Movienight

Yes det blir movienight på lördag med Jessi & Marcus. Ska bli så kul :) Bara hoppas att det visas tre bra filmer och att det inte är massa jobbiga fjortisar som stör.

Kommentarer
Postat av: Erika

haha lite fjortisar kommer d nog va... ;-)

d e ju en "drogfri" grej som anordnas till ungdomar så dom inte ska driva runt på stan o supa typ... läste d på sf:s sida.

men hoppas filmerna e bra iaf! du får berätta sen :-)



hihi e J & M typ en paketlösning eller? :-)

har fått för mej att dom aldrig går nånstans utan varandra... fast d kanske inte ja o jocke gör heller? fast ja försöker o göra saker utan honom me d e så svårt nu när barnen finns... hmm känner att ja svamlar nu...



hoppas ni får d bra iaf! :-)



kramis

Postat av: Ankan

jo förmodligen men kan ju hoppas att dom kan bete sej normalt för en gångs skull. jag skulle me all sannolikhet oxå supit om jag inte skulle på detta. :p

haha japp d blev en paketlösning där :p jag har vart o fikat me jessi ett par gånger utan att markus vart me men dom kanske gör ganska mkt tillsammans jag vet inte, umgås inte så jättemkt me dom.

nae jag vet inte jag fick för mej att d skulle vara svårare o göra saker tillsammans när man har barn för att då måste man skaffa barnvakt så d kanske blir att om man gör nåt så gör man d på varsit håll typ du va ute förra helgen den här helgen e d min tur :p nu e d jag som svamlar.. hahah får väl se om du fattar va jag menar ;)

kramkram :)

2009-12-11 @ 20:24:09
URL: http://mordvapen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback