Landet helgen vecka 27



Jag och Sofia var i Västervik igår. Gick en sväng på stan och shoppade lite och sen gick vi in på Tant Grön och köpte oss en varsin räksallad och åkte ut på Gränsö och la oss på klipporna och hade lite picknick. Låg där i ett par timmar och småfrös eftersom molnen vägrade släppa fram solen. Innan vi lämnade Västervik våldgästa vi Sofias moster och blev bjudna på fika. Framåt kvällen blev det hem till Hult och grilla med familjen och slöa framför tvn. Superduperbra dag!!!

Idag har vi bara softat i trädgården, gått runt stugorna där vi hittade smultron som vi stannade och åt av, Sofia tyckte jag stannade och umgicks med smultronen för länge så hon fick tjata på mej så att vi kunde gå vidare. Var uppe hos Sofia och kollade på massa kort oxå, mamma fick tjata på mej så att jag skulle komma hem så vi kunde åka tillbaka till stan. Ville stanna kvar längre på landet det var så skönt att komma ifrån stan.

Tessa skicka ett mms förut för att visa att hon var på Roskilde. Då skickade jag tillbaka ett kort på mej och Sofia och sa att vi var på Hultfestivalen. Då får jag tillbaka men du skulle väl inte på Hultsfred i år. Haha.. Fan känns jobbigt att inte åka på Hultan gör nästan ont i själen att bryta en så vacker tradition. Är glad att bandsläppet inte är så bra i alla fall. Kanske blir Sonisphere så att jag får lite festival men har inte bestämt mej riktigt än, får se hur det blir.

(Har uppdateradt bilddagboken;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback