Filmhelg :)

Blev en filmhelg det här. Tacos, mix max och film hos Candra i fredags. Vi kollade bara på en film som vi knappt orkade hålla oss vakna till, inte för att den var dålig utan för att Candras lägenhet såg ut som den gjorde så blev massa plock och flytt på möbler innan vi kunde gör något annat (dom håller på att få nya tapeter) så vi började se filmen väldigt sent.



Igår blev det film * 3 hos Alex. Vi började med en långpromenad och en sväng förbi kiosken för att hyra film och köpa godis. Vi började med att se The Uninvited, den var faktiskt riktigt bra för att vara en skräckis så den borde du se!!!! Sen kändes det bra med lite komedi så att vi skulle kunna sova så blev Zack & Miri make a porno och miss little sunshine.

Får se om det blir film ikväll också.

Usch jag är så trött på mitt rum, jag vill ha nya tapeter och nya möbler. Fast mest vill och hoppas jag att min plan kommer gå igenom. Min plan och önskan är att jag kommer in på byggprogrammet går där och sen får lärlingsplats på ett bra byggföretag. Lärlingsplats = lärlingslön = fast inkomst = att jag får ta lån = att jag kan köpa en egen lägenhet. Så jag får stå ut med mitt tråkiga rum ett tag till för att få världens finaste lägenhet sen. Är rädd för att jag inte kommer komma in eller att kommunen kommer vägra betala för utbildningen, då är liksom min plan körd. Det jobbiga är ju att jag inte kan påverka själv om jag får gå den eller inte.

Köpte en Ed Hardy tröja i veckan och tyckte om den så mycket att jag nu köpt en till. Är lite osäker på om den jag köpt nu kanske är för stor för det är en medium men det är värt att chansa det går ju sälja den om den inte passar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback