Så här ser min lght ut









(Jag har ett kök oxå men det ser ut som vilket tråkigt studentkök som helst vita, fula skåpsluckor och en diskbänk fulla av disk)

Kommentarer
Postat av: Erika

å du verkar ha fått d skitfiiint! d ser jättemysigt ut, o precis "din stil" verkligen :-)

blir verkligen sugen på o hälsa på, jocke sa att d va svinlångt dit när jag sa vart du bodde... synd att jag inte har körkort själv...



hur stor e lght då? d ser stort ut!



kramis

Postat av: Tessan

Vad fint du har det =) Måste jag komma o kolla in sen.

Flyttar till malmö på lördag. Har fått extra jobb på banken i helsingborg. Känns bra för då kan jag lättare söka jobb i den regionen.



Vi kanske kan ses en helg framöver!



Kram

2008-10-09 @ 19:32:33
URL: http://tessan.delden.se
Postat av: Ankan

Ja det får du allt ta och göra. Ah grattis va kul! Hur långt blir det att pendla då? Det är ju inte så långt till Halmstad från Helsingborg så du får komma förbi här nån gång efter jobbet eller nåt ;)

2008-10-10 @ 11:55:43
URL: http://mordvapen.blogg.se/
Postat av: Tessan

Det tar 45min med tåget, så det är helt ok. Jag kommer när jag har pengar för jag antar att jag inte kommer ända till halmstad på mitt pendlar kort =)haha



Annars kan du ju komma förbi malmö en dag (kanske återigen när pengar finns) så kan du kolla in vår lägenhet o så kan vi shoppa. En avbet på bordet och stolarna vore tacksamt oxå...får inga pengar förrän i Nov...det är jävligt kanpert om man säger så.



Hoppas du hade det bra i norrk!

Kramar

2008-10-19 @ 15:26:22
URL: http://tessan.delden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback