är ett bär, eller en frukt? så kan du också det senaste kändisskvallret. Du är helt enkelt normal! Tråkigt, eller hur?

Hur populär är du?
Du känner alla, alla känner dig
Du är en fena på att höja stämningen i alla möjliga sorters sammanhang och visst är det bra, men frågan är på vilken bekostnad du gör det? Du vill gärna synas, höras och briljera. Tagga ner, vännen, du måste inte hela tiden påvisa din suveränitet. Gör dig inte till utan var dig själv! Din sprängfyllda telefonbok med nummer till halva stan kan säkert vara en fördle i vissa sammanhang, där ett stort nätverk är viktigt, men allvarligt talat, när det gäller vänner och bekanta är kvalitet alltid viktigare än kvantitet. Alltså; nästa gång du är på fest kanske du kan säga mer än tio meningar till dem du pratar med och satsa på att odla lite djupare kontakter med lite färre människor istället för att jaga telefonnummer som en blådåre.

Villken studenttyp är du?

Alkisen
Alkisen har planerat för studenten i månader. Allt är fixat: champagnen till frukost, vinet till bjudningen, spriten till kvällen och lite alkohol att smutta på hela dagen. När det är dags för fotografering av klassen är han redan full och gör sig inga besvär med att försöka dölja det. Studentmössan har han glömt hemma. Trots att alkisen gör bort sig ganska rejält höjer han stämningen i klassen. Studentdagen flyter på, och för alkisen sker detta i ett något luddigt tillstånd. Under lastbils-karavanen invaderar han de andra klassernas flak. Han uppför sig hyfsat på mottagningen i hemmet, men på studentfesten släpper han alla hämningar. I början har han kul, men alkisen slutar dagen med huvudet halvvägs i toalettstolen och minns i efterhand knappt dagen som skulle bli den bästa i hans liv.

Gjorde testen på http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=494

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vda heter sidan? (;


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback